Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

Οντως αυτά πάνε πακέτο. Παραδόξως η δική μου FSH ήταν καλή. Έχω καιρό να την ξανατσεκαρω. Παρόλο που ήταν στο 8 τελευταία φορά που την τσέκαρα,  δεν πετυχαίνω καλό έμβρυο. Τελοσπαντων, σήμερα συνειδητοποίησα πόσο δεν έχει πολύ νόημα να ανοιχτείς σε άτομα που δε περνάνε το ίδιο με εσένα. Γενικά είχα κρατήσει τις κολλητές μου εκτός, ξέρουν μόνο πολύ λίγα πράγματα. Σήμερα που έκανα μια συζήτηση, κατάλαβα πόσο δε μπορεί κανείς να μπει στη θέση σου έστω και λίγο.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Κοριτσάκια υπάρχει μια εταιρεια Η  care direct όπου τηλεφωνείτε ενημερώνεται ότι είστε έγκυος αφήνεται στοιχεία και στον 8 μήνα εγκυμοσύνης στέλνουν δωρεαν ένα χάρτινο βαλιτσακι-κιβωτιακι με διαφημιστικά και δείγματα από πάνες και άλλα πραγματάκια.το είχα παραγγείλει και στο αγόρι μου και το παρήγγειλα πριν λίγο πάλι.το τηλέφωνο είναι το 2109287600. Έχω και άλλα τηλέφωνα που στέλνουν δωρεαν δείγματα κάποια στιγμή θα τα ψάξω και θα τα βάλω.

Και αυτό βρήκα.... 

http://fanpage.gr/family/gineka/δωρεάν-δείγματα-για-βρέφη-και-εγκύους/

Ευχαριστουμε Ειρηνη. Θα παρω τηλεφωνο, νομιζα οτι θα επρεπε να ειμαι σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη αλλα αφου μπιρω θα ξεκινησω:)

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@gaidakiΣχεδόν όλες τα ίδια ζόρια τραβάμε ρε συ κοριτσάκι.Παλεύουμε με το καθετί κακό βάζει το μυαλό μας.ομωςτο τοξόπλασμα συγκεκριμένα γιατί σου κόλλησε?Πόσο είναι ο αιματοκρίτης?Εμένα μου είπε ο γιατρός να ξεκινήσω και δεύτερο σίδηρο Όμως δεν βρίσκω κενό για να πω ότι θα το πάρω.Το πρωί το πίνω 6.30  Και τρώω από τις 8 και μετά.Πίνεις εσύ δεύτερο σίδηρο.

@Eutuxia25 έλα να μας πει τα δικά σου.Τι είπε για τον αιματοκρίτη που έπεσε τ ητόσο και για τις εξετάσεις που έκανες από μόνη σου

@lizaki1111Επειδή έχω βάλει τον σύνδεσμο θέλω να πιστεύω και προσπαθεί να με κόψει η λογοκρισία.Αν κανείς παράθεση σε κάποιο άλλο μήνυμά μου το ίδιο συμβαίνει?

4ywWp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

@gaidakiΣχεδόν όλες τα ίδια ζόρια τραβάμε ρε συ κοριτσάκι.Παλεύουμε με το καθετί κακό βάζει το μυαλό μας.ομωςτο τοξόπλασμα συγκεκριμένα γιατί σου κόλλησε?Πόσο είναι ο αιματοκρίτης?Εμένα μου είπε ο γιατρός να ξεκινήσω και δεύτερο σίδηρο Όμως δεν βρίσκω κενό για να πω ότι θα το πάρω.Το πρωί το πίνω 6.30  Και τρώω από τις 8 και μετά.Πίνεις εσύ δεύτερο σίδηρο.

@Eutuxia25 έλα να μας πει τα δικά σου.Τι είπε για τον αιματοκρίτη που έπεσε τ ητόσο και για τις εξετάσεις που έκανες από μόνη σου

@lizaki1111Επειδή έχω βάλει τον σύνδεσμο θέλω να πιστεύω και προσπαθεί να με κόψει η λογοκρισία.Αν κανείς παράθεση σε κάποιο άλλο μήνυμά μου το ίδιο συμβαίνει?

Αστα κατι εχεις κανει!! χα! χα! Αν εμφανιστει αυτο το μηνυμα τοτε ειναι μαλλον του συνδεσμου στο προηγουμενο μηνυμα σου. Ευχαριστουμε σου εγραφα.

