Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Ρε Σεβη κι εγώ τρελάθηκα σου λέω, μου γύρισε το μάτι στο άσπρο. Που για να κοιταχτεί δεν τη χωράει ο καθρέφτης η φακλάνα, και να μου πει το αγγελούδι μου χοντρό. Ρε αϊ σιχτίρ από'δω.

Είναι απλό beba μου... Ξεκατινιάζεσαι για μία φορά, ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους και τη στέλνεις αδιάβαστη;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η πεθερούλα μου είναι Καλή-Χρυσή-Άγια... Μένει ακριβώς δίπλα μας. Δεν ανακατεύεται ποτέ σε τίποτα, ούτε ο πεθερούλης (ο οποίος κούκλα μ' ανεβάζει και κούκλα με κατεβάζει, είναι να σου ανεβάζει το ηθικό). Μας κρατάνε τα παιδιά όποτε γουστάρουμε (βόλτες, ταξίδια οι 2 μας κλπ κλπ). Με υποστηρίζει αφάνταστα και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... Έχουν άψογη σχέση και με τους γονείς μου... Για να μη σας πω για τα δώρα που μου κάνει... Εξου κ το ταξίδι στην πατρίδα σου που της έκανα δώρω στα γεννέθλια της.

Οπότε..... καταλαβαίνετε πως ο μόνος λόγος για να μπω στις πεθερόπληκτες είναι.........ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ χε χε χε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζούλια ζούλια

Να μακαρίζεις την τύχη σου κάθε μέρα Νίτσα!!!!

Ούτε που μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχουν και τέτοια πεθερικα!!

Μακάρι να ήταν περισσότερα και λιγότερες εμείς οι καμμένες!!

Ρε Σεβη κι εγώ τρελάθηκα σου λέω, μου γύρισε το μάτι στο άσπρο. Που για να κοιταχτεί δεν τη χωράει ο καθρέφτης η φακλάνα, και να μου πει το αγγελούδι μου χοντρό. Ρε αϊ σιχτίρ από'δω.

Τι ζώον Χριστέ μου!!!!!

Καλά δεν ντρέπονται λίγο να κακολογουν τα εγγόνια τους;;; Δεν κοιτάν τα χάλια τους λέω 'γω;

Τα 'χω πάρει τώρα!!!!

Κι εμένα όταν ήταν 10-12 μηνών η μικρή, γυρνάει η όρκα και μου λέει : "Πω,πω!!! Πολλά νεύρα έχει το παιδί! Από που πήρε;" (Σημειωτέον το παιδί εβγαζε δόντια, και η ιδια νευρική σαν ψυχάκιας)!

Αφρίζω κι εγώ και δεν άντεξα και της λέω "Πάντως όχι από το δικό μου σόϊ. Εμείς δεν έχουμε νευρικούς!!!!"

Ε, μα μου γύρισε το μυαλό!!!!:twisted::twisted::twisted:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τι κακίες είναι αυτές ρε παιδιά???

Από ποιό σόι πήρε το παιδί? Είναι δυνατόν... χώστε τα κανονικά...

Σ ευχαριστώ Ελένη μου αλλά αν διαβάσεις παρακάτω είχαμε κι εμείς ιστορίες μέχρι να βρεθούμε μονιασμένες... Αλλά είπαμε είναι καθαρά θέμα ανθρώπου.. Η αδελφή μου πχ αν έλεγε τα μαζεύω και φεύγω, πεθερά της θα άνοιγε την πόρτα και θα της έδινε και τη βαλίτσα στο χέρι!!!!

Σ ευχαριστώ Ελένη μου αλλά αν διαβάσεις παρακάτω είχαμε κι εμείς ιστορίες μέχρι να βρεθούμε μονιασμένες... Αλλά είπαμε είναι καθαρά θέμα ανθρώπου.. Η αδελφή μου πχ αν έλεγε τα μαζεύω και φεύγω, πεθερά της θα άνοιγε την πόρτα και θα της έδινε και τη βαλίτσα στο χέρι!!!!

