Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , IoannaMas είπε:

Αυτός μου έκανε κ μένα την Αυχενική! Άντε καλά αποτελέσματα τώρα!!

Ευχαριστώ πολύ!!Ρώτησα για την β επιπέδου που δεν είχε ραντεβού όταν ήθελα και είπε από 20Αυγούστου θα έχουν γυρίσει οι γιατροί που είναι σε άδεια και ότι αν πάω θα με εξυπηρετήσουν και δεν θα με αφήσουν να φύγω και αν αν δεν μπορέσουν λόγο φόρτου θα μου επιστρέψουν τα χρήματα.Σκεφτομαι να κάνω έναν κόπο και να πάω.Κοίτα και εσύ αν τύχει και πας να σε δει ο γιατρός σου εκεί γύρω στις ημερομηνίες που είναι να κάνεις την β επιπέδου περνά από κει να μιλήσεις .Είπα για να πληρώσω εκτός ραντεβού και μου είπε όχι .συνήθως λέει εξυπηρετούν τις έγκυες.

πρίν από 43 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εμ στο πα!! Μπραβο κοριτσι μου!! Ολα μια χαρά! Το μωρακι μας τι κανει;; το είδες τυχερη! 

Μου εκανε η πεθερα μου κεραλειφη κ σπαθολαδο. Κ απ αυτα βαζω. Απο τη βαρεμαρα. Το τονίζω!! Αχαχαχα δεν ειμαι παράδειγμα. 

Οντως δεν φαινεται... 

πραγματικα την σκεφτόμουν χτες. Καιρο εχει να μιλήσει. 

Το είδα !!!Η καρδιά έκανα σαν μελωδία χαχαχα!Το είδε και ο άντρας μου πρώτη φορά τα χεράκια τα είχε πλεγμενα λες και προσευχόταν του λέω του γιατρού προσεύχεται να μην πάθει τίποτα.ποδαράκια..... τσουτσουνελο....Όλα καλά.Ο φόβος για ενδεχόμενη αποβολή είναι λέει 15 μέρες και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 20 .Ο γιατρός μας είπε να πληρώσουμε εκεί 60 ευρώ στο χρώμιο για μια εξέταση pcr για να πάρουμε σε 3 μέρες τα πρώτα αποτελέσματα αλλά από το χρώμιο μας είπαν ότι είχαν κάποια θέματα και αυτό το διάστημα δεν μπορούνε να το κάνουν.όποτε σε 20'μερες

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!Ρώτησα για την β επιπέδου που δεν είχε ραντεβού όταν ήθελα και είπε από 20Αυγούστου θα έχουν γυρίσει οι γιατροί που είναι σε άδεια και ότι αν πάω θα με εξυπηρετήσουν και δεν θα με αφήσουν να φύγω και αν αν δεν μπορέσουν λόγο φόρτου θα μου επιστρέψουν τα χρήματα.Σκεφτομαι να κάνω έναν κόπο και να πάω.Κοίτα και εσύ αν τύχει και πας να σε δει ο γιατρός σου εκεί γύρω στις ημερομηνίες που είναι να κάνεις την β επιπέδου περνά από κει να μιλήσεις .Είπα για να πληρώσω εκτός ραντεβού και μου είπε όχι .συνήθως λέει εξυπηρετούν τις έγκυες.

Το είδα !!!Η καρδιά έκανα σαν μελωδία χαχαχα!Το είδε και ο άντρας μου πρώτη φορά τα χεράκια τα είχε πλεγμενα λες και προσευχόταν του λέω του γιατρού προσεύχεται να μην πάθει τίποτα.ποδαράκια..... τσουτσουνελο....Όλα καλά.Ο φόβος για ενδεχόμενη αποβολή είναι λέει 15 μέρες και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 20 .Ο γιατρός μας είπε να πληρώσουμε εκεί 60 ευρώ για να πάρουμε σε 3 μέρες τα πρώτα αποτελέσματα αλλά είχαν λέει θέματα και αυτό το διάστημα δεν μπορούνε να το κάνουν.όποτε σε 20'μερες

Ολα καλα θα πανε Ειρήνη! Να μην ανησυχείς καθολου! 

