Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Marigula είπε:

Μην ανησυχείς ειναι νωρίς ακόμη. Τον τελευταίο μήνα παίρνει το μωρό την θέση του. Θα γυρίσει, και θα δεις που στο τέλος θα αρχίσεις να περπατας θα γυρίσει πιο εύκολα. 

Μην αγχώνεσαι. 

Μακάρι κορίτσι μου . Γιατί εγώ δεν έχω βοήθεια . Καισαρική θα με δυσκόλευε απίστευτα με δύο μωρά.  

Ουφ έκανα ηλεκτρική όλο το σπίτι κ δεν έχω ανάσα. Με τρέχει κ ο μπόμπιρας χαμός 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Μακάρι κορίτσι μου . Γιατί εγώ δεν έχω βοήθεια . Καισαρική θα με δυσκόλευε απίστευτα με δύο μωρά.  

Ουφ έκανα ηλεκτρική όλο το σπίτι κ δεν έχω ανάσα. Με τρέχει κ ο μπόμπιρας χαμός 

Μες την ζέστη ??Κάτσε να ηρεμήσει ρε κοριτσάκι.Πολύ ζέστη !!!!

4ywWp2.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Μες την ζέστη ??Κάτσε να ηρεμήσει ρε κοριτσάκι.Πολύ ζέστη !!!!

Χαχα 20 ώρες το 24ωρο δουλεύει το κλιματιστικό. Χωρίς αυτό δεν αισθάνομαι καλά σιγά μην έκανα κ χιλιόμετρα με τις σκούπες. Υπομονή ένα μήνα ακόμη χοντρά χοντρά 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Να πηγαίνεις σε κατάστημα με παιδικά για να πάρεις κάτι σε δώρο, να έχει τα πιο γλυκά μωρουδιστικα σε ροζ κ γαλάζιο, εσύ να τα βλέπεις κ να τα θέλεις, η πωλήτρια να σε ρώτα αν είσαι έγκυος και εσύ απλά να μην μπορείς να αγοράσεις γιατί απλά δεν ξέρεις το φύλο!!!! 

Και η ειρωνεία όλη, ο σύζυγος να σε πειράζει... Εεε πάρε εχεις 50% πιθανότητες να εισαι μέσα!!!! :mad:

• Μου αρέσει 4

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Εμένα με πιάνει πονοκέφαλος με κλιματιστικά κ Έτσι δεν ανάβω. Κ δουλειές εννοείται κάνω πολλές το χειρότερο το μαγείρεμα γιατί είσαι πάνω στην ζέστη. Βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού ούτε εγώ έχω δυστυχώς.. Με την κόρη μου μόνο καμία φορά αν πρέπει να πάω σε καμία δουλειά. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορώ να κάνω όσα κάνω κ ελπίζω να μην πάθω τίποτα.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Να πηγαίνεις σε κατάστημα με παιδικά για να πάρεις κάτι σε δώρο, να έχει τα πιο γλυκά μωρουδιστικα σε ροζ κ γαλάζιο, εσύ να τα βλέπεις κ να τα θέλεις, η πωλήτρια να σε ρώτα αν είσαι έγκυος και εσύ απλά να μην μπορείς να αγοράσεις γιατί απλά δεν ξέρεις το φύλο!!!! 

Και η ειρωνεία όλη, ο σύζυγος να σε πειράζει... Εεε πάρε εχεις 50% πιθανότητες να εισαι μέσα!!!! :mad:

Άσε! Εγώ σε νιώθω πολύ! Χθες πήγα στο prenatal κ κοίταζα κοίταζα... Τέλος πάντων πήρα για τον γιόκα μου κάτι κ έφυγα χαχαχαχα. Ό άντρας μου επίσης με πειράζει λέει έλα αγόρι είναι πάρε μπλε χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Και εγω στο τέλος πήρα για την μικρή μου. Φυσικά κι εκεί αν δεν με μάζευε ο σύζυγος μου κι αν δεν ήταν κι ζέστη ακόμη θα ψωνιζα!!! 

