Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Ρενακι μια χαρα.οκ λιγο προσοχη θελει και ολα θα πανε κατ ευχην.εμενα το δικο μου το ζωουλακι καθε που κανω υπερηχο ειναι λες και βρισκεται σε αιωρα.Ο ξαπλας και ολο κλωτσαει.Για σεξ ουτε καν που το σκεφτομαι.ενω γενικα.ειμαι φαν του σπορ τωρα να μου λειπει.εχω που εχω διαβασει τα χιλιαδυο εδω μεσα τοσα χρονια ας μην τα δω στην πραξη.στο πρωτο εκανα μια φορα και ηταν μια βλακεια απο την μια η κοιλια απο την αλλη η σκεψεις και ο καλος μου εκανε σαν μυγιαγκιχτος ,η απολυτη αποτυχια.ασε με το καλο να ερθει το νεουδι και μετα γινει με ολα τα κομφορ.

Περαστικα ρε κοριτσακι.Πακετο οι ταχυκαρδιες και εγω ειμαι καθε μερα ετσι απο το αγχος.Δεν.πηγες για υπέρηχο.θα πρεπει να οας και σε καρδιολογο ε?

Έχω πάντα ταχυκαρδίες. 100 . Αλλά τώρα με το νέο χάπι έχω ξεφύγει κ παθαίνω κρίσεις. Έχω ξαναπάει σε καρδιολόγο κ φυσικά ήταν από τον θυροειδη όπως κ τώρα :shock: τι τραβάμε 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , tinkerbell1991 είπε:

Μπορει η γλυκοζη να σε πειραξε στο στομαχι..Οταν εφαγες συνηλθες;

Περαστικα να ειναι κοριτσι μου..

Μπραβο σπυ κοριτσι μου παντα καλα νεα να εχεις.. Κοριτσια εγω ηθελα να σας ρωτησω χρησιμοποιειτε πολυ το κινητο;

Οταν ξεκινησα να τρωω το επαθα. Μετα κουτσα στραβα εφαγα και το υπολοιπο φαγητο και μετα ενιωθα οτι ενω ειχα σκασει ηθελα να φαω κι αλλο και γλυκο και αλμυρο ουτε κι εγω δεν ηξερα τι. Τελικα συνηλθα ναι!!! Μ' εσκισε λες η γλυκοζη;

2 ώρες πρίν, Rena87 είπε:

Κοριτισα μου ...έκανα τη β ... η μπεμπα μου είναι κουκλα.. τέλειες όλες οι μετρήσεις της..  απλά μου βρήκε χαμηλή προσφυση πλακούντα...  αγχώθηκα πολύ να σας πω την αλήθεια.. αλλά μου είπε ότι 8 στις 10 γυναίκες στη β έχουν χαμηλό κ μέχρι το ντοπλερ συνήθως ανεβαίνει...  απλά μέχρι να ανεβει ...πρέπει να προσεχω πολύ... καθόλου βάρος...καθόλου σεξ..λίγο περπατημα..Όχι ταραχες.. πφφφφφ.... απο μόνο του όλο αυτό ότι πρέπει να προσεχω με κάνει να έχω φόβο... ήλπιζα να ηρεμήσω μετά τη β κ ειδικα που είναι καλά το κοριτσι μου... αλλά εγώ είμαι μες το άγχος μέχρι να ανεβει κ αν... αυτά!

Ειρηνακι κ εγώ 18/10 έχω ντοπλερ.  Στο progenesis τα κάνω όλα...

Πωπω Μαριγουλα μου..δύσκολα τα πράγματα με την πεθερα..εμπλεξες..θέλει προσοχή γιατί όπως λες μπορεί να στο ξανά κανει..

Ελπίδα μου ζορυ αυτό που περνάς... ηρέμησε κ θα πάνε όλα καλά...

Αναστασακι...κ εγώ έφαγα σαν τη χαζή γλυκό από μόνη μου πριν μπω χθες.. και κουνιοταν τόσο πολύ...δε μας άφησε ούτε 1 καλή λήψη 3d να δουμε καλά το πρόσωπακι της.  Συνέχεια πόδια κ χέρια μες τα μουτρακια... για εμένα...μη φας αν δε στο πει.. έχε μαζί μια καραμέλιτσα κ αν χρειαστεί τσιμπα τη...  

Αα επίσης μου είπε ότι κ οι συσπασουλες π έχω είναι νορμαλ να τις έχουμε... μου έδωσε 3 μαγνησιο τη μέρα..

