Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Κι όμως έχει την απαίτηση να το κρατήσει.

Το τι θα το κάνει μόνη της δεν ξέρω!!

Το τι βρισιμο έριχνα χθες όλη μέρα, δεν λέγεται!!

Με βλέπω να αρρωσταίνω αν δεν μείνει ο δικός μου, γιατί έτσι και το στείλω το παιδί στον παιδικό, έχει να μου ρίξει κατάρες που θα πανε συννεφο!!

Και φυσικά, Ξέχασα να σας πω, πως είναι και πολύ της εκκλησίας! (από τότε που τη γνώρισα, σιχάθηκα ότι έχει σχέση μ'αυτούς τους δήθεν)

Αχ, θα τρελλαθώ!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με βλέπω να αρρωσταίνω αν δεν μείνει ο δικός μου, γιατί έτσι και το στείλω το παιδί στον παιδικό, έχει να μου ρίξει κατάρες που θα πανε συννεφο!!

Και φυσικά, Ξέχασα να σας πω, πως είναι και πολύ της εκκλησίας! (από τότε που τη γνώρισα, σιχάθηκα ότι έχει σχέση μ'αυτούς τους δήθεν)

Αχ, θα τρελλαθώ!!

και αν πεις στον αντρα σου να μην την βγαζουμε απο το προγραμα της και οτι θελει το παιδι πολυ να παει ελω εγω τωρα ?????

και αν πεις στον αντρα σου να μην την βγαζουμε απο το προγραμα της και οτι θελει το παιδι πολυ να παει ελω εγω τωρα ?????

Δυστηχώς η τύχη δεν είναι με το μέρος μου...

Λόγω του ότι το παιδί εδώ και 3 μήνες είναι συνεχώς με ιώσεις και τα σχετικά, (πρώτος χρόνος στον παιδικό), η παιδίατρος μας είπε να την κρατήσουμε στο σπίτι για λίγο καιρό για να τονωθεί λίγο το ανοσοποιητικό της. Όπως καταλαβαίνεις η μικρή για δεύτερη βδομάδα δεν πάει στον παιδικό και την κρατάνε οι δικοί μου!!!!

Και φυσικά η όρκα έχει σκυλιάσει μ'αυτό!!!

4Suap3.png

Δυστηχώς η τύχη δεν είναι με το μέρος μου...

Λόγω του ότι το παιδί εδώ και 3 μήνες είναι συνεχώς με ιώσεις και τα σχετικά, (πρώτος χρόνος στον παιδικό), η παιδίατρος μας είπε να την κρατήσουμε στο σπίτι για λίγο καιρό για να τονωθεί λίγο το ανοσοποιητικό της. Όπως καταλαβαίνεις η μικρή για δεύτερη βδομάδα δεν πάει στον παιδικό και την κρατάνε οι δικοί μου!!!!

Και φυσικά η όρκα έχει σκυλιάσει μ'αυτό!!!

κριμα γμτ !!! :(:( ....βρε παιδι μου τι να σου πω ειναι μεσα στο σπιτι και δεν εχεις πολλες επιλογές .... !!!!

κριμα γμτ !!! :(:( ....βρε παιδι μου τι να σου πω ειναι μεσα στο σπιτι και δεν εχεις πολλες επιλογές .... !!!!

Το ξέρω jenia μου!!

Η μόνη μου επιλογή είναι να χαλάσω 2 μέρες από την ωραία μου αδειούλα και να υποστώ τη σκατόφατσα της για πολλές περισσότερες ωρες. Και να κάνω και τον καραγκιόζη ότι είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε!!!

Τι ώραια που θα περάσουμε....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ε, ρε γλέντια!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω jenia μου!!

Η μόνη μου επιλογή είναι να χαλάσω 2 μέρες από την ωραία μου αδειούλα και να υποστώ τη σκατόφατσα της για πολλές περισσότερες ωρες. Και να κάνω και τον καραγκιόζη ότι είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε!!!

Τι ώραια που θα περάσουμε....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ε, ρε γλέντια!!!!

