Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Στην κλινικη ειναι η Δωρα μας. Εχει λιγο ταχυκαρδια απο τα φαρμακα για τις συσπασεις αλλα το παλευει το κοριτσι μας!!!

Ο μπέμπης τι λένε θα κατσει μεσα η έχει παρει απόφαση να βγει? 

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμενα. Ολα καλα απτη β επιπεδου η μπεμπα 22w  σχεδον 450 γρ :-D. Αυτο που μου παρατηρησα βεβαια ειναι οτι ο τραχηλος επεσε στα 3.1 ο γιατρος ειπε μια χαρα ειναι αλλα εγω ξεπατωνομαι στις δουλειες να περναει η ωρα, μηπως κανω κακο και προκαλω μειωση; παιρνω βεβαια utrogestan. Αιματοκριτης στο 30(αλλα εχω και στιγμα) και λευκα χαμηλα, ευτυχως ακομα δεν εχω κολλησει ιωση-γριπη! Με χουν πιασει και οι τυψεις εφαγα χτες λιγη πιτσα με προσουτο και φρεσκια ροκα...δεν αντεξα ηταν τοσο τοστιμη ελπιζω να μη μου βγει σε κακο! Απο στρωματα που λετε μαλλον θα παω σε λατεξ(διαβασα οτι ο κοκοφοινικας μπορει να προκαλεσει αλλεργια;) και ανωστρωμα aerosleep που αναπνεει λενε. 

• Μου αρέσει 4

tt1da0a6

πρίν από 12 λεπτά , Natale1 είπε:

Γεια σας και απο εμενα. Ολα καλα απτη β επιπεδου η μπεμπα 22w  σχεδον 450 γρ :-D. Αυτο που μου παρατηρησα βεβαια ειναι οτι ο τραχηλος επεσε στα 3.1 ο γιατρος ειπε μια χαρα ειναι αλλα εγω ξεπατωνομαι στις δουλειες να περναει η ωρα, μηπως κανω κακο και προκαλω μειωση; παιρνω βεβαια utrogestan. Αιματοκριτης στο 30(αλλα εχω και στιγμα) και λευκα χαμηλα, ευτυχως ακομα δεν εχω κολλησει ιωση-γριπη! Με χουν πιασει και οι τυψεις εφαγα χτες λιγη πιτσα με προσουτο και φρεσκια ροκα...δεν αντεξα ηταν τοσο τοστιμη ελπιζω να μη μου βγει σε κακο! Απο στρωματα που λετε μαλλον θα παω σε λατεξ(διαβασα οτι ο κοκοφοινικας μπορει να προκαλεσει αλλεργια;) και ανωστρωμα aerosleep που αναπνεει λενε. 

Εμενα στις 23εβδομάδες 540 ... εμενα τράχηλος 2.2 απο τι ξέρω πανω απο 3 είναι οκ αλλααα επειδή κ γω βασιζόμενη στο οτι ολα είναι καλα το χα παρακάνει και τωρα εχω πιαστεί να ξεκουραζομαι προσπάθησε να μην το παρατραβας καλου κακου εξάλλου μια φορά έχεις την ευκαιρία να τεμπελιάσεις ευχαριστησου το ...

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

πρίν από 28 λεπτά , Natale1 είπε:

Ποσο ηταν στην προηγουμενη μετρηση ο τραχηλος; Να προσεξεις να ειναι φυσικο λατεξ, γιατι οσο κοιτουσα για το δικο μου πηρε το ματι μου κατι για τεχνητα.

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα σας!!!!

Ευτυχούλα χάρηκα που είσαι καλά είχες καιρό να μας πεις τα νέα σου.

Δωρουλα μου εύχομαι να είσαι κάθε μέρα καλύτερα και ο Άγιος Φανούριος που γιορτάζει σήμερα να σου φανερώσει αυτό που λαχταρά η ψυχούλα  σου.

Βοηθεια μας!!!Εφτιαξα εχτες μια  φανουρόπιτα και πήγα στην χάρη του.Την μοίρασα και μάζεψα ευχουλες θα μου χρειαστούν για να τις μοιραστώ μαζί σας!!!

Μαρια D με το καλο αυριο να έρθεις προς τα μέρη μας.Θα κανεις υπερηχο ?

Ιωαννα εσυ ποτε εχεις γιατρο?

Αναστασία έψαχνα το στρωμμα που εγραφες αλλα δεν βρήκα τίποτα .Σε ποια εταιρεία σου το είπαν?

Δε θυμαμαι πως λεγεται η εταιρια. Ξερω μονο πως στην Ελλαδα δεν κυκλοφορουν ιδιαιτερα. Οτι πληροφοριες τις βρηκα απο site εξωτερικου hemp and linen mattress.

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ποσο ηταν στην προηγουμενη μετρηση ο τραχηλος; Να προσεξεις να ειναι φυσικο λατεξ, γιατι οσο κοιτουσα για το δικο μου πηρε το ματι μου κατι για τεχνητα.

