Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αναστασία33 είπε:

Και στον 5ο ειναι με το κεφαλακι κατω; Αχ δωστε μου τα φωτα σας. Εμας οποτε το βλεπουμε ξαπλα αραχτο.

Το φυσιολογικό είναι να  έχει το κεφάλι κάτω. Αλλιώς λέγεται με  ισχιακη προβολή . Στον γιο μου 8 μηνών μου γύρισε στην σωστή θέση. Όλη την εγκυμοσύνη είχε ισχιακη προβολή. Τα ίδια κ τώρα.... μάλλον είναι στον οργανισμό μας ..τι να πω 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Το φυσιολογικό είναι να  έχει το κεφάλι κάτω. Αλλιώς λέγεται με  ισχιακη προβολή . Στον γιο μου 8 μηνών μου γύρισε στην σωστή θέση. Όλη την εγκυμοσύνη είχε ισχιακη προβολή. Τα ίδια κ τώρα.... μάλλον είναι στον οργανισμό μας ..τι να πω 

Παλι δεν καταλαβαινω. Αφου κουνιεται συνεχεια και αλλαζει θεση.

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Εγώ λέω δεν ξανά ρωτώ. Με το καλο στην β επιπέδου 2/8 θα μάθουμε. 

Ελπίδα μου να σε ρωτήσω, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού εσύ που είναι ισχιακα το μωρό? Γιατί εγώ δεν... Και αγχώνομαι. 

Κι εμένα πάντως και τα 2 μωράκια ειναι οριζόντια νομίζω σε φάση ξαπλωτά αλλα δεν μου είπε κάτι ο γιατρός. Και ακόμη δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα.Που θα πάει? Σε λίγο καιρό θα μας ταράζουν στις κλοτσιές!!!!!!

Ρε κορίτσια πότε λέτε να ξεκινήσετε ψώνια για τα μωράκια σας? Εννοώ καρότσια,κούνιες και τέτοια... Εγώ σκεφτόμουνα ότι κατά το Σεπτέμβριο είναι το φυσιολογικό που θα είμαστε και λίγο πιο κοντά αλλά ο άντρας μου έχει ενθουσιαστεί και βιάζεται. Θελει μέσα στον επόμενο μήνα να αρχίσουμε να τα παίρνουμε....

• Μου αρέσει 3

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 11 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Κι εμένα πάντως και τα 2 μωράκια ειναι οριζόντια νομίζω σε φάση ξαπλωτά αλλα δεν μου είπε κάτι ο γιατρός. Και ακόμη δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα.Που θα πάει? Σε λίγο καιρό θα μας ταράζουν στις κλοτσιές!!!!!!

Ρε κορίτσια πότε λέτε να ξεκινήσετε ψώνια για τα μωράκια σας? Εννοώ καρότσια,κούνιες και τέτοια... Εγώ σκεφτόμουνα ότι κατά το Σεπτέμβριο είναι το φυσιολογικό που θα είμαστε και λίγο πιο κοντά αλλά ο άντρας μου έχει ενθουσιαστεί και βιάζεται. Θελει μέσα στον επόμενο μήνα να αρχίσουμε να τα παίρνουμε....

Εγω επειδη φοβαμαι σκεφτομαι να παρω μονο το καρεκλακι αυτοκινητου που θα το παρουμε απο το μαιευτηριο. Καροτσι εχω διαλεξει αλλα μαλλον δε θα το παραγγειλω ακομα. Κουνια δεν εχω βρει καποια να μου αρεσει προς το παρον, αλλα κι αυτη τελη σεπτεμβρη  με αρχες οκτωβρη λεω να την παραγγειλω αν εχει 2 μηνες αναμονη που λενε. Για ρουχαλακια δεν το σκεφτομαι καν. Λογικα τελευταιο μηνα θα παρω τα απαραιτητα και τα υπολοιπα πρωτα ο Θεος μετα.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Και εγω το Σεπτεμβριο σκεφτομαι να ξεκινησω αν και θελω πολυ να της παρω κατι, εστω και ενα ρουχαλακι.

RaMVp2.png

3 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Ποια δεν κοιμάται σαν εμενα?? 

