-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 59 λεπτά , Ele@n είπε:
Γιατί έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο του συζύγου οπότε είναι αναγκαίος.
Έχεις υπόψη σου αλλά κέντρα με εξίσου καλό εμβρυολογικο; Ή ακόμα και γιατρούς να συστήσεις; Να δω εναλλακτικές θέλω, γιατί αν είναι κάθε προσπάθεια να κοστίζει 11000 είναι λίγο άπιαστο.
Το ιασω έχει επίσης καλό, νομίζω και το υγεια/μητέρα. Εγώ ειμαι στο ιασω στον ψ.. για μένα ρώτα και αλλού πριν καταλήξεις..γτ ήμουν στο γεβεσις και οι τιμές είναι υπερβολικά πιο αυξημένες. Εγώ από το εμβρυολογικο στο ιασω έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη..και έχω άνεση επικοινωνία οπότε έχει χρειαστεί..
1 hour ago, Ele@n είπε:Γιατί έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο του συζύγου οπότε είναι αναγκαίος.
Έχεις υπόψη σου αλλά κέντρα με εξίσου καλό εμβρυολογικο; Ή ακόμα και γιατρούς να συστήσεις; Να δω εναλλακτικές θέλω, γιατί αν είναι κάθε προσπάθεια να κοστίζει 11000 είναι λίγο άπιαστο.
Αα οκ γτ καρυοτυπο με λόγο οκ..είχα μη στο πούλησαν για τη δότρια..
πρίν από 15 λεπτά , LeneL είπε:Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..
Ναι το ειοα το ivf υγεία και εγώ απλά δεν έχω προσωπική εμπειρία..αλλά κ εγώ στα τοπ τα έχω..
-
Το τραγούδι της ημέρας!
-
Θέματα
-
- 7.959 απαντήσεις
- 952.743 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.081 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.208 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.168.007 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.452 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.374 απαντήσεις
- 51.698 εμφανίσεις
-
- 28.268 απαντήσεις
- 3.526.800 εμφανίσεις
-
- 7.959 απαντήσεις
- 952.743 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 112 εμφανίσεις
-
- 1.803 απαντήσεις
- 230.548 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 291 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 1.493 εμφανίσεις
-
Απιστία 1 2
Από Maro g, in Σχέσεις & Πεθερικά
- 18 απαντήσεις
- 799 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 101.173 εμφανίσεις
-
Προγεστερονη
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 9 απαντήσεις
- 149 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα