Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Διαφανα κ σχετικά αρκετα. Δεν μυριζουν. Το μωρο το νοιωθω κανονικα. Δεν ξαναειχα. Ουτε στην τουαλέτα ουτε κ στο εσωρουχο. Αχ δεν θελω να σας τρομάζω αλλα δεν ξερω κ σε ποιον αλλο να το πω. Συγνωμη δεν θελω να τρομάζω τις φίλες μου, Αληθεια! 

Λοιπόν θελω να απαντησω κ σ αυτο περι συγνώμης κτλ...οσες ειμαστε σ αυτην την ομάδα είμαστε οικιοθελώς και ολες λιγο πολυ Θέλουμε μια υποστήριξη και επειδή ολες είμαστε στην ιδια φαση μπορούμε να καταλάβουμε η μια την αλλη Καλύτερα απ τους απ εξω... εγω εχω βρει χιλιάδες φορές παρηγοριά σ αυτην την ομάδα αφου είμαι κ μια απ τα πρωτα ατομα που μπηκα .εδω θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @IoannaMas που πραγματικά ηταν αυτη που απ την πρώτη μερα με στηριξε οσο κανείς... εγω δεν ειχα πρόβλημα υγείας αλλα ψυχολογικο..απ το πουθενά στα 25 μου βρέθηκα έγκυος δίλημμα δεν υπήρξε χαρη σε κατι περίπτωσεις σαν κ σενα που κανουν τοσο.αγωνα για ενα παιδι και γω θα κανα εκτρωση? Το θεμα ειναι πως σε λιγο καιρο θα κραταω το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μ και σ αυτο βοηθησατε ολες σας ... νιώθω πραγματικά πολυ τυχερη που εχω εσάς κ ξέρω πως κ βλακεία να ρωτήσω θα μ απάντησετε χωρίς να με κρίνετε...εύχομαι σε όλες απο δω κ περα μονο χαρες αλλα πανω απ ολα το εύχομαι σε σενα γτ το αξίζεις μετα απ ολα αυτα!!! Ελπίζω να συνεχίσουμε και οταν γεννηθούν τα μωρα μας γτ έχουμε να δώσουμε συμβουλές κ κουραγιο η μια στην άλλη...

• Μου αρέσει 9

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Λοιπόν θελω να απαντησω κ σ αυτο περι συγνώμης κτλ...οσες ειμαστε σ αυτην την ομάδα είμαστε οικιοθελώς και ολες λιγο πολυ Θέλουμε μια υποστήριξη και επειδή ολες είμαστε στην ιδια φαση μπορούμε να καταλάβουμε η μια την αλλη Καλύτερα απ τους απ εξω... εγω εχω βρει χιλιάδες φορές παρηγοριά σ αυτην την ομάδα αφου είμαι κ μια απ τα πρωτα ατομα που μπηκα .εδω θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @IoannaMas που πραγματικά ηταν αυτη που απ την πρώτη μερα με στηριξε οσο κανείς... εγω δεν ειχα πρόβλημα υγείας αλλα ψυχολογικο..απ το πουθενά στα 25 μου βρέθηκα έγκυος δίλημμα δεν υπήρξε χαρη σε κατι περίπτωσεις σαν κ σενα που κανουν τοσο.αγωνα για ενα παιδι και γω θα κανα εκτρωση? Το θεμα ειναι πως σε λιγο καιρο θα κραταω το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μ και σ αυτο βοηθησατε ολες σας ... νιώθω πραγματικά πολυ τυχερη που εχω εσάς κ ξέρω πως κ βλακεία να ρωτήσω θα μ απάντησετε χωρίς να με κρίνετε...εύχομαι σε όλες απο δω κ περα μονο χαρες αλλα πανω απ ολα το εύχομαι σε σενα γτ το αξίζεις μετα απ ολα αυτα!!! Ελπίζω να συνεχίσουμε και οταν γεννηθούν τα μωρα μας γτ έχουμε να δώσουμε συμβουλές κ κουραγιο η μια στην άλλη...

Ετσι ειναι Ευτυχακι κι εγω νιωθω και το βλεπω και στην πραξη οτι τη δεδομενη στιγμη της ζωης μου ειστε οι μονες που μπορειτε να με καταλαβετε και να νιωσετε το αγχος μου, την αγωνια μου ακομα και ισως την κουραση καποιες στιγμες που ισως να απογοητευτω απο κατι. Ολες εδω εχουμε ενα κοινο την αγαπη μας για τα μωρακια μας και μια κοινη προσπαθεια τα Χριστουγεννα που μας ερχονται να τα κραταμε υγιη στην αγκαλια μας!!! Ειστε κατι παραπανω ολο αυτο τον καιρο απο ενα στηριγμα και μια παρεα!!!