Δεν με φτάνει η ζέστη απόψε, η μικρή μου, επειδή της θύμωσα το απόγευμα θέλει να κοιμάται και να μου κρατα το χέρι αγκαλιά, άρα δεν μπορώ να γυρίσω κ είμαι με το ένα χερι τεντωμένο, ο άντρας μου απόψε λέει δεν θέλω αρκετό χώρο στο κρεβάτι, μιααααα χαρά!!!! 

Ξαπλωτα, δηλαδή το ενα πανω κ το άλλο κατω σωστά? Εμενα εινα πανω κατω και κάθονται, αυτό πως γινετε δεν εχω ιδέα!!! Γι αυτό μάλλον εχω αρκετές δύσπνοιες. 

Απο καρότσι κρεβάτι κτλ, είδαμε γιατί θελουν 2 μηνες παραγγελία, καινα έχουμε κ μια ιδέα για τιμές κτλ.  Αλλά οτι παραγγείλω θα είναι μέσα Σεπτεμβρίου.

Από ρουχαλάκια, λογω ότι έχουμε κ σπασμένα νερα ο γιατρός μου είπε αν ξανασυμβεί 26 εβδομάδες κ μετά γεννουμε αλλά με πολλές εκπλήξεις, άρα λεω μετά την β επιπέδου να αρχίσω σιγα σιγά να μαζευω ρούχα. Έτσι τουλάχιστον δεν θα αγχονομαι γι αυτό. 

Οταν ήμουν κλινική, μια 32 εβδομάδες, ήρθε με συσπάσεις, σπασαν τα νερά, θα γεννουσε σε 3 ώρες κ δεν πήρε τίποτα. Τρομοκρατηθικα μονο εγω που την ακουγα. Θέλω τουλάχιστον σε αυτο το θέμα να ειμαι έτοιμη. 

Αντε να αρχίσουμε να μετράμε προβατακια μήπως κοιμηθούμε 1,2,3,4...

Δωρουλιτα μου, πως είσαι? Όλα καλά? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Πήρα τα αποτελέσματα. Κ βλέπω αιματοκρίτη 31 . Είχα ξεκινήσει με 36 κ πίνω κάθε μέρα σίδηρο με ώρες απόσταση από τα γαλακτοκομικά. Έπεσε παρα πολυ κ δεν ξέρω τι φταίει. Δεν είχα ξανά τόσο χαμηλό 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πήρα τα αποτελέσματα. Κ βλέπω αιματοκρίτη 31 . Είχα ξεκινήσει με 36 κ πίνω κάθε μέρα σίδηρο με ώρες απόσταση από τα γαλακτοκομικά. Έπεσε παρα πολυ κ δεν ξέρω τι φταίει. Δεν είχα ξανά τόσο χαμηλό 

Από 36 πήγε 31 ? Ποπο όντως έπεσε πολύ τώρα τον 5ο δεν ξεκινά να πέφτει?  ούτε να σκεφτώ που είναι ο δικός μου που ξεκίνησε 31, σε 10 μέρες που θα πάω για αίμα θα δούμε.

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Εμενα απο 40 πηγε 32.6 και μου ειπε πως ειναι λογικο να συμβεί αυτο στην εγκυμοσύνη δεν την ειδα να ανχωνετε μου δωσε ενα πρωι ενα βραδυ κατι μασωμενα σίδηρο με φολικο ...

Εγω δεν ξέρω τι λετε αλλα το Σάββατο θα παω να αγορασω ετσι για την χαρα ενα δυο ροζ φορμακια και μεσα Αυγούστου θα μου έχουν φερει κουνια συρταριερα και ρουχα κτλ ηδη εχω καροτσι ριλαξ καθισμα αυτοκινήτου και φαγητου ευτυχώς ο αδερφός του αντρα μ εχει δυο παιδια και τα ειχαν φυλαξει ολα

• Μου αρέσει 4

%20url%5D

Διαφημίσεις

Καλή μέρα σας!! Elpida σου έπεσε αρκετά ο σίδηρος αλλά δεν είναι κ πολύ ανησυχητικό κατά τη γνώμη μου, πάνω κάτω όλες το παθαίνουμε. Ο αιματοκρίτης είναι κάτω από 11; Να δω κ εμένα πόσο θα ναι όταν ξανακάνω εξετάσεις που είναι κ αμελης με τα φάρμακα κάποιες φορές ξεχνιέμαι..

