Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

μπραβο στην κοπελα που ανοιξε το θεμα....!!!!να σας πω κι εγω την εμπειρια μου απο πεθερα.οταν γνωρισα τα πεθερικα μου(ανυπαντρη ακομα)ηταν μια χαρα.οι πεθερα μου αρχισε σχετικεσ ερωτησεις(πως σε λενε?που δουλευεις?ποσες ωρες δουλευεις?ποσο εισαι?απο που εισαι?πως λενε τους γονεις σου?κ.τ.λ).με τον καιρο καταλαβα οτι καθε φορα που με εβλεπε ολο ερωτησεις ηταν και εγω κουραζομουν να δινω εξηγησεις για το καθετι που κανω με τον αντρα μου.πηρα λοιπον στροφες και ξεκινησα το δικο μοθ τροπαριο.κανονισα να παντρευτουμε με πολιτικο και της το ειπα μια μερα πριν(τι ηθελα και το εκανα...)μεχρι και τωρα μου το κοπαναει που δεν προλαβε να παρει ρουχα,να βαλει ενα φαγητο στο φουρνο,να φτιαξει ενα γλυκο.και εκτος απο εμενα κανει και παραπονα σε ολο το κοσμο γι'αυτο το θεμα.κοβω ντοματα και να λεει σε ολους"ελατε να δειτε πως κοβει την ντοματα χα χα χα"κοιταει το σπιτι απο πανω μεχρι κατω και με ρωταει που πηρα το ενα,που πηρα το αλλο!!!!οταν δε γεννησα.....ηρθε μια μερα στο νοσοκομειο και επειδη θηλαζα και δεν φυσικα δεν την ηθελα μεσα γυρισε και μου ειπε"δεν με επερνες τηλεφωνο να μην ερθω?ηρθα και με τα ποδια κιολας"συγνωμη για το κατεβατο αλλα τα ειπα λιγο και ξεθημανα!!!!

Καλέεεεεε πάρε μία ανάσα!!!:tongue:

Η πεθερά σου παίρνει το βραβείο της "ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ". Μόνο που πέστης ότι η περιέργεια σκότωσε την..........πεθερά!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, εμείς ξενυχτήσαμε το Σάββατο με το σύζυγο, παιδιά παρέα με πεθερά..

Κι επειδή χθες ήμουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κομμάτια από ξύδια/ξενύχτι, ήρθε δίπλα και μου είπε το θρυλικό "ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι επειδή χθες ήμουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κομμάτια από ξύδια/ξενύχτι, ήρθε δίπλα και μου είπε το θρυλικό "ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει Νιτσα... ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!

Τι κανεις εδω???? Ρε κοπελια μας χαλας το τοπικ!!!

:lol::lol::lol:

(Φυσικα και αστειευομαι, ετσι? Μην τυχον και φυγεις.. Θα φαρμακωθω!! :lol::lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ενταξει Νιτσα... ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!

Τι κανεις εδω???? Ρε κοπελια μας χαλας το τοπικ!!!

:lol::lol::lol:

(Φυσικα και αστειευομαι, ετσι? Μην τυχον και φυγεις.. Θα φαρμακωθω!! :lol::lol:)

Καλά ντε μη φωνάζεις.......κλαψ κλαψ κλαψ

ΦΕΥΓΩ!!!!! Αλλά μη με φωνάζετε μετά γιατί θα είναι αργά :-(:-(:-(:-(

Εχω εγωισμό ΕΓΩ:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

χρυσή η πεθερά της Νίτσας.

στείλτην Λάρισα να κάνει ιδιαίτερα στη δικιά μου.

Όχι Σέβη μου... δεν κατάλαβες... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ!!!:lol::lol::lol:

Αν θέλεις έρχομαι να κάνω σε σένα ιδιαίτερα:tongue::tongue::tongue:

Πάω τώρα να τρίψω τον Παναγιώτη κι έρχομαι... μας ξέρασε ο καημενούλης..:(:(:(

Όχι Σέβη μου... δεν κατάλαβες... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ!!!:lol::lol::lol:

Αν θέλεις έρχομαι να κάνω σε σένα ιδιαίτερα:tongue::tongue::tongue:

Πάω τώρα να τρίψω τον Παναγιώτη κι έρχομαι... μας ξέρασε ο καημενούλης..:(:(:(

τί έπαθε ο γαμπρούλης μου; περαστικό να είναι.

γιατί Νίτσα μου κι εγώ καλή ήμουν. μάλλον παραήμουν καλή με τη μούγγα που με έδερνε.

ακούω μαθήματα για να στρώσω καλοσύνη.:-P:lol:

τί έπαθε ο γαμπρούλης μου; περαστικό να είναι.

γιατί Νίτσα μου κι εγώ καλή ήμουν. μάλλον παραήμουν καλή με τη μούγγα που με έδερνε.

ακούω μαθήματα για να στρώσω καλοσύνη.:-P:lol:

αχαααααααα!!!!!εδω εισαστε καλε????

και γω περημενω διπλα μοναχουλααααααααααα:(:(:(

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

50256_111576848856619_2739983_n.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσα χαχαχαχαχχα!! για τοσο αγαπη η πεθερα εεεε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα καλημέρα JENIA!!! Ωραία φωτό. Ευτυχώς που δεν έβαλες και το Μητσοτάκη, να ολοκληρωθεί η γκαντεμιά!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαχαχαχα!! κατι τετοιο λες χαχαχαχαχα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...