Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Ανυπομονώ να πάμε στον ανδρολογο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.  Είχαμε πάει και παλιότερα σε ανδρολόγο πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες αλλά ήταν οικογενειακός φίλος, δε βρήκε κάποιο πρόβλημα μόνο το ecoli. Τώρα θα πάμε σε έναν με ειδίκευση στην υπογονιμότητα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή μέρα!! 

Πω βρε @Dwroulita85 πώς έγινε αυτό πάλι; άρχισε δηλ κανονικά διαδικασία τοκετού κ το σταμάτησαν στο νοσοκομείο; τις ευχές μου να είναι κ η τελευταία περιπέτεια σας. Σίγουρα ταλαιπωρήθηκες κ να είσαι νοσοκομείο δεν είναι ευχάριστο αλλά ξέρεις καλύτερα απ όλες μας τι θα πει υπομονή! 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κοριτσάκια υπάρχει μια εταιρεια Η  care direct όπου τηλεφωνείτε ενημερώνεται ότι είστε έγκυος αφήνεται στοιχεία και στον 8 μήνα εγκυμοσύνης στέλνουν δωρεαν ένα χάρτινο βαλιτσακι-κιβωτιακι με διαφημιστικά και δείγματα από πάνες και άλλα πραγματάκια.το είχα παραγγείλει και στο αγόρι μου και το παρήγγειλα πριν λίγο πάλι.το τηλέφωνο είναι το 2109287600. Έχω και άλλα τηλέφωνα που στέλνουν δωρεαν δείγματα κάποια στιγμή θα τα ψάξω και θα τα βάλω.

Και αυτό βρήκα.... 

http://fanpage.gr/family/gineka/δωρεάν-δείγματα-για-βρέφη-και-εγκύους/

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

Κοριτσάκια υπάρχει μια εταιρεια Η  care direct όπου τηλεφωνείτε ενημερώνεται ότι είστε έγκυος αφήνεται στοιχεία και στον 8 μήνα εγκυμοσύνης στέλνουν δωρεαν ένα χάρτινο βαλιτσακι-κιβωτιακι με διαφημιστικά και δείγματα από πάνες και άλλα πραγματάκια.το είχα παραγγείλει και στο αγόρι μου και το παρήγγειλα πριν λίγο πάλι.το τηλέφωνο είναι το 2109287600. Έχω και άλλα τηλέφωνα που στέλνουν δωρεαν δείγματα κάποια στιγμή θα τα ψάξω και θα τα βάλω.

Και αυτό βρήκα.... 

http://fanpage.gr/family/gineka/δωρεάν-δείγματα-για-βρέφη-και-εγκύους/

Τελεια φαινονται ERIANTON. Και για εμας τις ασχετες ακομα καλυτερα πριν αγορασουμε κανονικα προϊοντα να εχουμε μια ιδεα.

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλε τι εγινε απαντησα στο θεμα της ERIANTON και δεν το εμφανιζει αν δεν εγκριθει οπως στο parents.org. Δεν ειμαστε καλα.

Τι εννοείς?έβαλες κάποιο σύνδεσμο?

4ywWp2.png

6 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλή μέρα!! 

Πω βρε @Dwroulita85 πώς έγινε αυτό πάλι; άρχισε δηλ κανονικά διαδικασία τοκετού κ το σταμάτησαν στο νοσοκομείο; τις ευχές μου να είναι κ η τελευταία περιπέτεια σας. Σίγουρα ταλαιπωρήθηκες κ να είσαι νοσοκομείο δεν είναι ευχάριστο αλλά ξέρεις καλύτερα απ όλες μας τι θα πει υπομονή! 

Ναι λιγο ακομα κ θα το γεννούσα. Ολα τα παράξενα σε μενα αλλα δοξα το θεο ολα καλα πανε. Μονο που κανω πολυ εμετο κ δεν μπορω να φαω τιποτα. Σίγουρα πλήρη ακινησία. Ο φόβος μας μεχρι τις 30 βδομαδες 

1WWgp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Οχι τιποτα μια παραθεση που σου απαντησα, τιποτα περιεργο.

Το έχω πάθει κ εγώ μια φορά όταν έγραφα στην Ειρήνη. 

πρίν από 24 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ναι λιγο ακομα κ θα το γεννούσα. Ολα τα παράξενα σε μενα αλλα δοξα το θεο ολα καλα πανε. Μονο που κανω πολυ εμετο κ δεν μπορω να φαω τιποτα. Σίγουρα πλήρη ακινησία. Ο φόβος μας μεχρι τις 30 βδομαδες 

Πονάς κοπέλα μου? Πωε νιώθεις πέρα τον εμετό ? Τι άλλο είπε ο γιατρός, γιατί ξεκίνησε η διαδικασία τοκετού? Ή δεν μπορούμε να το ξέρουμε ? Μια γνωστή μου στον γιατρό μου έπαθε το ίδιο το μωρό γεννήθηκε 600 γρ κ τώρα είναι υγιέστατο παιδάκι. Κ αυτή δεν γνωρίζει γιατί ξεκίνησε ο τοκετός :?

