Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Κ εγώ σπάνια νιώθω το μωράκι έχει καιρό που το ένιωσα αλλά πολύ σπάνια. Έχω πρόσθιο πλακούντα το είχαμε συζητήσει με τον γιατρό . Επιτέλους πέρασε ο μήνας έφτασε η μέρα του υπέρηχού μας . Για να δούμε αν θα μας πει κ το φύλο :):-)

• Μου αρέσει 7

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κοριτσια ειχα μπει στο taxis το απογευμα για τις δηλωσεις κι εκανα μια βλακεια και μετα δε μπορουσα να κανω τροποποιηση και οσους ρωτησα μου ελεγαν μην κανεις ετσι φτιαχνεται. Εγω αγχωθηκα γιατι δε μπορουσα να βρω πως και γιατι δεν ειμαι τωρα στην κατασταση μου να τρεχω στην εφορια. Τελικα μαλλον δε φτιαχνει και θα παρω το πρωι στην εξυπηρετηση φορολογουμενων κι ο Θεος βοηθος. Εσκασα ομως τοσες ωρες με επιασαν τα νευρα μου, εβαλα και τις φωνες στους δικους μου που ελεγε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Λετε να παθει τιποτα το μωρακι; Ανησυχω.

tt1db33b

πρίν από 53 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Αχ βρε κοριτσια ειχα μπει στο taxis το απογευμα για τις δηλωσεις κι εκανα μια βλακεια και μετα δε μπορουσα να κανω τροποποιηση και οσους ρωτησα μου ελεγαν μην κανεις ετσι φτιαχνεται. Εγω αγχωθηκα γιατι δε μπορουσα να βρω πως και γιατι δεν ειμαι τωρα στην κατασταση μου να τρεχω στην εφορια. Τελικα μαλλον δε φτιαχνει και θα παρω το πρωι στην εξυπηρετηση φορολογουμενων κι ο Θεος βοηθος. Εσκασα ομως τοσες ωρες με επιασαν τα νευρα μου, εβαλα και τις φωνες στους δικους μου που ελεγε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Λετε να παθει τιποτα το μωρακι; Ανησυχω.

Όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου κορίτσι μου. Είναι λογικό να έχουμε κ άσχημες μέρες με ξεσπάσματα. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Το θέμα είναι τώρα να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι το μικράκι που έχεις μέσα σου .

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου κορίτσι μου. Είναι λογικό να έχουμε κ άσχημες μέρες με ξεσπάσματα. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Το θέμα είναι τώρα να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι το μικράκι που έχεις μέσα σου .

Σ' ευχαριστω Ελπιδακι μου!!! 

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Μία χαρά θα είναι το μωράκι σου ! Δεν γίνεται να περάσουμε 9 μήνες χωρίς να έχουμε κάποια στιγμή άγχος στεναχώρια η θυμό. Ίσα ίσα τα νεύρα καμιά φορά λόγω των αλλαγών που ζούμε και αναμένουμε είναι αναμενόμενα ! 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση φορολογουμενων και θα μου το ξεκλειδωσουν ειπαν οποτε μια χαρα. Αδικα το σκασα χθες το μωρακι μου με τις φωνες και τα νευρα. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 42 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια Καλημερα.. δεν ειμαι καθολου καλα... χτες ειχα συσπάσεις. Έντονες. Εχω αγχωθεί.. σημερα εχω ραντεβου να με δει ο γυναικολόγος. Αχχχχ

Τι ενιωθες δλδ? Περαστικά να ναι!!!

%20url%5D

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια Καλημερα.. δεν ειμαι καθολου καλα... χτες ειχα συσπάσεις. Έντονες. Εχω αγχωθεί.. σημερα εχω ραντεβου να με δει ο γυναικολόγος. Αχχχχ

Τι επαθες κοριτσακι μου;

Πως ειναι οι συσπασεις; Εχεις ακομη;

tt1db33b

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Δωρουλιτα μου πως είσαι!? Πήγες στον γιατρό όλα καλά? 