• Μου αρέσει 5

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Λοιπόν απαντω σε οσα μπορω...εξετάσεις κ γω κανω οποτεεε αφου τις τελευταίες τις έκανα μονη μ κ βγήκε χαμηλο το σίδηρο...δεύτερον οταν μυρίζουν τα υγρα νομιζεις οτι ψωφισε τπτ τοσο εντονα μυρίζουν τουλάχιστον ετσι ξερω εγω αρα δεν σε σωζει το μαλακτικό κ επεισης εμενα έχουν μυρωδια...μια πολυ ήπια κ γλυκεια που μονο οσο ειμαι εγκυος μυρίζουν ετσι και τριτον συσπάσεις χωρίς δυνατοοο πονο κ με καλες αναλογίες τραχήλου δεν μας φοβίζουν λεει η γιατρός μ...αυτο που λεει το ίντερνετ μέχρι δεκα δεν είναι απόλυτο εγω εχω κ παραπανω ...πως νιωθω... νιωθω το δερμα να τσιτωνει και μια εντονη πιεση απο μεσα λες κ καποιος σπρώχνει απο μεσα ...η ολη η κοιλιά η ενα κομμάτι μεγαλο ...η μπέμπα μ οταν κουνιέται νιώθω κατι να σπρώχνει ναι μεν αλλα κουνιέται κιόλας και ειναι πιο μικρο το εξωγκομα η νιώθω κατι μικρο να κλωτσάει κ οταν πιανω την κοιλιά με την αφή δεν το αισθάνομαι...πολλές φορές νιώθω και την μπέμπα να είναι έτοιμη να γεννηθεί τοσοο κατω η κατουριεμαι κ όταν παω τοαλετα τζιφος...ααα και ποναει το δεξι ποδι ...αυτα

Πωπω ευτυχία...αυτά....ακριβως αυτά νιώθω...χωρίς το πόδι... κ όταν μαζεύει έτσι η κοιλια..νιώθω ένα γλυκό πονακι.. δλδ μες τη μερα έχεις πάνω από 10 κ σου είπε ότι είναι οκ;; εγώ έχω 3-4 αλλά κάθε μέρα..   με καθυσηχαζει που δεν είμαι η μόνη τελικά.. αλλά δε γίνεται να μην τα εχουμε;;; τι σου είπε να παίρνεις για τις συσπασεις; σε επριξα με τις ερωτήσεις ε;!

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Ετσι ειναι Ευτυχακι κι εγω νιωθω και το βλεπω και στην πραξη οτι τη δεδομενη στιγμη της ζωης μου ειστε οι μονες που μπορειτε να με καταλαβετε και να νιωσετε το αγχος μου, την αγωνια μου ακομα και ισως την κουραση καποιες στιγμες που ισως να απογοητευτω απο κατι. Ολες εδω εχουμε ενα κοινο την αγαπη μας για τα μωρακια μας και μια κοινη προσπαθεια τα Χριστουγεννα που μας ερχονται να τα κραταμε υγιη στην αγκαλια μας!!! Ειστε κατι παραπανω ολο αυτο τον καιρο απο ενα στηριγμα και μια παρεα!!!

Μπράβο ρε κορίτσια...πολύ χαίρομαι για αυτά που λέτε...είναι η αλήθεια... κ εγώ χωρίς στήριγμα πέφτω πολύ εύκολα..  έστω κ μια κουβέντα μικρή να μου πείτε..αμέσως ανεβαίνω! Είναι σημαντικό να είμαστε η μια για την άλλη!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Κ εγω ετσι νοιωθω μαζι σας! Κ Μακαρι μια μερα να σας συναντήσω! Να σας κανω μια αγκαλια. 

Το συγνωμη παει στο οτι εχω τοσο μεγαλο ιστορικό κ οπως φαινεται συνεχίζονται τα θεματα μου και οταν σας τα λεω για να με συμβουλεύετε νοιωθω οτι σας φοβίζω. Οτι σας βαραίνω. Κ φυσικά ειναι τελευταιο που θελω να πετύχω. ❤️

Ετοιμαζομαι για γιατρο! Επιτελους θα ντυθω κ θα βάφτω!! 

