Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

Σου είπε ο γιατρός να μην τρίφτες με οινόπνευμα , να μην χρησιμοποιείς όζες ασετον κλπ ? Όταν σου έδωσε τις ενέσεις δεν σε συμβούλεψε πως να τις βάζεις ? Νομίζω δεν είναι ασφαλές να μην μην καθαρίσεις το δέρμα πρώτα , σκέψου όταν δίνουμε αίμα πάντα με οινόπνευμα και βαμβάκι το κάνουν πρωτα. 

Ειναι ανάγκη να καθαριζω την κοιλια κ τον πωπω πριν την ένεση. Δεν γινεται. Τα αλλα τα θεωρεί μπορω να τα αποφύγω. Οπως κ ανταύγειες. Καλα ετσι οπως ειμαι το μαλλι με μάρανε. 

Τελικα τι αποφάσισες; όσες ρώτησα μονο για το ιπποκρατειο ξερουν για κανενα αλλο. Μονο το παπαγεωργιου μετα εχει μαιευτικο τμήμα; αν μπορεις να εχεις τον γιατρο σου. Αλλα ασφάλεια βρε παιδι μου. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αποφάσισα ακόμη ελπίζω να καταλήξω μέσα σε αυτό το μήνα πάντως δεν θέλω να αλλάξω γιατρό τον εμπιστεύομαι πολύ. Είναι μπέρδεμα που ο κάθε γιατρός άλλα επιτρέπει και άλλα απαγορεύει.εμενα μου είπε πχ να κάνω αν θέλω ανταύγειες αλλά δεν νομίζω να κάνω . Άσχετο αλλά με τα κιλά πώς τα πάτε ? 

MugJp2.png 

10 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Και το μαγιο απο το parental; Ιντερνετικο ειναι; Δεν το εχω ξανακουσει.

Επισης ειναι αλλα τα σουτιεν εγκυμοσυνης και αλλα τα σουτιεν θηλασμου; Εγω τι πρεπει να παρω;

Το μαγιό από το Oysho το είχα πάρει.  Από τα ιντερνετικα δεν μπορώ να ψωνίζω ρούχα εσώρουχα κτλ θέλω  να τα δοκιμάζω η να τα βλέπω έστω . Τα σουτιέν θηλασμού , ναι είναι διαφορετικά.  Όμως κ τα κανονικά σουτιέν εγκυμοσύνης που πήρα τώρα κάνουν άνετα κ για θηλασμό. Έχω ενθουσιαστεί θα πάρω και άλλα μετά.

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Το μαγιό από το Oysho το είχα πάρει.  Από τα ιντερνετικα δεν μπορώ να ψωνίζω ρούχα εσώρουχα κτλ θέλω  να τα δοκιμάζω η να τα βλέπω έστω . Τα σουτιέν θηλασμού , ναι είναι διαφορετικά.  Όμως κ τα κανονικά σουτιέν εγκυμοσύνης που πήρα τώρα κάνουν άνετα κ για θηλασμό. Έχω ενθουσιαστεί θα πάρω και άλλα μετά.

Ελπιδακι απο που πηρες τα σουτιεν εγκυμοσυνης γιατι θελω να παω αυριο να κοιταξω.

tt1db33b

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Δωρουλιτα μου τι έγινε με τα υγρά?Έχεις ακόμα ?Μίλησες με τον γιατρό? Και εγώ έχω υγρά Αλλά είναι σαν ασπροκιτρινα και κολλωδη.Όχι παρά πολλά,κάποιες φορές είναι και διάφανα πιο αραιά όχι όμως πολυ στο σκούπισμα.

Για το οινόπνευμα εννοείται ότι δεν λέμε για την τοπική αντιπάθεια με βαμβάκι.

Για την βαφή Αlzira δεν θα έκανα γιατί με ενοχλει πολύ η μυρωδιά και την τελευταία φορά που τα έβαψα μαύρα κόντευε να βγάλω το δέρμα από το ξύσιμο δεν τι άντεχα κάτι σαν αλλεργια(Έτσι και αλλιώς Έχω σταματήσει να τα βαφω από το 2011 που βαφτίσα τον γιο μου) .Έχω ακούσει όμως ότι γενικα είναι "ασφαλέστερα " οι ανταύγειες που δεν ακουμπάει στο δέρμα η βαφή.

6 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

Είχα πάρει από το ebay σουτιεν θηλασμού με 7 ευρώ.Είπα αν δεν είναι καλό δεν κόστιζε και πολλά.Ηταν κανονικό αλλά προτίμησα να φοράω απλό μπουστακι και αθλητικό σουτιέν που με βόλευε καλύτερα.Έξω από το σπίτι δεν θηλάζα όποτε δεν μου χρειάστηκε,είναι ακόμα στην ντουλαπα

Με τα κιλά που ρώτησες Alzira Είμαι ακόμα ενθουσιασμένη.Ξεκίνησα 68 πηγα 64 και εδώ και τρεις μέρες έφτασα το 65.Από σουβλάκια και παγωτό που του έδωσα μια μέρα και κατάλαβε.Πόσα εχω πάρει?Θα πρέπει να μετράω από το 68 που ήμουν ή από αυτά που έχασα πάλι μετράω ποσά Έχω πάρει?