δεν μας ξαναλες πώς την έστρωσες; μόνο με την απειλή ότι φεύγεις;

συμπάσχω με την αδερφούλα σου!

ελένη, μπράβο που απάντησες.

εγώ γιατί κατάπινα τη γλώσσα μου ρε φούστη μου.:roll::wink::(

το διάβασα Νίτσα μου και το'κάνα κι εγώ αλλά δεν έπιασε γιατί ο μακάκας δεν πρόσθεσα το παίρνω τα μπογαλάκια μου και φεύγω! Μόνο σκοτώθηκα μαζί της!

Σέβη ου ξέρεις πόσα έχω καταπιεί;;; Άπειρα!!!

Ε, από κάποια στιγμή και μετά κάνεις ένα μπαμ κι όποιον πάρει ο χάρος!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

δεν μας ξαναλες πώς την έστρωσες; μόνο με την απειλή ότι φεύγεις;

συμπάσχω με την αδερφούλα σου!

Όχι μόνη της η απειλή τι να σου κάνει??? Της μίλησα ειλικρινά και ξεκάθαρα... Κατάλαβε ότι δεν σηκώνω πολλά-πολλά και όλα μέλι γάλα. Με το σεις και με το σας.

Όχι μόνη της η απειλή τι να σου κάνει??? Της μίλησα ειλικρινά και ξεκάθαρα... Κατάλαβε ότι δεν σηκώνω πολλά-πολλά και όλα μέλι γάλα. Με το σεις και με το σας.

μόνες σας, με δική σου πρωτοβουλία; με τρόπο ή χύμα; αυτή δεν είπε τα δικά της; λέγε λεπτομέρειες. πετάς μια βόμβα και φεύγεις.

μόνες σας, με δική σου πρωτοβουλία; με τρόπο ή χύμα; αυτή δεν είπε τα δικά της; λέγε λεπτομέρειες. πετάς μια βόμβα και φεύγεις.

Θα στα πω όλα το απόγευμα γιατί τώρα τρέχω σαν την τρελή με τη δουλειά.

Μούτσ μούτσ

Nitsa...κι εγω δεν ειμαι πεθεροπληκτη αλλα μ'αρεσει να μαθαινω ποσο καλυτερη γινεται μερα παρα μερα η Σεβη στο να ειναι ανωτερος ανθρωπος!!

Αληθεια:rolleyes:!!

με αφορμη το μνμ της my_beba...(μου επιτρεπεις εε??)απορω πως ενα τετοιο μωρο τους φαινεται χοντρο!!!!Πραγματικα....η δικια μου οταν ηταν στον μηνα της μικρουλας ειχε το ιδιο ακριβως υψος και 1 κιλο+ και χοντρη δεν την λες με τιποτε....Λυγεροκορμη ναι,ενα παιδι που πιανεται ναι...αλλα οχι χοντρουλα ρε χαζοι ανθρωποι..

Νομιζω βεβαια οτι την διαφορα εδω την κανει ο τροπος που λες κατι και το τι κρυβεται πισω απο τα λογια....Οταν γινεται για να πικαρουμε την μαμα...και οι συγκεκριμενοι μαλλον αυτο ηθελαν:confused:

κι εγω μια απο τις μη πεθεροπληκτες νυφουλες ειμαι.

αλλα οπως και η νιτσα μου αρεσει να μπαινω να μαθαίνω

τι τραβαν οι καημενουλες οι νυφουλες μας..............

ε....και για λιγο κους κους:mrgreen:.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Θα στα πω όλα το απόγευμα γιατί τώρα τρέχω σαν την τρελή με τη δουλειά.

Μούτσ μούτσ

ακόμα περιμένω τα ιδιαίτερα μαθήματα.:P ξεχασιάρα.