Στην αυχενικη ηταν 3.6. Οσο ημουν στο χωριο, στη μαμα δε μπορω να πω βαρεθηκα να καθομαι, τωρα που γυρισα Αθηνα ολο και κατι θυμαμαι να συμαζεψω. Νομιζω θα ξαναπαω χωριο για 2-3 βδομαδουλες..

• Μου αρέσει 2

tt1da0a6

Καλημέρα! Χαίρομαι που έχετε καλά νέα, περιμένουμε κ τη @Dwroulita85 φυσικά, μακάρι να το ξεπεράσει κ αυτό! 

Εγώ έχω ραντεβού για το ντοπλερ στις 8 Σεπτέμβριου, δεν ξέρω αν θα πάω κ νωρίτερα να με δει ο γιατρός νομίζω είναι διακοπές ακόμα. Θα περιμένω να τελειώσει ο Αύγουστος κ θα παρω ενα τηλ να μου πει τι κάνουμε στη συνέχεια. Αν κ μυριζομαι καμπύλη ζαχαρου κ καθόλου δεν ανυπομονω

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα και καλη Κυριακή!

Για τη χθεσινη σας συζήτηση με εξετάσεις κλπ... κι εγώ εκανα μθα φορα τοξόπλασμα απο μονη μου ,χωρις να μου το χει γραψει ο γιατρος για εκεινη τη φορά, απλα για να μου φυγει η ιδεα. Ο καθένας εχει τα άγχη του και βρίσκει τον τροπο να τα διαχειρίζεται. Άλλος κανοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εεξετάσεις"για καλο και για κακο" κι αλλος κάνοντας ο,τι λιγότερο ή ο,τι λεει ο γιατρος και αν...( εχω διαβασει σε φόρουμ να δινει ο γιατρος προγεστερόνη με συγκεκριμένη αφορμη και να συζητάει η αλλη "το πηρα πανω μου και δεν πηρα τπτ)

Και αυτες τις επιλογές τις κάνουμε και ως γονείς για τα εμβόλια ή τα φάρμακα των μικρών.

Βέβαια παντα ειναι κατα πόσο "σε παίρνει"να κανεις ή να αποφυγεις πραγματα. Στην πρωτη εγκυμοσύνη χορογραφουσα , χοροπηδουσα και εκανα προβες με παιδακια ως και 12 μερες πριν γεννησω και τωρα εχω να τρεξω απο το Πάσχα!

Κατι κουλο που διαβασα σήμερα και μεχρι την.Παρασκευή που θα παω στο γιατρο ρωταω εσάς: εχετε ακούσει-διαβασει πως αν τρως 6 χουρμάδες τη μερα εχεις πολυ πιο ευκολο και σύντομο τοκετό; Εχει κατι παρεμφερές με την ωκυτοκινη που ξεκιναει τις συσπάσεις, λέει. Αν ισχύει λογικα δεν πρεπει μα το επιδιωκεις προς το τέλος; τωρα ειναι νωρις. Αυτα! Κυριακατικες απορίες...

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 3 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα και καλη Κυριακή!

Για τη χθεσινη σας συζήτηση με εξετάσεις κλπ... κι εγώ εκανα μθα φορα τοξόπλασμα απο μονη μου ,χωρις να μου το χει γραψει ο γιατρος για εκεινη τη φορά, απλα για να μου φυγει η ιδεα. Ο καθένας εχει τα άγχη του και βρίσκει τον τροπο να τα διαχειρίζεται. Άλλος κανοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εεξετάσεις"για καλο και για κακο" κι αλλος κάνοντας ο,τι λιγότερο ή ο,τι λεει ο γιατρος και αν...( εχω διαβασει σε φόρουμ να δινει ο γιατρος προγεστερόνη με συγκεκριμένη αφορμη και να συζητάει η αλλη "το πηρα πανω μου και δεν πηρα τπτ)

Και αυτες τις επιλογές τις κάνουμε και ως γονείς για τα εμβόλια ή τα φάρμακα των μικρών.

Βέβαια παντα ειναι κατα πόσο "σε παίρνει"να κανεις ή να αποφυγεις πραγματα. Στην πρωτη εγκυμοσύνη χορογραφουσα , χοροπηδουσα και εκανα προβες με παιδακια ως και 12 μερες πριν γεννησω και τωρα εχω να τρεξω απο το Πάσχα!

Κατι κουλο που διαβασα σήμερα και μεχρι την.Παρασκευή που θα παω στο γιατρο ρωταω εσάς: εχετε ακούσει-διαβασει πως αν τρως 6 χουρμάδες τη μερα εχεις πολυ πιο ευκολο και σύντομο τοκετό; Εχει κατι παρεμφερές με την ωκυτοκινη που ξεκιναει τις συσπάσεις, λέει. Αν ισχύει λογικα δεν πρεπει μα το επιδιωκεις προς το τέλος; τωρα ειναι νωρις. Αυτα! Κυριακατικες απορίες...