5 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Ελπιδακι απο που πηρες τα σουτιεν εγκυμοσυνης γιατι θελω να παω αυριο να κοιταξω.

Κοριτσάκι αν ψωνίσεις από  ebay και amazon δες παρακάτω.Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος φίλος και γνωστός που θα ψωνίζει έτσι από εξωτερικό μπορείς να του δώσεις τα λεφτά και να σε εξυπηρετήσει αν δεν μπορείς εσυ.Ο άντρας μου έχει παραγγείλει και φέρει καρότσι 3 σε 1 από Ιταλία και κάθισμα αυτοκινητΟΥ RECARO από Γερμανια.είναι πολύ απλή διαδικασία.Δες παρακάτω στov σύνδεσμο ποσό φθηνά είναι τα σουτιεν

http://m.ebay.com/sch/i.html?isRefine=true&_nkw=Maternity bra&ssPageName=GSTL&_mwBanner=1

Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε πολύ και αυτοhttp://m.ebay.com/itm/Women-Pregnant-Maternity-Nursing-Bra-Seamless-Breastfeeding-Adjustable-Cotton-/262688755833?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150519202348%26meid%3Dcec5bfcb68934785be307638f7167661%26pid%3D100408%26rk%3D17%26rkt%3D25%26sd%3D262688755833&_trksid=p2056116.c100408.m2460

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Δεν αποφάσισα ακόμη ελπίζω να καταλήξω μέσα σε αυτό το μήνα πάντως δεν θέλω να αλλάξω γιατρό τον εμπιστεύομαι πολύ. Είναι μπέρδεμα που ο κάθε γιατρός άλλα επιτρέπει και άλλα απαγορεύει.εμενα μου είπε πχ να κάνω αν θέλω ανταύγειες αλλά δεν νομίζω να κάνω . Άσχετο αλλά με τα κιλά πώς τα πάτε ? 

Καλημερα! Και οι τρεις γυναικολόγοι που ειχα μεχρι τωρα δεν με άφηναν. Αυτος που εχω τωρα ειναι ακομα πιο αυστηρός. 

Απο κιλά, εβαλα 4 απο τα φαρμακα της εξωσωματικής κ απο την εμβρυομεταφορα κ μετα αλλα 4. Εχω ομως πολυ κατακράτηση απο την κορτιζόνη. 

Γενικα δεν μπορω να φαω. 2 γεύματα μονο. Πρωι- μεσημερι. Ένδοια μεσα δεν τρωω γιατι δεν κινουμαι ειμαι ολο ξαπλωμένη κ δεν πειναω. Πολυ νερο κ πολυ γαλα. 

1WWgp3.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Δωρουλιτα μου τι έγινε με τα υγρά?Έχεις ακόμα ?Μίλησες με τον γιατρό? Και εγώ έχω υγρά Αλλά είναι σαν ασπροκιτρινα και κολλωδη.Όχι παρά πολλά,κάποιες φορές είναι και διάφανα πιο αραιά όχι όμως πολυ στο σκούπισμα.

Για την βαφή Αlzira δεν θα έκανα γιατί με ενοχλει πολύ η μυρωδιά και την τελευταία φορά που τα έβαψα μαύρα κόντευε να βγάλω το δέρμα από το ξύσιμο δεν τι άντεχα κάτι σαν αλλεργια(Έτσι και αλλιώς Έχω σταματήσει να τα βαφω από το 2011 που βαφτίσα τον γιο μου) .Έχω ακούσει όμως ότι γενικα είναι "ασφαλέστερα " οι ανταύγειες που δεν ακουμπάει στο δέρμα η βαφή.

Είχα πάρει από το ebay σουτιεν θηλασμού με 7 ευρώ.Είπα αν δεν είναι καλό δεν κόστιζε και πολλά.Ηταν κανονικό αλλά προτίμησα να φοράω απλό μπουστακι και αθλητικό σουτιέν που με βόλευε καλύτερα.Έξω από το σπίτι δεν θηλάζα όποτε δεν μου χρειάστηκε,είναι ακόμα στην ντουλαπα

Με τα κιλά που ρώτησες Alzira Είμαι ακόμα ενθουσιασμένη.Ξεκίνησα 68 πηγα 64 και εδώ και τρεις μέρες έφτασα το 65.Από σουβλάκια και παγωτό που του έδωσα μια μέρα και κατάλαβε.Πόσα εχω πάρει?Θα πρέπει να μετράω από το 68 που ήμουν ή από αυτά που έχασα πάλι μετράω ποσά Έχω πάρει?

