Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

PETHEROPLIKTES NUFOULES!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Για όλα φταίνε οι άντρες!!!

Καλά, υπάρχουν μερικές όμως που απλά δεν μπαίνουν στην θέση τους... Με τίποτα και ποτέ... Αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να το καταλάβεις... Όχι βέβαια ότι δεν τα έριχνα όλα πάνω στον σύζυγο...

Ελενη έτσι είναι...

Αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να το καταλάβεις!

και βέβαια,δεν μπορείς να τα ρίξεις όλα στον άντρα σου, γιατί όταν η γυναίκα είναι για ψυχιατρείο τι να σου κάνει κι αυτός;

Καποια στιγμή, σηκώνει τα χέρια ψηλά και παραδίνεται...

Κάπου εκεί καλμάρω, γιατί αλλιώς θα τον τρελλάνουμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου μπουμπού μου.

αν όμως παρά τη συμφωνία σας, το 2ο ήταν αγόρι και ήθελαν και το όνομα του πεθερού; και γινόταν το έλα να δεις;και απειλές κι εκβιασμοί και πισώπλατες συζητήσεις; και σε κατηγορούσαν ότι τον έχεις βάλει τον άντρα σου στο βρακί σου;

ενώ μπροστά σου μέλι γάλα;:shock:

τί θα έκανες χρυσό μου;

όλο απορίες είμαι!;)

Καλημέρα,

ΑΝ όπως λες γινόντουσαν όλα αυτά που περιγράφεις, θα γινόμουν έξαλλη και θα τους μάζευα όλους (την οικογένεια, πεθερό , πεθερά, άντρα) και θα τους έπαιρνε ο ακατανόμαστος! Είμαι ευθύς άνθρωπος, τα πισώπλατα είναι για άλλους...όχι για εμένα, δεν θα έμπαινα σε αυτό το τρυπάκι! Κάποτε που ήμουν αρραβωνιασμένη με κάποιον (ατύχησε η σχέση,ευτυχώς!:mrgreen:) η τότε πεθερά, έκανε κάτι τέτοια κουλά. Την πήρε και την σήκωσε μια μέρα, απ'το τηλέφωνο κιόλας και έκ τοτε δεν ξαναείπε το παραμικρό. Είμαι καλη ως εκεί που δεν παίρνει άλλο, αλλά άμα μάθω πισωκαρφώματα και πονηριές την έκατσε όποιος κι αν είναι αυτός!!! Τώρα βέβαια όλα αυτά δεν παίζει να συμβούν όπως καταλαβαίνεις, γιατί υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση! Αν το άλλο παιδάκι βγει αγόρι θα βγάλω το όνομα που μου αρέσει, γιατί του πατέρα μου το πρόλαβε η αδερφή μου εδώ και 21 χρόνια :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

ΑΝ όπως λες γινόντουσαν όλα αυτά που περιγράφεις, θα γινόμουν έξαλλη και θα τους μάζευα όλους (την οικογένεια, πεθερό , πεθερά, άντρα) και θα τους έπαιρνε ο ακατανόμαστος! Είμαι ευθύς άνθρωπος, τα πισώπλατα είναι για άλλους...όχι για εμένα, δεν θα έμπαινα σε αυτό το τρυπάκι! Κάποτε που ήμουν αρραβωνιασμένη με κάποιον (ατύχησε η σχέση,ευτυχώς!:mrgreen:) η τότε πεθερά, έκανε κάτι τέτοια κουλά. Την πήρε και την σήκωσε μια μέρα, απ'το τηλέφωνο κιόλας και έκ τοτε δεν ξαναείπε το παραμικρό. Είμαι καλη ως εκεί που δεν παίρνει άλλο, αλλά άμα μάθω πισωκαρφώματα και πονηριές την έκατσε όποιος κι αν είναι αυτός!!! Τώρα βέβαια όλα αυτά δεν παίζει να συμβούν όπως καταλαβαίνεις, γιατί υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση! Αν το άλλο παιδάκι βγει αγόρι θα βγάλω το όνομα που μου αρέσει, γιατί του πατέρα μου το πρόλαβε η αδερφή μου εδώ και 21 χρόνια :rolleyes:

αν σε όλο αυτό το σκηνικό ο άντρας σου θεωρεί τη μανούλα του αμέτοχη;

κι εσένα πηγή έντασης; παρά το ότι έχεις μιλήσει σταράτα;

Αχχχχχχ κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Φατσάκι, δυστυχώς και να το δεις, αν με το καλό κάνεις αγόρι θα λυσσάξουν για το όνομα... Ειδικά την στιγμή που δεν έχεις θέμα με το να βγάλεις τον μπαμπά σου... και ειδικότερα αν δεν έχει ακούσει το όνομα ο πεθερός... και πίστεψέ με, δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα...