μάρσολαν, γέλα κιουρία μου, γέλα!:mrgreen:

Δώρα, κι εσύ τέκνο βρούτε;:roll::lol:

όσο γελοία κι αν σας φαίνονται, οι λέξεις δεν αποδίδουν το νόημα της κακίας που έχουμε ζήσει και ζούμε κατά καιρους. απλά παίρνουμε ανάσα από τις χαρές της ζωής.;):)

ακόμα περιμένω τα ιδιαίτερα μαθήματα.:P ξεχασιάρα.

μάρσολαν, γέλα κιουρία μου, γέλα!:mrgreen:

Δώρα, κι εσύ τέκνο βρούτε;:roll::lol:

όσο γελοία κι αν σας φαίνονται, οι λέξεις δεν αποδίδουν το νόημα της κακίας που έχουμε ζήσει και ζούμε κατά καιρους. απλά παίρνουμε ανάσα από τις χαρές της ζωής.;):)

ετσι ειναι σαβουλα μου...και προς θεου δεν μας φενονται καθολου γελοια....

υπαρχουν τοσο κακοι ανθρωποι που προσπαθουν να επιβληθουν στην ζωη των παιδιων τους,κυριως στους γιους τους,στο πως να ζησουν με την οικογενεια τους!!!!!!

η μαμα μου περασε πολυ δυσκολα με την πεθερα της,τις εβγαλε το λαδι,κοντεψε να την χωρισει απο τον μπαμπα μου.

ενω με την κορουλα της καλη και.......αγια!!!!!!!!!!

παρολο που εχει πολλα χρονια που εχει φυγει απο την ζωη,ακομα με πονανε εκεινα που περασαμε εξαιτιας της!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ετσι ειναι σαβουλα μου...και προς θεου δεν μας φενονται καθολου γελοια....

υπαρχουν τοσο κακοι ανθρωποι που προσπαθουν να επιβληθουν στην ζωη των παιδιων τους,κυριως στους γιους τους,στο πως να ζησουν με την οικογενεια τους!!!!!!

η μαμα μου περασε πολυ δυσκολα με την πεθερα της,τις εβγαλε το λαδι,κοντεψε να την χωρισει απο τον μπαμπα μου.

ενω με την κορουλα της καλη και.......αγια!!!!!!!!!!

παρολο που εχει πολλα χρονια που εχει φυγει απο την ζωη,ακομα με πονανε εκεινα που περασαμε εξαιτιας της!

αλήθεια σου λέω ότι αν δεν τα ζούσα, αν μόνο τα διάβαζα, θα έριχνα το γέλιο της αρκούδας. μερικές φορές γελάω κι εγώ.

αλλά τις πιο πολλές φορές πονάει. και δεν θέλω όταν αρχίσει να καταλαβαίνει η Χρύσπα να πάρει τίποτα αρνητικό από τη γιαγιά της, καμία πίκρα.

και δεν έχει να κάνει με τις μανάδες αντρών.

και η δική μου μάνα, με καλό τρόπο, ευθέως παντα(έχει τεράστια σημασία για μένα η ειλικρίνεια-ευθύτητα) θα προσπαθήσει να μου δείξει το σωστό, το πρέπει, το καλό. αλλά όταν εγώ και ο σύζυγος έχουμε αποφασίσει άσπρο, άσπρο θα παραμείνει, δεν θα αλλάξει.

αν μεσολαβήσει, πισώπλατα εννοείται,η όρκα, το άσπρο δεν έχει χρόνο ζωής.:(

Λοιπόν κορίτσια βάλτε κρασάκι κι ελάτε....

Η πεθερά μου, γενικά, ποτέ δε μου δημιούργησε κπ ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είχε για πολύ καιρό το θέμα με τις μπηχτές που εμένα μ εκνεύριζε αφάνταστα.

