Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κι εγω με αρκετα χαμηλη πιεση εχω εδω και 2 μερες πρησμενα πατουσακια. Τι μπορει να ειναι, να ανησυχησω;

Λόγω ζέστης και ορθοστασίας από ότι κατάλαβα αν δεν υπάρχει θέμα πίεσης (έχω 5,5 και 9 περίπου) , εγώ μόλις βρω ευκαιρία τα ανεβάζω λίγο ψηλά και το βράδυ τα βάζω πάνω σε ένα μαξιλάρι. Κυρίως οι αστράγαλοι μου φούσκωσαν :shock:

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Alzira είπε:

Λόγω ζέστης και ορθοστασίας από ότι κατάλαβα αν δεν υπάρχει θέμα πίεσης (έχω 5,5 και 9 περίπου) , εγώ μόλις βρω ευκαιρία τα ανεβάζω λίγο ψηλά και το βράδυ τα βάζω πάνω σε ένα μαξιλάρι. Κυρίως οι αστράγαλοι μου φούσκωσαν :shock:

Κι εγώ τόσο συνήθως 9 ή 8 με 5. Και τα δάχτυλά μου είναι σα μπιφτεκάκια :-P

Από ορθοστασία εμένα δεν είναι σίγουρα έχω την τύχη να είμαι αραχτή όλη μέρα.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Καλή μέρα!! Τα πρησμενα πόδια δυστυχώς είναι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη κ θα χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός μέχρι τη γέννα. Θυμάμαι κοπέλες που γεννησαμε μαζί δεν τους χωραγαν οι παντόφλες. Πάρτε ένα νούμερο μεγαλύτερο παντόφλες για το μαιευτήριο.. Κ εν τω μεταξύ τα κλασσικά, ανεβαζετε τα ψηλά όσο γίνεται.. Για το αλάτι δεν ξέρω πολλά άλλα εγώ που έχω υπόταση κ πρέπει να τρώω αλμυρά, πάλι μου πρηζονται. Επομένως κάνω υπομονη...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα κι απο εμενα. 

Δωρουλιτα μου, μια χαρά κοπέλα μου, όλα καλά να πάνε απο εδω κι περα. 

Κοπέλες μου για τα πρισμενα πόδια εμένα δεν πριστηκαν καθόλου αλλα εχω φριχτους πόνους. Εψες εκλεγα απο τον πονο. 

Ο πόνος ξεκινά απο τα γόνατα μέχρι τα δάχτυλα και στα χέρια απο τον ωμο μέχρι τα δάχτυλα. Πονος που δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο σύζυγος μου μου κάνει συνεχως μασάζ αλλά περνα για λιγα λεπτά. Τα εχω αρκετά ψηλά αλλά τίποτα. 

Ψες έβαλα πανω παγοκυστες. Ελπίζω να μην εκανα κάτι κακο. Ειδικά στα πόδια. Δεν ένιωθα τα πόδια μου από τον παγο κ κατάφερα κι κοιμήθηκα λιγο. 

Τι έχει καμία άλλη αυτό ή το πέρασε? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Και ένα τελευταίο που μου είπε ο γιατρός είναι να πίνω πολύ νερό γιατί και από κατακράτηση πρήζομαστε ! Έχω ακούσει ότι έχει κάτι κάλτσες για το χειμώνα που βοηθούν πολύ. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Και μενα πρηζονται τα ποδια μ και ιδικά οταν ειμαι όρθια και κουράζομαι... και γω τα χω βαλει σε κρυο νερο και παγο τους βαζω και ψηλά κτλ και ξεπρηζονται...και γω ξερω πως ειναι λογικο στην εγκυμοσύνη

%20url%5D

Κι εγω περνάω φασεις με πρησμένα άκρα ασχετως πίεσης λογω ζέστης και αναπόφευκτης κατακρατησης... ο αιματοκρίτης μου ειναι στο 32 κι εμένα, έπεσε και παίρνω 2πλο σιδηρο πια. Αλλα ο κουνιαδος μου ο μικροβιολόγος λεει οτι ειναι "ψευδοαναιμια" της εγκυμοσύνης , αφου κάποιες άλλες ενδείξεις μου κρατιούνται καλά και δεν εχω ζαλάδες ή κόπωση.

