Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Έχω ακούσει κ χειρότερα οπότε δε μου φαίνονται τίποτα πια!!! κι έχουν ξεπεραστεί εδώ κ χρόνια οπότε... μια χαρά..

Κορίτσια καληνυχτίζω γιατί κουτουλάω..

Φιλιά.. τα λέμε αύριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε βρίσκω σωστή ως προς το ότι προστάτεψες την οικογένειά σας, αλλά και σκληρή ταυτόχρονα.

λιγάκι εύθικτη σε βρίσκω ή μήπως εγώ είμαι βούτυρο στις σχέσεις μου. μαλλον το 2ο.

εγω αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω μια σχέση αγάπης με τη μάνα του άντρα μου, τον πατέρα του.

έτσι, παρέκαμπτα τα χαζά, εστίαζα στον καταπληκτικό άνθρωπο που είχα δίπλα μου.

η μάνα μου είχε πικρή πείρα από πεθερά. αφού έφτυσε αίμα τα πρώτα χρόνια, όμως θυμάμαι σκηνικά απείρου κάλλους, όχι θετικά, στα τελευταία της η γιαγιά μου ζήτησε συγνώμη από τη μάνα μου.

η μάνα μου έκανε ένα λάθος. δεν το αντιμετώπισε σωστά. είχε επιλέξει την γκρίνια, βαρούσε στο γάμο του καραγκιόζη, λέγοντας τα παράπονά της στον μπαμπά μου. καβγάδες.

εγώ έχω συγκρατήσει αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου, μάνα της μάνας μου για την πεθερά της, υπόψη μητριά του άντρα της. το γιατρικό είναι η αγάπη. την αγαπούσε σαν μάνα, την φρόντιζε καλύτερα από μάνα της, φρόντιζε τα παιδιά της μητριάς, ετεροθαλή αδέλφια του άντρα της σαν να ήταν δικά της παιδιά. απίστευτη ανιδιοτέλεια και όλα αυτά με αγάπη, όχι προσποιητά.

η δε θεία μου, γυναίκα του αδερφού της γιαγιάς μου ήταν πεθερόπληκτη μέχρι αηδίας, καλή ώρα.

όσο γκρίνιαζε για τον άντρα της, τη στάση του, το κόλλημά του στη μάνα του, η μάνα του-πεθερά οργίαζε εις βάρος της, χαιρόταν με την αναμπουμπούλα στο ζευγάρι.

μέχρι που άλλαξε στάση η θεία, άρχισε να αγαπάει τον άντρα της και μπροστά σε όλους, κυρίως μπροστά στην πεθερά. "αγάπη μου, Νικόλα μου κοκ" αντίστοιχα ο θείος.

η πεθερά έπιανε το κεφάλι της, αρρώσταινε με την αγάπη του ζευγαριού, κόντευε να σαλτάρει.

συμπέρασμα: η αγάπη γιατρεύει πάσα νόσο και πάσα μαλακία. η μέθοδος διαφοροποιείται, αναλόγως το στομάχι της κάθε πεθερόπληκτης.

εγώ προτιμώ τη 2η, αν και αρχικά είχα επιλέξει συνειδητά, αλλά και λόγω χαρακτήρα την 1η.

φιλάκια σε όλες!

ακόμα περιμένω τα ιδιαίτερα μαθήματα.:P ξεχασιάρα.

μάρσολαν, γέλα κιουρία μου, γέλα!:mrgreen:

Δώρα, κι εσύ τέκνο βρούτε;:roll::lol:

όσο γελοία κι αν σας φαίνονται, οι λέξεις δεν αποδίδουν το νόημα της κακίας που έχουμε ζήσει και ζούμε κατά καιρους. απλά παίρνουμε ανάσα από τις χαρές της ζωής.;):)

Σεβη μου,το μονο που δεν κανω ειναι να γελαω!!!

Αντιθετα καθε μα καθε φορα σιχτιριζω τις ηλιθιες που δημιουργουν πολλα προβληματα στα παιδια τους και δεν ξερουν τι σημαντικο ειναι να υπαρχει αρμονια!!!

