Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, tinkerbell1991 είπε:

Καλημερα κοριτσια..Τι κανετε?Ηθελα να ρωτησω αυτες που εβλεπαν ασχημα ονειρα σταματησαν να τα βλεπουν?Γτ εγω συνεχιζω να βλεπω..

@Αναστασία33 Μην αγχωνεσαι θα ρυθμιστει με την διατροφη..

Συρο ερχεσαι συχνα?Εγω ειμαι απο συρο..

Καλημερα σας !Ολα καλα κοριτσακι.εχω να δω ασχημο ονειρο απο την 19 εβδομαδα που αρχισα τα trofocard, ισως γιατι ειναι εφιαλτης να τα καταπιω δεν κατεβαινει με τιποτα εχω πάω να πνιγω 10 φορες στις 14 μερες που τα πινω,τωρα τα σπαω γιατι ειναι χαλια η κατασταση.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καθε μερα μια τρυπουλα η παραπανω; Δεν αντεχω αλλο τις τρυπουλες. Να δω τι διατροφη θα μου δωσει. Εδω κοιταζω στο ιντερνετ για ψητα κοτοπουλα κλπ αλλα εγω μονο αυτα τα ξεραδια δε θελω να τρωω τωρα που εμεινα εγκυος μου ερχεται εμετος και τα κοτοπουλα δεν τα θελω καθολου μου βρωμανε και ειναι και τιγκα στις ορμονες.

Εσενα ρυθμιστηκε με διατροφη η εκανες και ινσουλινη τελικα; Γιατι ολοι λενε ρυθμιζεται με διατροφη, αλλα 3 γνωστες μου που ειχαν εκαναν ινσουλινη τελικα.

Εγώ τα κατάφερα με την διατροφή γιατί δεν έτρωγα καθόλου γλυκά κ ήταν εύκολο. Κ μένα η φίλη μου έκανε ινσουλίνη δεν την είδα να παραπονιέται να σου πω την αλήθεια. Κ όλα είχαν πάει τέλεια. Κ μένα το σόι της μαμάς έχουν ζάχαρο δυστυχώς. Είναι κάτι που συνηθίζεις γρήγορα πόσο μάλλον σκέψου ότι το κάνεις για το μωρό!!! 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

3 ώρες πρίν, tinkerbell1991 είπε:

Καλημερα κοριτσια..Τι κανετε?Ηθελα να ρωτησω αυτες που εβλεπαν ασχημα ονειρα σταματησαν να τα βλεπουν?Γτ εγω συνεχιζω να βλεπω..

@Αναστασία33 Μην αγχωνεσαι θα ρυθμιστει με την διατροφη..

Συρο ερχεσαι συχνα?Εγω ειμαι απο συρο..

Μακαρι να ρυθμιστει βρε κοριτσι τι να πω απλα αν ειναι τοσο υψηλο οσο λεει χλωμο να ρυθμιστει μονο με διατροφη. Θα δω τι θα μου πει και ο ενδοκρινολογος που μου εκλεισε η γυναικολογος αυριο ραντεβου. Απο Συρο εχω καταγωγη. Μενω Αθηνα και παω καλοκαιρια, Πασχα, Χριστουγεννα. Εσυ μενεις Συρο μονιμα;

3 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Αντε κοριτσακι μου με το καλο ο αντρακλας!!!!

Θα κανουμε τη διατροφη μας κ ολα καλα θα πανε.Μην αγχωνεσαι καθολου.

Σε ποιον ενδοκρινολογο θα πας? Να παρεις σημερα κιολας μην φυγουν για διακοπες.

Στη γενικη ουρων  που κανω εχω δει οτι ελεγχεται το ζαχαρο. Επισης ο ενδοκρινολογος που πηγα τη Δευτερα (αλλαξα) με τσιμπησε κ μου ειπε πως ηταν μια χαρα το ζακχαρο αλλα λογων των κιλων που πηρα φοβαται μην αποκτησω.