Εμας ολο μας μουντζώνει! Ολο ανοιχτή την εχει την παλάμη! Εμ τόση ξαπλα κ θυσία Εμ τρωω κ το φάσκελο! Το ευχαριστω την μανα! Αχαχαχα 

σημερα που πηρα το θάρρος, κάθομαι οκλαδόν με βοηθάει στη μεση. Κ το νοιωθω παρα πολυ. Εσεις αρχίσατε να τα νοιωθετε τα ζουζουνακια; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Ναι το θυμήθηκα!Πηγα έκανα την αμνιοπαρακεντηση και Όλα μια χαρά!!Ο γιατρός γλυκύτατος!Ο Βαρβαριγος επειδή τρόμαξα μου έφερε νερό φρυγανιές με πήγε σε αλλο δωμάτιο να ξαπλώσω μου έφερε τα πράγματα μου.Διευθυντής κλινικής.Λέω αν είναι δυνατόν μια χαρά!!!

@Maria D Καλή επιτυχία για την Δευτέρα Όλα μια χαρά.Όντως στην ουσία δεν είναι τίποτα μονο ο φοβος ότι θα πονεσουμε.Ούτε αντιβίωση Ούτε ξάπλα μου είπε.ελαφριές δουλειές για λίγες μέρες.

Σ ευχαριστω πολυ!!! Κ εσυ καλα αποτελεσματα !:) 

• Μου αρέσει 3

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Κορίτσια βοήθεια!!!! 

Κοιμήθηκα μια χαρά κ ξύπνησα με ακμη!!! Σε μεγάλο βαθμό. Και δεν ήταν κ ζέστη εψες. Τέτοιο πράγμα δεν έβγαλα ούτε στην εφηβεία. Αφου ντρέπομαι να βγω από σπίτι. 

Τι να κάνω?? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εμας ολο μας μουντζώνει! Ολο ανοιχτή την εχει την παλάμη! Εμ τόση ξαπλα κ θυσία Εμ τρωω κ το φάσκελο! Το ευχαριστω την μανα! Αχαχαχα 

σημερα που πηρα το θάρρος, κάθομαι οκλαδόν με βοηθάει στη μεση. Κ το νοιωθω παρα πολυ. Εσεις αρχίσατε να τα νοιωθετε τα ζουζουνακια; 

Αχ οχι τιποτα ακομη!!! Το περιμενω πως και πως. Χθες στο υπερηχογραφημα μου λεει η γυναικολογος να τωρα σε κλοτσαει. Χαμπαρι εγω. Εγω το χαϊδευω κι αυτο κλοτσαει καταλαβατε;! :-D

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Marigula είπε:

Κορίτσια βοήθεια!!!! 

Κοιμήθηκα μια χαρά κ ξύπνησα με ακμη!!! Σε μεγάλο βαθμό. Και δεν ήταν κ ζέστη εψες. Τέτοιο πράγμα δεν έβγαλα ούτε στην εφηβεία. Αφου ντρέπομαι να βγω από σπίτι. 

Τι να κάνω?? 

Αχ βρε μαρακι μου γλυκο!! Ειναι σπυθουρακια μικρά ή σπυράκια. Μηπως σε πειραξε κατι; μαλακτικο; λουλούδι; φρούτο; 

εκανα ακμη στο πανεπιστήμιο αλλα μου έδιναν κρέμες κ φαρμακα που δεν ειναι για εγκυμοσυνη. Νομιζω ή παιρνεις γιατρο κ μετα δερματολόγο ή κανεις υπομονη. 

Εγω έβγαλα τριχουλες κ ελιτσες.. 

πρίν από 1 λεπτό , Αναστασία33 είπε:

Αχ οχι τιποτα ακομη!!! Το περιμενω πως και πως. Χθες στο υπερηχογραφημα μου λεει η γυναικολογος να τωρα σε κλοτσαει. Χαμπαρι εγω. Εγω το χαϊδευω κι αυτο κλοτσαει καταλαβατε;! :-D

Εμεις παίζουμε κρυφτό. Οταν το νοιωθω βαζω το χερι μου κ αυτο σταματάει. Πλάκα εχει. Ειναι συναίσθημα που σε καθησυχάζει κ λες ολα πανε καλα! 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Σήμερα το ένιωσα και είδα την κοιλιά μου να κουνιέται.Έπρεπε να επέμβει ένεση για να πάρει μπρος .Αχ και σήμερα θα προτιμούσα να μην κουνάει  ΧαχΑ.Με είδε ο γιατρός που ζαλιστηκα και φοβήθηκα με ρώτησε αν είχα φάει τίποτα και του απάντησα ότι δεν έφαγα για να μην αρχίζει και κουνιέται περισσότερο το εμβρυακι και είδα πανω απο το κεφάλι του το συννεφάκι (Σαν αυτά στα κόμικς) που έλεγε Καλά είσαι πολύ χαζή κοπέλα μου χαχα.Και τώρα πάλι κουνάει το γλυκάκι μου

πρίν από 13 λεπτά , Marigula είπε:

Κορίτσια βοήθεια!!!! 