Ο γιατρός μου γενικά παει "by the book" σε ολα. Προσέχουμε για να έχουμε. Μου αυξησε την Τ4, ξεκινησα να παίρνω των 50 σε αυτη την  εγκυμοσύνη και τωρα 62 επειδη ηταν 3,15 η THS , αντί για 3 που θα ήθελε ιδανικά να ειναι στο β τρίμηνο. Δεν τον αμφισβητώ, ακολουθώ πιστά ο,τι μου λέει, αλλα ...οταν ακους και αλλες ειδικότητες γιατρών ο καθένας εχει κατι να σου πει :?

@tina26 Καλά κάνεις και νιώθεις "μη έγκυος". Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη χοροπηδούσα με παιδάκια ως τον 9ο, εις γνωση του γιατρού και τωρα στην αρχή τωρα έκανα λάτιν. Αν δεν προκυψει πρόβλημα η εγκυμοσύνη είναι εντελως φυσιολογική κατάσταση. 

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

9 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!!

@AlziraΓια τα πρησμένα πόδια...

Γενικά κουράζεσαι με ορθοστασια?Το αλάτι πρόσεξε και που και που μετρά και την πίεσή σου.Έτσι για να αποκλείεις αυτό το ενδεχόμενο.Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον ύπνο βλέπω εφιάλτες συνέχεια.Είδα ότι είχα αιμορραγία και ξύπνησα χάλια.έκλαιγα στον ύπνο μου.ουφ ουφ 

Geia sas koritsia..Kai gw sas parakolouthw sxedon kathimerina alla den prolavainw na grapsw...

ERIANTON kai gw akrivws to idio eida ston upno moy exthes..

2 ώρες πρίν, tinkerbell1991 είπε:

Geia sas koritsia..Kai gw sas parakolouthw sxedon kathimerina alla den prolavainw na grapsw...

ERIANTON kai gw akrivws to idio eida ston upno moy exthes..

Θα πέρασες και εσύ όμορφα.Να κανονίσουμε να δούμε καμία ρομαντική ταινία ή έστω κωμωδία :).Πόσο εβδομάδων είσαι? Όλα Καλά με την εγκυμοσύνη σου,φύλο?έλα πες μας ...

5 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Κι εγω περνάω φασεις με πρησμένα άκρα ασχετως πίεσης λογω ζέστης και αναπόφευκτης κατακρατησης... ο αιματοκρίτης μου ειναι στο 32 κι εμένα, έπεσε και παίρνω 2πλο σιδηρο πια. Αλλα ο κουνιαδος μου ο μικροβιολόγος λεει οτι ειναι "ψευδοαναιμια" της εγκυμοσύνης , αφου κάποιες άλλες ενδείξεις μου κρατιούνται καλά και δεν εχω ζαλάδες ή κόπωση.

Ο γιατρός μου γενικά παει "by the book" σε ολα. Προσέχουμε για να έχουμε. Μου αυξησε την Τ4, ξεκινησα να παίρνω των 50 σε αυτη την  εγκυμοσύνη και τωρα 62 επειδη ηταν 3,15 η THS , αντί για 3 που θα ήθελε ιδανικά να ειναι στο β τρίμηνο. Δεν τον αμφισβητώ, ακολουθώ πιστά ο,τι μου λέει, αλλα ...οταν ακους και αλλες ειδικότητες γιατρών ο καθένας εχει κατι να σου πει :?

@tina26 Καλά κάνεις και νιώθεις "μη έγκυος". Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη χοροπηδούσα με παιδάκια ως τον 9ο, εις γνωση του γιατρού και τωρα στην αρχή τωρα έκανα λάτιν. Αν δεν προκυψει πρόβλημα η εγκυμοσύνη είναι εντελως φυσιολογική κατάσταση. 

Πρησμένα πόδια χέρια δεν έχω Αλλά εχω γεμίσει κυτταρίτιδα.πίνω νερό φουλ δεν πίνω αναψυχτικα καφέδες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φυσιολογικοί πολύ?

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Θα πέρασες και εσύ όμορφα.Να κανονίσουμε να δούμε καμία ρομαντική ταινία ή έστω κωμωδία :).Πόσο εβδομάδων είσαι? Όλα Καλά με την εγκυμοσύνη σου,φύλο?έλα πες μας ...