Μερα παρα μερα παιρνω και δευτερο σιδηρο.Παιρνω 2 χαπακια μαζι με αιματοκριτη 36 και βλεπουμε,

RaMVp2.png

πρίν από 4 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Αστα κατι εχεις κανει!! χα! χα! Αν εμφανιστει αυτο το μηνυμα τοτε ειναι μαλλον του συνδεσμου στο προηγουμενο μηνυμα σου. Ευχαριστουμε σου εγραφα.

Μερα παρα μερα παιρνω και δευτερο σιδηρο.Παιρνω 2 χαπακια μαζι με αιματοκριτη 36 και βλεπουμε,

Και άλλη μία φορά που έχει συμβεί ηταν πάλι με κάτι που είχα παραθέσει.Αυτό το θυμάμαι.καποια σάιτ δεν με αφήνει καν να τα αναρτήσω αν είναι από φορουμ τα κάνει ροζ.Αλλά δεν με απασχολεί κι ολας αν δεν μου επιτρέπουν να βάζω κάποια λινκ

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , gaidaki είπε:

Ουφ! Τώρα που πηρα απαντήσεις να σας το πω: μου 'χε καρφωθεί εδω και 5 μέρες μήπως εχω κολλήσει τοξόπλασμα. Πηγα και το πλήρωσα ιδιωτικά, δε μου το χε γραψει ο γιατρός.

Ξέρω...μπουρδοσκεψεις, αλλα... επειδη ακουσα προσφατα για μια γνωστη που το βρήκε στον 6ο, έκανα ολο μαύρες σκέψεις! Και να σας πω και το χαζό: δε σκέφτομαι εμένα, αλλα τον μικρό μας που ολο  λέει "ο αδελφός μου" . Χριστέ μου, λέω, αν χτυπά ξύλο συνέβαινε κατι τι λες σε αυτο το παιδάκι... Ειχα δει (πρώτη μου φορά) άσχημο όνειρο κ φοβήθηκα. Γιατι δεν βλεπω καθόλου όνειρα σε σχεση με την εγκυμοσύνη.

Ο αιματοκρίτης μου κάνει κι αλλες βουτιέςμου, κατα τα άλλα καλά, ευτυχώς!

Gaidaki εκανες την εξεταση και εχεις αντισωματα? Τα igG οχι τα ΙgM. Αν ναι δεν χρειαζεται να επαναλαβεις γιατι ο οργανισμος σου εχει αντισωματα. Αν οχι συνηθως επαναλαμβανεις την εξεταση μηπως τυχον εχεις κολλησει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

RaMVp2.png

Κορίτσια ειχα κάνει στην αρχή ρης εγκυμοσύνης και ηταν αρνητικό. Τωρα επειδη έφαγα τζατζίκι καποια φορα έξω ή δεν ξερω... μπορει κατι να χω φαει απ εξω ...άκουσα και την.ιστορία της γνωστής και μου καρφώθηκε! Δεν υπάρχει λογική... Ευτυχώς όλα καλα. Έκανα την εξέταση που δείχνει αν εχεις κολλήσει πρόσφατα. 

Φεύγουμε και για διακοπές τη Δευτέρα και ήθελα να ειμαστε λίγο ξένοιαστοι.

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

2 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

36 είναι μια χαρά νομίζω.Προς το τέλος θυμάμαι ανεβαίνει κι όλες Ο αιματοκρίτης.Θυμάμαι γέννησα με 38.

1 hour ago, gaidaki είπε:

Κορίτσια ειχα κάνει στην αρχή ρης εγκυμοσύνης και ηταν αρνητικό. Τωρα επειδη έφαγα τζατζίκι καποια φορα έξω ή δεν ξερω... μπορει κατι να χω φαει απ εξω ...άκουσα και την.ιστορία της γνωστής και μου καρφώθηκε! Δεν υπάρχει λογική... Ευτυχώς όλα καλα. Έκανα την εξέταση που δείχνει αν εχεις κολλήσει πρόσφατα. 

Φεύγουμε και για διακοπές τη Δευτέρα και ήθελα να ειμαστε λίγο ξένοιαστοι.

Καλά έκανες.Το τζατζίκι μπορεί να κάνει με το τοξόπλασμα?

Που καλά θα πάτε?

