Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο; 
      Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο. 
      Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.

Καλησπέρα !

Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

1 hour ago, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 

πρίν από 21 λεπτά , DimMan είπε:

SOS!!!

Το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου βγήκε και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλο

μια βοήθεια παιδιά !!!

5% ομαλές μορφές 95% ανωμαλες

Συγκέντρωση 7,5x10^6 

Ολικός αριθμός 25,2x10^6

Σύνολο κινητών σπερματοζωαρίων 56%
      πείτε μου τη γνώμη σας!!

Γιατί τόσο αυξημένες ανώμαλες μορφές ;

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα τι κάνετε? 

Δωρουλιτα μου, καλύτερα? 

Ελπίδα μου, δεν έχει σημασία αν χάνεις ή δεν βάζεις βάρος στην εγκυμοσύνη, στο λεω εκ πείρας, φτάνει το μωρό να μεγαλώνει κ να βάζει βάρος κανονικά. Στην μικρή μου έβαλα μόνο 3 κιλά κ η μικρή βγήκε 3200. Τώρα μέχρι στιγμης είμαι - 4, κ ευελπιστώ ότι δεν θα βάλω πολλά. Με διδυμα λιγο ακατόρθωτο αλλά θα δούμε. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα τι κάνετε? 

Δωρουλιτα μου, καλύτερα? 

Ελπίδα μου, δεν έχει σημασία αν χάνεις ή δεν βάζεις βάρος στην εγκυμοσύνη, στο λεω εκ πείρας, φτάνει το μωρό να μεγαλώνει κ να βάζει βάρος κανονικά. Στην μικρή μου έβαλα μόνο 3 κιλά κ η μικρή βγήκε 3200. Τώρα μέχρι στιγμης είμαι - 4, κ ευελπιστώ ότι δεν θα βάλω πολλά. Με διδυμα λιγο ακατόρθωτο αλλά θα δούμε. 

3 κιλά μόνο Ε? Τέλεια!Μακάρι να μην πάρω και εγώ.Στον γιο πήρα 10και τα έχασα άλλα με τον καιρό πήρα πάλι 5 τα οποία ανεβοκατέβαιναν.Ας μην πάρω Τώρα Αφού εχω "κάβα" από τότε.ε?Ε?Ε?

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα τι κάνετε? 

Δωρουλιτα μου, καλύτερα? 

Όταν ο θυροειδής απορυθμιστει , τότε έχουμε τέτοια αποτελέσματα η πρώτη ένδειξη ξαφνική αλλαγή στα κιλά , κ αν όντως έγινε αυτό δεν είναι καλό για το μωρό . Πρέπει όπως δηποτε να είναι η tsh στο 1,5 κοντά. Αλλιώς κ το μωράκι θα έχει θέματα με θυροειδη. Τα κιλά καθόλου δεν με τρομάζουν μόνο οι ορμόνες. 

Κορίτσια έχει καμία το μωρό της σε ισχιακη προβολή? 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Ελπίδα μου, πως είναι δηλαδή η ισχιακη προβολή? 

Έχω την εντύπωση κάτι ετσι μου το είπε ο γιατρός μου ότι είναι τα μωρά κ δεν μπορούμε να δούμε κ φύλο. Απλά δεν κράτησα τον όρο μόνο την εξήγηση. 

Μου είπε τα μωρά κ τα δυο κάθονται, με τι κεφαλακι προς τα πάνω, κ μάλιστα γυρισμένα προς τα μέσα κ στο υπερυχο βλέπουμε ραχουλες. Αν τα σκουντιξει λιγο να τα μετρησει απλά γυριζουν παλι καθιστά στο πλάι. 

Τον ρώτησα αν είναι πρόβλημα αυτό, μου είπε όχι απλά θα δυσκολευτουμε στην β επιπέδου για τις μετρήσεις. Επισης μου είπε πως θα είχε αν ηταν ενα μωράκι κ θα γεννουσαμε φυσιολογικά άρα θα πηγαιναμε απευθείας καισαρικη. 

Σε προβληματίζει κάτι? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Marigula είπε:

Ελπίδα μου, πως είναι δηλαδή η ισχιακη προβολή? 