Καλημέρα σε όλες! Πως είστε? Εμείς καλά,.. Τα σπυρακια όχι είναι εσωτερικά κόκκινα. Θα πάει η αδερφή μου τελικά σήμερα στον γιατρό να μου πάρει το χαρτί για την ασφάλεια κι θα του το πει. 

Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ εγω που την περασμένη εβδομάδα ένιωσα το μικρούλικα και τώρα τίποτα? Και στην μικρή θυμάμαι το ίδιο. Την ένιωσα ενα βράδυ κ μετά έκανα εβδομάδα ξανά. 

Λετε να το ριξω στα γλυκά??? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Δωρουλιτα μου ελπιζω ολα ειναι καλα και αυτο που ενιωσες περαστικο.Θα περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο.

Εγω συνεχιζω να μην νιωθω τιποτα.Αν δεν ειχα λιγο κοιλιτσα και κιλακια θα ειχα ξεχασει πως ειμαι εγκυος.Βγηκα το Σκ κ πηγα στην παραλια, δεν εκανα μπανιο αλλα εφαγα ( η μονη ευχαριστιση πλεον) τα ψαρακια στην ταβερνα και ξεχαστηκα.Αυτο το Σκ θα ερθει κ η αδερφη μου οποτε θα κανω κ καμια βολτιτσα ακομη να ψωνισω κ τιποτα ( δεν μπαινω πουθενα).

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Γεια σας !Καλή εβδομάδα να έχουμε.

@Dwroulita85  αχ άντε έλα να μας πεις τι έγινε.εύχομαι όλα να είναι Καλά.

@Αναστασία33 καλο είναι να είμαστε ήρεμες αλλά δεν γίνεται παντα όπως καταλαβαίνεις.Αν σε παρηγορεί είμαι όλη μέρα στην τσίτα και στα νεύρα .Ο γιος μου δεν ακούει τίποτα.Μην πανικοβάλλεσαι κοριτσάκι μου.Όλα καλά

@Elpidaaa Πηγές στον γιατρό?Άντε να μας πεις τα νέα σου και εσύ κοριτσάκι.

@Marigula και εγώ κάποια στιγμή που δεν τον ένιωσα τον γιο μου μια μέρα ολόκληρη στην πρώτη μου εγκυμοσυνη πηγα στο νοσοκομείο- μαιευτήριο που εφημέρευε και μου έβαλαν ένα μηχάνημα που άκουσαν τους παλμούς.Όχι υπέρηχο.Αν το ρίξεις στα γλυκά με τρόπο ,χαχα

@lizaki1111  ΩραίΑ που έκανες τις βέλτιστες σου.Σε ποια παραλία πήγατε?Ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις από σήμερα νομίζω.καλα ψωνια

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλησπερα!! @Dwroulita85 εύχομαι να είναι όλα καλα κ να ήταν φυσιολογικές οι συσπάσεις! 

@Elpidaaa το έγινε τελικά πήγες γιατρό; 

Κ Εγώ πρέπει να πάω να μου γράψει κ τη Β επιπέδου να την κάνω μέσα στο μήνα πριν φύγω για διακοπές... Αλλά τώρα στον καύσωνα δεν έχω καμία όρεξη να πηγαίνω νοσοκομειο! 

Κατά τα άλλα τι κάνετε; 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Μααα που ειναι η δωρουλιτα? Τι γίνεται δλδ σε περίπτωση συσπασεων? Εύχομαι να ήταν το τελευταίο αρνητικό που συμβαίνει στις μανούλες Δεκεμβρίου... εγω σημερα εχω πονο πως να το πω...στην ηβικη περιοχή αν το λεω σωστα θελω να πιστεύω πως Είναι φυσιολογικό..αυριο το απόγευμα επιτέλους θα δω την μπέμπα μ και θα ηρεμησω κ γω...

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...