Για τα ψώνια Εγώ δεν πιστεύω τις δυσιδαιμονιες τύπου "είναι γρουσουζιά να ψωνίσεις τόσο νωρίς κλπ". Στην κόρη μου μετά την Αυχενική είχα αρχίσει κ μάζευα πραγματάκια. Κ μεταχειρισμένα να είναι από αλλά μέλη της οικογενειας δεν έχετε θέμα γιατί Όλα τα υφάσματα είναι πλενομενα. Θα πάρετε το βρεφικό απορυπαντικο, θα βάλετε το πλυντήριο στα ευαίσθητα κ θα φρεσκαριστουν μια χαρά. Ειδικά το πορτ μπεμπέ κ το ριλαξ χρειάζονται για τόσο λίγο χρόνο (περίπου 3 μήνες) που δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσει κανείς πολλά λεφτά. Όσο για την κούνια, πάλι δεν παίζει ρόλο τόσο η κούνια κάθε αυτή, πιο σημαντικό πιστεύω είναι να επενδύσετε σε ένα καλό στρώμα. Με τα ρούχα εμένα μου φέρανε κ δωράκια στην κόρη μου ειδικά στη βάπτιση γέμισα μια ντουλάπα. Κ από κει κ πέρα μου έδωσε κιόλας μια φίλη που είχε παρά πολλά.. Ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να αγοράσω κάτι σε ρούχο μέχρι τώρα. Αλλά βασικά φορμακια χρειάζονται για τα νεογέννητα, με τα κουμπιά από κάτω κ όχι από πίσω. (Βολεύει την αλλαγή πάνας). Τα ρούχα εξόδου ποσά να πάρεις; σκεφτητε κ χειμώνα που θα γεννηθούν πόσες φορές θα βγείτε έξω; πιο πολύ τα "βάλε-βγαλε" χρειάζονται για να μη βάζετε κάθε μέρα πλυντήριο... 

Κ για όσες θέλετε να θηλασετε Μην πάρετε καθόλου αποστειρωτη-μπιμπερο-πιπιλες Έτσι δεν θα μπείτε σε πειρασμό να δώσετε ξένο γαλα! 

Για ο,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω ρωτήστε με μιας κ τα χω κ πολύ φρέσκα χαχαχα

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 30 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλή μέρα σας!! Elpida σου έπεσε αρκετά ο σίδηρος αλλά δεν είναι κ πολύ ανησυχητικό κατά τη γνώμη μου, πάνω κάτω όλες το παθαίνουμε. Ο αιματοκρίτης είναι κάτω από 11; Να δω κ εμένα πόσο θα ναι όταν ξανακάνω εξετάσεις που είναι κ αμελης με τα φάρμακα κάποιες φορές ξεχνιέμαι..

Για τα ψώνια Εγώ δεν πιστεύω τις δυσιδαιμονιες τύπου "είναι γρουσουζιά να ψωνίσεις τόσο νωρίς κλπ". Στην κόρη μου μετά την Αυχενική είχα αρχίσει κ μάζευα πραγματάκια. Κ μεταχειρισμένα να είναι από αλλά μέλη της οικογενειας δεν έχετε θέμα γιατί Όλα τα υφάσματα είναι πλενομενα. Θα πάρετε το βρεφικό απορυπαντικο, θα βάλετε το πλυντήριο στα ευαίσθητα κ θα φρεσκαριστουν μια χαρά. Ειδικά το πορτ μπεμπέ κ το ριλαξ χρειάζονται για τόσο λίγο χρόνο (περίπου 3 μήνες) που δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσει κανείς πολλά λεφτά. Όσο για την κούνια, πάλι δεν παίζει ρόλο τόσο η κούνια κάθε αυτή, πιο σημαντικό πιστεύω είναι να επενδύσετε σε ένα καλό στρώμα. Με τα ρούχα εμένα μου φέρανε κ δωράκια στην κόρη μου ειδικά στη βάπτιση γέμισα μια ντουλάπα. Κ από κει κ πέρα μου έδωσε κιόλας μια φίλη που είχε παρά πολλά.. Ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να αγοράσω κάτι σε ρούχο μέχρι τώρα. Αλλά βασικά φορμακια χρειάζονται για τα νεογέννητα, με τα κουμπιά από κάτω κ όχι από πίσω. (Βολεύει την αλλαγή πάνας). Τα ρούχα εξόδου ποσά να πάρεις; σκεφτητε κ χειμώνα που θα γεννηθούν πόσες φορές θα βγείτε έξω; πιο πολύ τα "βάλε-βγαλε" χρειάζονται για να μη βάζετε κάθε μέρα πλυντήριο... 