Έγω σημερα γινομαι 20 εβδομαδων ..Η εγκυμοσυνη μεχρι τωρα παει πολυ καλα...Και περιμενω αγορακι..Ειναι το πρωτο μου. Εχω β επιπεδου τελος του μηνα..Εσυ ολα κλ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 13/7/2017 at 9:37 ΜΜ, Elpidaaa είπε:

Κάνε εξετάσεις κορίτσι μου. Εγώ έχω κ θέματα με τον θυροειδη που προκαλεί αυτά τα συμπτώματα στην ζέστη.  Αλλά εγώ ούτε στην σκιά δεν έχω οξυγόνο. Θέλω κλιματιστικό πάνω από το κεφάλι μου κ ας πονάει  μετά το κεφάλι. 

Μπράβο κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά! Είσαι σε καλά χέρια. 

Κορίτσια έχει λίγες ημέρες που ξεκίνησε μια ΚΑΟΥΡΑ  . Παναγία μου . Πυρκαγιά στον οισοφάγο.  Αυτά είχα τον τελευταίο μήνα στον γιο μου. Τώρα γιατί άρχισα από τόσο νωρίς. Προς το παρών μόνο το γάλα με ηρεμεί.  Εσείς έχετε?

Κι εγώ πίνω χαπάκι θυρεοειδη αν κ στις τελευταίες εξετασεις μου ειχε φτασει σχεδόν 0 η tsh. Καούρες εχω κι εγώ εδώ και καμιά βδομάδα. ΄Οχι παρα πολύ ισχυρές αλλά με πιάνει σχεδόν πάντα μεσημεράκι και βράδυ...

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

1 hour ago, tinkerbell1991 είπε:

Έγω σημερα γινομαι 20 εβδομαδων ..Η εγκυμοσυνη μεχρι τωρα παει πολυ καλα...Και περιμενω αγορακι..Ειναι το πρωτο μου. Εχω β επιπεδου τελος του μηνα..Εσυ ολα κλ?

Μπράβο σου!!!Όλα τέλεια να σου είναι!!

Και εγώ αγόρι περιμένω.Έχω και ένα αγορι ήδη από τα παλιά τα χρόνια.Όταν γεννήσω θα έχουν 8 χρόνια διαφορα.Για Β επιπέδου μου είπε μέχρι 20 Αυγούστου την κάνω.

4ywWp2.png

Καλημέρα σας !!!Είχα πάει πριν να ψωνίσω και μετά με έπιασε ταχυκαρδία .Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου να έρθει να με μάζεψε.Όλο και πιο χάλια οι ταχυκαρδίες ρε γαμωτο.

πρίν από 28 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κοριτσια τηγανητα αυγα τρωμε;

Αυγά έτρωγα μέρα παρά μέρα.βραστό με ντομάτα μέσα σε ψωμί του τοστ ή και Ομελέτα με ντομάτα.Αν δεν έχεις θέμα κιλών και χοληστερίνης γιατί να μην φας?

Ρε παιδιά ο γιος μου έχει χοληστερίνη 194.Το βρήκαμε τώρα που έκανε εξετάσεις που ένιωθε αυτά τα περίεργα με τις ζαλάδες.Κατά τα άλλα Όλα πάτος και μας έδωσε σίδηρο.Είναι κοκαλιαρης τελείως 22 κιλά με ύψος 1.30

4ywWp2.png

Καλή μέρα!! 

@Αναστασία33 τι έχουν τα τηγανητά αυγά κ δεν τρώμε;; όπως είπε κ η erianton,αν έχεις χοληστερίνη ξέρω δεν κάνει...

@ERIANTON η ζέστη φταίει κ εγώ χτες ειδικά ένιωθα ότι πέθαινα από ταχυπαλμία κ ξάπλωσα ώρες. Κ οι άλλοι μου έλεγαν "φυσάει λίγο σήμερα" . Μισώ το καλοκαίρι στην Αθήνα, τουλάχιστον στο νησί κ ζέστη να κάνει, έχει αεράκι. Είπαν από σήμερα το βράδυ θα δροσίσει, θα βγω να κάνω τον χορό της βροχής σαν τους ινδιανους μπας κ δροσιστουμε!

Δεν τρώει κρέας ο γιος κ του λείπει σίδηρος;

Εγώ Επιτέλους παρήγγειλα πιεσόμετρο να το πάρω κ στις διακοπές μαζί.. 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...