Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

• Μου αρέσει 1

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σου έχω στρώσει στον καναπέ!;):D σε περίμενα.:mrgreen:

Καλημέρα Σεβούλα.... είμαι αργά τα ζώα μου αργά...

Εμένα η πεθερούλα μου είναι Καλή-Χρυσή-Άγια... Μένει ακριβώς δίπλα μας. Δεν ανακατεύεται ποτέ σε τίποτα, ούτε ο πεθερούλης (ο οποίος κούκλα μ' ανεβάζει και κούκλα με κατεβάζει, είναι να σου ανεβάζει το ηθικό). Μας κρατάνε τα παιδιά όποτε γουστάρουμε (βόλτες, ταξίδια οι 2 μας κλπ κλπ). Με υποστηρίζει αφάνταστα και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... Έχουν άψογη σχέση και με τους γονείς μου... Για να μη σας πω για τα δώρα που μου κάνει... Εξου κ το ταξίδι στην πατρίδα σου που της έκανα δώρω στα γεννέθλια της.

Οπότε..... καταλαβαίνετε πως ο μόνος λόγος για να μπω στις πεθερόπληκτες είναι.........ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ χε χε χε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζούλια ζούλια

Εμένα η πεθερούλα μου είναι Καλή-Χρυσή-Άγια... Μένει ακριβώς δίπλα μας. Δεν ανακατεύεται ποτέ σε τίποτα, ούτε ο πεθερούλης (ο οποίος κούκλα μ' ανεβάζει και κούκλα με κατεβάζει, είναι να σου ανεβάζει το ηθικό). Μας κρατάνε τα παιδιά όποτε γουστάρουμε (βόλτες, ταξίδια οι 2 μας κλπ κλπ). Με υποστηρίζει αφάνταστα και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... Έχουν άψογη σχέση και με τους γονείς μου... Για να μη σας πω για τα δώρα που μου κάνει... Εξου κ το ταξίδι στην πατρίδα σου που της έκανα δώρω στα γεννέθλια της.

Οπότε..... καταλαβαίνετε πως ο μόνος λόγος για να μπω στις πεθερόπληκτες είναι.........ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ χε χε χε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζούλια ζούλια

Κακιααααααααααααααααα και κουτσομπολα!!!!:tongue::mrgreen:χαχαχαχαχαχα

Μπραβο κοριτσακι μου να τους χαιρεσαι να εισαστε παντα αγαπημενοι και να σε βοηθανε!!εισαι πολυ τυχερη ειναι πολυ σπανιο πλεον να βρεις τετοια πεθερικα!!δυστυχως με τις νυφες κατι παθαινουν ενω με τους γαμπρους ειναι παντα καλα!υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που δεν θελουν ουτε τους γαμπρους μονο τα παιδια τους!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άψογη η Λευκή!

Πεθερά/Πεθερός - Λευκή: 0-2 :D

:lol::lol::lol::lol::lol:

...Μέρα!:twisted::twisted::twisted:

Μετά από 1 μήνα και 2 μέρες ήρθαν τα πεθερικά για επίσκεψη (μένουν 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από εμάς) γιατί τους έλειψε η μπέμπα(λέει). Έφεραν κι ένα κουτί πάστες. Κάθισαν και εγώ πήγα να τους κεράσω ένα ρημαδογλυκό του κουταλιού (ωραιότατο πορτοκάλι) που είχα.

"Α, όχι, να μας βάλεις από αυτά που φέραμε που είναι φρέσκα".

"Καλέ δεν έπρεπε να τα φέρετε, αφού θέλατε φρέσκα ας τα τρώγατε στο σπίτι σας" λέω εγώ γελώντας. Ε, γέλασαν κι αυτοί και έφαγαν την πάστα τους.

