Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

με το καλο κοριτσι μου σου ευχομαι και εγω και εγω καισαρικη και ολικη εκανα και απο την αρχη τον εβαλα στο στηθος ολοι λενε οτι το πρωτογαλα αυτο που βγαινει δλδ τις 3 πρωτες μερες ειναι το καλυτερο σου ευχομαι εναν ανωδυνο τοκετο και γρηγορα το μπεμπακι σου στην αγκαλια σου..

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα μου ακριβώς το ίδιο είπα κι εγώ!

Εδώ την άλλη φορά, εγώ μαγείρευα στην κουζίνα αυτοι με το παιδί στο σαλόνι (ενιαίος χώρος), πέφτει το παιδί, χτυπάει στο πρόσωπο, σκίζει τα χειλάκια της κι αυτοι να λένε καλε δεν έπαθε τίποτα! Το παιδί γελάει! Και να τα αίματα να τρέχουν κι εγώ να'χω τρελαθεί!

Άντε μετά να τους εμπιστευθώ το μαναράκι μου. Ούτε για πλάκα!!

:shock::shock::shock::shock::shock:ααααααααααααααα οοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θα το αφηνα με τιποτα μαζι τους!!!

ακους εκει δεν επαθε τιποτα??:mad::mad:

Κοριτσακι μου οπως ειπε και η Νιτσα χαμογελο και κανε πως περνας καλα μαζι τους και μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου!!μπορει να ειναι και ο σκοπος της αυτος!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κορίτσια, εμείς ξενυχτήσαμε το Σάββατο με το σύζυγο, παιδιά παρέα με πεθερά..

Κι επειδή χθες ήμουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κομμάτια από ξύδια/ξενύχτι, ήρθε δίπλα και μου είπε το θρυλικό "ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad: κοπελιααααααααααααα να φυγεις να πας αλλου!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

ακους εκει σου ετοιμασε και φαγητο!!!!

που τετοια τυχη εγω!!!

η δικια μου εινια τελειως κουλη στο θεμα ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!!

δεν εχει μαγειρεψει σχεδον ποτε στη ζωη της παντα η μανα της και την ακους να λεει οτι εχει κανει τρελλα τραπεζια με τα χερακια της!!

Εγω τοοοσααααααααα χρονια γιατι δεν εχω δει κατι απο αυτα οεο???

και καποιες φορες που μαγειρεψε δεν τρωγοτανε τιποτα!!

Το κλου της υποθεσης δεν σας το ειπα!!!

Εχει και αποψη για το πως πρεπει να μαγειρευτει το καθε φαγητο και γενικα πως πρεπει να το φτιαχτει!!!:evil::evil::evil:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Που να τις πιάσει κορίτσι μου ο εξορκισμός αυτές;;;:mrgreen::mrgreen:

Άσε που ούτε ο εξω από δω δεν τις θέλει!!!:twisted::twisted:

Άραγε τίποτα πιο δυνατό υπάρχει;;;:roll::roll:

Μονο ο εξω απο δω??ουτε τα εντερα τους δεν τις αντεχουν!!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα....

Μπαίνω αυριο......Μεθαυριο θα δώ τον μπεμπάκο μου επιτέλους!!!!

Η πεθερά ξαναχτύπησε!!!!

Μου ανακοινωσε να μην ΤΟΛΜΗΣΩ μόλις γεννήσω να βάλω το παιδί ΜΟΥ να θηλάσει αν δεν περάσουν 3 μέρες γιατι θα πάθω μαστίτιδα!!!:shock::shock::shock:

της λέω " Μα άμα δεν βάλω το παιδί μου στο στήθος τόσες μέρες ΤΟΤΕ ενδέχετε να πάθω μαστίτιδα"

και μου λεει "δεν ξέρεις εσυ"

της λέω "καλά εγώ θα κάνω ότι μου πούν οι γιατροί και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος"

ΕΛΕΟΣ με την καθεμία μακ@κί@ που τους έρχετε να μου λένε για το παιδί μου!!!

Με το καλο κοριτσακι!!!

Αστην να λεει εσυ να κανεις αυτο που θα σου πουν!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:mad::mad::mad::mad: κοπελιααααααααααααα να φυγεις να πας αλλου!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

ακους εκει σου ετοιμασε και φαγητο!!!!

που τετοια τυχη εγω!!!

η δικια μου εινια τελειως κουλη στο θεμα ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!!

Παιδί μου και δεν χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πεθαίνω για μαγειρική, μ αρέσει πολύ και ασχολούμαι... Αλλάααα την πεθερά μου δεν τη φτάνω με τίποτα...Και η πλάκα είναι πως όταν της ζητάω καμία συνταγή από τα ποντιακά τα δικά μας, μου λέει "όσο ζω θα το τρως από μένα. δε χρειάζεται να παιδεύεσαι" και ο άντρας μου "σαν της μάνας μου τα φαγητά ....". Είναι πραγματικότητα όμως, γι αυτό δεν παραξηγούμαι.:wink:

Εγώ πεθαίνω για μαγειρική, μ αρέσει πολύ και ασχολούμαι... Αλλάααα την πεθερά μου δεν τη φτάνω με τίποτα...Και η πλάκα είναι πως όταν της ζητάω καμία συνταγή από τα ποντιακά τα δικά μας, μου λέει "όσο ζω θα το τρως από μένα. δε χρειάζεται να παιδεύεσαι" και ο άντρας μου "σαν της μάνας μου τα φαγητά ....". Είναι πραγματικότητα όμως, γι αυτό δεν παραξηγούμαι.:wink:

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι τόσο η Νίτσα, όσο και η πεθερά της είναι ψυχούλες!