• Μου αρέσει 5

1WWgp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Rena87 είπε:

Πωπω ευτυχία...αυτά....ακριβως αυτά νιώθω...χωρίς το πόδι... κ όταν μαζεύει έτσι η κοιλια..νιώθω ένα γλυκό πονακι.. δλδ μες τη μερα έχεις πάνω από 10 κ σου είπε ότι είναι οκ;; εγώ έχω 3-4 αλλά κάθε μέρα..   με καθυσηχαζει που δεν είμαι η μόνη τελικά.. αλλά δε γίνεται να μην τα εχουμε;;; τι σου είπε να παίρνεις για τις συσπασεις; σε επριξα με τις ερωτήσεις ε;!

Λοιπον πριν με εξέτασει μου χε δώσει utrogestan δλδ προγεστερόνη καθε 12ωρες οταν της ειπα οτι δεν περνάνε μ ειπε να παω να με δει...καναμε υπέρηχο...η μπέμπα κινητικοτατη αυτο ειναι καλο γτ τα έμβρυα που δυσφορουν δεν κάνουν τουμπες...και γενικά δεν ειδε κατι ανησυχητικό...μετα Επίσης πολυ σημαντικό εξέταση τραχήλου μια χαρα κ αυτη...κ μου είπε σταματαω τα χαπια (ειναι κατα των φαρμάκων αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ουτε σίδηρο δεν μ δινε μέχρι πρότινος) και μου είπε να μην αγχώνομαι επέμενε οτι μονη μ το δημιουργω και να μην κουράζομαι υπερβολικά αν δω τπτ αλλο να την παρω...όντως προσπαθώ να μην κουράζομαι κ να μην στεναχωριέμαι κ έχουν μειωθεί οχι ομως τελειως

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Λοιπον πριν με εξέτασει μου χε δώσει utrogestan δλδ προγεστερόνη καθε 12ωρες οταν της ειπα οτι δεν περνάνε μ ειπε να παω να με δει...καναμε υπέρηχο...η μπέμπα κινητικοτατη αυτο ειναι καλο γτ τα έμβρυα που δυσφορουν δεν κάνουν τουμπες...και γενικά δεν ειδε κατι ανησυχητικό...μετα Επίσης πολυ σημαντικό εξέταση τραχήλου μια χαρα κ αυτη...κ μου είπε σταματαω τα χαπια (ειναι κατα των φαρμάκων αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ουτε σίδηρο δεν μ δινε μέχρι πρότινος) και μου είπε να μην αγχώνομαι επέμενε οτι μονη μ το δημιουργω και να μην κουράζομαι υπερβολικά αν δω τπτ αλλο να την παρω...όντως προσπαθώ να μην κουράζομαι κ να μην στεναχωριέμαι κ έχουν μειωθεί οχι ομως τελειως

Κ εμένα όλα οκ τα βρήκε.. κ ο τράχηλος..  κ εγώ παίρνω utrogestan λόγω προηγούμενης αποβολης κ τώρα με τις συσπασεις μου έδωσε 3 μαγνησιο τη μέρα.. απλά δε βλέπω να φεύγουν τελείως...αλλά τουλάχιστον ούτε να αυξάνονται!  Αλλά δε σου κρύβω όταν νιώθω έτσι την κοιλιά μου να μαζευεται μου κόβονται τα πόδια...

πρίν από 14 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κ εγω ετσι νοιωθω μαζι σας! Κ Μακαρι μια μερα να σας συναντήσω! Να σας κανω μια αγκαλια. 

Το συγνωμη παει στο οτι εχω τοσο μεγαλο ιστορικό κ οπως φαινεται συνεχίζονται τα θεματα μου και οταν σας τα λεω για να με συμβουλεύετε νοιωθω οτι σας φοβίζω. Οτι σας βαραίνω. Κ φυσικά ειναι τελευταιο που θελω να πετύχω. ❤️

Αντε κορίτσι μου...ντύσου..βάψου..στολισου..  κ περιμένουμε τα νέα σου !!!

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 1 λεπτό , Rena87 είπε:

Κ εμένα όλα οκ τα βρήκε.. κ ο τράχηλος..  κ εγώ παίρνω utrogestan λόγω προηγούμενης αποβολες κ τώρα με τις συσπασεις μου έδωσε 3 μαγνησιο τη μέρα.. απλά δε βλέπω να φεύγουν τελείως...αλλά τουλάχιστον ούτε να αυξάνονται!  Αλλά δε σου κρύβω όταν νιώθω έτσι την κοιλιά μου να μαζευεται μου κόβονται τα πόδια...

Να μην σ κόβονται τα πόδια Ίσως αν χαλαρωσεις να μειωθούν κ αλλο ...εγω πιστεύω πολυ στο ψυχολογικο κομμάτι μπορεί να φέρει πολλά... το λεει κ η γιατρός μ ... κανε την χαζή για μια δυο μέρες να δεις ...