Σε λίγο, άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις (τυπικές) για την μπέμπα. Κι εκεί κάπου ο περήφανος πατέρας (ο καψερός ο άντρας μου) έλεγε τι καλό παιδάκι που έχουμε, και πως είμαστε τυχεροί που δεν μας ταλαιπωρεί με το φαγητό και τρώει όλο αυτό που πρέπει. Καταχάρηκαν αυτοί, και άρχισαν "αχ χοντρούλα μου, αχ μπουμπούκα μου, αχ χοντρούλα μου, αχ χοντρούλα μου, αχ χοντρούλα μου". Κάπου εκεί εγώ άρχισα να τα παίρνω. Το παιδάκι μου είναι 8 κιλά και 75 πόντους ύψος και χοντρό δεν το λες σε καμία περίπτωση. Αγριοκοιτάω. "Τι καλά εσύ θα γίνεις εύσωμη όταν μεγαλώσεις". Μόλις το άκουσα αυτό πρέπει να έβγαλα φωτιές από τα αυτιά αλλά....κιουρία!!! Φοράω το πιο γλυκό προσποιητό χαμόγελό μου και λέω "Μπα, αποκλείεται! Το παιδάκι μου δεν έχει πάρει από το σόι σας, δεν το βλέπεις πως είναι ίδια εγώ???"

Μόκο η καρακάξα.

Πάμε παρακάτω. Πεθερός: "τι κάνεις εσύ Λευκή? Μοναξιά εεεε???" (με βλέμμα γεμάτο λύπηση και συγκατάβαση). Και απαντάει ο άντρας μου "ε βέβαια, την πήρε κανενας ενα τηλέφωνο? πέρασε κανένας από'δω να της κάνει παρέα? πώς να μην έχει μοναξιές?" και συμπληρώνω εγώ, γεμάτη καλοσύνη και με μειλίχιο χαμόγελο "δεν πειράζει αγάπη μου, εγώ έχω την παρέα της μπέμπας και τη δική σου, κι όσο έχω εσάς δεν θα είμαι ποτέ μόνη...".

Μόκο και ο πεθερός.

Η επίσκεψη είχε διάρκεια 45 λεπτά. Άντε, τέλος Φεβρουαρίου πάλι. Θα αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά από τώρα.

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Εισαι φοβερη μακαρι να ειχα και εικονα τις φατσες τους!!!!:twisted::twisted:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ζούλια ζούλια

:lol::lol:

εγώ πάντως ζηλεύω!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μου πεθερούλα ειναι καλή χρυστή αλλά τρομερός σεναριογράφος.....

γιατί η νύφη μου είπε να μην αφήνω ξένους να δίνουν στο παιδί φαγώσιμα... ααααα γιατί δεν θέλει να της κρατάω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά.

γιατί η νύφη μου είπε όχι το παιδί στο σπίτι μου όταν υπάρχει επισκέπτης που καπνίζει... ααααα γιατί θέλει να με κάνει πέρα να μου προσβάλει τους επισκέπτες και επιπλέον δεν θέλει να της κρατήσω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά.

γιατί η νύφη δεν έχει βγάλει ακόμα τα κλειδιά απ έξω... ααααα γιατί μου μούτρωσε επειδή άφησα ξένο να δώσω φαγώσιμο στο παιδί, επειδή μ έχει αποξενώσει από το παιδί και με τον τρόπο της με έχει κάνει πέρα και επιπλέον επειδή δεν θέλει να της κρατήσω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά...

αυτά έτσι ένα μικρό πολύ πολύ μικρό παραδειγματάκι...

U6Vip2.png

Κακιααααααααααααααααα και κουτσομπολα!!!!:tongue::mrgreen:χαχαχαχαχαχα

Μπραβο κοριτσακι μου να τους χαιρεσαι να εισαστε παντα αγαπημενοι και να σε βοηθανε!!εισαι πολυ τυχερη ειναι πολυ σπανιο πλεον να βρεις τετοια πεθερικα!!δυστυχως με τις νυφες κατι παθαινουν ενω με τους γαμπρους ειναι παντα καλα!υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που δεν θελουν ουτε τους γαμπρους μονο τα παιδια τους!!

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ.....

Κορίτσια, είναι καθαρά θέμα ανθρώπου... Είναι άλλες που ζηλεύουν και τα κάνουν από εγωισμό!!! έλεος... γι αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις μακριά κι αγαπημένοι!!!

