Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@Dwroulita85 Ευχόμαστε να είσαι καλα και να απαντήσεις γρήγορα.

Εγω τον μικρο τον νιωθω καθε μέρα, ακομα και ασχέτως φαγητού. Τις προηγούμενες μερες λέγατε για το στήθος. Και το δικό μου έχει τρελαθεί! Βαρύ και... καυτό!:shock:

Και ο αλλος καημός, τα ούλα. Εσάς ματώνουν στα καλά καθούμενα ; Δεν το συζητώ για το βούρτσισμα ...εννοείται. Πραγματικά εννοώ στα καλα καθούμενα... Έτσι όμορφα περνούσα και στην αλλη εγκυμοσύνη...

Και για τα υγρά που συζητάτε κατά καιρούς, εχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Θυμάμαι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη να ξεκινάει ολο αυτο γυρω στον 5ο μήνα, τωρα λίγο νωρίτερα...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Γεια σας !Καλή εβδομάδα να έχουμε.

@Dwroulita85  αχ άντε έλα να μας πεις τι έγινε.εύχομαι όλα να είναι Καλά.

@Αναστασία33 καλο είναι να είμαστε ήρεμες αλλά δεν γίνεται παντα όπως καταλαβαίνεις.Αν σε παρηγορεί είμαι όλη μέρα στην τσίτα και στα νεύρα .Ο γιος μου δεν ακούει τίποτα.Μην πανικοβάλλεσαι κοριτσάκι μου.Όλα καλά

@Elpidaaa Πηγές στον γιατρό?Άντε να μας πεις τα νέα σου και εσύ κοριτσάκι.

@Marigula και εγώ κάποια στιγμή που δεν τον ένιωσα τον γιο μου μια μέρα ολόκληρη στην πρώτη μου εγκυμοσυνη πηγα στο νοσοκομείο- μαιευτήριο που εφημέρευε και μου έβαλαν ένα μηχάνημα που άκουσαν τους παλμούς.Όχι υπέρηχο.Αν το ρίξεις στα γλυκά με τρόπο ,χαχα

@lizaki1111  ΩραίΑ που έκανες τις βέλτιστες σου.Σε ποια παραλία πήγατε?Ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις από σήμερα νομίζω.καλα ψωνια

Τι εγινε κοριτσια με τους γιατρους? Ελπιζω ολα να ειναι καλα!

Πηγαμε στη χαλικιδα και στη μαγευτικη λουτσα. Αφου τσακωθηκαμε με τον αντρα μου χιλιες φορες αν θα ειναι καλος ο δρομος κ αν θα εχουμε αναταραξεις..Δεν μπορω ομως κ αλλο σπιτι..

1 hour ago, gaidaki είπε:

@Dwroulita85 Ευχόμαστε να είσαι καλα και να απαντήσεις γρήγορα.

Εγω τον μικρο τον νιωθω καθε μέρα, ακομα και ασχέτως φαγητού. Τις προηγούμενες μερες λέγατε για το στήθος. Και το δικό μου έχει τρελαθεί! Βαρύ και... καυτό!:shock:

Και ο αλλος καημός, τα ούλα. Εσάς ματώνουν στα καλά καθούμενα ; Δεν το συζητώ για το βούρτσισμα ...εννοείται. Πραγματικά εννοώ στα καλα καθούμενα... Έτσι όμορφα περνούσα και στην αλλη εγκυμοσύνη...

Και για τα υγρά που συζητάτε κατά καιρούς, εχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Θυμάμαι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη να ξεκινάει ολο αυτο γυρω στον 5ο μήνα, τωρα λίγο νωρίτερα...

Και με μενα ματωνουν τα ουλα μου κ αυριο εχω ραντεβου με τον οδοντιατρο, δεν θελω καθολου...

RaMVp2.png

Τι έγινε ρε παιδιά η @Dwroulita85; Θεός φυλαξοι μην έχει γίνει τίποτα κακο, συνήθως δεν έλειπε τόσο πολύ. Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά, έχει περάσει πολλά κ κάνει πολλές θυσίες, δεν θα της άξιζε κ άλλη δοκιμασία. 