Τι να κάνω?? 

Μαγούλα μου Μήπως είναι κάποια δερματίτιδα ή κάτι από αλλεργία.Μιλά με κάποιον γιατρό γιατί δεν ξέρω αν γίνεται σε ένα βράδυ να γεμίσεις.Α Σ είναι ακμή απλά βέβαια.

πρίν από 54 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Για να μην σε ματιασει το κάνει.Και για Μην βγάλεις κριθαράκι.Τελευταία εβδομάδα που είσαι κλεισμένη?

4ywWp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ERIANTON είπε:

Σήμερα το ένιωσα και είδα την κοιλιά μου να κουνιέται.Έπρεπε να επέμβει ένεση για να πάρει μπρος .Αχ και σήμερα θα προτιμούσα να μην κουνάει  ΧαχΑ.Με είδε ο γιατρός που ζαλιστηκα και φοβήθηκα με ρώτησε αν είχα φάει τίποτα και του απάντησα ότι δεν έφαγα για να μην αρχίζει και κουνιέται περισσότερο το εμβρυακι και είδα πανω απο το κεφάλι του το συννεφάκι (Σαν αυτά στα κόμικς) που έλεγε Καλά είσαι πολύ χαζή κοπέλα μου χαχα.Και τώρα πάλι κουνάει το γλυκάκι μου

Μαγούλα μου Μήπως είναι κάποια δερματίτιδα ή κάτι από αλλεργία.Μιλά με κάποιον γιατρό γιατί δεν ξέρω αν γίνεται σε ένα βράδυ να γεμίσεις.Α Σ είναι ακμή απλά βέβαια.

Αχ μωρε το ζουζουνι!!! Τελικα αγορι Ε;; 

@Marigula στη ακμή φαινονται πολυ έντονα στα μάγουλα κ ειναι σπυράκια χοντρά κ εσωτερικά. Αν είχες μύτη/ πιγούνι/ μέτωπο μπορει να ειναι λιπαρότητα ή αγχος ή οπως προανέφερα κατι να σε πειραξε. 

Πλυσου καλα κ μην βάζεις τιποτα. Να δουμε αυριο πως θα ναι. Προσωπικά θα έπαιρνα γυναικολογο 

1WWgp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αχ βρε μαρακι μου γλυκο!! Ειναι σπυθουρακια μικρά ή σπυράκια. Μηπως σε πειραξε κατι; μαλακτικο; λουλούδι; φρούτο; 

εκανα ακμη στο πανεπιστήμιο αλλα μου έδιναν κρέμες κ φαρμακα που δεν ειναι για εγκυμοσυνη. Νομιζω ή παιρνεις γιατρο κ μετα δερματολόγο ή κανεις υπομονη. 

Εγω έβγαλα τριχουλες κ ελιτσες.. 

Εμεις παίζουμε κρυφτό. Οταν το νοιωθω βαζω το χερι μου κ αυτο σταματάει. Πλάκα εχει. Ειναι συναίσθημα που σε καθησυχάζει κ λες ολα πανε καλα! 

Σπυράκια κανονικά!!! Εβγαζα απο την αρχη 2-3 αραιά που μετά εξαφανιζόνταν αλλά τωρα χωρίς υπερβολή ειναι καμια 50αρια σε κάθε μάγουλο κ 5-6 στο μέτωπο. Τα νεύρα μου. Τριχουλες απο την αρχη. Ελιές εχω βγάλει κυρίως στα χέρια. 

Δωρουλιτα να χαίρεσαι και τον αντρουλη σου. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Marigula είπε:

Σπυράκια κανονικά!!! Εβγαζα απο την αρχη 2-3 αραιά που μετά εξαφανιζόνταν αλλά τωρα χωρίς υπερβολή ειναι καμια 50αρια σε κάθε μάγουλο κ 5-6 στο μέτωπο. Τα νεύρα μου. Τριχουλες απο την αρχη. Ελιές εχω βγάλει κυρίως στα χέρια. 