Κ για όσες θέλετε να θηλασετε Μην πάρετε καθόλου αποστειρωτη-μπιμπερο-πιπιλες Έτσι δεν θα μπείτε σε πειρασμό να δώσετε ξένο γαλα! 

Για ο,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω ρωτήστε με μιας κ τα χω κ πολύ φρέσκα χαχαχα

Να σαι σίγουρη εγω θα σε ρωτήσω ...συμφωνώ μαζι σ απολυτα αν και προχτες που περίμενα στη γιατρό και ειχα πιασει κουβέντα και έλεγα οτι με τοσο κρυο που θα κανει δεν θα το βγαλω Μπορεί κ καθόλου εξω το μωρό μια κοπέλα μου έλεγε πως ειμαι λαθος κ το μωρο οσο κρυο κ να κανει πρέπει να παρει τον αερα τ κ τον ηλιο τ και πως αν το εχω στην αποστείρωση θα αρρωσταίνει χειροτερα..ουφφ ο καθένας λεει το δικο τ...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Καλημέρα κοπέλες! 

Να σας ρωτήσω κάτι, πως γίνεται η σωστή αποστείρωση? Τα πλένεις τα βαζεις στον αποστειρωτή, μετα? Τα περνεις απευθείας απο εκει κ στο μωρό? Τα βαζετε καπου να στεγνωσουν? 

Καταρχάς να πω οτι είμαι τελείως κατά της αποστείρωσης. Στην μικρή μου 40 μέρες ψιλο έκανα, γιατί απλά έκανα την χάρη του άντρα μου. Εξάλλου κ η μικρή δεν ήθελε μπιμπερο αποστριρωμενο, δεν το επιανε. Επίσης θυλασα για 14 μήνες, αποκλειστικά σχεδόν για 3. Αποστειρωνα μπιμπιλες μπιμπερο για τσάι ή για δικό μου γάλα. 

Επειδη τώρα με τα διδυμα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με τον θυλασμο, αν κ θέλω να θυλασω. 

Σκέφτηκα κατι εναλλαξα, πρώτα το ενα θυλασμο κ το άλλο ξένο. Σκέφτηκα κ τα δυο το ενα στο ενα στήθος κ το άλλο στο άλλο.. Δεν ξέρω νιώθω μπερδεμένη σε αυτό. 

Φυσικα θα μιλήσουμε κ με την παιδίατρο μου που είναι κ συμβουλος θυλασμου κ θα με βοηθήσει. 

Κι έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω αποστείρωση. 

Επίσης κάτι άλλο, κυκλοφόρησε τελευταία ότι τσάι μετα τον πρώτο χρόνο, εσείς τι λέτε? 

Φυσικά εδω λένε κ γάλα μέχρι τους 6 μήνες μετά δεν προσφέρει τιποτα. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Καλημέρα κοπέλες! 

Να σας ρωτήσω κάτι, πως γίνεται η σωστή αποστείρωση? Τα πλένεις τα βαζεις στον αποστειρωτή, μετα? Τα περνεις απευθείας απο εκει κ στο μωρό? Τα βαζετε καπου να στεγνωσουν? 

Καταρχάς να πω οτι είμαι τελείως κατά της αποστείρωσης. Στην μικρή μου 40 μέρες ψιλο έκανα, γιατί απλά έκανα την χάρη του άντρα μου. Εξάλλου κ η μικρή δεν ήθελε μπιμπερο αποστριρωμενο, δεν το επιανε. Επίσης θυλασα για 14 μήνες, αποκλειστικά σχεδόν για 3. Αποστειρωνα μπιμπιλες μπιμπερο για τσάι ή για δικό μου γάλα. 