Σημασία έχει που είσαι σε καλά χέρια κ το πρόλαβες. 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Ποναει το κεφαλι μου απο τις ταχυκαρδίες που προκαλούνται απο ενα φάρμακο για τις συσπάσεις. Το στομάχι μου απο τους εμετους κ απο κατω τα ράμματα 

Λογω γεννάς με πρόκληση ή ιστορικο ενεπαρκειας τραχήλου ή πολλαπλών αποβολών σε 2 τρίμηνο. 

1WWgp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ποναει το κεφαλι μου απο τις ταχυκαρδίες που προκαλούνται απο ενα φάρμακο για τις συσπάσεις. Το στομάχι μου απο τους εμετους κ απο κατω τα ράμματα 

Λογω γεννάς με πρόκληση ή ιστορικο ενεπαρκειας τραχήλου ή πολλαπλών αποβολών σε 2 τρίμηνο. 

Κράτα γερά!Ποιος θα είναι μαζί σου  Όταν πας στο σπιτι?Έκανε και πίεση?Ξέρω και εγώ μια κοπέλα που έκανε περιδεση τραχήλου και γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.

4ywWp2.png

Ουφ! Τώρα που πηρα απαντήσεις να σας το πω: μου 'χε καρφωθεί εδω και 5 μέρες μήπως εχω κολλήσει τοξόπλασμα. Πηγα και το πλήρωσα ιδιωτικά, δε μου το χε γραψει ο γιατρός.

Ξέρω...μπουρδοσκεψεις, αλλα... επειδη ακουσα προσφατα για μια γνωστη που το βρήκε στον 6ο, έκανα ολο μαύρες σκέψεις! Και να σας πω και το χαζό: δε σκέφτομαι εμένα, αλλα τον μικρό μας που ολο  λέει "ο αδελφός μου" . Χριστέ μου, λέω, αν χτυπά ξύλο συνέβαινε κατι τι λες σε αυτο το παιδάκι... Ειχα δει (πρώτη μου φορά) άσχημο όνειρο κ φοβήθηκα. Γιατι δεν βλεπω καθόλου όνειρα σε σχεση με την εγκυμοσύνη.

Ο αιματοκρίτης μου κάνει κι αλλες βουτιέςμου, κατα τα άλλα καλά, ευτυχώς!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Δεν εχω λογια πραγματικα...Το ξερω οτι υποφερεις αλλα κρατα γερα δωρουλιτα μου.Μια χαρα θα πανε τα πραγματα.

RaMVp2.png

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

I υπομονή καλη μου! Πάει πέρασε, τώρα είσαι καλά και εσυ κ το μωρό σου. Πλήρες ακινησία τώρα. Ξέρω κι μια κοπέλα που έκανε, γέννησε κανονικα 38 εβδομάδες, απλα πρέπει να σου κοψουν τις ραφεςπριν την καισαρικη. Η συγκεκριμένη μάλιστα είχε ενοικίαση κ καροτσακι για τις μετακινήσεις της. Όλα καλά θα πάνε, δεν σας φοβαμαι. 

πρίν από 41 λεπτά , gaidaki είπε:

Ουφ! Τώρα που πηρα απαντήσεις να σας το πω: μου 'χε καρφωθεί εδω και 5 μέρες μήπως εχω κολλήσει τοξόπλασμα. Πηγα και το πλήρωσα ιδιωτικά, δε μου το χε γραψει ο γιατρός.

Ξέρω...μπουρδοσκεψεις, αλλα... επειδη ακουσα προσφατα για μια γνωστη που το βρήκε στον 6ο, έκανα ολο μαύρες σκέψεις! Και να σας πω και το χαζό: δε σκέφτομαι εμένα, αλλα τον μικρό μας που ολο  λέει "ο αδελφός μου" . Χριστέ μου, λέω, αν χτυπά ξύλο συνέβαινε κατι τι λες σε αυτο το παιδάκι... Ειχα δει (πρώτη μου φορά) άσχημο όνειρο κ φοβήθηκα. Γιατι δεν βλεπω καθόλου όνειρα σε σχεση με την εγκυμοσύνη.

Ο αιματοκρίτης μου κάνει κι αλλες βουτιέςμου, κατα τα άλλα καλά, ευτυχώς!

Πως σου ήρθε αυτό καλέ? Είχες κάποια συμπτώματα και σου καρφώθηκε η ιδέα? 

Παντως που διάβασα η Ελλάδα κι η Κύπρος δεν είναι μέσα στις χώρες με ψηλο δείκτη για τοξοπλασμα. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...