Πάντα είχα λίγο ακμή στη εφηβία πολύ αλλά έβγαζα σπυράκια όταν ήμουν αδιαθετη. Στο πρώτο τρίμηνο τρελάθηκαν οι ορμόνες και γέμισα παντού πρόσωπο μπράτσα και πλάτη.. τώρα από το πρόσωπο έχουν φύγει αλλά με βοήθησε αρκετά που έβαζα με μια μπατονετα πάνω στα σπυράκια betadine ή ένα αντισηπτικό που είναι για δέρμα και για βλεννογόνους octenisept λέγεται. Δεν προτείνω να το κάνει καμία χωρίς να ρωτήσει πρώτα αν και δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο. Αρχίσαμε τις κλωτσιές εμείς :-)

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Marigula είπε:

Δωρουλιτα να χαίρεσαι και τον αντρουλη σου. 

Να σαι καλα Μαρία μου! Γερος να ναι. 

Ετσι οπως το λες εχεις δικιο. Παρε τον ντοκ να σου δωσει οδηγίες.. μια ξαδέρφη μου έβαζε σε βαμβακακι ιώδιο κ μαραίνονταν αυτα. Αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη. 

Πωωωω πάντως ολα τα πέτυχες βρε κοριτσι μου. Δεν άφησες τιποτα! Αχαχα

πρίν από 8 λεπτά , Alzira είπε:

Πάντα είχα λίγο ακμή στη εφηβία πολύ αλλά έβγαζα σπυράκια όταν ήμουν αδιαθετη. Στο πρώτο τρίμηνο τρελάθηκαν οι ορμόνες και γέμισα παντού πρόσωπο μπράτσα και πλάτη.. τώρα από το πρόσωπο έχουν φύγει αλλά με βοήθησε αρκετά που έβαζα με μια μπατονετα πάνω στα σπυράκια betadine ή ένα αντισηπτικό που είναι για δέρμα και για βλεννογόνους octenisept λέγεται. Δεν προτείνω να το κάνει καμία χωρίς να ρωτήσει πρώτα αν και δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο. Αρχίσαμε τις κλωτσιές εμείς :-)

Χεχεχεχεχε καλώς το μας!! Καλες κλωτσιές φίλη! 

1WWgp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου !!

Ειρηνη ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ολα καλα με το αγορακι σου, λιγο υπομονη μεχρι να βγουν το αποτελεσματα και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι.

Εγω ακομα δεν τη νιωθω τη μικρουλα μου..τιποτα....

Μια κλωτσια ρε παιδια!!

RaMVp2.png

8 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Θελω τη βοηθεια σας. Θελω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης, αλλα δεν εχω ιδεα. Επισης σχετικα με μαγιο θελω οπωσδηποτε ολοσωμο, αλλα σκεφτομαι οτι θα θελω να το βγαζω για να μη μενει βρεγμενο πανω μου για μυκητες ξερετε. Οποτε μηπως επαιρνα αυτα που ειναι σαν μπλουζακι παρολο που δε μ' αρεσουν καθολου. Ξερετε αν βολευουν; Σκεφτομαι μηπως σηκωνεται το πανω οταν κολυμπας και ειναι αβολο.

Εγώ τώρα ψώνισα 2 σουτιέν τέλεια όπως τα ήθελα από το parental. K μαγιό πήρα σαν αυτό που περιγράφεις αλλά το μπλουζάκι δεν είναι αέρινο για να σηκώνετε. Είναι κολλητό ελαστικό με βρακάκι από μακριά φαίνεται σαν να φοράω ολοσωμο . Μπορώ να το φοράω κ μετά την εγκυμοσύνη. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Εγώ τώρα ψώνισα 2 σουτιέν τέλεια όπως τα ήθελα από το parental. K μαγιό πήρα σαν αυτό που περιγράφεις αλλά το μπλουζάκι δεν είναι αέρινο για να σηκώνετε. Είναι κολλητό ελαστικό με βρακάκι από μακριά φαίνεται σαν να φοράω ολοσωμο . Μπορώ να το φοράω κ μετά την εγκυμοσύνη. 

Και το μαγιο απο το parental; Ιντερνετικο ειναι; Δεν το εχω ξανακουσει.

Επισης ειναι αλλα τα σουτιεν εγκυμοσυνης και αλλα τα σουτιεν θηλασμου; Εγω τι πρεπει να παρω;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...