Όταν παντρευτήκαμε με το Γιάννη είμασταν 22 & 25ετών κ όλη η ιστορία ξεκίνησε λίγο πριν το γάμο, 2βδομάδες περίπου, που θέλανε (τα πεθερικά) να ακυρώσουν τα πάντα διότι ήταν ετοιμοθάνατος ο παππούς (σημ. πατέρας πεθεράς). Οπότε ήρθαν στο σπίτι μας, το πατρικό, για να το συζητήσουν με τους γονείς μου οι οποίοι ήταν αντίθετοι βέβαια διότι είχαμε δώσει παντού προκαταβολές κλπ κλπ. Αφού γίναμε κ...ος όλοι μαζί κ λέω στο Γ. αν ακυρωθεί ο γάμος ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ γυρίζει και τους λέει (μη χαίρεστε, 1η και τελευταία φορά ήταν που μίλησε) "εμείς θα παντρευτούμε και αν δε θέλετε μην έρθετε". Γίνετε ο γάμος, ο παππούς εν ζωή ακόμη, και μείναμε από πάνω έως ότου χτίσουμε το σπίτι δίπλα κι εκεί άρχισαν τα "γλέντια". Κάθε φορά που έφευγα, έβγαινε έξω κ με ρωτούσε που πάω. Μία δύο, δεν άντεξα... της λέω "λογαριασμό θα σου δώσω?". Φρίκαρε... δε μου μιλουσε 5μέρες..Αφού είδε ότι δεν κάνω κίνηση, με φώναξε στο σπίτι της και μου είπε πόσο έχει αγωνιστεί στη ζωή της για να μεγαλώσει τα παιδιά της (την ασπαζομαι σε αυτό) κλπ κλπ. Εκεί της εξήγησα ότι θεωρώ τον ευατό μου αρκετά εκλεπτυσμένο για να δίνω αναφορά και την παρακάλεσα να μη με ξαναρωτήσει, αν θέλω θα της το πω μόνη μου. Έκτοτε κάθε φορά που έφευγε ερχόταν κ μου έλεγε που πηγαίνει για την περίπτωση που χρειαστώ κάτι... Κάθε φορά που ανακατευόταν σε οτιδήποτε της έλεγα να κοιτάει το σπίτι της κι έτσι έληγε...

Ποτέ βέβαια δεν την πρόσβαλα... Ναι μεν σκληρή αλλά αποτελεσματική...

Βέβαια κι εκείνη ποτέ δεν έβαλε λόγια στο Γ., ποτέ ποτέ δεν τον ανακάτεψε, όπως κι εγώ, σε δική μας σύγκρουση! που θα μπορούσε να πει τα 1002.