Καμπυλη ζαχαρου κ αντισταση στην ινσουλινη θα κανω τελος Αυγουστου που θα εχω κλεισει την 25η 2βδομαδα.Το κακο ειναι οτι μου ειπε πως δεν επρεπε να παιρνω θυροξινη αλλα αφου ξεκινησα δεν μπορω να την κοψω:-(

Γενικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης βλεπω ονειρα καλα κακα οτι " να ναι! Οτι ωρα κ να κοιμηθω πρωι μεσημερι βραδυ!

Μου εκλεισε η γυναικολογος μου για αυριο στο Ιασω. Αυτος που θελει να παω λειπει με αδεια και θα παω οπωσδηποτε απο Σεπτεμβρη που θα γυρισει. Τωρα μου εκλεισε με την αντικαταστατρια του Κανακη λεγεται.

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Εγώ τα κατάφερα με την διατροφή γιατί δεν έτρωγα καθόλου γλυκά κ ήταν εύκολο. Κ μένα η φίλη μου έκανε ινσουλίνη δεν την είδα να παραπονιέται να σου πω την αλήθεια. Κ όλα είχαν πάει τέλεια. Κ μένα το σόι της μαμάς έχουν ζάχαρο δυστυχώς. Είναι κάτι που συνηθίζεις γρήγορα πόσο μάλλον σκέψου ότι το κάνεις για το μωρό!!! 

Εγω παλι εχω τρελαθει. Μη μου πεις να κοψω τα ζυμαρικα και τις πατατες. Και τωρα προφανως θα μου το πει. Ουτε αυγουλακια τηγανιτα δε θα μπορω να φαω με ψωμακι :-( 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Νομιζω οτι τα ζυμαρικα δεν πρεπει να ειναι παραβρασμενα.στο δοντι που.λενε.και τα φρουτα οσο πιο.αγουρα γινεται.λογικα μικρα και πολλα γευματα και εννοειται οχι χυμοι οχι παγωτα γλυκα ζαχαρη πατατακια.ψητα και βραστα.ψωμι σικαλης ή ολικης αλεσης.Θα περασει Αναστασια μου τι να κανεις?πιο πολυ μπερδεμα πιστευω ειναι να κανεις ξεχωριστα φαγητα για σενα παρα ολη η κατασταση.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Νομιζω οτι τα ζυμαρικα δεν πρεπει να ειναι παραβρασμενα.στο δοντι που.λενε.και τα φρουτα οσο πιο.αγουρα γινεται.λογικα μικρα και πολλα γευματα και εννοειται οχι χυμοι οχι παγωτα γλυκα ζαχαρη πατατακια.ψητα και βραστα.ψωμι σικαλης ή ολικης αλεσης.Θα περασει Αναστασια μου τι να κανεις?πιο πολυ μπερδεμα πιστευω ειναι να κανεις ξεχωριστα φαγητα για σενα παρα ολη η κατασταση.

Σκοτωστε με τωρα :-P

tt1db33b

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα σας !Ολα καλα κοριτσακι.εχω να δω ασχημο ονειρο απο την 19 εβδομαδα που αρχισα τα trofocard, ισως γιατι ειναι εφιαλτης να τα καταπιω δεν κατεβαινει με τιποτα εχω πάω να πνιγω 10 φορες στις 14 μερες που τα πινω,τωρα τα σπαω γιατι ειναι χαλια η κατασταση.

Γιατι δεν παιρνεις τη σκόνη;; εμενα σκόνη με εχει που τη βαζω στο νερο μου. Εχει σχετικά καλη γευση. 

1WWgp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Γιατι δεν παιρνεις τη σκόνη;; εμενα σκόνη με εχει που τη βαζω στο νερο μου. Εχει σχετικά καλη γευση. 

Τι κανεις γλυκουλα μου?Εισαι καθ'ολα καλα  με τον ιλιγγο?

Με εχει πιασει η οικονομια μου.επειδη εχω δυο κουτια ειπα να τα καταναλωσω και μετα να παρω την σκονη.trofocard πινεις?πολυ ωραια γευση εχει.τι ασβεστιο που πινω ειναι σαν lucozade

4ywWp2.png

πρίν από 20 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ελα ρε κοριτσακι μου.Εχεις παρει κιλα?Σου ειπε να επαναλαβετε την καμπυλη?