Επειδη τώρα με τα διδυμα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με τον θυλασμο, αν κ θέλω να θυλασω. 

Σκέφτηκα κατι εναλλαξα, πρώτα το ενα θυλασμο κ το άλλο ξένο. Σκέφτηκα κ τα δυο το ενα στο ενα στήθος κ το άλλο στο άλλο.. Δεν ξέρω νιώθω μπερδεμένη σε αυτό. 

Φυσικα θα μιλήσουμε κ με την παιδίατρο μου που είναι κ συμβουλος θυλασμου κ θα με βοηθήσει. 

Επίσης κάτι άλλο, κυκλοφόρησε τελευταία ότι τσάι μετα τον πρώτο χρόνο, εσείς τι λέτε? 

Κι εγω δεν ειμαι υπερ του γαλακτος γενικα. Και δεν προκειται να δωσω αγελαδινο. Αν δε θελει κατσικισιο, να μην πιει καθολου. Ας φαει γιαουρτακι και τυρι. Ευτυχως τις ιδιες αποψεις εχει και η γυναικολογος μου. Φτανει τωρα να βρω κι εναν παιδιατρο με ιδια αντιληψη. Κατι εχει παρει το αυτι μου τελευταια οτι εισαγουν τροφες σιγα σιγα μετα τους 4μισι μηνες. Ισχυει; Ειναι ετοιμο το στομαχακι του σ' αυτη την ηλικια;

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Να σαι σίγουρη εγω θα σε ρωτήσω ...συμφωνώ μαζι σ απολυτα αν και προχτες που περίμενα στη γιατρό και ειχα πιασει κουβέντα και έλεγα οτι με τοσο κρυο που θα κανει δεν θα το βγαλω Μπορεί κ καθόλου εξω το μωρό μια κοπέλα μου έλεγε πως ειμαι λαθος κ το μωρο οσο κρυο κ να κανει πρέπει να παρει τον αερα τ κ τον ηλιο τ και πως αν το εχω στην αποστείρωση θα αρρωσταίνει χειροτερα..ουφφ ο καθένας λεει το δικο τ...

Μην το σκέφτεσαι τώρα αυτό, είναι όπως νιώθεις. Εγώ είμαι υπέρ του να κάνουμε αυτό που νιώθουμε εμείς γιατί η μητέρα ξέρει πολλά. Εγώ όταν ήταν 30 ημερών η μικρή μου την έβγαζα γιατί είχε κ καλό καιρό κ κάτι γριές μου έλεγαν "Δεν κάνει έξω τόσο μωρό θα αρρωστήσει". Ποτε Δεν αρρώστησε. Τον Δεκέμβριο δεν είναι σίγουρη αν θα το βγάζω πολύ όχι τόσο λόγω κρύου αλλά λόγω τσιγάρου. Δεν θα βάλω το βρέφος να εισπνέει την τσιγαριλα των άλλων κ στην Ελλάδα παντού καπνίζουν. Αλλά επισκέψεις σε συγγενείς Ε όλο κ κάτι θα κάνουμε. 

1 hour ago, Marigula είπε:

Καλημέρα κοπέλες! 

Κοπέλα αν σε ενδιαφέρει ο θηλασμός πάλεψε το είναι μεγάλη πρόκληση αλλά σε καμία περίπτωση αδύνατο! Με μια κοπέλα γεννησαμε μαζί πέρυσι είναι πολύ ενεργή στο Φόρουμ κ θηλασε τα διδυμακια της αποκλειστικοτατα. Παραγγελνεις μαξιλάρι διπλού θηλασμού από εξωτερικό κ ετοιμάσου για μια Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις! Αν θες σου στέλνω τα στοιχεία της κοπέλας να σε βοηθήσει... Φαντάσου εκείνη έβαζε κ στην κατάψυξη, τόσο πολύ είχε αυξηθεί η παραγωγή της! Εγώ θα το προσπαθούσα 100% πάντως.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...