Θα δείξει κορίτσια, μεγάλες κουβέντες δε λέω! Σε συζήτηση με πεθερά πριν ακόμα μείνω έγκυος, είχε ειπωθεί ότι το σωστό είναι ότι το 1ο παιδί παίρνει όνομα από το σόι του άντρα και το 2ο από την γυναίκα, αν το ζευγάρι θέλει να τηρήσει το έθιμο!

Κι επίσης έχω να πω ότι please μην τα βάζετε όλα σε ένα τσουβάλι. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε τα δικά σας πεθερικά είναι έτσι, έτσι είναι κι όλος ο κόσμος! Δεν το λέω κακοπροαίρετα, καταλαβαίνετε πως το λέω. Ούτε νομίζω ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω μετά από 9 ολόκληρα χρόνια που τους ξέρω! Λίγο απίθανο μου φάινεται, ξέρω κι εγώ, εσείς τι λέτε? Αν έρθουν πάντως - τα πάνω κάτω- τότε σημαίνει ότι 9 χρόνια παίζουμε θέατρο μεταξύ μας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ Σεβούλα μου με βάζεις να απαντήσω σε κάτι που μάλλον περνάς εσύ και εγώ δεν ξέρω να απαντήσω. Γράψε ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ! Εδώ υπάρχει κατι ψυχολογικό στη μέση, που αφορά τον άντρα σου και μάλλον θέλει πολύ συζήτηση μεταξύ σας. Δεν μπορεί να κάνει το μαυρο άσπρο ενώ φαίνεται ποιος έχει το δίκιο! Δύσκολα περνάς αν είναι έτσι και σε καταλαβαίνω. Σε πνίγει το δίκιο και δεν στο δίνει κανείς όμως ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Θα δείξει κορίτσια, μεγάλες κουβέντες δε λέω! Σε συζήτηση με πεθερά πριν ακόμα μείνω έγκυος, είχε ειπωθεί ότι το σωστό είναι ότι το 1ο παιδί παίρνει όνομα από το σόι του άντρα και το 2ο από την γυναίκα, αν το ζευγάρι θέλει να τηρήσει το έθιμο!

Κι επίσης έχω να πω ότι please μην τα βάζετε όλα σε ένα τσουβάλι. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε τα δικά σας πεθερικά είναι έτσι, έτσι είναι κι όλος ο κόσμος! Δεν το λέω κακοπροαίρετα, καταλαβαίνετε πως το λέω. Ούτε νομίζω ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω μετά από 9 ολόκληρα χρόνια που τους ξέρω! Λίγο απίθανο μου φάινεται, ξέρω κι εγώ, εσείς τι λέτε? Αν έρθουν πάντως - τα πάνω κάτω- τότε σημαίνει ότι 9 χρόνια παίζουμε θέατρο μεταξύ μας!

κι εμείς μιλημένα, συμφωνημένα τα είχαμε, από την πρώτη μέρα γνωριμίας.

πολύ θέατρο. τραγωδία!

κι εμείς μιλημένα, συμφωνημένα τα είχαμε, από την πρώτη μέρα γνωριμίας.

πολύ θέατρο. τραγωδία!

βρε παιδιά, δεν είναι θέατρο... Απλά τότε όλα αυτά είναι πολύ μακριά... Ένα βήμα την φορά!

Φατσάκι, έχεις δίκιο, κακώς τα ισοπεδώνουμε όλα, δυστυχώς όμως, όσον αφορά το όνομα και ειδικά σε αγόρια (διαδοχή λες και είναι οι βασιλιάδες) παθαίνουν αμόκ. Μακάρι να μην έχεις ποτέ σου τέτοιου είδους προβλήματα... Και φυσικά, μη χάνουμε την ουσία, μακάρι να αποκτήσεις όσα παιδιά θέλεις, όποτε το θελήσεις και το κυριότερο να είναι γερά!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το φατσάκι έχει δικιο.

Το ότι μας ετυχαν τρλλά πεθερικά δεν σημαίνει ότί όλοι οι άνθρωποι έιναι ίδιοι...

Όπως επίση ότι ο καβγάς γίνεται για το αγόρι μόνο.

Όταν ο άνθρωπος είναι στραβός, οι συμφωνίες παύουν να ισχύουν...

Για να καταλάβετε τι εννοώ, εγώ είχα τάμα στον αγιο Δημήτριο. Ο πεθερός μου Δημήτρης. Λέω ωραια!!!

