Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Εγώ είμαι στα +5 αλλά νομίζω ότι φαίνονται για +10 ο γιατρός είπε ότι είναι οκ δεν με μάλωσε ακόμα αλλά μάλλον παίζει ρόλο που έκοψα τσιγάρο και καφέ και σωματική άσκηση και ο μεταβολισμός μου πήγε περίπατο .. τουλάχιστον δεν τρώω βλακείες για λόγους υγείας , ο αιματοκρίτης έπεσε παρόλο που τρώω όλα όσα με συμβούλεψε και δεν είχα εμετούς καθόλου. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Ολα καλά βλέπω. Σουτιέν εγώ εχω 2 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, είναι κ του θυλασμου. Αν και ζήλεψα κ λεω να παρω κ εγω αυτά που είναι φανελάκι. Μόνο στο νούμερο μου να έχει γιατι θέλουμε μεγάλο νούμερο, ειδικα τωρα που τα νιώθω κ 10 κιλά το καθένα, κ πονουν... Χαχαχαχαχα. 

Σήμερα μου τηλεφωνησαν απο το ενα κατάστημα που πήγα για καροτσάκι κ μου είπε οτι έφεραν κάτι πιο οικονομικό. Πηγα κ το είδα, οκ καλό είναι όχι οτι ακριβος ήθελα αλλά είναι καλο. Και εννοείται είναι στην τιμή των 350. Που είναι τα 1000. Καροτσι κ κρεβάτι μαζί με στρώμα 600. Νομίζω πέσαμε σε μια λογική τιμή. 

Λεω μετά την, β επιπέδου 2/8 να αρχίσω σιγα σιγα να ετοιμαζουμε. 

Relax εχω ενα θα μου δώσει κ η αδερφή μου το δικό της έτσι θα περάσω. Γιατί κορίτσια εδω δεν σε αφήνουν απο την κλινική να φύγεις χωρις να βαλεις το μωρό σε car seat/relax. 

Αυτα σας φιλώ 

Υ. Γ. Κιλά εγω εχω χάσει 4 μέχρι στιγμής. Στην μικρή μου, ολη την εγκυμοσύνη έβαλα μονο 3 κιλά. Ελπίζω κι τώρα το ίδιο. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Alzira είπε:

Εγώ είμαι στα +5 αλλά νομίζω ότι φαίνονται για +10 ο γιατρός είπε ότι είναι οκ δεν με μάλωσε ακόμα αλλά μάλλον παίζει ρόλο που έκοψα τσιγάρο και καφέ και σωματική άσκηση και ο μεταβολισμός μου πήγε περίπατο .. τουλάχιστον δεν τρώω βλακείες για λόγους υγείας , ο αιματοκρίτης έπεσε παρόλο που τρώω όλα όσα με συμβούλεψε και δεν είχα εμετούς καθόλου. 

Αααα λόγω τσιγάρου.. λογικό. Εγω εχω παρα πολυ κατακράτηση. Τρελη ομως!! Ο αιματοκρίτης παντα πέφτει 2 μονάδες. Εγω ημουν 38 κ τωρα 36. Με σίδηρο κ διατροφη. 

1WWgp3.png

Κ εγώ κάπνιζα 15 χρόνια ακριβώς. Κ κάπνιζα πολύ. Μόλις είχα υποψία για εγκυμοσύνη ήταν κ τελευταία μέρα που είχα κάνει τσιγάρο. Κ από τότε δεν έχω σκοπό να το αρχίσω κ να ήθελα δεν είχα χρόνο για τσιγάρα. Κ έτσι συνήθησα. Κ είχα πάρει 10 κιλά στον γιο μου μαζί με τον θυρεοειδή δεν κατάφερα να τα χάσω..... Αλλά  τώρα ακόμη δεν έχω πάρει κιλά πιστεύω επειδή μου έχουν δώσει πιο δυνατό χάπι για θυρεοειδή. Όσες  πάσχουν ξέρουν τι εννοώ πφφφφφ ο μεταβολισμός μας εξαρτάτε από την ρύθμιση του θυρεοειδή με χάπια  . 