Φαντάζεσαι??? μένουμε δίπλα, κολλητά όμως, να μου δημιουργούσε προβλήματα??? ποιές αγάπες και ποιούς έρωτες... θα ήμουν όπου φύγει-φύγει.. Μου κάνε κολπάκια στην αρχή αλλά κοπήκανε όταν είπα σε τσακωμό βαρβάτο που είχαμε ότι "αν είναι έτσι κράτα το γιό σου εγώ φεύγω κι άμα δείτε εμενα ή το παιδί μου τρυπάτε μου τη μύτη"... Παραλίγο να πάθει έμφραγμα, να τρέχει ο Γ. πανικόβλητος αυτή να με παρακαλάει να μείνω και 1000 συγνώμες... Άσε ιστορίες... το έφαγα κι εγώ το αγγουράκι στις αρχές...

Αλλά... κακιά δεν είναι!!!!!!!!! Της είπα κι εγώ πολλά και μπήκε ο καθένας στη θέση του, όλα αυτά πριν 5χρόνια. 6 είμαστε παντρεμένοι!!! Να προσθέσω.... επειδή είμαστε και Πόντιοι σκεφτόταν ότι δεν θα ήθελε να έχει χωρισμένο γιο και δη να είναι αυτή η αιτία;););) κατάλαβες?

E μα κι εσύ γιατί δεν αφήνεις τη γυναίκα να σου κρατήσει το παιδί να δει τη γλύκα; Ε; ε;

Διαφημίσεις

Η δικιά μου πεθερούλα ειναι καλή χρυστή αλλά τρομερός σεναριογράφος.....

γιατί η νύφη μου είπε να μην αφήνω ξένους να δίνουν στο παιδί φαγώσιμα... ααααα γιατί δεν θέλει να της κρατάω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά.

γιατί η νύφη μου είπε όχι το παιδί στο σπίτι μου όταν υπάρχει επισκέπτης που καπνίζει... ααααα γιατί θέλει να με κάνει πέρα να μου προσβάλει τους επισκέπτες και επιπλέον δεν θέλει να της κρατήσω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά.

γιατί η νύφη δεν έχει βγάλει ακόμα τα κλειδιά απ έξω... ααααα γιατί μου μούτρωσε επειδή άφησα ξένο να δώσω φαγώσιμο στο παιδί, επειδή μ έχει αποξενώσει από το παιδί και με τον τρόπο της με έχει κάνει πέρα και επιπλέον επειδή δεν θέλει να της κρατήσω το παιδί τώρα που θα επιστρέψει στη δουλειά...

αυτά έτσι ένα μικρό πολύ πολύ μικρό παραδειγματάκι...

Η δικιά σου θα λέγετε .... "Η ΣΠΑΖΑ*****Ο ΠΕΘΕΡΑ". Δε βρίσκω άλλο πιο αντιπροσωπευτικό, παιδάκι μου!!! ΗΡΩΙΔΑ ΗΡΩΙΔΑ

...Μέρα!:twisted::twisted::twisted:

Μετά από 1 μήνα και 2 μέρες ήρθαν τα πεθερικά για επίσκεψη (μένουν 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από εμάς) γιατί τους έλειψε η μπέμπα(λέει). Έφεραν κι ένα κουτί πάστες. Κάθισαν και εγώ πήγα να τους κεράσω ένα ρημαδογλυκό του κουταλιού (ωραιότατο πορτοκάλι) που είχα.

"Α, όχι, να μας βάλεις από αυτά που φέραμε που είναι φρέσκα".

"Καλέ δεν έπρεπε να τα φέρετε, αφού θέλατε φρέσκα ας τα τρώγατε στο σπίτι σας" λέω εγώ γελώντας. Ε, γέλασαν κι αυτοί και έφαγαν την πάστα τους.

Σε λίγο, άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις (τυπικές) για την μπέμπα. Κι εκεί κάπου ο περήφανος πατέρας (ο καψερός ο άντρας μου) έλεγε τι καλό παιδάκι που έχουμε, και πως είμαστε τυχεροί που δεν μας ταλαιπωρεί με το φαγητό και τρώει όλο αυτό που πρέπει. Καταχάρηκαν αυτοί, και άρχισαν "αχ χοντρούλα μου, αχ μπουμπούκα μου, αχ χοντρούλα μου, αχ χοντρούλα μου, αχ χοντρούλα μου". Κάπου εκεί εγώ άρχισα να τα παίρνω. Το παιδάκι μου είναι 8 κιλά και 75 πόντους ύψος και χοντρό δεν το λες σε καμία περίπτωση. Αγριοκοιτάω. "Τι καλά εσύ θα γίνεις εύσωμη όταν μεγαλώσεις". Μόλις το άκουσα αυτό πρέπει να έβγαλα φωτιές από τα αυτιά αλλά....κιουρία!!! Φοράω το πιο γλυκό προσποιητό χαμόγελό μου και λέω "Μπα, αποκλείεται! Το παιδάκι μου δεν έχει πάρει από το σόι σας, δεν το βλέπεις πως είναι ίδια εγώ???"