Μέχρι να γεννηθεί το μωρό έλεγα η Δημητρούλα!!

Μόλις γεννηθηκε, το αποκεί σόι αρχισε να λέει να η Λουκίτσα. Επειδη όμως ξέρω ότι έχω να κάνω με ψυχοπαθή άνθρωπο, ειλικρινα φοβήθηκα μη ρίξει καμιά κατάρα στο παιδί και το έβγαλα Λουκία-Δήμητρα, και εννοείται φυσικά πως το φωνάζουμε Λουκία!

Φυσικά το όνομα δε μου άρεσε αλλά η αγάπη μου είναι μεγαλύτερη από την μακακία που την δέρνει.

Παρεπιπτόντως αν έχετε να μου προτείνετε καποιο συνδυασμό για να τη φωνάζω, δεκτός με πολύ χαρά!!!!

Όπως καταλάβατε λοιπόν τα αγόρια δεν εχουν το μονοπώλιο!!

4Suap3.png

Κορίτσια, το φατσάκι έχει δικιο.

Το ότι μας ετυχαν τρλλά πεθερικά δεν σημαίνει ότί όλοι οι άνθρωποι έιναι ίδιοι...

Όπως επίση ότι ο καβγάς γίνεται για το αγόρι μόνο.

Όταν ο άνθρωπος είναι στραβός, οι συμφωνίες παύουν να ισχύουν...

Για να καταλάβετε τι εννοώ, εγώ είχα τάμα στον αγιο Δημήτριο. Ο πεθερός μου Δημήτρης. Λέω ωραια!!!

Μέχρι να γεννηθεί το μωρό έλεγα η Δημητρούλα!!

Μόλις γεννηθηκε, το αποκεί σόι αρχισε να λέει να η Λουκίτσα. Επειδη όμως ξέρω ότι έχω να κάνω με ψυχοπαθή άνθρωπο, ειλικρινα φοβήθηκα μη ρίξει καμιά κατάρα στο παιδί και το έβγαλα Λουκία-Δήμητρα, και εννοείται φυσικά πως το φωνάζουμε Λουκία!

Φυσικά το όνομα δε μου άρεσε αλλά η αγάπη μου είναι μεγαλύτερη από την μακακία που την δέρνει.

Παρεπιπτόντως αν έχετε να μου προτείνετε καποιο συνδυασμό για να τη φωνάζω, δεκτός με πολύ χαρά!!!!

Όπως καταλάβατε λοιπόν τα αγόρια δεν εχουν το μονοπώλιο!!

Λύδα!

έτσι λένε την κουνιάδα, από το Αγλαϊα (μάνα πεθεράς)-Δήμητρα (Δημήτρης-αδερφός πεθερού-λες και δεν είχε μάνα ο πεθερός, Κατερίνα, ωραιότατο- ε ρε παραδοσιακοί άντρες):rolleyes:.

στο δικό μου παιδί λύσσαξαν.:mad:

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα γιορταζει ο πεθερος μου και η αδερφη της πεθερας μου.. Απο το πρωι εχει σπασει τα τηλεφωνα η καρια να μας "ορμηνεψει" να παρουμε να ευχηθουμε!

Λες κι ειμαστε ανηλικα και πρεπει να μας το πει εκεινη! Τεσπα....

Να χαιρεστε κι εσεις οποιον εχετε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λύδα!

έτσι λένε την κουνιάδα, από το Αγλαϊα (μάνα πεθεράς)-Δήμητρα (Δημήτρης-αδερφός πεθερού-λες και δεν είχε μάνα ο πεθερός, Κατερίνα, ωραιότατο- ε ρε παραδοσιακοί άντρες):rolleyes:.

στο δικό μου παιδί λύσσαξαν.:mad:

Ωραίο αλλά δεν καταλαβαίνεις κανένα όνομα...

Πες κι άλλα!!!!!;)

Και με το δίκό μου επίσης Σέβη μου....

Και να φανταστείς, η δικιά μου η κάργια τον γιόκα της και αντρούλη μου, του 'δωσε το όνομα του μπαμπά της!

Καλό ε;;;;;

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα γιορταζει ο πεθερος μου και η αδερφη της πεθερας μου.. Απο το πρωι εχει σπασει τα τηλεφωνα η καρια να μας "ορμηνεψει" να παρουμε να ευχηθουμε!

χιχιχι!!! Να τους χαίρεσαι!!!:mrgreen:

4Suap3.png

Καλησπερα κοριτσια!

εμάς ο πεθερός μας υπενθύμισε να μη μιλάμε με μερικούς, χωρίς να εξηγήσει το λόγο.:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...