αχ!! δεν χωνεύεται αυτο ευκολα πωπωπωπω!! ειναι και βαρεων βαρων και αντε να την χωνέψεις χαχαχχαχαχαα!! θα θελεις πολλα μπουκαλια σοδα χιχιχιχιχιχιχχι!! κανω και λιγη πλακα για να ξεχνιόμαστε :lol:

αχ!! δεν χωνεύεται αυτο ευκολα πωπωπωπω!! ειναι και βαρεων βαρων και αντε να την χωνέψεις χαχαχχαχαχαα!! θα θελεις πολλα μπουκαλια σοδα χιχιχιχιχιχιχχι!! κανω και λιγη πλακα για να ξεχνιόμαστε :lol:

Μόνο πολλά μπουκάλια;;;;

Τόνους ολόκληρους να καταπιώ αυτή παιδί μου δεν χωνεύεται με τίποτα!!!

Α, ρε να μην έχω σωστή πεθερά!!

Και την ψυχή μου θα της έδινα, και το λέω ειλικρινά....

Τι τυχερές που είναι μερικές κοπέλες!!:confused:

4Suap3.png

Μόνο πολλά μπουκάλια;;;;

Τόνους ολόκληρους να καταπιώ αυτή παιδί μου δεν χωνεύεται με τίποτα!!!

Α, ρε να μην έχω σωστή πεθερά!!

Και την ψυχή μου θα της έδινα, και το λέω ειλικρινά....

Τι τυχερές που είναι μερικές κοπέλες!!:confused:

εγω παντος δεν ημουν χιχιχιχι !!!! αλλα την εκανα στα μετρα μου τωρα και ολα πανε καλα χιχιχιχιι!! την πηγα σε ραφτι :rolleyes::rolleyes:

Eμενα αγάπη μου είναι για την ασπρη την ποδίτσα που δένουν τα χεράκια πίσω!!!:lol::lol::lol:

Δεν μπαίνει σε καλούπι με τίποτα όμως!!

Να φανταστείς, στην αρχή όλοι με λέγανε υπερβολική αλλά μόλις την γνώριζαν μου δίναν όλα τα δίκια του κόσμου!!!

Πάντως μπράβο σου που κατάφερες να την στρώσεις!!!

Έτσι όλα κυλάνε πιο ομαλά και ήρεμα!

4Suap3.png

Αχ, θα τρελλαθώ!!

Κατάρες και εκκλησία δεν ταιριάζουνε πες της... Ας διαλέξει:rolleyes:

Ελενάκι επειδή απ' ότι κατάλαβα ο σύζυγος εξάπτεται όταν δείχνεις ότι δεν τους θέλεις... κλείσε μάτια/αυτιά/στόμα για να είσαι καλά μ εκείνος και αγνόησε την πεθερά...Τώρα για το παιδί, ούτε εγώ θα το άφηνα αν ήμουν στη θέση σου. Δεν παίζεις με το θέμα του παιδιού... Αν συμβεί οτιδήποτε ...φτου φτου φτου... τι θα σου πούνε μετά??? οεο

Διαφημίσεις

Κατάρες και εκκλησία δεν ταιριάζουνε πες της... Ας διαλέξει:rolleyes:

Ελενάκι επειδή απ' ότι κατάλαβα ο σύζυγος εξάπτεται όταν δείχνεις ότι δεν τους θέλεις... κλείσε μάτια/αυτιά/στόμα για να είσαι καλά μ εκείνος και αγνόησε την πεθερά...Τώρα για το παιδί, ούτε εγώ θα το άφηνα αν ήμουν στη θέση σου. Δεν παίζεις με το θέμα του παιδιού... Αν συμβεί οτιδήποτε ...φτου φτου φτου... τι θα σου πούνε μετά??? οεο

Νίτσα μου ακριβώς το ίδιο είπα κι εγώ!

Εδώ την άλλη φορά, εγώ μαγείρευα στην κουζίνα αυτοι με το παιδί στο σαλόνι (ενιαίος χώρος), πέφτει το παιδί, χτυπάει στο πρόσωπο, σκίζει τα χειλάκια της κι αυτοι να λένε καλε δεν έπαθε τίποτα! Το παιδί γελάει! Και να τα αίματα να τρέχουν κι εγώ να'χω τρελαθεί!

Άντε μετά να τους εμπιστευθώ το μαναράκι μου. Ούτε για πλάκα!!