Στην αυχενικη δεν σου ειχε πει για χαμηλη προσφυση πλακουντα;

tt1db33b

Θα περασει τι να κανεις Ελπιδακι μου.Θα ηρεμισεις.εγω πιανω και 140 ευκολα.ειναι πολυ χαλια η αισθηση.εχω κανει οτι εξετασεις μπορεις να φανταστεις.ο γιατρος μου λεει μονη σου θα το ξεπερασεις αλλα μονο χειροτερο γινεται.Το εχω παρει αποφαση οτι δουλευω σε αλλες. συχνοτητες.

Tinkerbell ειμαι μονιμα με ενα κινητο στο χερι ,δυστυχως.

4ywWp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Οταν ξεκινησα να τρωω το επαθα. Μετα κουτσα στραβα εφαγα και το υπολοιπο φαγητο και μετα ενιωθα οτι ενω ειχα σκασει ηθελα να φαω κι αλλο και γλυκο και αλμυρο ουτε κι εγω δεν ηξερα τι. Τελικα συνηλθα ναι!!! Μ' εσκισε λες η γλυκοζη;

Όχι δεν μου είχε πει...καλη θέση μου είχε πει απλά.. αλλά στη β φαίνεται που ακριβώς βρίσκεται...  ελπίζω να ανεβει..

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 6 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εμενα οταν με ενοχλει κατι στο στομαχι εχω αυτη την αισθηση..Και οταν φαω κατι τοτε μου περναει..

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

Θα περασει τι να κανεις Ελπιδακι μου.Θα ηρεμισεις.εγω πιανω και 140 ευκολα.ειναι πολυ χαλια η αισθηση.εχω κανει οτι εξετασεις μπορεις να φανταστεις.ο γιατρος μου λεει μονη σου θα το ξεπερασεις αλλα μονο χειροτερο γινεται.Το εχω παρει αποφαση οτι δουλευω σε αλλες. συχνοτητες.

Tinkerbell ειμαι μονιμα με ενα κινητο στο χερι ,δυστυχως.

Και γω το ιδιο...Βεβαια πολλες φορες σκεφτομαι μηπως κανω κακο στο μωρακι μου...

Διαφημίσεις

Just now, Rena87 είπε:

Όχι δεν μου είχε πει...καλη θέση μου είχε πει απλά.. αλλά στη β φαίνεται που ακριβώς βρίσκεται...  ελπίζω να ανεβει..

Θα ανεβει μην αγχωνεσαι ειναι συνηθισμενο. Εμενα μου ειχε πει και μου το ειχε δειξει και στο υπερηχογραφημα η γυναικολογος πριν κανω την αυχενικη οτι ηταν τοσο χαμηλα που ακουμπουσε στον τραχηλο και οτι υπηρχε περιπτωση να προερχοταν απο αυτο το αιμα που ειχα, οποτε μου ειχε πει να συνεχισω την ακινησια και μεγαλη προσοχη. Οταν πηγα για την αυχενικη ο γιατρος δε μου ειπε κατι και οταν του ειπα οτι ηταν χαμηλα και τι βλεπει μου ειπε ολα φυσιολογικα. Οποτε να υποθεσω πως ανεβηκε; Θα δουμε και στη β επιπεδου τι να πω.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 19 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Θα ανεβει μην αγχωνεσαι ειναι συνηθισμενο. Εμενα μου ειχε πει και μου το ειχε δειξει και στο υπερηχογραφημα η γυναικολογος πριν κανω την αυχενικη οτι ηταν τοσο χαμηλα που ακουμπουσε στον τραχηλο και οτι υπηρχε περιπτωση να προερχοταν απο αυτο το αιμα που ειχα, οποτε μου ειχε πει να συνεχισω την ακινησια και μεγαλη προσοχη. Οταν πηγα για την αυχενικη ο γιατρος δε μου ειπε κατι και οταν του ειπα οτι ηταν χαμηλα και τι βλεπει μου ειπε ολα φυσιολογικα. Οποτε να υποθεσω πως ανεβηκε; Θα δουμε και στη β επιπεδου τι να πω.

Αυριο εχεις β επιπεδου?

@Elpidaaa δεν ξερω αν κανω κακο στο εμβρυο,φανταζομαι θα το στρεσαρω ομως σε μενα ξερω οτι το εχω τερματισει.Τελικα υπερηχο εκανες σημερα?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!!! 

