Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Θελω τη βοηθεια σας. Θελω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης, αλλα δεν εχω ιδεα. Επισης σχετικα με μαγιο θελω οπωσδηποτε ολοσωμο, αλλα σκεφτομαι οτι θα θελω να το βγαζω για να μη μενει βρεγμενο πανω μου για μυκητες ξερετε. Οποτε μηπως επαιρνα αυτα που ειναι σαν μπλουζακι παρολο που δε μ' αρεσουν καθολου. Ξερετε αν βολευουν; Σκεφτομαι μηπως σηκωνεται το πανω οταν κολυμπας και ειναι αβολο.

Καλημερα Αναστασία! 

Μαγιω που πηρα, τρομάρα μου, τα αγόρασα απο τα Πρεναταλ. Το ενα ειναι στραπλες με βρακάκι που ανεβαίνει πανω απο την κοιλια μεχρι το στηθος κ το δευτερο ειναι Μπλουζακι - βρακάκι μπλε πουά για να μην σε χάνουν!! Αχαχαχα ολόσωμο δεν ηθελα γιατι ειναι δύσκολο να το αλλάζεις. Δοκίμασα πάντως. 

σουτιέν πηρα απο την morhercare κ ειναι κ για θηλασμό. Ειναι 2 μαζι μπεζ κ μαύρο. Ειναι μαλακα πολυ! Αλλα επειδη εχουν ραφές λιγο διαγραφει. Επίσης εχω μπουστακια, ναι ναι αυτα που φορούσαμε στο γυμνάσιο! Τα φοράω ολη μερα στο σπίτι κ πολυ με βόλεψε.

Βρακάκια απο μαγαζί με εσώρουχα παραδίπλα. Μου τα πηρε η μαμά μου. Ειναι 3εχτρα κ πολυ πολυ μαλακα κ βαμβακερά. Φτανουν μεχρι τον αφαλό. Στην αρχη νευρίασα.. σμολ φοραω αλλα τελικα ειναι ωραιο να καλύπτει την κοιλιτσα. Δεν σε πιεζει πουθενα. Αχαχααχ το συνηθίζεις.. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Θελω τη βοηθεια σας. Θελω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης, αλλα δεν εχω ιδεα. Επισης σχετικα με μαγιο θελω οπωσδηποτε ολοσωμο, αλλα σκεφτομαι οτι θα θελω να το βγαζω για να μη μενει βρεγμενο πανω μου για μυκητες ξερετε. Οποτε μηπως επαιρνα αυτα που ειναι σαν μπλουζακι παρολο που δε μ' αρεσουν καθολου. Ξερετε αν βολευουν; Σκεφτομαι μηπως σηκωνεται το πανω οταν κολυμπας και ειναι αβολο.

Καλή μέρα!! 

Τα είδα κ εγώ αυτά τα μαγιο που το πάνω είναι σαν μπλουζάκι αλλά δεν μου άρεσαν,σορυ! Πήρα κανονικό μπικίνι εγκυμοσύνης, το κάτω έχει λαστιχάκι για να μη σφιγγει την κοιλιά. Είναι αρκετά ωραίο.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 26 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλή μέρα!! 

Τα είδα κ εγώ αυτά τα μαγιο που το πάνω είναι σαν μπλουζάκι αλλά δεν μου άρεσαν,σορυ! Πήρα κανονικό μπικίνι εγκυμοσύνης, το κάτω έχει λαστιχάκι για να μη σφιγγει την κοιλιά. Είναι αρκετά ωραίο.

Εχεις δικιο δεν ειναι ωραια. Αλλα εμενα η κοιλια μου ειναι μελανιασμενη κ δεν ηθελα να βγω ετσι παραλία κ να με κοιτάνε. Τελικα οπως παει το πραγμα δεν παω καθολου!! Αχαχαχ τσάμπα τα πηρα!! 

1WWgp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Εχεις δικιο δεν ειναι ωραια. Αλλα εμενα η κοιλια μου ειναι μελανιασμενη κ δεν ηθελα να βγω ετσι παραλία κ να με κοιτάνε. Τελικα οπως παει το πραγμα δεν παω καθολου!! Αχαχαχ τσάμπα τα πηρα!! 