Κοριτσάκι αν ψωνίσεις από  ebay και amazon δες παρακάτω.Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος φίλος και γνωστός που θα ψωνίζει έτσι από εξωτερικό μπορείς να του δώσεις τα λεφτά και να σε εξυπηρετήσει αν δεν μπορείς εσυ.Ο άντρας μου έχει παραγγείλει και φέρει καρότσι 3 σε 1 από Ιταλία και κάθισμα αυτοκινητΟΥ RECARO από Γερμανια.είναι πολύ απλή διαδικασία.Δες παρακάτω στov σύνδεσμο ποσό φθηνά είναι τα σουτιεν

http://m.ebay.com/sch/i.html?isRefine=true&_nkw=Maternity bra&ssPageName=GSTL&_mwBanner=1

Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε πολύ και αυτοhttp://m.ebay.com/itm/Women-Pregnant-Maternity-Nursing-Bra-Seamless-Breastfeeding-Adjustable-Cotton-/262688755833?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150519202348%26meid%3Dcec5bfcb68934785be307638f7167661%26pid%3D100408%26rk%3D17%26rkt%3D25%26sd%3D262688755833&_trksid=p2056116.c100408.m2460

Καλημερα Ειρήνη μου. Δεν πηρα τηλ γιατι κ η μαμά μου κ ο ανδρας μου οτι ειμαι υπερβολική κ φοβαμαι παρα πανω απ οτι χρειαζεται. Οτι ειναι απλα υγρα κ να ηρεμισω. Σημερα δεν ειχα τιποτα.. Μ αυτα που περασα λογικό δεν ειναι; αααα ολο με μαλώνουν. 

Τα υπο λευκα/ λιγο κιτρινωπά δεν μας πειράζουν. Ειναι φυσιολογικα. Μην σε φοβίζουν. Ειναι κ πηχτά; 

κ μενα μονο λιγο στο σκούπισμα κ διάφανα. 

Σουτιέν: εξω φοράω το σουτιέν εγκυμοσυνης που πηρα απο mothercare μεσα στο σπίτι μουστάκια! Ειναι τελεια! Δεν ξερω για σας αλλα εμενα ποναει πολυ το στήθος μου. Ολο τσιμπήματα. Ε το μπουστακι ειναι μαλακό κ δεν με πιεζει. 

1WWgp3.png

Μολις πηγα mothercare που ειναι κοντα μου και πηρα μαγιο πουα και 2 σουτιεν εγκυμοσυνης. Ελπιζω να μου βγουν καλα. Η πωλητρια μου ειπε οτι μπορουσα να παρω κατευθειαν θηλασμου να τα εχω και για μετα, αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου δυστυχως. Τα σουτιεν που πηρα ειναι πολυ ομορφα. Ελπιζω να μου βγουν και βολικα.

Ειχε και ενα σορτσακι κοντο τζην πολυ ομορφο και πολυ ανετο, αλλα μου ειχε πει η γυναικολογος να μην ξαναφορεσω τζην για τους μυκητες και φοβηθηκα να το παρω.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 19 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μολις πηγα mothercare που ειναι κοντα μου και πηρα μαγιο πουα και 2 σουτιεν εγκυμοσυνης. Ελπιζω να μου βγουν καλα. Η πωλητρια μου ειπε οτι μπορουσα να παρω κατευθειαν θηλασμου να τα εχω και για μετα, αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου δυστυχως. Τα σουτιεν που πηρα ειναι πολυ ομορφα. Ελπιζω να μου βγουν και βολικα.

Ειχε και ενα σορτσακι κοντο τζην πολυ ομορφο και πολυ ανετο, αλλα μου ειχε πει η γυναικολογος να μην ξαναφορεσω τζην για τους μυκητες και φοβηθηκα να το παρω.

Αχ καταλαβα ποια πηρες! Τελεια μαγιώ με γεια! 

Τα σουτιέν τους ειναι μαλακα. Ισως κ καλυτερα που πηρες εγκυμοσυνης γιατι του θηλασμού εχει πολλα γκάζια κ φαινονται στις μπλούζες. 

Στα h&m εχει υφασμάτινο τζιν σορτς πολυ μαλακό κ άνετο. Εχει κ μπασκα. Πολυ βολικό κ δροσερό.

Κ παλι καλοφορετα! 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχ καταλαβα ποια πηρες! Τελεια μαγιώ με γεια! 

Τα σουτιέν τους ειναι μαλακα. Ισως κ καλυτερα που πηρες εγκυμοσυνης γιατι του θηλασμού εχει πολλα γκάζια κ φαινονται στις μπλούζες. 

