Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Να σαι καλα Μαρία μου! Γερος να ναι. 

Ετσι οπως το λες εχεις δικιο. Παρε τον ντοκ να σου δωσει οδηγίες.. μια ξαδέρφη μου έβαζε σε βαμβακακι ιώδιο κ μαραίνονταν αυτα. Αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη. 

Πωωωω πάντως ολα τα πέτυχες βρε κοριτσι μου. Δεν άφησες τιποτα! Αχαχα

Χεχεχεχεχε καλώς το μας!! Καλες κλωτσιές φίλη! 

Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό για κάτι τέτοιο. Τον τρελλενα τον καημενο. Ειλικρινά τον λυπάμαι. 

Έμεινε κάτι που δεν το έπαθα ρε κορίτσια να το περιμένω??? :-D

Την Δευτέρα θα πάει ο σύζυγος μου εκεί γιατι θέλουμε ενα χαρτί για την ασφάλεια, κ θα του το πει. 

Ακουσουν ακουσον ρε κορίτσια, η ασφάλεια για να μην μου πληρώσει τα φάρμακα βρήκε δικαιολογία οτι δήθεν η συνταγή του γιατρού δεν έχει πανω ημερομηνία. Και μετά απο αρκετή συζήτηση θα μου δώσει άλλη συνταγή ο γιατρός να βάλει ημερομηνία πανω τον Μάρτιο κ να γράψει οτι ειναι επαναλαμβανόμενη για 6 μήνες. 

Ναι ρε παιδι μου ειναι πχ 2 χρονων συνταγη κι εμένα τωρα μου ηρθε να αγοράσω τα φαρμακα. Ασχέτως οτι η απόδειξη του φαρμακείου ειναι τωρα. Αδικαιολογητα πράγματα. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Marigula είπε:

Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό για κάτι τέτοιο. Τον τρελλενα τον καημενο. Ειλικρινά τον λυπάμαι. 

Την Δευτέρα θα πάει ο σύζυγος μου εκεί γιατι θέλουμε ενα χαρτί για την ασφάλεια, κ θα του το πει. 

Ακουσουν ακουσον ρε κορίτσια, η ασφάλεια για να μην μου πληρώσει τα φάρμακα βρήκε δικαιολογία οτι δήθεν η συνταγή του γιατρού δεν έχει πανω ημερομηνία. Και μετά απο αρκετή συζήτηση θα μου δώσει άλλη συνταγή ο γιατρός να βάλει ημερομηνία πανω τον Μάρτιο κ να γράψει οτι ειναι επαναλαμβανόμενη για 6 μήνες. 

Ναι ρε παιδι μου ειναι πχ 2 χρονων συνταγη κι εμένα τωρα μου ηρθε να αγοράσω τα φαρμακα. Ασχέτως οτι η απόδειξη του φαρμακείου ειναι τωρα. Αδικαιολογητα πράγματα. 

Ας ειναι το τελευταιο Μαρία μου. Εκει να σκασει το κακο που ελεγε η γιαγιά μου. 

Αυτα μονο εδω γίνονται! Στην κυπρο τουλαχιστον στο πανεπιστήμιο κ στις μεταφορές ηταν ολα ρολόι!! Μου αρεσε πολυ η οργάνωση που εχετε. 

1WWgp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Marigula είπε:

Σαν να τα ήξερες Όταν έλεγες ότι θα σου βρουν 1000 πράγματα για να μην σου δώσουν τα ποσά που σου αναλογούν.Σιγά μην απλουστευουν την ζωή των ανθρωπων

3 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου !!

Ειρηνη ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ολα καλα με το αγορακι σου, λιγο υπομονη μεχρι να βγουν το αποτελεσματα και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι.

Εγω ακομα δεν τη νιωθω τη μικρουλα μου..τιποτα....

Μια κλωτσια ρε παιδια!!

Ευχαριστώ Λιζακι πλύσιμο Μόνο τα πιάτα και τα ποτήρια που βγάλαμε το μεσημέρι και κάθομαι στον καναπέ.Να δούμε ....