Κ αυτό που λες όμως που ανεβαίνει μέχρι κάτω από το στήθος το κάτω, δεν θα σκας μες στη ζέστη; δεν είμαι σίγουρη... Όσο για τις μελανιές (Εγώ πχ έχω ραγάδες από την πρώτη γεννα) δεν με νοιάζει καθολου! Πιο πολύ θα ντρεπόμουν να βάλω κάτι ξεκ**λα που βλέπουμε στην τηλεόραση παρά ένα μπικίνι κ ας έχω ραγάδες, οι οποίες στο κάτω κάτω από τη γέννα είναι.. Κ με τις μελανιές το ίδιο πιστεύω!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , IoannaMas είπε:

Κ αυτό που λες όμως που ανεβαίνει μέχρι κάτω από το στήθος το κάτω, δεν θα σκας μες στη ζέστη; δεν είμαι σίγουρη... Όσο για τις μελανιές (Εγώ πχ έχω ραγάδες από την πρώτη γεννα) δεν με νοιάζει καθολου! Πιο πολύ θα ντρεπόμουν να βάλω κάτι ξεκ**λα που βλέπουμε στην τηλεόραση παρά ένα μπικίνι κ ας έχω ραγάδες, οι οποίες στο κάτω κάτω από τη γέννα είναι.. Κ με τις μελανιές το ίδιο πιστεύω!

Ειναι πολυ έντονες ρε συ κ σε ολο το κατω μέρος απο το αφαλό. Εκει που εχει λιπακι δηλαδη.  Η μαμά μου οταν με είδε πρωτη φορα έκλαιγε κ ελεγε πως εγινα ετσι. Ειναι το δέρμα μου που μελανιαζει πολυ εύκολα κ μετα απλώνει. 

Ειναι σαν το ολόσωμο αλλα Φαντασου μπορεις να κρατήσεις το πανω μερος κ να αλλάξεις μονο βρακάκι. 

Ο γυναικολος μου ειχε πει αν παω για μπανιο μονο πρωινες πολυ ωρες ή απογευματινές ωρες κ να ειναι κρυμμένη η κοιλιτσα απο τον ήλιο. Η με μαγιώ ή με μπλουζάκι. 

1WWgp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Ειναι πολυ έντονες ρε συ κ σε ολο το κατω μέρος απο το αφαλό. Εκει που εχει λιπακι δηλαδη.  Η μαμά μου οταν με είδε πρωτη φορα έκλαιγε κ ελεγε πως εγινα ετσι. Ειναι το δέρμα μου που μελανιαζει πολυ εύκολα κ μετα απλώνει. 

Ειναι σαν το ολόσωμο αλλα Φαντασου μπορεις να κρατήσεις το πανω μερος κ να αλλάξεις μονο βρακάκι. 

Ο γυναικολος μου ειχε πει αν παω για μπανιο μονο πρωινες πολυ ωρες ή απογευματινές ωρες κ να ειναι κρυμμένη η κοιλιτσα απο τον ήλιο. Η με μαγιώ ή με μπλουζάκι. 

Οι μελανιές όμως αργά ή γρήγορα θα φύγουν, οι ραγάδες να δούμε... Ντάξει προφανώς όπως αισθάνεται καλύτερα η καθεμία μας αλλά εγώ που έχω ήδη κάνει 4 μπάνια εδώ Αττική βλέπω κ άλλες έγκυες με μαγιό κανονικά! (Μπικίνι)

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια!!!

Δωρουλιτα μου !!Να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!Να είναι Πολύχρονος και ευτυχισμένος ,το δώρο του πες του ότι του σε 12 με 13 εβδομάδες!!!Για μαγιό εγκυμοσύνης και για θαλάσσια μπανια δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν είχα Πάρι έγκυος για μπάνιο και ούτε τώρα το εχω στο πρόγραμμα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Κι εμενα μου ειπε μπανιο μεχρι τις 12 και μετα τις 5.

Δε θελω μπικινι γιατι κανω κι εγω ενεσεις κι εγω βγαλει και τριχουλες στον αφαλο. Απ' την αλλη σκεφτομαι οτι το ολοσωμο δε θα μπορω να το αλλαζω, θα ειναι δυσκολο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Just now, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας κοριτσάκια!!!

Δωρουλιτα μου !!Να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!Να είναι Πολύχρονος και ευτυχισμένος ,το δώρο του πες του ότι του σε 12 με 13 εβδομάδες!!!Για μαγιό εγκυμοσύνης και για θαλάσσια μπανια δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν είχα Πάρι έγκυος για μπάνιο και ούτε τώρα το εχω στο πρόγραμμα.

Το θυμήθηκες;; Αχαχα ευχαριστω! Εγω ξεχασα να του το πω η μουλαρα!! Έφυγε το πρωι για Άργος.. αχχχχχ παλι ολομόναχη μεχρι την Κυριακή... γκρίνια. 

πρίν από 3 λεπτά , IoannaMas είπε:

Οι μελανιές όμως αργά ή γρήγορα θα φύγουν, οι ραγάδες να δούμε... Ντάξει προφανώς όπως αισθάνεται καλύτερα η καθεμία μας αλλά εγώ που έχω ήδη κάνει 4 μπάνια εδώ Αττική βλέπω κ άλλες έγκυες με μαγιό κανονικά! (Μπικίνι)

Μεχρι το τελος θα τις κανω. 