Τις θεωρω πραγματικα ανεγκεφαλες.

Και μου αρεσει πολυ η αντιμετωπιση σου!!!Παρα πολυ!!

Και κατι ακομη...συνεχισε ετσι...καλυτερα μπουτυρο.Σου δινει αλλη αξια,και στο μελλον θα εχεις ακομη μεγαλυτερη αξια στα ματια της Χρυσπουλας!!!

Σεβη μου,το μονο που δεν κανω ειναι να γελαω!!!

Αντιθετα καθε μα καθε φορα σιχτιριζω τις ηλιθιες που δημιουργουν πολλα προβληματα στα παιδια τους και δεν ξερουν τι σημαντικο ειναι να υπαρχει αρμονια!!!

Τις θεωρω πραγματικα ανεγκεφαλες.

Και μου αρεσει πολυ η αντιμετωπιση σου!!!Παρα πολυ!!

Και κατι ακομη...συνεχισε ετσι...καλυτερα μπουτυρο.Σου δινει αλλη αξια,και στο μελλον θα εχεις ακομη μεγαλυτερη αξια στα ματια της Χρυσπουλας!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

με αφορμη το μνμ της my_beba...(μου επιτρεπεις εε??)απορω πως ενα τετοιο μωρο τους φαινεται χοντρο!!!!Πραγματικα....η δικια μου οταν ηταν στον μηνα της μικρουλας ειχε το ιδιο ακριβως υψος και 1 κιλο+ και χοντρη δεν την λες με τιποτε....Λυγεροκορμη ναι,ενα παιδι που πιανεται ναι...αλλα οχι χοντρουλα ρε χαζοι ανθρωποι..

Νομιζω βεβαια οτι την διαφορα εδω την κανει ο τροπος που λες κατι και το τι κρυβεται πισω απο τα λογια....Οταν γινεται για να πικαρουμε την μαμα...και οι συγκεκριμενοι μαλλον αυτο ηθελαν:confused:

τελικά αυτό πρέπει να συμβαίνει δεν εξηγείται αλλιώς. Μα πρέπει να είσαι χαζός ή τυφλός (ή κακός) για να πεις ένα τέτοιο παιδί χοντρό.

Νίτσα πολύ καλά έκανες και της ξηγήθηκες έτσι, αν και από όσα διάβασα κατάπιες κι εσύ πολλά αμάσητα μέχρι να γίνει το μπαμ. Δεν πειράζει, η ουσία είναι πως τώρα πλέον έχετε αρμονική σχέση κι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

Σέβη, κι εγώ γι'αυτό δεν μιλούσα ως τώρα. Προτιμούσα να κλείνω τα αυτιά μου γιατί είμαι καλός άνθρωπος και όπως και να το κάνουμε δεν είμαι κατίνα (θέλω να πιστεύω πως έχω μια κάποια μόρφωση, δεν είμαι ζωντόβολο και στα 33 μου έχω πια κοινωνικοποιηθεί!). Γι'αυτό λοιπόν καθόμουν και άκουγα τις μπηχτές, δεν τα έλεγα στον άντρα μου για μην τον στεναχωρήσω και φυσικά να μην τον μπλέξω στον κυκεώνα της κλασικής μάχης πεθεράς-νύφης. Το βούλωνα, και τα σκεφτόμουν μόνη μου και κόντευα να σκάσω. Αλλά το φιλοσόφησα και είπα πως δεν θα αφήσω κανέναν να με τρελάνει! Μία αυτή? Μία κι εγώ. Αλλά, με το γάντι, με γέλιο και τρελίτσα.

Και στο κάτω κάτω, μόνη της έχει επιλέξει να μην έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την εγγονή της και η χασούρα πίστεψέ με θα είναι αποκλειστικά δικιά της. Η μικρή έχει πολλούς άλλους ανθρώπους που την λατρεύουν μέσα από την καρδιά τους, και όχι μόνο για τους τύπους και όταν είναι άλλοι μπροστά. Ας χαρεί λοιπόν η πεθερά μου το άλλο της εγγόνι (της κόρης της) όσο θέλει!