Έχω την εντύπωση κάτι ετσι μου το είπε ο γιατρός μου ότι είναι τα μωρά κ δεν μπορούμε να δούμε κ φύλο. Απλά δεν κράτησα τον όρο μόνο την εξήγηση. 

Μου είπε τα μωρά κ τα δυο κάθονται, με τι κεφαλακι προς τα πάνω, κ μάλιστα γυρισμένα προς τα μέσα κ στο υπερυχο βλέπουμε ραχουλες. Αν τα σκουντιξει λιγο να τα μετρησει απλά γυριζουν παλι καθιστά στο πλάι. 

Τον ρώτησα αν είναι πρόβλημα αυτό, μου είπε όχι απλά θα δυσκολευτουμε στην β επιπέδου για τις μετρήσεις. Επισης μου είπε πως θα είχε αν ηταν ενα μωράκι κ θα γεννουσαμε φυσιολογικά άρα θα πηγαιναμε απευθείας καισαρικη. 

Σε προβληματίζει κάτι? 

Ακριβώς αυτήν την θέση έχει το μωρό μου κ δεν θέλω να πάω για καισαρική :? μέχρι κ στον ύπνο μου από τον φόβο είδα να μου κάνουν καισαρική. Αλλά στα δίδυμα είναι πιο φυσιολογικό. Ειδικά η καισαρική είναι σίγουρη . Κ μένα είναι γυρισμένο προς τα μέσα 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

20 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Οχι τιποτα μια παραθεση που σου απαντησα, τιποτα περιεργο.

Γειά σας ! κάποιες φορές όταν υπάρχει στην παράθεση σύνδεσμος περνάει και η παράθεση αυτόματα από έγκριση!   Όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχουν σύνδεσμο, περνούν από έγκριση, έτσι ώστε να αποφεύγονται spam επιθέσεις ή διαφήμιση. 

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας για τις εταιρείες που στέλνουν δείγματα. 

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ετών που δείχνουν ότι όταν δίνετε τα στοιχεία σας, αυτά δίνονται σε άλλες εταιρείες, τρίτους, παρανόμως με αποτέλεσμα όχληση καθημερινά με πολλά τηλεφωνήματα.  
Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε εάν δώσετε αλλαγμένα προσωπικά στοιχεία και εάν λάβετε μετά τηλεφωνήματα τρίτων (πχ εταιρείες τηλεφωνίας ή άλλες ) που θα σας καλούν στο αλλαγμένο αυτό όνομα.

Εάν έχετε δώσει πχ μόνο σε μια συγκεκριμένη εταιρεία το συγκεκριμένο όνομα, θα ξέρετε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, είναι αυτή που πούλησε τα στοιχεία σας σε τρίτους (σε εκπαιδευτήρια, σε νηπιαγωγεία, σε εταιρείες κινητής, σταθερής, ψυχαγωγίας) χωρίς την έγκρισή σας (παραβίαση νόμου περι προσωπικών δεδομένων).

Ελέξγτε σε κάθε τι που συμπληρώνετε εάν έχει κουτάκι που γράφει "επιθυμώ να μου στέλνετε και άλλα νέα" και μην το τσεκάρετε, γιατί αυτό είναι συνήθως το νομικό παράθυρο που χρησιμοποιείται.  

Εάν θέλετε να αποφύγετε κάθε τέτοια όχληση,  συστήνουμε να μην κάνετε αιτήματα για δειγματάκια. 

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@Elpidaaa και μενα μου γραψε εξετάσεις θυρεοειδή ...ελπίζω να μην πηρα τα κιλα γι αυτο γτ δεν θελω να επιβαρύνω την μπέμπα με φάρμακα

Καλή μέρα!! Εύχομαι Κ η dwroulita να είναι καλύτερα κ να μας πει νέα σύντομα.