Κορίτσια το betadine  Έχω διαβάσει ότι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη (όχι από ιατρικές Πηγές).

Από ιατρικής πλευράς σίγουρα απαγορεύεται σε άτομα που έχουν πρόβλημα με τον θυρεοειδή.

4ywWp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ERIANTON είπε:

Σαν να τα ήξερες Όταν έλεγες ότι θα σου βρουν 1000 πράγματα για να μην σου δώσουν τα ποσά που σου αναλογούν.Σιγά μην απλουστευουν την ζωή των ανθρωπων

Ευχαριστώ Λιζακι!!Ξέπλυμα Μόνο τα πιάτα και τα ποτήρια που βγάλαμε το μεσημέρι και κάθομαι στον καναπέ.Να δούμε ....

Κορίτσια το betadine  Έχω διαβάσει ότι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη (όχι από ιατρικές Πηγές).

Από ιατρικής πλευράς σίγουρα απαγορεύεται σε άτομα που έχουν πρόβλημα με τον θυρεοειδή.

Κ για το οινόπνευμα λενε. Βαζω καθημερινά για τις ενέσεις. Ολα ανάποδα. 

1WWgp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κ για το οινόπνευμα λενε. Βαζω καθημερινά για τις ενέσεις. Ολα ανάποδα. 

Και το οινόπνευμα λένε περνάει στο αίμα.Αν τριψεις λένε τις.πατούσες με οινόπνευμα νιώθεις την γεύση από το οινόπνευμα.Όλα σκατα χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , ERIANTON είπε:

Και το οινόπνευμα λένε περνάει στο αίμα.Αν τριψεις λένε τις.πατούσες με οινόπνευμα νιώθεις την γεύση από το οινόπνευμα.Όλα σκατα χαχα

Δεν υπάρχει σωτηρία 

1WWgp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Δεν υπάρχει σωτηρία 

Μόλις όμως διάβασα Πόσο Καλό κάνει Το νεροοοοοο στην εγκυμοσύνη και το νερό με το λεμόνι επισης

http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/352026/osa-den-xerate-gia-to-nero-me-to-lemoni

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

Μόλις όμως διάβασα Πόσο Καλό κάνει Το νεροοοοοο στην εγκυμοσύνη και το νερό με το λεμόνι επισης

http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/352026/osa-den-xerate-gia-to-nero-me-to-lemoni

Αυτο το κανω γιατι εχω καούρες κ για να χωνεύω! Να που κατι κανω κ ειναι οκ! 

Επεξεργάστηκαν by Dwroulita85

1WWgp3.png

Δηλαδή το οινόπνευμα περνάει από το δέρμα και απορροφάται και κάνει κακό δύσκολο μου φαίνεται και λίγο υπερβολικό για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αν προσπαθήσω να ακολουθήσω όλες τις συμβουλές που μου έχουν δώσει θα είχα τρελαθεί ήδη...το νερό πάντως όσο μπορείτε πίνετε γιατί μπορεί να γλυτώσουμε καμία ουρολοίμωξη και πολλά άλλα καλά :-) εγώ προσπαθώ για τα 3 λίτρα. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

@Dwroulita85 αν δε μυριζουν υποτιθεται οτι ειναι η προστασια του κολπου για τις μολυνσεις κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης. Εγω εχω κατι λευκα τις τελευταιες βδομαδες.

tt1db33b

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια λιγο ανησυχώ.. πηγα τουαλέτα κ ειχα διάφανα υγρα σαν μυξα αλλα διάφανα. Πρωτη φορα. Να ανησυχώ; ειμαι κ μονη μου κ αγχώθηκα. 

Το έχω πάθει κι εγώ πριν από 2 εβδομάδες περίπου σαν σιλικόνη έμοιαζε ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

πρίν από 3 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Κοριτσια λιγο ανησυχώ.. πηγα τουαλέτα κ ειχα διάφανα υγρα σαν μυξα αλλα διάφανα. Πρωτη φορα. Να ανησυχώ; ειμαι κ μονη μου κ αγχώθηκα. 