4ywWp2.png

Κορίτσια κοριτσαρος σίγουρα ειναι μου ειπε160 γραμμάρια μπεμπα μου γραψε και σίδηρο και κατι εξετάσεις ακόμη ...το μονο κουλο της ειπα οτι ειμαι πρησμενη και με ζυγησε ...απο 52 που ειχα φτασει με τους εμετούς μεσα σ ενα μηνα πηγα 57 σοκ... μου είπε οτι πρέπει να προσεξω γτ ειναι πολλα 5 κιλα ...ΧαχαχΑ απίστευτο! Για γέλια ειναι η κατάσταση στην εγκυμοσύνη ! Παντως εγω πεταω στα σύννεφα

• Μου αρέσει 7

%20url%5D

πρίν από 41 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια κοριτσαρος σίγουρα ειναι μου ειπε160 γραμμάρια μπεμπα μου γραψε και σίδηρο και κατι εξετάσεις ακόμη ...το μονο κουλο της ειπα οτι ειμαι πρησμενη και με ζυγησε ...απο 52 που ειχα φτασει με τους εμετούς μεσα σ ενα μηνα πηγα 57 σοκ... μου είπε οτι πρέπει να προσεξω γτ ειναι πολλα 5 κιλα ...ΧαχαχΑ απίστευτο! Για γέλια ειναι η κατάσταση στην εγκυμοσύνη ! Παντως εγω πεταω στα σύννεφα

Μπράβο γλυκιά μου!!!Πάντα να είσαι Έτσι χαρούμενη με το καλό ο κοριτσάκια.Και αν εσύ πετάς ο μπαμπάς θα πάθει τρελλά!είναι αρκετά τα 5 κιλά φαντάζομαι ότι Είσαι και πολύ αδύνατη για να τα πήρες τόσο γρήγορα.Εγώ που είμαι κανονική προς τσουπωτη δεν έχω πάρει.Είχα πάρει 1 με κάτι ατασθαλίες και πάλι σχεδόν το έχασα λίγο που θα ξανακάνω πιτσοκατανυξη Αύριο θα μετράω παραπάνω γραμμάρια.

Πόσο σίδηρο σου είπε ένα την ημέρα?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

@ERIANTON Το τζατζίκι , σκέφτηκα η επιστήμων, οτι εχει αγγούρι που δύναται να ειναι απλυτο. Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα του κινδύνου του τοξοπλασματος. Τεκμηριωμένα πράγματα...

@Eutuxia25 Ωραία τα νεα για το κοριτσάκι σου!

Απο κιλά εχω παρει 2-3.

Η ΤSH μου θέλει και παλι"διορθωμα". Παίρνω Τ4 των 50 κ θα πάω 66. :-( 

Σίδηρο θα πάρω διπλό απο δω και περα, ειχα αιματοκρίτη 32. Αλλά είναι νορμάλ για κύηση διαπιστώνει ο γυναικολόγος και ο αδελφός του άντρα μου, ως μικροβιολόγος.

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Κορίτσια μου εγώ που χάνω τι γίνετε. Δεν το ρώτησα στον γιατρό μου η χαζή αλλά η κοπέλα μέσα μου έκανε πολλές ερωτήσεις αν τρώω αν κάνω εμετούς κτλ ... Είμαι πιο λίγα από ότι ξεκίνησε η εγκυμοσύνη.  Κ τώρα σε 3 εβδομάδες έχασα μισό κιλό αλλά η κοιλιά μεγαλώνει . Σήμερα έκανα εξετάσεις για θυρεοειδή κ αλλα πολλά για να δούμε. 

@Eutuxia25 τέλεια νέα κοπέλα μου.  Πόσες ακόμη δεν γνωρίζουμε το φύλο???

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Κορίτσια μου εγώ που χάνω τι γίνετε. Δεν το ρώτησα στον γιατρό μου η χαζή αλλά η κοπέλα μέσα μου έκανε πολλές ερωτήσεις αν τρώω αν κάνω εμετούς κτλ ... Είμαι πιο λίγα από ότι ξεκίνησε η εγκυμοσύνη.  Κ τώρα σε 3 εβδομάδες έχασα μισό κιλό αλλά η κοιλιά μεγαλώνει . Σήμερα έκανα εξετάσεις για θυρεοειδή κ αλλα πολλά για να δούμε. 

@Eutuxia25 τέλεια νέα κοπέλα μου.  Πόσες ακόμη δεν γνωρίζουμε το φύλο???

Εμας δε μας εχει πει ακομα σιγουρα φυλο. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Καλη μέρα κοριτσάκια!!!Πώς είστε?Εύχομαι όλες να είστε μια χαρά!!!

Δωρουλιτα μου πως είσαι?

Για το φύλο που έλεγα στην αρχή ότι δεν με νοιαζει να  το μάθω μου το ξεφούρνησε κατευθείαν ο γιατρός από την 11η εβδ.Με ρώτησε σε ενδιαφέρει? Και "έσπασα",Είμαι και πολύ δυνατός χαρακτήρας,χαχα.Αν έλεγα ότι Θέλω να το μάθω ακόμα θα έβραζα στο ζουμί μου

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...