Ευτυχία μου, η δύσπνοια κ η ταχυκαρδία αου ειπε είναι λογο θυροειδη? Και δύσπνοια εχω κ ταχυκαρδία έχω, χτυπάμε κατι 120 παλμούς. Γι αυτο το χάπι που περνω δεν είναι για την πίεση αλλά για ηρεμία της καρδιας κ να πεφτουν οι χτυποι. Αλλά δεν πάει πολύ κατω. 114, 103 ως συνήθως. Έχει φορές που την νιώθω τους χτύπους μέσα στο κεφάλι μου.

Δεν θέλω να πλεξω με ενδοκρινολογους πάλι γιατί εχω οζον στον θυροειδη κ μου ειπαν για βιοψία κ αμέλησα. Θυσικα ουδέποτε πηρα θυροξινη κ τέτοια. 

Μπράβο στις κοπέλες που εκαναν την β επιπέδου κ καλά αποτελέσματα Αναστασία μου για την καμπύλη. 

Εχω κι εγω αύριο την β επιπέδου η ώρα 10 το πρωί. Αντε να φύγει κι αυτό το βάρος. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Marigula είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα!!! 

Ευτυχία μου, η δύσπνοια κ η ταχυκαρδία αου ειπε είναι λογο θυροειδη? Και δύσπνοια εχω κ ταχυκαρδία έχω, χτυπάμε κατι 120 παλμούς. Γι αυτο το χάπι που περνω δεν είναι για την πίεση αλλά για ηρεμία της καρδιας κ να πεφτουν οι χτυποι. Αλλά δεν πάει πολύ κατω. 114, 103 ως συνήθως. Έχει φορές που την νιώθω τους χτύπους μέσα στο κεφάλι μου.

Δεν θέλω να πλεξω με ενδοκρινολογους πάλι γιατί εχω οζον στον θυροειδη κ μου ειπαν για βιοψία κ αμέλησα. Θυσικα ουδέποτε πηρα θυροξινη κ τέτοια. 

Μπράβο στις κοπέλες που εκαναν την β επιπέδου κ καλά αποτελέσματα Αναστασία μου για την καμπύλη. 

Εχω κι εγω αύριο την β επιπέδου η ώρα 10 το πρωί. Αντε να φύγει κι αυτό το βάρος. 

Καλα αποτελεσματα και σε σενα Μαρακι μου!!! Λες να δειτε και το φυλο και στα δυο αυριο η επειδη ειναι διδυμα μπορει και οχι;

tt1db33b

πρίν από 20 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλα αποτελεσματα και σε σενα Μαρακι μου!!! Λες να δειτε και το φυλο και στα δυο αυριο η επειδη ειναι διδυμα μπορει και οχι;

Λογικά για να κάνει σωστές μετρήσεις θα σκουντισει θα τα γυρίσει, λογικά θα δούμε. 

Πηρα κ ενα γλυκό λεω να αρχίσω απο τις 9 να τρώω 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Απ'οτι φαίνεται ξεκινάνε οι εβδομάδες του β επιπέδου..Εγώ θα πάω το Σαββατο κι ανυπομονω!

Κορίτσια έχω εδώ και μερικές μέρες πόνο στα κόκκαλα της ήβης και των προσαγωγών σαν πιάσιμο από το γυμναστήριο.Το έχει καμιά άλλη?

4 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Αυριο εχεις β επιπεδου?

@Elpidaaa δεν ξερω αν κανω κακο στο εμβρυο,φανταζομαι θα το στρεσαρω ομως σε μενα ξερω οτι το εχω τερματισει.Τελικα υπερηχο εκανες σημερα?

Έκανα κορίτσι μου . Γύρισα το βραδάκι τώρα μπόρεσα να μπω κ Επιτέλους να σας πω ότι θα γίνω αγορομανα!!!! Είδα κ φατσούλα γύρισε προς τα έξω το καλό μου . Μοιάζει τον γιόκα μου όλοι το είπαμε. Τόσο μικρό κ ήδη έχει κανονική γλυκιά φατσούλα μωρου. Στον γιο μου πολύ πιο αργά είδα φατσούλα. 

Αυτό που μου έκανε λοιπόν εντύπωση κ το παρατήρησα στο σπίτι είναι ό λώρος τυλιγμένος στον λαιμό του !! Κ ξεσηκώθηκαμε λίγο. Έχει καμία από σας ανάλογη εμπειρία? Λέτε να μην βγει μέχρι το τέλος? 

Β επιπεδου έχω σε 2 εβδομάδες. 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...