Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@IoannaMas εσυ ισως ξέρεις...το αττικό δεν εφημερεύει αλλα στο ίντερνετ λεει πως ειναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο...δεν θελω να παω σε αλλο ...

Ανοιχτό είναι αφού πάντα διανυκτερεύουν ασθενείς μέσα. Αλλά αν δεν εφημερεύει η μαιευτική κ πας έτσι αυθαίρετα θα σε διώξουν κ θα σου πουν να πας σε άλλο νοσοκομείο που εφημερεύει. Έχει τύχει μπροστά μου περιστατικό με κοπέλα έγκυο που πονούσε κ πήγε κ την έδιωξαν για να πάει στο Νίκαιας αν θυμάμαι καλά που εφημερευε τότε. Δεν θα σου πρότεινα να πας στο αττικό αποψε εκτός αν συννενοηθείς με τη γιατρό. Αν είναι πολύ ανάγκη δες ποιο εφημερεύει κ πήγαινε , λογικά σε καρδιοτοκογραφο θα σε βάλουν να σε δουν. Κ στο Νίκαιας ή στο τζαννειο να πας θα εξυπηρετηθεις έχει γιατρούς.

Μια φορά είχα ανεβάσει πολύ πυρετό κ πήγα μέσα στη νύχτα στο Νίκαιας γιατί ήμουν έγκυος κ ο γυναικολόγος με φρόντισε αρκετά.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@IoannaMas εσυ ισως ξέρεις...το αττικό δεν εφημερεύει αλλα στο ίντερνετ λεει πως ειναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο...δεν θελω να παω σε αλλο ...

Ευτυχουλα μου οι συσπάσεις θέλουν ηρεμια κ ξεκουραση. Θελεις να κανεις ενα δροσερό μπανακι, να ακούσεις λίγη απαλή μουσικούλα που εχει για εγκυουλες και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις; αν ειναι παρα παρα πολυ έντονα τοτε ειδοποίησε τον ντοκ κ θα σου δωσεις οδηγίες. 

Εμενα άνοιξε ο τράχηλος κ ειχα παρα πολλες μου εβαλαν όρο με το απαραίτητο φάρμακο. Αλλα ειμαι ακραία περίπτωση. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια εδω και 40 λεπτά ησυχία...οση ωρα έχει που ήρθε ο μπαμπάς μας...της εστειλα μνμ της γιατρού κ περιμένω απάντηση 

Να δεις ευτυχία μου τιποτα δεν θα ειναι. Η μαία μου ειπε πει επίσης πως στην βδομαδα που ειμαστε καμια φορα δεν καταλαβαίνουμε αν ειναι συσπάσεις, τραβήγματα ή η μετακίνηση του μωρού. Ξεκινανε πολλες αλλαγες στην περιοχή γυρω απο τον αφαλό. Ανεβαίνει το μωρο, μετατοπίζονται όργανα. Χαμος. Πρεπει να μένουμε χαλαρές κ ψύχραιμες. Βοηθάει πολυ η ξαπλα. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο. Οτι θελεις στειλε μου. Σε εχω έννοια τωρα. 

• Μου αρέσει 3

1WWgp3.png

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια εδω και 40 λεπτά ησυχία...οση ωρα έχει που ήρθε ο μπαμπάς μας...της εστειλα μνμ της γιατρού κ περιμένω απάντηση 

Ε ηθελε τον μπαμπα! Αυτο ηταν!Ελπιζω να σε καθησυχασε κ η γιατρος.

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Just now, ERIANTON είπε:

@Eutuxia25 μιλησες με την γιατρο?

Με μνμ μιλάμε παντα τις έστειλα οτι ειχα εντονα καθε 5 δεκα μιση ωρα και ειχα μιση ωρα και τπτ...και απλα με ρώτησε μήπως εχω δυσκοιλιότητα...της απαντησα οχι.κ δεν μ ξανα απαντησε...το θεμα ειναι πως ειχα αλλες δυο συσπάσεις μέχρι τωρα...σίγουρα αραιωσαν αλλα αύριο δεν παω για δουλειά το κΑνονισα...εχω και συχνοουρια δεν ξέρω αν έχει σχέση...τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω...σκέφτομαι πως αν το θεωρουσε σοβαρό θα μ λεγε να παω σ ενα Νοσοκομείο

%20url%5D

πρίν από 36 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Με μνμ μιλάμε παντα τις έστειλα οτι ειχα εντονα καθε 5 δεκα μιση ωρα και ειχα μιση ωρα και τπτ...και απλα με ρώτησε μήπως εχω δυσκοιλιότητα...της απαντησα οχι.κ δεν μ ξανα απαντησε...το θεμα ειναι πως ειχα αλλες δυο συσπάσεις μέχρι τωρα...σίγουρα αραιωσαν αλλα αύριο δεν παω για δουλειά το κΑνονισα...εχω και συχνοουρια δεν ξέρω αν έχει σχέση...τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω...σκέφτομαι πως αν το θεωρουσε σοβαρό θα μ λεγε να παω σ ενα Νοσοκομείο

Χμμμ . Για δες κ αύριο βρε κορίτσι μου κ αν συνεχιστεί πήγαινε στο νοσοκομείο να ηρεμήσεις.  Εγώ έχω εμπειρία με συσπάσεις απλά καλού κακού με έβλεπε ο γιατρός πάντα χωρίς να πληρώσω 

Κορίτσια πονακια περιόδου καμία δεν έχει τελικά? 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Χμμμ . Για δες κ αύριο βρε κορίτσι μου κ αν συνεχιστεί πήγαινε στο νοσοκομείο να ηρεμήσεις.  Εγώ έχω εμπειρία με συσπάσεις απλά καλού κακού με έβλεπε ο γιατρός πάντα χωρίς να πληρώσω 

Κορίτσια πονακια περιόδου καμία δεν έχει τελικά? 

Εγω εχω απ' ολα και πονακια περιοδου και σαν ωορηξιας και σουβλιτσες απλα οχι συνεχεια.

tt1db33b

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εγω εχω απ' ολα και πονακια περιοδου και σαν ωορηξιας και σουβλιτσες απλα οχι συνεχεια.

Πολύ χαμηλά εάν έχεις ενόχληση σαν πονακια ωορρηξίας μπορεί να είναι η ουροδοχο κύστη σου :-) έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο στον υπέρηχο τότε. Οπότε κ τώρα όταν με ενοχλεί εκεί είμαι ήρεμη.  Αλλά έχω σταθερά πονακια περιόδου χμμμ κ δεν θυμάμαι αν το είχα κ αυτό. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Πολύ χαμηλά εάν έχεις ενόχληση σαν πονακια ωορρηξίας μπορεί να είναι η ουροδοχο κύστη σου :-) έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο στον υπέρηχο τότε. Οπότε κ τώρα όταν με ενοχλεί εκεί είμαι ήρεμη.  Αλλά έχω σταθερά πονακια περιόδου χμμμ κ δεν θυμάμαι αν το είχα κ αυτό. 

Ασε ολο μες στην ανησυχια ειμαι με ολα αυτα τα διαφορετικα πονακια.

tt1db33b

πρίν από 7 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ασε ολο μες στην ανησυχια ειμαι με ολα αυτα τα διαφορετικα πονακια.

Η μόνη λύση να μας βλέπει ο γιατρός κ να μας λέει όλα καλά!!! Τίποτα άλλο 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...