Κ Εγώ το hemafer fol παίρνω , είμαι γενικά ευχαριστημένη :)) όσο για τα κιλά έλεος ρε κορίτσια 5 μηνών είμαστε πολλά είναι να έχουμε πάρει 5 κιλά; εγώ ξεκίνησα 70 Κ είμαι 75 Κ όλοι μου λένε δεν πήρες πολύ βάρος , Καλή είσαι.. Στην κόρη μου είχα πάρει 7 σε αυτή τη φάση. Αλλά την εγκυμοσύνη την πρώτη την άρχισα 74 κ στον 9ο ήμουν 87 Κ μέχρι να ξαναμεινω έγκυος έφτασα 70 Χωρίς αυστηρή δίαιτα κ με τον θηλασμο. Μπράβο σας που δεν παίρνετε βάρος απ τη μια, Αλλά προσωπικά χαίρομαι να ανεβαίνω λίγο σε βάρος γιατί μου δείχνει ότι όλα πάνε καλά. Ίσως κ να είμαι λάθος. Πάντως δεν τα θεωρώ πολλά 5 κιλά, τι να λένε άλλες γυναίκες που παίρνουν 20 ή 30 σύνολο. Ας είναι καλά τα μωράκια μας κ τον πρώτο χρόνο θα τα χάσουμε.

@Eutuxia25 πάνε όλα τέλεια κ πάλι γκρινιάζεις μου φαίνεται. Οι γιατροί λένε είναι πολλά τα κιλά για να φοβηθείς κ να μην αφεθείς. Τώρα θα ανησυχείς μην έχεις θυρεοειδή επειδή πήρες 5 κιλά μέχρι τον 5ο μήνα;; προτείνω να χαρείς την εγκυμοσύνη σου γιατί όλα σου πάνε τέλεια! Τι να λένε κ οι άλλες κοπέλες που έχουν πραγματικά προβληματα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

@IoannaMas αφου ειμαι γκρινιαρα τι να κανω ήμουν κ απο πριν και τωρα χειροτερεψα...πάντως χτες ιδικά τρελαθηκα που ειδα την μπέμπα το δάχτυλο στο στομα ξαπλα και καπως το ενα ποδι πανω στ αλλο και αραχτη η κυρια απλα τρελαθηκααα ...την Κυριακή που είναι ανοιχτα τα μαγαζιά και έχει κ εκπτώσεις θα τιμήσω τα ροζ και φουξια  ήρθε η ώρα

• Μου αρέσει 3

%20url%5D

πρίν από 26 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

@IoannaMas αφου ειμαι γκρινιαρα τι να κανω ήμουν κ απο πριν και τωρα χειροτερεψα...πάντως χτες ιδικά τρελαθηκα που ειδα την μπέμπα το δάχτυλο στο στομα ξαπλα και καπως το ενα ποδι πανω στ αλλο και αραχτη η κυρια απλα τρελαθηκααα ...την Κυριακή που είναι ανοιχτα τα μαγαζιά και έχει κ εκπτώσεις θα τιμήσω τα ροζ και φουξια  ήρθε η ώρα

Έτσι μπράβο τώρα σ ακούω καλύτερα!! Κ με τα ψώνια να ξέρεις δεν χρειάζονται πολλά 0 νούμερο, μην παρασυρεσαι Από ωραία σχέδια.. Κ όχι γιακαδες φρουφρου κλπ Δεν βολεύουν τα μωράκια. Κοιτάτε καλύτερα την πρακτικότητα παρά το τι είναι φανταχτερό αν δεν θέλετε να μπείτε σε άσκοπα έξοδα. Αυτά τα μαθήματα έμαθα απ την κόρη μου ;)

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 ώρα πρίν, Elpidaaa είπε:

Ακριβώς αυτήν την θέση έχει το μωρό μου κ δεν θέλω να πάω για καισαρική :? μέχρι κ στον ύπνο μου από τον φόβο είδα να μου κάνουν καισαρική. Αλλά στα δίδυμα είναι πιο φυσιολογικό. Ειδικά η καισαρική είναι σίγουρη . Κ μένα είναι γυρισμένο προς τα μέσα 

Μην ανησυχείς ειναι νωρίς ακόμη. Τον τελευταίο μήνα παίρνει το μωρό την θέση του. Θα γυρίσει, και θα δεις που στο τέλος θα αρχίσεις να περπατας θα γυρίσει πιο εύκολα. 

Μην αγχώνεσαι. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...