(Για να δούμε πώς θα πάει το στυλ "πουλάω τρέλα", έχω περιέργεια!:)

Νίτσα πολύ καλά έκανες και της ξηγήθηκες έτσι, αν και από όσα διάβασα κατάπιες κι εσύ πολλά αμάσητα μέχρι να γίνει το μπαμ. Δεν πειράζει, η ουσία είναι πως τώρα πλέον έχετε αρμονική σχέση κι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

Σέβη, κι εγώ γι'αυτό δεν μιλούσα ως τώρα. Προτιμούσα να κλείνω τα αυτιά μου γιατί είμαι καλός άνθρωπος και όπως και να το κάνουμε δεν είμαι κατίνα (θέλω να πιστεύω πως έχω μια κάποια μόρφωση, δεν είμαι ζωντόβολο και στα 33 μου έχω πια κοινωνικοποιηθεί!). Γι'αυτό λοιπόν καθόμουν και άκουγα τις μπηχτές, δεν τα έλεγα στον άντρα μου για μην τον στεναχωρήσω και φυσικά να μην τον μπλέξω στον κυκεώνα της κλασικής μάχης πεθεράς-νύφης. Το βούλωνα, και τα σκεφτόμουν μόνη μου και κόντευα να σκάσω. Αλλά το φιλοσόφησα και είπα πως δεν θα αφήσω κανέναν να με τρελάνει! Μία αυτή? Μία κι εγώ. Αλλά, με το γάντι, με γέλιο και τρελίτσα.

Και στο κάτω κάτω, μόνη της έχει επιλέξει να μην έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την εγγονή της και η χασούρα πίστεψέ με θα είναι αποκλειστικά δικιά της. Η μικρή έχει πολλούς άλλους ανθρώπους που την λατρεύουν μέσα από την καρδιά τους, και όχι μόνο για τους τύπους και όταν είναι άλλοι μπροστά. Ας χαρεί λοιπόν η πεθερά μου το άλλο της εγγόνι (της κόρης της) όσο θέλει!

(Για να δούμε πώς θα πάει το στυλ "πουλάω τρέλα", έχω περιέργεια!:)

κουκλα μου θες να σου πω κατι οποιος χανει την αγαπη απο το εγγονη του χανει την μιση ψυχη του.. τωρα αν η πεθερα σου οπως και η δικη μου αγαπα με ιδιαίτερό τροπο το εγγονη εκεινο που ειναι απο την αγαπημενη κορη και σε μενα απο τον αγαπημενο γιο σκασηλα μα ς... θα ερθει η μερα που το ιδιο της το εγγονη θα της πει ποια εισαι εσυ και τοτε θα καταλαβει οτι ολλα τα λαθοι που εχει κανει τοσα χρονια .. εμενα τα αγαπητα πεθερηκα μου ερχονται καθε γιορτη καλυτερα δεν λες τιποτα ... αλλα μια μερα ο μεγαλος μου ο γιος ξερεις τη της ειπε χιχιχιχι!! γιαγια εσυ ηρθες στο σπιτι μας θελεις κατι πεθερα ετσι:shock::shock::shock: καλα να παθει και θα παθει και χειρότερα τα παιδιά ειναι σκληροί δικαστές .... και αγαπη εχουν πολυ απο ανθρωπους που πραγματικά τα αγαπούν και τα νοιάζονται και δεν θα τους λείψει ... οσο για μενα εχω της εχω διξει οτι δεν θελω πολλα πολλα μαζι της γιατι οχι δεν κραταω το στομα μου κλειστό οταν κατι δεν μου αρεσει το λεω και ας κανει ο αλλος οτι θελει δεν φωναζω ουτε βρίζω αλλα τα λεω με το γαντι ... :mrgreen:

Κορίτσια, κι εγώ δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ ούτε να την πληγώσω. Δε μου άρεσε τις περισσότερες φορές αυτό που έβγαζα σαν άνθρωπος. Αλλά οι Πόντιοι, οι οποίοι φημίζονται για πολλές αρετές που έχουν, είναι άνθρωποι (στην πλειοψηφία) που κρατούν το πατροπαράδοτο "η νύφη είναι νύφη και για να 'ναι καλή πρέπει να κάνει αυτά, αυτά κι αυτά". Ε, εγώ ναι μεν πόντια αλλά γεννημενη στην Ελλάδα με τη νοοτροπία των Ελλήνων δεν τα σήκωνα αυτά και δε γινόταν διαφορετικά. Κι επειδή έπρεπε από ένα σημείο κι έπειτα να κρατήσουμε τις ισορροπίες θεωρώ ότι έπραξα καλώς.