Κιλα οχι ελαχιστα. Δε μου ειπε να επαναλαβω την καμπυλη. 

tt1db33b

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Γεια σας κοριτσόπουλα!!!!! 2 ωρες ε???παναγια μου!!! εμεις την έχουμε 16 αυγουστου τη β επιπεδου αλλα σήμερα μας είπε ο γιατρός ότι και τα 2 είναι αγοράκια τελικά!!!! για μας ολα μπλε!!σας φτιαχνουμε γαμπρους!!!χαχα!

Xaxaxaxaxa, λες να συμπεθερεψουμε!!!! 2 ώρες φάγαμε, εκτός οτι δεν κάθονται, είναι κ η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, και ειναι κ η καισαρικη στην μέση που δυσκολεύει την εικόνα. Άσε. Πολυ υπομονή σου εύχομαι!!! 

Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι!! Απλά πρέπει να προσέχεις το φαγητό τους. Η νύμφη μου ειχε σάκχαρο της εγκυμοσύνης, την έστειλε ο γιατρός σε διαβητολογο κ αυτός σε διατροφολόγο. Δεν είναι κάτι, μην αγχώνεσαι!!!! Απλά δεν έτρωγε γλυκά, ορισμένα φρούτα. 

Κοριτσια αγόρασε κάποια σουτιέν εγκυμοσύνης-θυλασμου, online aπο το Nursing Bra??? Uk? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Marigula είπε:

Xaxaxaxaxa, λες να συμπεθερεψουμε!!!! 2 ώρες φάγαμε, εκτός οτι δεν κάθονται, είναι κ η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, και ειναι κ η καισαρικη στην μέση που δυσκολεύει την εικόνα. Άσε. Πολυ υπομονή σου εύχομαι!!! 

Αναστασία μου, μην αγχώνεσαι!! Απλά πρέπει να προσέχεις το φαγητό τους. Η νύμφη μου ειχε σάκχαρο της εγκυμοσύνης, την έστειλε ο γιατρός σε διαβητολογο κ αυτός σε διατροφολόγο. Δεν είναι κάτι, μην αγχώνεσαι!!!! Απλά δεν έτρωγε γλυκά, ορισμένα φρούτα. 

Κοριτσια αγόρασε κάποια σουτιέν εγκυμοσύνης-θυλασμου, online aπο το Nursing Bra??? Uk? 

Μακαρι να ειναι τοσο απλα Μαρια μου αλλα νομιζω δεν ειναι μονο τα γλυκα που δεν τρως, αλλα και πολλα πολλα αλλα. Τελοσπαντων τωρα θα χορεψουμε, να ειναι καλα τα μικρα μας τουλαχιστον κι ολα τ' αλλα θα τα φτιαξουμε.

tt1db33b

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Τι κανεις γλυκουλα μου?Εισαι καθ'ολα καλα  με τον ιλιγγο?

Με εχει πιασει η οικονομια μου.επειδη εχω δυο κουτια ειπα να τα καταναλωσω και μετα να παρω την σκονη.trofocard πινεις?πολυ ωραια γευση εχει.τι ασβεστιο που πινω ειναι σαν lucozade

Ναι! Τροφοκαλντ μαξ. 

Καλα ειμαι, λιγο τρομαγμένη.. το πρωι ειχα μια στάμπα υγρό στο εσωρουχο μου. Δεν ξαναχα αλλα τρομαξα πολυ. 

1WWgp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ναι! Τροφοκαλντ μαξ. 

Καλα ειμαι, λιγο τρομαγμένη.. το πρωι ειχα μια στάμπα υγρό στο εσωρουχο μου. Δεν ξαναχα αλλα τρομαξα πολυ. 

Τι υγρο ακριβως Δωρα μου; Πηρες το γιατρο;

tt1db33b

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Τι υγρο ακριβως Δωρα μου; Πηρες το γιατρο;

Δεν ξερω τι ηταν ακριβώς, υγρα, βράχηκα γιατι ηταν ψιλά στο εσωρουχο. Γενικα δεν βρεχομαι. Τι να σας πω. Ενα κλαμα το πάτησα παντωσ Κ μετα εκανα την προσευχή μου κ ηρεμισα. Ο γιατρος δεν ανησύχησε θα με δει στο ραντεβου μας. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...