Μόκο η καρακάξα.

Πάμε παρακάτω. Πεθερός: "τι κάνεις εσύ Λευκή? Μοναξιά εεεε???" (με βλέμμα γεμάτο λύπηση και συγκατάβαση). Και απαντάει ο άντρας μου "ε βέβαια, την πήρε κανενας ενα τηλέφωνο? πέρασε κανένας από'δω να της κάνει παρέα? πώς να μην έχει μοναξιές?" και συμπληρώνω εγώ, γεμάτη καλοσύνη και με μειλίχιο χαμόγελο "δεν πειράζει αγάπη μου, εγώ έχω την παρέα της μπέμπας και τη δική σου, κι όσο έχω εσάς δεν θα είμαι ποτέ μόνη...".

Μόκο και ο πεθερός.

Η επίσκεψη είχε διάρκεια 45 λεπτά. Άντε, τέλος Φεβρουαρίου πάλι. Θα αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά από τώρα.

:twisted::twisted::twisted::twisted:

τί σκατόψυχοι!

σας παραδέχομαι, και πιο πολύ τον άντρα σου.

σε παρόμοιο σκηνικό, όχι που δεν θα είχα, ό άντρας μου έκανε πάλι τον κουφό, εγώ πήγα να εκραγώ και στο τέλος δεν είπα τίποτα.

σύζυγος κουφός, Σέβη μουγγή αρχικά, μετά τρελλή!

μη μιλάς καθόλου, αφού ο άντρας σου είναι μαζί σου, άστους να μαμηθούν τα κέρατα!

η μικρή σου είναι ζωγραφιά! έτσι για να λέμε αλήθειες!

στη δική μου κόρη η όρκα-μιλάμε για μπουλντόζα σε πάχος-οργασμός λίπους- είπε ότι είναι χοντρούλα. ξεκίνησε με το ότι θα την έκανα χοντρή-παχύσαρκη λόγω αποκλειστικού θηλασμού. ενώ μια εβδομαδα νωρίτερα από τη ζύγισή της φοβόταν μήπως το παιδί δεν έπαιρνε βάρος.

μόνο την αγριοκοίταξα, αλλά δεν μου βγήκε λέξη.

από τότε έχει ξαναπετάξει κάτι για τροφαντούλα, αλλά ... θα χρησιμοποιήσω την ατάκα σου, αν δεν σε πειράζει.

Νίτσα, και η δική μου μου κάνει δώρα, αγαπάει τη μικρή, την προσέχει σαν τα μάτια της, αλλά η αρρώστια της είναι ανίατη.

είμαστε σε απόσταση ασφαλείας.

αν της έλεγα ότι φεύγω και δεν θα ξαναδεί το παιδί, θα χαιρόταν, γιατί

1. δεν είναι πόντια, μικρασιάτισσα (το αντίθετο σε καταγωγή το μαντεύεις;)

2. δεν πιστεύει σε ό,τι πιστεύω.

υ.γ. δεν είμαι καρδιτσιώτισσα. ο πεθερός μου είναι.

Ρε Σεβη κι εγώ τρελάθηκα σου λέω, μου γύρισε το μάτι στο άσπρο. Που για να κοιταχτεί δεν τη χωράει ο καθρέφτης η φακλάνα, και να μου πει το αγγελούδι μου χοντρό. Ρε αϊ σιχτίρ από'δω.

Καλά Σέβη μ' έχεις πεθάνει με τους χαρακτηρισμούς που της αποδίδεις.......

Αντί να πει ... έχω καλή νύφη, αγαπάει το γιό μου, είναι σωστή μάνα, μορφωμένο κορίτσι έχει και παράπονα μη χέσω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...