Κι ας ήταν σκληρό... Έχω ηρεμήσει από τα καθημερινά σπαστικά σχόλια και είμαστε μια χαρά. Μαγειρεύει και για εμάς πολλές φορές, πάντα δίπλα μου και ποτέ δεν έχει πει σε άλλους άσχημη κουβέντα (δεν μου το έχει πει βέβαια, αλλά έχουν όλοι να μου λένε πόσο μ αγαπάνε τα πεθερικά μου).

Γενικότερα, αυτή την ειλικρινή κι "ελαφρώς σκληρή" στάση την κρατάω με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου γιατί μου αρέσουν οι καθαρές κουβέντες κι έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν μπορώ την υποκρισία και το ψέμα...

Κι αυτό θέλω να περάσω και στα παιδιά μου.

Και Σέβη δεν γίνομαι μουγγή και κουφή για κανέναν, μπράβο σου που το κάνεις (γιατί κι αυτό θέλει γερά νεύρα)...

Όποιος θέλει ας συμβιβαστεί μαζί μου, σέβομαι τους πάντες αλλά δεν συμβιβάζομαι..

Νιτσα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, κι έτσι έχω μεγαλώσει.

Σε περιβάλον ήρεμο, ξεκάθαρο, χωρίς προστριβές και μικρότητες...

Όταν όμως μπαίνεις σε ένα διαφορετικό περιβάλον κι απέναντι σου έχεις έναν άνθρωπο που φωνάζει, κατηγορεί και στην κυριολεγία σε τρελαίνει με τον εγωισμό του έως ώτου γίνει το δικό του, και παράλληλα σε πληγώνει και σε προσβάλει μ'αυτά που λέει, τότε τι κάνεις; Πως αντιδράς σε όλο αυτό το φιάσκο;

Πως μπορείς να αγαπήσεις μετά αυτόν τον άνθρωπο και να τον εκτιμήσεις; Δεν γίνεται...

Σου το λέω εγγυημένα γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθειες..

Κάθε άνθρωπος και κάθε κατάσταση είναι διαφορετική.

Εκεί που νομίζω ότι λίγο συγκλίνουν τα πράγματα είναι στο ότι οι περισσότερες δεν αγαπάνε τις νυφες τους, κι αυτό γιατί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το οιδηπόδοιο με τους γιους τους....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Είναι κόμπλεξ και ανασφάλειες γυναικών που νιώθουν ότι ήρθε η "άλλη" γυναίκα και τους τον πήρε. Το καταλαβαίνω Ελένη μου και όντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο...

Η πεθερά της αδελφής μου, είναι ακριβώς αυτό που λες.. ζηλιάρα... Της έχει κάνει το βίο αβιωτο και δυστυχώς λόγω περιστάσεων μένουν και μαζί!!! καταλαβαίνεις....

Το βίο αβίωτο....Η αδελφούλα μου είναι σαν δούλα εκεί μέσα.

Δουλειές όλη μέρα, δεν οδηγεί, μένει κ σε άλλη περιοχή απλά αγαπάει πολύ τον άντρα της και υπομένει τα πάντα. Έφτασε σε σημείο η κάρια να τη διώξει κι από το σπίτι, απαίτησε από το γιο να της δίνει όλα του τα χρήματα... ποτέ μα ποτέ δεν τους κοιτάει το παιδί κι όταν θέλουν να πάνε κάπου έρχεται κι εκείνη, με εξαίρεση το πατρικό μας. Διότι οι γονείς μου ενώ με τα πεθερικά μου έχουν άριστες σχέσεις αυτήν δεν θέλουν να τη βλέπουν ούτε ζωγραφιστή. Εν τω μεταξύ έχει κι άλλη νύφη, κ ούτε κι αυτήν χωνεύει. Πολύ καλή κοπέλα κ η άλλη κι ευτυχώς στηρίζει πολύ την αδελφή μου -το "άβουλο πλάσμα"....