Δώρα μου, μυριζουν? Δεν νομίζω να είναι κάτι, έχω κι εγώ αλλά εγώ είμαι αλλη περίπτωση!!! 

Για να ηρεμήσεις πάρε τον γιατρό τηλ. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Marigula είπε:

Δώρα μου, μυριζουν? Δεν νομίζω να είναι κάτι, έχω κι εγώ αλλά εγώ είμαι αλλη περίπτωση!!! 

Για να ηρεμήσεις πάρε τον γιατρό τηλ. 

Δεν μυριζουν, ειναι διάφανα σαν νερο κ λιγο πηχτά σαν σιρόπι σαν βλέννα. Αλλο παλι πια! Να το βαλουμε στην κατάσταση με τις βλέννες . Βγαινει στο χαρτι οχι στο εσώρουχο. Αλλα κ ο κόλπος ειναι λιγάκι υγρός. 

Ευτυχως το νοιωθω κ κάπως ηρεμώ. 

πρίν από 29 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 αν δε μυριζουν υποτιθεται οτι ειναι η προστασια του κολπου για τις μολυνσεις κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης. Εγω εχω κατι λευκα τις τελευταιες βδομαδες.

Δεν ειναι λευκα γιατι εχω κ τετοια μικρά λευκα. Αυτα ειναι διαφανα.. πωωω θα τρελαθώ. Μια μερα ησυχίας δεν εχω. 

πρίν από 35 λεπτά , Alzira είπε:

Δηλαδή το οινόπνευμα περνάει από το δέρμα και απορροφάται και κάνει κακό δύσκολο μου φαίνεται και λίγο υπερβολικό για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αν προσπαθήσω να ακολουθήσω όλες τις συμβουλές που μου έχουν δώσει θα είχα τρελαθεί ήδη...το νερό πάντως όσο μπορείτε πίνετε γιατί μπορεί να γλυτώσουμε καμία ουρολοίμωξη και πολλά άλλα καλά :-) εγώ προσπαθώ για τα 3 λίτρα. 

Οταν ειχα πιαστεί δεν μ άφηναν να τριφτω με οινόπνευμα. Το ίδιο ισχύει για ασετον, οζες κλπ. Τωρα που βαζω τις αντιπηκτικες πως να καθαρίσω την επιφάνεια απο τυχόν μικρόβια; μονο με καθαρο οινόπνευμα γινεται. 

1WWgp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Δεν μυριζουν, ειναι διάφανα σαν νερο κ λιγο πηχτά σαν σιρόπι σαν βλέννα. Αλλο παλι πια! Να το βαλουμε στην κατάσταση με τις βλέννες . Βγαινει στο χαρτι οχι στο εσώρουχο. Αλλα κ ο κόλπος ειναι λιγάκι υγρός. 

Ευτυχως το νοιωθω κ κάπως ηρεμώ. 

Δεν ειναι λευκα γιατι εχω κ τετοια μικρά λευκα. Αυτα ειναι διαφανα.. πωωω θα τρελαθώ. Μια μερα ησυχίας δεν εχω. 

Οταν ειχα πιαστεί δεν μ άφηναν να τριφτω με οινόπνευμα. Το ίδιο ισχύει για ασετον, οζες κλπ. Τωρα που βαζω τις αντιπηκτικες πως να καθαρίσω την επιφάνεια απο τυχόν μικρόβια; μονο με καθαρο οινόπνευμα γινεται. 

Σου είπε ο γιατρός να μην τρίφτες με οινόπνευμα , να μην χρησιμοποιείς όζες ασετον κλπ ? Όταν σου έδωσε τις ενέσεις δεν σε συμβούλεψε πως να τις βάζεις ? Νομίζω δεν είναι ασφαλές να μην μην καθαρίσεις το δέρμα πρώτα , σκέψου όταν δίνουμε αίμα πάντα με οινόπνευμα και βαμβάκι το κάνουν πρωτα. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...