Όταν γέννησα τον Π. δε με άφηνε να βγω από το σπίτι μέχρι να 40ήσω, όυτε καν για ν απλώσω ρούχα. Καλά, είχα τρελαθεί εντελώς τότε. Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, ήθελα να βγω κι ένιωθα φυλακισμένη, όλη μέρα έκλαιγα. Φανταστείτε ότι ήταν βαριάς μορφής κατάθλιψη και δε μπορούσα να θηλάσω, έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο επί 1μήνα κι επειδή πέτρωνε το στήθος μου, μου έκανε η ίδια μασάζ για να μην πάθω μαστίτιδα. Μετά τα 40 μου πέρασαν όλα βέβαια, ευτυχώς, γιατί κόντευε να αυτοκτονήσει. Όταν γέννησα την Όλγα (07/2008) και πλέον δίπλα στο δικό μας σπίτι μετά από 7μέρες (5 στο μαιευτήριο και 3σπίτι) κι ενώ έρχονταν σε καθημερινή βάση μαμά-πεθερά για να λούσουν την εγγόνα, να πιουν και καφέ (σημ. η Ολγίτσα έχει κ των 2γιαγιάδων το όνομα) τους λέω κι εγώ η δύσμοιρη ότι μιας και είναι σπίτι μου θέλω να πάω σοπερ-μάρκετ. Είχα κάνει καισαρική αλλά ένιωθα πολύ καλά, πολύ καλή ψυχολογία, ήταν και καλοκαίρι, τεσπα ανάρρωσα γρήγορα. Έγινε ελαφρώς της τέτοιας το κάγ...λο... γιατί άρχισαν (η πεθερά μου κυρίως, η μάνα τουμπεκί ψιλοκομμένο) "και που θα πας? λεχώνα γυναίκα? Νίτσα δεν είναι να παίζεις μ αυτά και μπορεί να σε ματιάσουν κ να σου κοπεί το γάλα, και μπορεί να κολλήσεις μικρόβια κλπ κλπ"... Επειδή δεν το άντεχα όλο αυτό και μ εκνευρίζει να μου επιβάλλονται αυτό που της είπα ήταν ότι κουμάντο στο σπίτι μου κάνω εγώ, αν δε θέλετε να κρατήσετε τα παιδιά για να πάω για ψώνια σπίτια σας, κι εγώ θα πάω όταν έρθει ο Γ. και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα. Πάντως φύγανε κλαίγοντας. Η πεθερά μου έκλαιγε με τον τρόπο που της μίλησα και η μάνα μου έκλαιγε που ταπείνωσα έτσι την πεθερά μου. Ήρθε ο Γ., πήγα για ψώνια. Βέβαια, είχαμε εξηγηθεί με το Γ. Του είχα πει αν θέλεις να παθω πάλι κατάθλιψη και να τραβάς τα μαλλιά σου, πες μου κι εσύ να κλειστώ... όχι όχι δεν άντεχε να τραβήξει πάλι τα ίδια. Γιατί στον Παν. τη λοχεία την περάσαμε μαζί με το Γ. Ήταν δουλειά-σπίτι, εγώ έκλαιγα ασταμάτητα κ βοηθούσε τη μάνα του στη φροντίδα του μωρού...

Α το άλλο!!! ναι.. είχαμε τσακωθεί για τη βάφτιση του Παν. Τότε χτίζαμε δίπλα κ δεν υπήρχε ρευστότητα για γλέντια. Μου λέει λοιπόν -μην κάνετε γλέντι, καλέστε μόνο φίλους και 1α ξαδέλφια και το γιορτάζετε έτσι. Έχουν κ τεράστιο σόι, εν τω μεταξύ, και της λέω κι εγώ ότι εγώ τους θείους μου θα τους καλέσω γιατί είναι όλοι κι όλοι 5ατομα και γίνεται της κακομοίιιιρας. Δε θέλω να το θυμάμαι... - και τί? θα καλέσεις εσύ τους θείους σου κ τις ξαδέλφες σου κι ο Γ. κανέναν θείο του (60άτομα όλοι μαζί)? αυτός δεν έχει θείες δηλαδή? έρχεται κ ο άντρας μου, του λέει έτσι κι έτσι η γυναίκα σου με αποτέλεσμα να σκοτωθούμε... Παίρνω κι εγώ το παιδί μου κ τους λέω φεύγω κι άμα δείτε εμένα ή το παιδί μου τρυπάτε μου τη μύτη!!! ε, εκείνη δεν το περίμενε και την έπιασε (όντως) η καρδιά της, κρίση μιλάμε. Μου κοπήκαν τα πόδια. Με παρακαλούσε να μείνω, ζήτησε 1000 συγνώμη και να κλαίει ταυτόχρονα... άσε ιστορίες...

Πω πω κουράστικα ουφφφφφφφφ... να πω κι άλλα? δε μπορώ...

Θα σας πω για τώρα.. Περάσανε 6,5 χρόνια γάμου κ η πεθερά, βλέποντας άλλες κι άλλες, εκτίμησε τα χαρίσματα μου... την ειλικρίνεια, την εργατικότητα, τη νοικοκυροσύνη και κυρίως το ότι λατρεύω το γιό της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...