Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι αν δεν εφημερεύει δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή άρα δεν μπορώ να γεννήσω εκεί. Ο μόνος τρόπος είναι να με βάλει στην εφημερία και να πάμε με πρόκληση αλλά δεν το θέλω αν δεν υπάρχει λόγος. 

Εγώ γέννησα με πρόκληση στις 39+4,δεν ήταν κάτι που με έκανε να είμαι αρνητική.μια χαρά πήγαν όλα και γέννησα σε 3 μισή ώρες.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, gaidaki είπε:

@Alzira Καλώς ήρθες! Με το καλο το Χριστουγεννιάτικο μωρό σου!

Σχετικά με τη γεννα σε εφημερία : στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλαξα γιατρό στον 5ο μήνα κ πηγα σε γιατρό που ξεγενναει στο Αλεξάνδρα. Ειχα πολλές επιφυλάξεις γιατι μια φιλη απο Θεσσαλονίκη, λιγους μηνες πριν μου ειχε πει οτι ο γιατρός δεν ηρθε στο Δημόσιο που γέννησε κ ηταν ο γιατρός τγς βάρδιας. Το συζήτησα με το γιατρό μου στο πρωτο ραντεβού κ μου ειπε οτι ίσως δεν ειχαν κανονίσει κάτι τέτοιο κ δεν του ειχε διευκρινίσει οτι "θα του δώσει κατι". Όντως δεν τον πλήρωσε ουτε τοτε ουτε στη δεύτερη κόρη της. Δεν λεω οτι αυτο ειναι το σωστό κ το προβλεπόμενο, αλλα μήπως αυτη ειναι η "συζήτηση-κλειδί" για να εμφανιστεί σε δημόσιο μαιευτήριο ο γιατρός που σε παρακολουθεί;

Ναι αυτό παίζει πολύ 

Just now, IoannaMas είπε:

Ναι αυτό παίζει πολύ. Γιατί να ξεκινήσει απ το σπίτι του για γεννά χωρίς να δουλεύει εκείνη την ώρα, δεν είναι κ παράλογο να θέλει αμοιβή. Κ ούτε για φακελάκι μπορούμε να μιλάμε τότε.

πρίν από 5 λεπτά , ERIANTON είπε:

Εγώ γέννησα με πρόκληση στις 39+4,δεν ήταν κάτι που με έκανε να είμαι αρνητική.μια χαρά πήγαν όλα και γέννησα σε 3 μισή ώρες.

Με αυτό εν μέρει συμφωνώ. Αλήθεια είναι ότι η πρόκληση δεν είναι κάτι τρομερό κ δεν θα οδηγήσει αναγκαστικά σε καισαρική αλλά από την άλλη δεν μπορείς να στερήσεις κ απ την κοπέλα να γεννήσει μόλις της έρθουν οι πόνοι. Εγώ περίμενα κ έφτασα 42 εβδ μέχρι να συμφωνήσω στην πρόκληση.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα ανεβάσει πίεση 16 /10,είχα διαστολή 2, συσπάσεις δεν ένιωθα και έπεφταν και οι παλμοί του εμβρύου. Δεν υπήρχε περιθώριο να τον αμφισβητήσω .Είχα τον φόβο που τα είχε καλύψει ολα.Εννοείται ότι η καθε γυναίκα μπορεί να έχει την δική της απαίτηση .Το θέμα είναι να είναι οκ και ο γιατρος απεναντι της

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ERIANTON είπε:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα ανεβάσει πίεση 16 /10,είχα διαστολή 2, συσπάσεις δεν ένιωθα και έπεφταν και οι παλμοί του εμβρύου. Δεν υπήρχε περιθώριο να τον αμφισβητήσω .Είχα τον φόβο που τα είχε καλύψει ολα.Εννοείται ότι η καθε γυναίκα μπορεί να έχει την δική της απαίτηση .Το θέμα είναι να είναι οκ και ο γιατρος απεναντι της

Καλά εννοείται όταν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας! Εγώ δεν είχα κάτι Εκτός από διαστολη κ έτσι ήθελα να περιμένω (άλλο που δεν τελικά Δεν ήρθαν ποτε αυτοί οι πόνοι) 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια πήρα τις εξετάσεις μ...αιματοκρίτης 32.6 να τρομαξω ? Και αιμοσφαιρίνη 11.4 την Τρίτη εχω ραντεβού με την γιατρό μ...να κανω υπομονή να τις της δείξω?

Νομιζω ειναι πολυ πολυ χαμηλό.. σίδηρο κ κρεας κόκκινο.. Ισως χρειαστεί κ αλλα συμπληρώματα. Δεν την παιρνεις ενα τηλ; 

1WWgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Νομιζω ειναι πολυ πολυ χαμηλό.. σίδηρο κ κρεας κόκκινο.. Ισως χρειαστεί κ αλλα συμπληρώματα. Δεν την παιρνεις ενα τηλ; 

Ουφφ γι αυτο ειμαι ετσι τοσο.καιρο εγω ... θα της στειλω μνμ κ βλέπουμε...

%20url%5D

πρίν από 29 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια πήρα τις εξετάσεις μ...αιματοκρίτης 32.6 να τρομαξω ? Και αιμοσφαιρίνη 11.4 την Τρίτη εχω ραντεβού με την γιατρό μ...να κανω υπομονή να τις της δείξω?