Δεν έχω μεγάλο στήθος αλλά έχει μεγαλώσει τώρα όπως τότε που θήλαζα κ πονάει πολυυυυυυ πιο πολύ από την πρώτη εγκυμοσύνη. Κ χθες είχα κ τσιμπήματα λες κ θα ερχόταν γάλα αλλά τίποτα 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εδω και 20 λεπτα νιωθω κατα διαστηματα μια αισθηση στην κοιλιτσα οπως οταν κατεβαινεις αποτομα στο τρενακι του λουνα παρκ. Λετε να ειναι αυτο;

Αχαχαχ σαν γκλουπ; 

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Αχαχαχ σαν γκλουπ; 

Δε θα το ελεγα γκλουπ. Οπως στην απογειωση του αεροπλανου που ειναι μια αισθηση σαν να ναι το στομαχι σου στον αερα.

tt1db33b

Καλή μέρα σας!! Που χαθηκατε όλες, στις παραλίες;; μετρώ αντίστροφα τις μέρες για τις διακοπές εγω! 

Έχουν καταφαει τα κουνούπια την κόρη μου είμαι απελπισμένη, κ την ψεκαζω κ αντικουνουπικο βάζω.. Την καημένη όλα σ αυτήν πάνε, σε εμένα τίποτα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!

Όλα Καλά κοριτσουδια? @Αναστασία33 πως είσαι σήμερα?Σου πέρασε αυτό που ένιωθες?ανακατωσούρα ήταν? @Dwroulita85 ήρθε το αγόρι σου?

@IoannaMas που αλλού να πάνε αφού είναι φρεσκουδακια Αυτά τα μικρουλικα.Ποιο της βάζεις?

4ywWp2.png

@ERIANTON ηρθε χτες γιατι ψιλοφρικαρα μονη κ με τα χαζό υγρα. 

Κοριτσια όσες νοιωθετε τα μικρά σας τα νοιωθετε συνεχεια;; καθε μερα; εγω μονο συγκεκριμένες ωρες νομιζω. 

@IoannaMas αν θελεις κατι υγιεινό βοηθάει πολυ ο βασιλικός. Είτε πολτοποιεις νερο με βασιλικό κ ξεσκάσεις είτε παιρνεις τα φυλλαράκια να τα βάζεις σε τσεπουλες κ το τρίβεις το δερματακι της. Ετσι μας εκανε η γιαγιά μας γιατι ειδικά εμενα με έτρωγαν. 

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας!!

Όλα Καλά κοριτσουδια? @Αναστασία33 πως είσαι σήμερα?Σου πέρασε αυτό που ένιωθες?ανακατωσούρα ήταν? @Dwroulita85 ήρθε το αγόρι σου?

@IoannaMas που αλλού να πάνε αφού είναι φρεσκουδακια Αυτά τα μικρουλικα.Ποιο της βάζεις?

Ένα της chicco που λέει από 0+. 

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

@ERIANTON ηρθε χτες γιατι ψιλοφρικαρα μονη κ με τα χαζό υγρα. 

Κοριτσια όσες νοιωθετε τα μικρά σας τα νοιωθετε συνεχεια;; καθε μερα; εγω μονο συγκεκριμένες ωρες νομιζω. 

@IoannaMas αν θελεις κατι υγιεινό βοηθάει πολυ ο βασιλικός. Είτε πολτοποιεις νερο με βασιλικό κ ξεσκάσεις είτε παιρνεις τα φυλλαράκια να τα βάζεις σε τσεπουλες κ το τρίβεις το δερματακι της. Ετσι μας εκανε η γιαγιά μας γιατι ειδικά εμενα με έτρωγαν. 

Εγώ δεν το νοιώθω όλες τις ωρες, ούτε την κόρη μου την ένιωθα όλη την ώρα ούτε καν στον 9ο. Νομίζω περισσότερο όταν είσαι ήρεμη πχ ξαπλωτή.. 

Με το βασιλικό το είχα δοκιμάσει πέρυσι αλλά μάλλον θέλει πολύ μεγάλη ποσότητα... Ουφ τι πρόβλημα κ αυτό 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 27 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ένα της chicco που λέει από 0+. 

Εγώ δεν το νοιώθω όλες τις ωρες, ούτε την κόρη μου την ένιωθα όλη την ώρα ούτε καν στον 9ο. Νομίζω περισσότερο όταν είσαι ήρεμη πχ ξαπλωτή.. 

Με το βασιλικό το είχα δοκιμάσει πέρυσι αλλά μάλλον θέλει πολύ μεγάλη ποσότητα... Ουφ τι πρόβλημα κ αυτό 

Κ ξαπλα που ειμαι δεν την νοιωθω. Τωρα την ενοιωσα κ ηρέμησα παλι. Χαχαχαχα 

αν ησουν εδω θα σου έδινα καμια 2-3 γλάστρες. Ειναι το αγαπημενο φυτό του μπαμπα μου κ μ εχει γεμίσει. Αχαχαχα 

εμεις εδω δοξα το θεο δεν εχουμε ουτε ενα! Μας ψεκάζουν σίγουρα!

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...