Δεν θα μαθω τι είναι και θα παω την ίδια ώρα. 

Απορώ πως αντεξε η αδερφή μου κι δεν έμαθε. Αγόρασε τα πάντα σε άσπρο κ μπεζ. Βγήκε η νοσοκόμα απο το χειρουργείο κι αντις να ρωταμε αν είναι καλά αυτή κ το μωρό, ρωτούσαμε αγόρι ή κορίτσι!!!!! 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Marigula είπε:

Και εγω στο τέλος πήρα για την μικρή μου. Φυσικά κι εκεί αν δεν με μάζευε ο σύζυγος μου κι αν δεν ήταν κι ζέστη ακόμη θα ψωνιζα!!! 

Δεν θα μαθω τι είναι και θα παω την ίδια ώρα. 

Απορώ πως αντεξε η αδερφή μου κι δεν έμαθε. Αγόρασε τα πάντα σε άσπρο κ μπεζ. Βγήκε η νοσοκόμα απο το χειρουργείο κι αντις να ρωταμε αν είναι καλά αυτή κ το μωρό, ρωτούσαμε αγόρι ή κορίτσι!!!!! 

Χαχα με τίποτα ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου μπορούμε να κρατηθούμε. Λέω θέλεις να σου κάνω έκπληξη στα γενέθλια σου το φύλο του παιδιού??? Θέλω να κάνω ένα μικρό πάρτι με μπλε η ροζ μπαλόνια . Κ μου λέει με τίποτα!!! Μαζί θα μάθουμε το φύλο χαχαχα 

Μεγάλη κ όμορφη αγωνία πάντως. Γύρο μου με ζαλίζουν! Κ όταν οι θείες λένε άντε μακάρι κόρη να έχεις αντιδράω!! Ότι θέλει ο θεούλης λέω. Κ τα δύο τα θέλω πολύ ! 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Εγώ λέω δεν ξανά ρωτώ. Με το καλο στην β επιπέδου 2/8 θα μάθουμε. 

Ελπίδα μου να σε ρωτήσω, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού εσύ που είναι ισχιακα το μωρό? Γιατί εγώ δεν... Και αγχώνομαι. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Marigula είπε:

Εγώ λέω δεν ξανά ρωτώ. Με το καλο στην β επιπέδου 2/8 θα μάθουμε. 

Ελπίδα μου να σε ρωτήσω, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού εσύ που είναι ισχιακα το μωρό? Γιατί εγώ δεν... Και αγχώνομαι. 

Όχι κορίτσι μου πολύ σπάνια. Κ στον γιο μου άργησε. Λογο του πλακούντα που είναι σαν μαξιλαράκι μπροστά. Αυτά μην τα σκέφτεσαι καν ! Κάνουμε τους υπέρηχους μας έχουμε καλούς γιατρούς κ ο Θεός βοηθός! 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Όχι κορίτσι μου πολύ σπάνια. Κ στον γιο μου άργησε. Λογο του πλακούντα που είναι σαν μαξιλαράκι μπροστά. Αυτά μην τα σκέφτεσαι καν ! Κάνουμε τους υπέρηχους μας έχουμε καλούς γιατρούς κ ο Θεός βοηθός! 

Οταν λετε οτι το μωρο ειναι ισχιακα τι εννοειτε;

tt1db33b

πρίν από 2 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ανάποδα. Δλδ με τα ποδαράκια κάτω. 

Νομιζα οτι ολα τα μωρα τους πρωτους μηνες ειναι με το κεφαλακι πανω. Πωωω ειμαι τελειως ασχετη τελικα.

tt1db33b

πρίν από 22 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Πλέον ξεκινάει 5ος μήνας :-)

Εμένα στο ticker μου το έδειξε από χτες.είναι στον 5.περνάει τρέλα γρήγορα πάλι Όπως και πριν 8 χρόνια.Με βλέπω να αρχίζω να φωνάζω δεν προλαβαινωωωωωω!

Πηγα admiral και ψωνησα. Επιτέλους!

50% έκπτωση.Ήταν φουλ το μαγαζί.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...