Αυτο που λες για την προγεστερονη το χω διαβασει κι εγω και τραβουσα τα μαλλια μου. Τι να πεις. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Για τους χουρμαδες δεν εχω ιδεα :-P

tt1db33b

πρίν από 28 λεπτά , Αναστασία33 είπε:
πρίν από 9 λεπτά , gaidaki είπε:

Αυτο με τους χουρμαδες, χτες τυχαια ειδα ενα βιντεο με μια κοπελα που ελεγε για τους χουρμαδες αλλα απο την 36η εβδομαδα. Προσωπικα δε το χω ψαξει, το αφηνω για πιο μετα.

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

Διαφημίσεις

@Αναστασία33 Ασε... να μη διαβασεις ποτε για την ταση με τα εμβόλια... Τα οποια δεν ειναι ακακα, δεν ειναι μαυρο η ασπρο το θεμα, αλλα Θεέ μου τι κυκλοφορεί ελεύθερο εν ετει 2017...

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 2 λεπτά , gaidaki είπε:

@Αναστασία33 Ασε... να μη διαβασεις ποτε για την ταση με τα εμβόλια... Τα οποια δεν ειναι ακακα, δεν ειναι μαυρο η ασπρο το θεμα, αλλα Θεέ μου τι κυκλοφορεί ελεύθερο εν ετει 2017...

Τα εχω διαβασει μην ανησυχεις!!!

Χθες πηγα για καποιες εξετασεις μεταξυ αλλων γενικη ουρων. Την ωρα που επρεπε να παω λοιπον δεν κατουριομουν καθολου. Μετα βιας καταφερα να κανω καποιες σταγονες. Φανταστειτε ουτε στα μισα της πρωτης γραμμης του ουροσυλλεκτη που ειναι τα 20ml. Ρωταω λοιπον εκει στο εργαστηριο αν φτανουν γιατι ειναι ελαχιστα επειδη εχω διαβασει οτι χρειαζονται τουλαχιστον 20ml. Ενας πολυ ευγενικος κυριος στο εργαστηριο με ρωταει που το διαβασα κι οταν του ειπα στο ιντερνετ μου λεει μη διαβαζεις και πολυ στο ιντερνετ. Μου το εχουν ξαναπει βεβαια, αλλα και τι να κανεις τοσες ωρες σπιτι η οταν εχεις καποια απορια που να ψαξεις;

tt1db33b

πρίν από 7 λεπτά , gaidaki είπε:

Εντάξει το αν θα πάρεις ή δεν θα πάρεις ένα φάρμακο στο κάτω κάτω της γραφής σε σένα θα κάνει καλό ή κακό, κ κατά κάποιο τρόπο έχεις δικαίωμα να το αποφασίσεις κ εσύ η ίδια. Αλλά τα εμβόλια είναι κ θεμα δημόσιας υγείας κ δεν γίνεται επειδή ένας γονέας είναι ξεροκεφαλος, να πάρει πάνω του μια τέτοια απόφαση. Σ αυτά είμαι πολύ αυστηρή, όπως κ να μη βάζουν τα παιδιά στα μηχανακια, να μην καπνίζουν πάνω στο κεφάλι τους κ αλλά τέτοια "ωραια" που βλέπουμε. Όταν οι αποφάσεις που παίρνουμε επηρεάζουν κ άλλους, τότε δεν πρέπει να τις παίρνουμε αυθαίρετα...

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Εγω που έψαξα για την προγεστερόνη αλλα κ ρώτησα μια πελάτισσα μου γιατρο αλλης ειδικότητας βέβαια μου είπε οτι την έχουμε και στον οργανισμό μας και κανεί πολύ καλο στην εγκυμοσύνη ... και εφόσον υπάρχει πρόβλημα εστω κ μικρο δεν νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρεις και να μην παρεις...οσο για τα εμβόλια ειδα στο vice αυτο στον αντ1  ντοκιμαντέρ για το ζήτημα και οποια θελει αξίζει να το δείτε ειναι πολύ κατατοπιστικό 

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

πρίν από 7 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εγω που έψαξα για την προγεστερόνη αλλα κ ρώτησα μια πελάτισσα μου γιατρο αλλης ειδικότητας βέβαια μου είπε οτι την έχουμε και στον οργανισμό μας και κανεί πολύ καλο στην εγκυμοσύνη ... και εφόσον υπάρχει πρόβλημα εστω κ μικρο δεν νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρεις και να μην παρεις...οσο για τα εμβόλια ειδα στο vice αυτο στον αντ1  ντοκιμαντέρ για το ζήτημα και οποια θελει αξίζει να το δείτε ειναι πολύ κατατοπιστικό 

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ορμονη που κανονικα πρεπει να παραγει ο οργανισμος στην εγκυμοσυνη. Οταν διαβασα της παρενεργειες στα utrogestan φρικαρα, αλλα δε σκεφτηκα στιγμη να μην τα παρω. Ηξερα οτι θα με βοηθουσαν να κρατησω το μωρακι μου.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...