Για τα δόντια δυστυχώς συμβαίνει εγώ τα βουρτσιζω με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα πολύ δυνατά κ ας ματώνουν.. Θα πάω κ οδοντίατρο κάποια στιγμή βέβαια. Ευτυχώς το σύμπτωμα υποχωρεί μετά τη γέννα αλλά θέλει πολύ καθαριότητα .

Η @Rena87 επίσης που βρίσκεται;; 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Τι έγινε ακόμη η Δώρα μας!!! Μακάρι να είναι καλά. 

Έβαλα την αδερφή μου κ ρώτησε τον γιατρό για τις κινήσεις του μωρού. Θα αργήσω λέει να τις νιώθω κανονικά γιατί.. (θα το πω απλά οπως το κατάλαβα γιατί επιστημονικά δεν..) τα μωρά είναι πλάγια με τα πόδια προς τα μέσα, το ενα κ το άλλο καθιστο. Αυτό δυσκολεύει στο να νιώσω τις κινήσεις αλλά τα μωρά κινούνται μια χαρά. Στις 24 εβδομάδες ή κ πιο νωρίς θα αρχίσω να τα νιώθω για τα καλά. 

Της είπε να πηγαίνω για υπερυχο κάθε 2 εβδομάδες κι όλα θα πανε καλά. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου . Γύρισα.  Το μωράκι μου είναι ισχιακο μας έδειχνε την πλατουλα του κ το υπόλοιπο  κάλυπτε ο πλακούντας. Ουφφφ. Θα σκάσουμε. Όλοι γύρο μου με ρωτάνε κάθε μέρα χαχαχα.  Σε 3 εβδομάδες έχω υπέρηχο κ θα με στείλει για β επιπεδου... κιλά όλο χάνω δεν ξέρω τι γίνετε. Από τότε που έμεινα έγκυος τώρα είμαι πιο αδύνατη  . Αλλά κοιλίτσα έχω καλή 6 μηνών άνετα φαίνετε. Τι να πω ... Γενικά κ πριν κ τώρα δεν έχω όρεξη για φαγητό.  

Δωρουλιτα μου εύχομαι να μην είναι τίποτα . Στον γιόκα μου είχα από τόσο νωρίς συσπάσεις. Κ όλα καλά δόξα το θεό . Περιμένω νέα  

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου . Γύρισα.  Το μωράκι μου είναι ισχιακο μας έδειχνε την πλατουλα του κ το υπόλοιπο  κάλυπτε ο πλακούντας 

Για φύλο ούτε κουβέντα Ε; πολύ αργήσαμε σ αυτό το καφέ με το φύλο πολλές από μας! Δεν πειράζει όμως αυτό είναι το λιγότερο, ας πάνε όλα καλά !!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κι εγω ανησυχω για τη @Dwroulita85 καθε τοσο μπαινω και κοιταζω. Ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Με τα δοντια δεν ειχα θεμα, εκανα ενα καθαρισμο τελος Ιουλιου και αυριο εχω το δευτερο και τελευταιο ραντεβου για καθαρισμο. Με ηλεκτρικη τα πλενω κι εγω και την τελευταια εβδομαδα καποιες φορες ματωνουν λιγο.

Επισης βουλωνει η μυτη μου καθε βραδυ, απιστευτα ενοχλητικο. Αν ξυπνησω το βραδυ για τουαλετα δε μπορω να ξανακοιμηθω τοσο βουλωμενη που ειναι καποιες φορες. Και το πρωι που τη φυσαω την τελευταια εβδομαδα εχει αιμα. Ευτυχως που ειχα διαβασει οτι ολα αυτα ειναι της εγκυμοσυνης. Τα εχει καμια σας;

Με πηραν τηλεφωνο και απο τη Φαιναρετη σημερα για ραντεβου ενημερωσης. Κανονικα ειναι για Πεμπτη, αλλα επειδη φευγω θα παω αυριο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 54 λεπτά , IoannaMas είπε:

Για φύλο ούτε κουβέντα Ε; πολύ αργήσαμε σ αυτό το καφέ με το φύλο πολλές από μας! Δεν πειράζει όμως αυτό είναι το λιγότερο, ας πάνε όλα καλά !!