Να σε ρωτήσω, δεν εβαζες κρέμα για ραγάδες;; εγω βαζω απο τον δευτερο μηνα. Κοιλια, στήθος μηρούς κ μπράτσα. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 ποια κρεμουλα βαζεις;

Της φρεζιντερμ χωρις παραμεντς. Ειναι άοσμη. 

Θυμαμαι η δερματολόγος που πήγαινε ο μικρος μου αδερφός ελεγε: αν οι ραγάδες ειναι κόκκινες με την κατάλληλη κρέμα φεύγουν, αν ασπρίσουν Οχι. 

1WWgp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Το θυμήθηκες;; Αχαχα ευχαριστω! Εγω ξεχασα να του το πω η μουλαρα!! Έφυγε το πρωι για Άργος.. αχχχχχ παλι ολομόναχη μεχρι την Κυριακή... γκρίνια. 

Να σε ρωτήσω, δεν εβαζες κρέμα για ραγάδες;; εγω βαζω απο τον δευτερο μηνα. Κοιλια, στήθος μηρούς κ μπράτσα. 

Ναι το θυμήθηκα!Πηγα έκανα την αμνιοπαρακεντηση και Όλα μια χαρά!!Ο γιατρός γλυκύτατος!Ο Βαρβαριγος επειδή τρόμαξα μου έφερε νερό φρυγανιές με πήγε σε αλλο δωμάτιο να ξαπλώσω μου έφερε τα πράγματα μου.Διευθυντής κλινικής.Λέω αν είναι δυνατόν μια χαρά!!!

@Maria D Καλή επιτυχία για την Δευτέρα Όλα μια χαρά.Όντως στην ουσία δεν είναι τίποτα μονο ο φοβος ότι θα πονεσουμε.Ούτε αντιβίωση Ούτε ξάπλα μου είπε.ελαφριές δουλειές για λίγες μέρες.

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Πφφ πονεμένο θέμα είχα φτιάξει όλων των ειδών τις κρέμες που έβρισκα στο ίντερνετ, κεραλοιφη είχα πάρει αμυγδαλελαιο, άλλες που βρήκα στο εμπόριο...τελικά κατέληξα ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος κ λίγο ρόλο παίζουν οι αλοιφές. Προσωπικά δεν είδα καμία βελτίωση με τις αλοιφές κ τώρα για την ώρα δεν έχω βάλει τίποτα. Η βλακεία είναι ότι φαίνονται αφού γεννήσεις, στην εγκυμοσύνη δε φαίνονται τίποτα μεχρι τελευταία στιγμή.

Άσχετο: η Ρένα που βρίσκεται; ελπίζω απλά να είναι στο νησί κ να μην έχει γίνει τίποτα άλλο!!

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ναι το θυμήθηκα!Πηγα έκανα την αμνιοπαρακεντηση και Όλα μια χαρά!!Ο γιατρός γλυκύτατος!Ο Βαρβαριγος επειδή τρόμαξα μου έφερε νερό φρυγανιές με πήγε σε αλλο δωμάτιο να ξαπλώσω μου έφερε τα πράγματα μου.Διευθυντής κλινικής.Λέω αν είναι δυνατόν μια χαρά!!!

@Maria D Καλή επιτυχία για την Δευτέρα Όλα μια χαρά.Όντως στην ουσία δεν είναι τίποτα μονο ο φοβος ότι θα πονεσουμε.Ούτε αντιβίωση Ούτε ξάπλα μου είπε.ελαφριές δουλειές για λίγες μέρες.

Αυτός μου έκανε κ μένα την Αυχενική! Άντε καλά αποτελέσματα τώρα!!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εμ στο πα!! Μπραβο κοριτσι μου!! Ολα μια χαρά! Το μωρακι μας τι κανει;; το είδες τυχερη! 

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Πφφ πονεμένο θέμα είχα φτιάξει όλων των ειδών τις κρέμες που έβρισκα στο ίντερνετ, κεραλοιφη είχα πάρει αμυγδαλελαιο, άλλες που βρήκα στο εμπόριο...τελικά κατέληξα ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος κ λίγο ρόλο παίζουν οι αλοιφές. Προσωπικά δεν είδα καμία βελτίωση με τις αλοιφές κ τώρα για την ώρα δεν έχω βάλει τίποτα. Η βλακεία είναι ότι φαίνονται αφού γεννήσεις, στην εγκυμοσύνη δε φαίνονται τίποτα μεχρι τελευταία στιγμή.

Άσχετο: η Ρένα που βρίσκεται; ελπίζω απλά να είναι στο νησί κ να μην έχει γίνει τίποτα άλλο!!

Μου εκανε η πεθερα μου κεραλειφη κ σπαθολαδο. Κ απ αυτα βαζω. Απο τη βαρεμαρα. Το τονίζω!! Αχαχαχα δεν ειμαι παράδειγμα. 

Οντως δεν φαινεται... 

πραγματικα την σκεφτόμουν χτες. Καιρο εχει να μιλήσει. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...