Χρειάζεσαι σίδηρο σίγουρα αλλά δεν είναι πολύ χαμηλό , δεδομένου ότι δεν παίρνεις κιόλας. Εμένα με ένα σίδηρο ήταν 29. Η αιμοσφαιρίνη δε θέλουμε να πέφτει κάτω από 11. Στειλτης με μέηλ της εξετάσεις κ πήγαινε να σου γράψει σίδηρο να παίρνεις. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα τραγικό, σε όλες τις έγκυες πέφτει ούτε η πρώτη είσαι ούτε τελευταία. Με 2 χαπακια σιδήρου θα πάει πάνω από 35. Εγώ με 34 που έχω τώρα με 2 χάπια πετώ στα σύννεφα!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

3 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

@Alzira Καλώς ήρθες! Με το καλο το Χριστουγεννιάτικο μωρό σου!

Σχετικά με τη γεννα σε εφημερία : στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλαξα γιατρό στον 5ο μήνα κ πηγα σε γιατρό που ξεγενναει στο Αλεξάνδρα. Ειχα πολλές επιφυλάξεις γιατι μια φιλη απο Θεσσαλονίκη, λιγους μηνες πριν μου ειχε πει οτι ο γιατρός δεν ηρθε στο Δημόσιο που γέννησε κ ηταν ο γιατρός τγς βάρδιας. Το συζήτησα με το γιατρό μου στο πρωτο ραντεβού κ μου ειπε οτι ίσως δεν ειχαν κανονίσει κάτι τέτοιο κ δεν του ειχε διευκρινίσει οτι "θα του δώσει κατι". Όντως δεν τον πλήρωσε ουτε τοτε ουτε στη δεύτερη κόρη της. Δεν λεω οτι αυτο ειναι το σωστό κ το προβλεπόμενο, αλλα μήπως αυτη ειναι η "συζήτηση-κλειδί" για να εμφανιστεί σε δημόσιο μαιευτήριο ο γιατρός που σε παρακολουθεί;

Στο γιατρό που εμπιστεύομαι φυσικά δεν έχω πρόβλημα να του δώσω λεφτά για να είναι στη γέννα, ήθελα μόνο να αποφύγω την κλινική- ξενοδοχείο. Παρόλο αυτά πώς θα έρθει σε νοσοκομείο που δεν δουλεύει και δεν συνεργάζεται ? Οι φίλες μου που γέννησαν στην Αθήνα σε δημόσια μαιευτήρια πλήρωσαν μόνο τον γιατρό τους και δεν είχαν θέμα γιατί ήταν οι εφημερίες 24/7. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Alzira είπε:

Στο γιατρό που εμπιστεύομαι φυσικά δεν έχω πρόβλημα να του δώσω λεφτά για να είναι στη γέννα, ήθελα μόνο να αποφύγω την κλινική- ξενοδοχείο. Παρόλο αυτά πώς θα έρθει σε νοσοκομείο που δεν δουλεύει και δεν συνεργάζεται ? Οι φίλες μου που γέννησαν στην Αθήνα σε δημόσια μαιευτήρια πλήρωσαν μόνο τον γιατρό τους και δεν είχαν θέμα γιατί ήταν οι εφημερίες 24/7. 

Δεν λέμε να έρθει σε νοσοκομείο που δεν συνεργάζεται, λέμε να έρθει στο νοσοκομείο που είναι εκτός των ωρών εφημερίας αν κ εσύ συμφωνήσεις να του δώσεις αμοιβή!

Δεν είναι όλα στην Αθήνα 24/7, Εκεί που γέννησα εγώ δούλευε κανονικά με εφημερίες αλλά αν πάρεις τον γιατρό σου ότι γέννας θα έρθει Κ ας μην εφημερεύει!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

3 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Δεν λέμε να έρθει σε νοσοκομείο που δεν συνεργάζεται, λέμε να έρθει στο νοσοκομείο που είναι εκτός των ωρών εφημερίας αν κ εσύ συμφωνήσεις να του δώσεις αμοιβή!

Δεν είναι όλα στην Αθήνα 24/7, Εκεί που γέννησα εγώ δούλευε κανονικά με εφημερίες αλλά αν πάρεις τον γιατρό σου ότι γέννας θα έρθει Κ ας μην εφημερεύει!

Μακάρι να γίνει έτσι θα του το πω ξανά την άλλη φορά μήπως δεν κατάλαβα είτε εγώ είτε αυτός κάτι. 

MugJp2.png 

Καλημερα!!! Θελω τη βοηθεια σας. Θελω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης, αλλα δεν εχω ιδεα. Επισης σχετικα με μαγιο θελω οπωσδηποτε ολοσωμο, αλλα σκεφτομαι οτι θα θελω να το βγαζω για να μη μενει βρεγμενο πανω μου για μυκητες ξερετε. Οποτε μηπως επαιρνα αυτα που ειναι σαν μπλουζακι παρολο που δε μ' αρεσουν καθολου. Ξερετε αν βολευουν; Σκεφτομαι μηπως σηκωνεται το πανω οταν κολυμπας και ειναι αβολο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 54 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλημερα!!! Θελω τη βοηθεια σας. Θελω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης, αλλα δεν εχω ιδεα. Επισης σχετικα με μαγιο θελω οπωσδηποτε ολοσωμο, αλλα σκεφτομαι οτι θα θελω να το βγαζω για να μη μενει βρεγμενο πανω μου για μυκητες ξερετε. Οποτε μηπως επαιρνα αυτα που ειναι σαν μπλουζακι παρολο που δε μ' αρεσουν καθολου. Ξερετε αν βολευουν; Σκεφτομαι μηπως σηκωνεται το πανω οταν κολυμπας και ειναι αβολο.

Εγω πηρα απο το καλτσεντονια βρακακι που σηκώνεται μεχρι πριν το σουτιέν .... σουτιέν εγκυμοσύνης ειδα στο h&m αλλα δεν δοκιμασα...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...