οι Πόντιοι παιδί μου έχουν καλή ψυχή! και είναι και προκομμένοι.

αγαπούν την οικογένεια, έχουν φόβο Θεού!

Νίτσα, να μας βάλεις συνταγές ποντιακές στο τί μαγειρεύουμε σήμερα.

σταδιακά να μάθω τα φαγητά του γαμπρούλη μου.;)

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι τόσο η Νίτσα, όσο και η πεθερά της είναι ψυχούλες!

οι Πόντιοι παιδί μου έχουν καλή ψυχή! και είναι και προκομμένοι.

αγαπούν την οικογένεια, έχουν φόβο Θεού!

Νίτσα, να μας βάλεις συνταγές ποντιακές στο τί μαγειρεύουμε σήμερα.

σταδιακά να μάθω τα φαγητά του γαμπρούλη μου.;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εννοείται....

καλέ τι καλή πεθερούλα θα έχει ο γιός μου!!!

Φαντάζεσαι??? να έρθει ο γιός μου για σπουδές εκεί ή η Χρύσπα, αντίστοιχα, εδώ και να γνωριστούνε??? είναι μικρός ο κόσμος:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα....

Μπαίνω αυριο......Μεθαυριο θα δώ τον μπεμπάκο μου επιτέλους!!!!

Η πεθερά ξαναχτύπησε!!!!

Μου ανακοινωσε να μην ΤΟΛΜΗΣΩ μόλις γεννήσω να βάλω το παιδί ΜΟΥ να θηλάσει αν δεν περάσουν 3 μέρες γιατι θα πάθω μαστίτιδα!!!:shock::shock::shock:

της λέω " Μα άμα δεν βάλω το παιδί μου στο στήθος τόσες μέρες ΤΟΤΕ ενδέχετε να πάθω μαστίτιδα"

και μου λεει "δεν ξέρεις εσυ"

της λέω "καλά εγώ θα κάνω ότι μου πούν οι γιατροί και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος"

ΕΛΕΟΣ με την καθεμία μακ@κί@ που τους έρχετε να μου λένε για το παιδί μου!!!

Με το καλό κούκλα μου!

Και μην ακούς κανέναν... Νομίζω πως έχεις δει πολλές συμβουλές εδω μέσα και ξέρεις τι να κάνεις!

την πεθερά άστην να κουρεύεται και πολύ καλά έκανες και της έκοψες το βήχα!!

:shock::shock::shock::shock::shock:ααααααααααααααα οοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θα το αφηνα με τιποτα μαζι τους!!!

ακους εκει δεν επαθε τιποτα??:mad::mad:

Κοριτσακι μου οπως ειπε και η Νιτσα χαμογελο και κανε πως περνας καλα μαζι τους και μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου!!μπορει να ειναι και ο σκοπος της αυτος!!

Ευκολο το'χεις αθηνά μου; Ξέρεις με τι δυσκολία βγαίνει αυτό το χαμόγελο;

Μονο ο εξω απο δω??ουτε τα εντερα τους δεν τις αντεχουν!!!!:cool:

Νίτσα, μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να μου δανείσεις για λίγο καιρό την πεθερά σου να στανιάρω λίγο κι εγώ;:tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

πάντως αν ήταν στο χέρι μου να διαλέξω συμπεθέρα, θα διάλεγα πόντια.

θα είχα συνεννόηση.

Ναι τι να σου πω... ποντιακή συνεννόηση:tongue::tongue::tongue: ξέρεις εσύ:roll:

Ευτυχώς που η δική μας γενιά δεν έχει αυτό το πατροπαράδοτο των Ποντίων...Ξέρεις... να παντρευτεί η γυναίκα-παρθένα, να ασχολείται με τα οικιακά πολύ όμως κ' κυρίως τη λογική "ή μικρός-μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου". Καταπιεστικότατο...

Ευτυχώς οι γονείς μου μετά τα πρώτα "χαστούκια" με μένα, τα ξεπέρασαν!

Λοιπόν κορίτσια, σας τη δανείζω όποτε θέλετε.. είναι και όλη μέρα σπίτι οπότε δεν έχει θέμα!!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ... οργανώνουμε σεμινάριο με θέμα "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ" με ομιλήτρια την κα Όλγα (ή αλλιώς μαμά Όλγα).

Λοιπόν κορίτσια, σας τη δανείζω όποτε θέλετε.. είναι και όλη μέρα σπίτι οπότε δεν έχει θέμα!!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ... οργανώνουμε σεμινάριο με θέμα "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ" με ομιλήτρια την κα Όλγα (ή αλλιώς μαμά Όλγα).

σοκ νιτσα !! χαχαχαχα

[/u][/i][/b]

σοκ νιτσα !! χαχαχαχα

Τι να κάνω ρε κορίτσια??? Μαμά τη λέω.. πως να την πω κιουρία???

Αααα όλα κι όλα, είπαμε οι πόντιοι είναι των παραδόσεων. Δεν έχει τέτοια...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...