%20url%5D

πρίν από 47 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Και κρεμες και αρωματα..... και φρου φρου...

Τουλαχιστον να χαιρεται ο γιατρος να σε βλεπει.Το συγνωμη προσωπικα κανω πως δεν το βλεπω .Ειναι ατοπο.Οσο για την αγκαλια το κραταω και καποια στιγμη θα την κανουνε πραγματικοτητα.Φιλια!!

4ywWp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Να μην σ κόβονται τα πόδια Ίσως αν χαλαρωσεις να μειωθούν κ αλλο ...εγω πιστεύω πολυ στο ψυχολογικο κομμάτι μπορεί να φέρει πολλά... το λεει κ η γιατρός μ ... κανε την χαζή για μια δυο μέρες να δεις ...

Μωρέ δίκιο έχεις.. αλλά σκέψου 1 βδομάδα τώρα είμαι όλη μέρα σπίτι..καναπέ...αντέ καμία βόλτα..κ έτσι θα παει όλος ο μηνας που έχω άδεια.. κ πάλι όμως με τοοοοση ξεκουραση αυτές εκεί..  θα προσπαθήσω να μη τους δίνω σημασία..  απλά δνε ξέρω πως να το χειριστω αν πχ μου συμβεί έξω κ είμαι ορθια ...η περπατώ σε κόσμο..η κάθομαι σε κάποιο μαγαζί... θα με πιασει πανικός νομιζω...  η δεν πειράζει αν μας πιάσει σύσπαση κ είμαστε ορθιες;;;

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 7 λεπτά , Rena87 είπε:

Μωρέ δίκιο έχεις.. αλλά σκέψου 1 βδομάδα τώρα είμαι όλη μέρα σπίτι..καναπέ...αντέ καμία βόλτα..κ έτσι θα παει όλος ο μηνας που έχω άδεια.. κ πάλι όμως με τοοοοση ξεκουραση αυτές εκεί..  θα προσπαθήσω να μη τους δίνω σημασία..  απλά δνε ξέρω πως να το χειριστω αν πχ μου συμβεί έξω κ είμαι ορθια ...η περπατώ σε κόσμο..η κάθομαι σε κάποιο μαγαζί... θα με πιασει πανικός νομιζω...  η δεν πειράζει αν μας πιάσει σύσπαση κ είμαστε ορθιες;;;

Εμενα παντού με πιανει καλε...δουλειά μετρο δρομο εδω εκει...ασε πού οταν εισαι ακίνητη το καταλαβαινεις πιο εύκολα...αφου πηγες στο γιατρό κ τα ειδε ολα οκ τι σκας? Έχουμε πολλα περίεργα να βιώσουμε πρέπει να ήμαστε ψύχραιμες ...αν ήταν επικίνδυνο θα στο χε πει ο γιατρός σ ...απέβαλε το άγχος γτ ξέρω κ απο μενα τπτ δεν χαιρόμαστε ετσι ...οχου στο κάτω κατω κ στο δρόμο να βγω μπορεί να με πατήσει φορτηγό συμβαίνει...τι πρέπει να μην βγαινω έξω? Σταματα να το σκέφτεσαι κ θα νιώσεις καλύτερα εγω πλέον δεν ασχολούμαι

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

Ρενακο οπως βλεπεις λιγο ή περισσοτερο ολες εχουμε τα ιδια συμπτωματα και συσπασουλες και πονακια και απ ολα.Και εξω να σε πιασει δεν εγινε κατι.Αν εχεις αναγκη  να κατσεις καπου θα ζητησεις να κατσεις δεν θα σε παρεξηγησει κανενας.Τωρα οπως το λες και μονη σου που εισαι στο σπιτι και δεν εχεις το μυαλο σου στην δουλεια ακους το σωμα σου πιο.προσεκτικα.Και εγω οταν ειμαι ορθια πολύ ώρα όρθια νιώθω μια πίεση στην κοιλιά όμως περναει γρηγορα αλλα αμα βρω καρεκλα καθομαι λιγο.Ο αντρας σου  σε βοηθαει καθολου ψυχολογικα?να σε ηρεμει.εννοω.

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Εμενα παντού με πιανει καλε...δουλειά μετρο δρομο εδω εκει...ασε πού οταν εισαι ακίνητη το καταλαβαινεις πιο εύκολα...αφου πηγες στο γιατρό κ τα ειδε ολα οκ τι σκας? Έχουμε πολλα περίεργα να βιώσουμε πρέπει να ήμαστε ψύχραιμες ...αν ήταν επικίνδυνο θα στο χε πει ο γιατρός σ ...απέβαλε το άγχος γτ ξέρω κ απο μενα τπτ δεν χαιρόμαστε ετσι ...οχου στο κάτω κατω κ στο δρόμο να βγω μπορεί να με πατήσει φορτηγό συμβαίνει...τι πρέπει να μην βγαινω έξω? Σταματα να το σκέφτεσαι κ θα νιώσεις καλύτερα εγω πλέον δεν ασχολούμαι

Μπραβο Ευτυχία!Ετσι ειναι.Βεβαια για το φορτηγο καλυτερα να εχεις ανοιχτα τα ματια σου κοριτσακι.

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Ααα...νόμιζα πως όταν μας πιάνουν συσπασεις πρέπει εκείνη τη στιγμή να ξαπλωνουμε κ να ηρεμουμε... κ εγώ τρέχω κ ξαπλωνω κάθε που με πιανει σα χαζή...γιατι νομίζω στην καρέκλα η όρθια ότι το ζόριζω κ θα κρατήσει πιο πολύ... αμάν πια...δίκιο έχεις...πρέπει να δίωξω αυτό το φόβο κ το άγχος...

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ρενακο οπως βλεπεις λιγο ή περισσοτερο ολες εχουμε τα ιδια συμπτωματα και συσπασουλες και πονακια και απ ολα.Και εξω να σε πιασει δεν εγινε κατι.Αν εχεις αναγκη  να κατσεις καπου θα ζητησεις να κατσεις δεν θα σε παρεξηγησει κανενας.Τωρα οπως το λες και μονη σου που εισαι στο σπιτι και δεν εχεις το μυαλο σου στην δουλεια ακους το σωμα σου πιο.προσεκτικα.Και εγω οταν ειμαι ορθια πολύ ώρα όρθια νιώθω μια πίεση στην κοιλιά όμως περναει γρηγορα αλλα αμα βρω καρεκλα καθομαι λιγο.Ο αντρας σου  σε βοηθαει καθολου ψυχολογικα?να σε ηρεμει.εννοω.

Μπραβο Ευτυχία!Ετσι ειναι.Βεβαια για το φορτηγο καλυτερα να εχεις ανοιχτα τα ματια σου κοριτσακι.

Ναι ειρηνακι μου...πολύ με βοηθάει ο αντρουλης μου... κ μάλιστα τώρα που έχω άδεια κ δεν πάω ούτε πιλατες γιατί μου το απαγόρευσε με το χαμηλό πλακουντα κ είμαι συνέχεια σπίτι..νιώθει άσχημα ο καημένος μου κ όλο παραταει το διάβασμα του για να με παίρνει βόλτες η να ασχολείται μαζί μου ...κ καθαρίζει κ απλώνει...όλα μου τα κάνει.. 

Νιώθω αχαριστη που έχω σημαντικά πράγματα κ εγώ αναλωνομαι με τα μικρα κ τα ασήμαντα κ τα αφήνω να μου χαλάνε την ψυχολογία από φόβο μην συμβεί κάτι...   κ ενώ το αναγνωριζω ... εκεί εγώ...όλο το αρνητικο κ όλο το κακό πρώτο στο μυαλό! :-(

Δωρουλιτα;;;

Lilypie - (Lzpn)

Μολις γυρισα!!! Ειπαμε κανουμε μια ωρα εξεταση κ αλλη μια ωρα να γυρισουμε!! 

Μου ειπε οτι οντως εχω υγρα, οντως μοιάζουν με το αμνιακό αλλα δεν ειναι! Που ειπε ακριβώς τι πρεπει να φοβαμαι με τα συμπτώματα τους! Ουπφφφφ παει κ αυτο. Ηταν το κολπικο κομμάτι με τον κολποδιαστολεα. 

Μετα καναμε κ τον υπέρηχο μας. Ολα μια χαρά! Η μικρη ζωηροτατη. Κλωτσούσε μεχρι και το ποντίκι του υπερήχου. Το καταλαβε ο γιατρος. 410 γραμ. Παμε καλα, σταθερά με προσοχή. 

Αντιβιωση συνεχίζουμε αλλα μονο την μια. Μου έκοψε κ κανα 2 αλλα που έπαιρνα κ το επόμενο ραντεβου 29/8. 

Για συσπάσεις που ειπε οτι ειναι φυσιολογικό να εχουμε αυτόν τον μηνα. Γιατι ανοίγει η μήτρα μας κ μεγαλώνουν τα μωρά μας γρηγορα. 

Αυτα.... 

• Μου αρέσει 5

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...