Στα h&m εχει υφασμάτινο τζιν σορτς πολυ μαλακό κ άνετο. Εχει κ μπασκα. Πολυ βολικό κ δροσερό.

Κ παλι καλοφορετα! 

Θα το ηθελα λιγο μικροτερο το πουα, αλλα οκ δεν ειμαι του ψαξιματος στα ψωνια ετσι κι αλλιως, ποσο μαλλον τωρα. Και το κατω του μαγιο θα το θελα να κατεβαινει πιο χαμηλα, το κανονικο μου που ειχα της triumph ειναι πολυ πιο μπολικο και καλυπτει. Ελπιζω μονο να μη μου σηκωνεται το μπλουζακι. Θα σας ενημερωσω συντομα :-P

Τα σουτιεν ειναι αυτα που ειναι ασπρο μαυρο μαζι απ' εξω δαντελα απο μεσα βαμβακερο. Ομορφα ειναι.

Το σορτσακι απιστευτο ακομα το σκεφτομαι γιατι γενικα εγω ξεκαλοκαιριαζω με μια τζιν βερμουδα οσα ρουχα και να εχω. Ο αντρας μου φαγωθηκε να το παρω. Αλλα ηταν στενο αν επαιρνα στα μπουτια λιγο θα ηταν αχρηστο. Η πωλητρια ελεγε οτι στα μπουτια δεν παιρνουν οι εγκυες, δεν ξερω, αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει. Τελοσπαντων απο φοβο για μυκητες δεν το πηρα... :-( μηπως εκανα γκαφα;

tt1db33b

4 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Αυτό με το κίνητο που αλλά γράφω και άλλα βγαίνουν...

Αντισηψια ήθελα να γράψω όχι αντιπάθεια 

Αναστασιτσα τα μπούτια μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχαν γίνει σαν μπαλόνια λόγω προγεστερόνης που έπαιρνα.Δεν ξέρω αν γενικά παίρνουν στα μπούτια για έγκυες. με γειά τα ψώνια σου,καλά μπάνια!!!

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Εγω παλι απο 55 πηγα 52 αλλα θα προτιμούσα να παρω και να μην εχω τόσους εμετούς και να μ πέσει κ ο αιματοκρίτης...

Κοριτσάκι μίλησες με την γιατρό σου για τα αποτελέσματα και τον αιματοκρίτη?

Δωρουλιτα ας τους να σε μαλώνουν εσύ μονο ξέρεις όλα αυτά που περνας.Να κάνεις ότι κρίνεις εσύ σωστό.Και αν νομίζεις ότι έχεις ανάγκη να μιλήσεις στον γιατρό σου μην ακούς κανέναν.Άλλωστε πιστεύω ότι κατά βάθος ετσι θα πραττεις.Οκ Μην τον πάρεις τα ξημερώματα για τα υγρά Αφού δεν δείχνει κάτι τρομερό πάρε τον αργότερα μέσα στην μέρα.

Εγώ έχω μια ανησυχία επειδή ο γιατρός που μου έκανε την αμνιοπαρακεντηση δεν μου έδωσε αντιβίωση και ούτε ξάπλα μου είπε.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Αναστασιτσα τα μπούτια μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχαν γίνει σαν μπαλόνια λόγω προγεστερόνης που έπαιρνα.Δεν ξέρω αν γενικά παίρνουν στα μπούτια για έγκυες. με γειά τα ψώνια σου,καλά μπάνια!!!

Δωρουλιτα ας τους να σε μαλώνουν εσύ μονο ξέρεις όλα αυτά που περνας.Να κάνεις ότι κρίνεις εσύ σωστό.Και αν νομίζεις ότι έχεις ανάγκη να μιλήσεις στον γιατρό σου μην ακούς κανέναν.Άλλωστε πιστεύω ότι κατά βάθος ετσι θα πραττεις.Οκ Μην τον πάρεις τα ξημερώματα για τα υγρά Αφού δεν δείχνει κάτι τρομερό πάρε τον αργότερα μέσα στην μέρα.

Εγώ έχω μια ανησυχία επειδή ο γιατρός που μου έκανε την αμνιοπαρακεντηση δεν μου έδωσε αντιβίωση και ούτε ξάπλα μου είπε.

Αν σε χαλαρώνει κ σε ξεαγχωνει σου λεω πως ουτε εμενα μου ειπε. Μονο να μην κουραζομαι πολυ κ να μην αγχώνομαι για τα αποτελεσματα. 

1WWgp3.png

12 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Από το prenatal κορίτσι μου. 24 εύρο το ένα 

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Ούτε εμένα είπε ο γιατρός να πάρω αντιβίωση. Απλά όχι κούραση.  Μην το σκέφτεσαι πέρασε το 24ωρο όλα καλά. Κ καλά αποτελέσματα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...