Τα ξέρω... αλλά τα κάνουν εκεί που τους παίρνει! Γιατί όταν εγώ τα πρώτα χρόνια την τάπωνα την πεθερά της, το βούλωνε η κυρία...

Τη θυμήθηκα κι άρχισα να τρέμω..........

Νιτσα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, κι έτσι έχω μεγαλώσει.

Σε περιβάλον ήρεμο, ξεκάθαρο, χωρίς προστριβές και μικρότητες...

Όταν όμως μπαίνεις σε ένα διαφορετικό περιβάλον κι απέναντι σου έχεις έναν άνθρωπο που φωνάζει, κατηγορεί και στην κυριολεγία σε τρελαίνει με τον εγωισμό του έως ώτου γίνει το δικό του, και παράλληλα σε πληγώνει και σε προσβάλει μ'αυτά που λέει, τότε τι κάνεις; Πως αντιδράς σε όλο αυτό το φιάσκο;

Πως μπορείς να αγαπήσεις μετά αυτόν τον άνθρωπο και να τον εκτιμήσεις; Δεν γίνεται...

Σου το λέω εγγυημένα γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθειες..

Κάθε άνθρωπος και κάθε κατάσταση είναι διαφορετική.

Εκεί που νομίζω ότι λίγο συγκλίνουν τα πράγματα είναι στο ότι οι περισσότερες δεν αγαπάνε τις νυφες τους, κι αυτό γιατί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το οιδηπόδοιο με τους γιους τους....

παιδι μου βεβαια δεν μπορεις να νιωσεις αγαπη για ενα ανθρωπο που δεν στην προσφερει ειναι δυνατον ... αλλα εγω δεν θελω και αυτον τον ανθρωπο να μου χαλαει την ψυχικη , οικογενειακη ηρεμεια μου ... και ας ειναι η μανα που με γεννησε .. ΠΟΤΕ... 5 χρονια παντρεμενη και η πρωτη νυφη σε εμας γιατι εχει αλλες 2 εχω ακουσει ολα τα κουλα τωρα ομως ξερει οτι δεν τα σηκωνω ποια και δεν κανει καν την κινησει να πει κατι .... ξερει οτι θα με βρε μπροστα της ... κανουμε νομιζω και οι δυο το τυπικο μας και αυτη καμια φορα και τιποτα αλλα σκασιλα μου ... και εχω ηρεμη οικογενεια εκανε την επιλογη της απο την αρχη με την σταση της ουτε εμενα με βρυζει πουθενα αλλα ουτε εγω λεω για εκεινη σε αλλους μεσα στον κυκλο μας (μονο εδω λεω βασικα ):mrgreen: . ετσι που λενε ολα μελι γαλα σπιτι της και σπιτι μου και ο καθενας κανει την ζωη του .... ουτε εγω ηθελα να γινω σκληρη μαζι της αλλα με αναγκασε ... :tongue:

Αυτό που λέει η jenia... να είστε ήρεμες στην οικογένεια σας κι όλοι οι υπόλοιποι περισσεύουν!!!

βεβαια η ηρεμια μας ειναι το παν ..... θα κατσω εγω να σκασω αμα η πεθ ... θελει να μην πω και εγω τι ασε μας απο εκει θα την κανω εγω να με αγαπησει αφου εκεινη δεν εχει την διαθεση ουτε την θελησει να κανει κατι γιαυτο ...

ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια κι εγώ αυτή την τακτική ακολουθώ, γιατί αλλιώς θα βάλω μπουρλώτο στο σπίτι μου, αλλά πολλές φορές δεν πιάνει!

Έτσι και την πιάσουν τα διαόλια της δεν χαμπαριάζει τίποτα και δεν υπολογίζει κανέναν!!! Ποιος είδε τον Θεο και δεν τον φοβήθηκε!!!:twisted::twisted:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...