4Suap3.png

Νίτσα μου ακριβώς το ίδιο είπα κι εγώ!

Εδώ την άλλη φορά, εγώ μαγείρευα στην κουζίνα αυτοι με το παιδί στο σαλόνι (ενιαίος χώρος), πέφτει το παιδί, χτυπάει στο πρόσωπο, σκίζει τα χειλάκια της κι αυτοι να λένε καλε δεν έπαθε τίποτα! Το παιδί γελάει! Και να τα αίματα να τρέχουν κι εγώ να'χω τρελαθεί!

Άντε μετά να τους εμπιστευθώ το μαναράκι μου. Ούτε για πλάκα!!

θα σου κατι τελειος ασχετο μετα πεθερικα δεν ξερω πως ακριβως στο ειπαν για το παιδι αλλα η αντιδραση πανικου μπροστα σε ενα παιδι δεν ειναι το οτι καλυτερο δεν βοηθαει καθολου ξερω οτι εκεινοι δεν το προσεξαν οπως επρεπε αλλα οτι του ειπαν οτι ολα ειναι καλα ειναι μια πολυ σωστη κινηση ... το μωρο δεν φοβαται και μπορεις ανετα να δεις τι εγινει και πως θα κινηθεις

θα σου κατι τελειος ασχετο μετα πεθερικα δεν ξερω πως ακριβως στο ειπαν για το παιδι αλλα η αντιδραση πανικου μπροστα σε ενα παιδι δεν ειναι το οτι καλυτερο δεν βοηθαει καθολου ξερω οτι εκεινοι δεν το προσεξαν οπως επρεπε αλλα οτι του ειπαν οτι ολα ειναι καλα ειναι μια πολυ σωστη κινηση ... το μωρο δεν φοβαται και μπορεις ανετα να δεις τι εγινει και πως θα κινηθεις

Δεν κατάλαβες!

Το όλα καλά το είπαν σε μένα γιατί δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το παιδί χτυπησε κι έτρεχαν αίματα!!

4Suap3.png

μπραβο στην κοπελα που ανοιξε το θεμα....!!!!να σας πω κι εγω την εμπειρια μου απο πεθερα.οταν γνωρισα τα πεθερικα μου(ανυπαντρη ακομα)ηταν μια χαρα.οι πεθερα μου αρχισε σχετικεσ ερωτησεις(πως σε λενε?που δουλευεις?ποσες ωρες δουλευεις?ποσο εισαι?απο που εισαι?πως λενε τους γονεις σου?κ.τ.λ).με τον καιρο καταλαβα οτι καθε φορα που με εβλεπε ολο ερωτησεις ηταν και εγω κουραζομουν να δινω εξηγησεις για το καθετι που κανω με τον αντρα μου.πηρα λοιπον στροφες και ξεκινησα το δικο μοθ τροπαριο.κανονισα να παντρευτουμε με πολιτικο και της το ειπα μια μερα πριν(τι ηθελα και το εκανα...)μεχρι και τωρα μου το κοπαναει που δεν προλαβε να παρει ρουχα,να βαλει ενα φαγητο στο φουρνο,να φτιαξει ενα γλυκο.και εκτος απο εμενα κανει και παραπονα σε ολο το κοσμο γι'αυτο το θεμα.κοβω ντοματα και να λεει σε ολους"ελατε να δειτε πως κοβει την ντοματα χα χα χα"κοιταει το σπιτι απο πανω μεχρι κατω και με ρωταει που πηρα το ενα,που πηρα το αλλο!!!!οταν δε γεννησα.....ηρθε μια μερα στο νοσοκομειο και επειδη θηλαζα και δεν φυσικα δεν την ηθελα μεσα γυρισε και μου ειπε"δεν με επερνες τηλεφωνο να μην ερθω?ηρθα και με τα ποδια κιολας"συγνωμη για το κατεβατο αλλα τα ειπα λιγο και ξεθημανα!!!!

Δεν κατάλαβες!

Το όλα καλά το είπαν σε μένα γιατί δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το παιδί χτυπησε κι έτρεχαν αίματα!!

αααα!! καλα αλλο αυτο το άφησαν το παιδι ετσι !!λολοι ανθρωποι :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...