Ναι κορίτσι μου για το φύλο εννοούσα . Γράφω πάντα βιαστικά λόγο του μωρου κ συχνά τρώω λέξεις προτάσεις χαχαχα. Κ στον γιο μου έτσι είχαμε αργήσει να μάθουμε. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Και εμένα ματώνουν στο πλύσιμο τα ούλα εδώ και κανέναν μήνα , κυρίως το βράδυ όχι τόσο το πρωί. Στην αρχή τρόμαξα, τώρα έχει αρχίσει να ματώνει και η μύτη μου τα βράδια και το καταλαβαίνω το πρωί που ξυπνάω με βουλωμενη μύτη. Τις ευχές μου @Dwroulita85 να μην είναι τίποτα 

MugJp2.png 

Κοριτσια ειμαι γενεσις. Μου βγήκε ανεπάρκεια τραχήλου, ενώ ειχα το σαββατο 3,5 τωρα ειχα 0,5. Ειναι πολυ σπανιο. Το μωρο καλα αλλα κατέβαινε. Με εκαναν συρραφή κ μου έδιναν 10% για να πετύχει γιατι το έσπρωξαν για να με ράψουν. Τελικα ολα καλα.  Τις επόμενες 9-10 μερες θα ειμαι μεσα για να βλεπουν τα λευκα. Φοβούνται μην γινει μόλυνση. 

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. 

• Μου αρέσει 4

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια ειμαι γενεσις. Μου βγήκε ανεπάρκεια τραχήλου, ενώ ειχα το σαββατο 3,5 τωρα ειχα 0,5. Ειναι πολυ σπανιο. Το μωρο καλα αλλα κατέβαινε. Με εκαναν συρραφή κ μου έδιναν 10% για να πετύχει γιατι το έσπρωξαν για να με ράψουν. Τελικα ολα καλα.  Τις επόμενες 9-10 μερες θα ειμαι μεσα για να βλεπουν τα λευκα. Φοβούνται μην γινει μόλυνση. 

Πωπω βρε κοριτσι μου μας τρομαξες. Σε σκεφτομαστε ολη μερα. Ευτυχως το προλαβες!!! Υπομονη και δυναμη για να φτασουμε το στοχο μας. Πως εισαι τωρα πονας;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 16 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Πωπω βρε κοριτσι μου μας τρομαξες. Σε σκεφτομαστε ολη μερα. Ευτυχως το προλαβες!!! Υπομονη και δυναμη για να φτασουμε το στοχο μας. Πως εισαι τωρα πονας;

Ποναω απο κατω. Καίγομαι. Με χουν με αντιβιωσεις κ βομεξ γιατι απο την νάρκωση εχω τρελαθει στον εμετο. 15 φορες εκανα. Ειμαστε πολυ χαλια ολοι. 

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Ποναω απο κατω. Καίγομαι. Με χουν με αντιβιωσεις κ βομεξ γιατι απο την νάρκωση εχω τρελαθει στον εμετο. 15 φορες εκανα. Ειμαστε πολυ χαλια ολοι. 

Αχ βρε αγαπη μου κανε κουραγιο. Σημασια εχει πως προλαβες. Ευχομαι ολα να ειναι καλα απο εδω και περα. Η σκεψη μας ειναι μαζι σας.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Δωρουλιτα μου, όλα καλά θα πάνε, η Παναγία είναι μαζί σας. Θα τα καταφέρουμε. Πάρε δύναμη απο εμένα. 

Η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι για σας. Σημασία έχει που είστε και οι δύο καλά και είμαι σίγουρη πως είσαι σε καλά χέρια και δεν θα υπάρξει μόλυνση. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα σας!!

Δωρουλιτα μου πολυ στενάχωρο που ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ.Τουλάχιστον να είσαι δυνατή!!!Εύχομαι η Παναγία να βάλει το χέρι της καλό μου!!Όλα να πάνε καλά .Καλή ανάρρωση από την επέμβαση.Φιλιά πολλα

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...