Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!πως ειστε?εγω ημουν στο ληξιαρχειο το πρωι για να δηλωσω τον πατερα του παιδιου και απ οταν επεστρεψα ο μικρος δεν εχει κλεισει ματι παλι!!!!!

τον εχω στο ρηλαξ μηπως και κοιμηθει αλλα τιποταααααααα...θα δω πως θα εξελιχθει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Πριν λίγο γυρίσαμε από το Φιτσιάλο με διάγνωση: στρεπτόκοκος. Ξεκινάει αντιβίωση από σήμερα και περιμένουμε. Το κακό είναι ότι ο στρεπτόκοκος σε συνδυασμό με την εξέταση που πρέπει να κάνω εγώ μεθαύριο είναι εντελώς bad timing και είμαι στα τηλέφωνα με τους γιατρούς να δούμε τι θα κάνουμε. :-(

Δεν σας στέλνω φιλάκια μη κολήσετε τίποτα :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Πριν λίγο γυρίσαμε από το Φιτσιάλο με διάγνωση: στρεπτόκοκος. Ξεκινάει αντιβίωση από σήμερα και περιμένουμε. Το κακό είναι ότι ο στρεπτόκοκος σε συνδυασμό με την εξέταση που πρέπει να κάνω εγώ μεθαύριο είναι εντελώς bad timing και είμαι στα τηλέφωνα με τους γιατρούς να δούμε τι θα κάνουμε. :-(

Δεν σας στέλνω φιλάκια μη κολήσετε τίποτα :)

Περαστικα και παλι Μαρακι! Απο τον παιδικο λογικα ε? Τωρα δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα να ειναι λιγακι καλυτερα μεχρι την Παρασκευη? Ρωταω για να μην χασεις κι εσυ την εξεταση! Ο γιατρος περα απο τη διαγνωση τι σας ειπε (εννοω ποσες μερες θελει για να αναρρωσει, αν κανει υψηλο πυρετο).

Ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα! Φιλια πολλα στον αρρωστουλη αλλα και σε εσενα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Περαστικα και παλι Μαρακι! Απο τον παιδικο λογικα ε? Τωρα δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα να ειναι λιγακι καλυτερα μεχρι την Παρασκευη? Ρωταω για να μην χασεις κι εσυ την εξεταση! Ο γιατρος περα απο τη διαγνωση τι σας ειπε (εννοω ποσες μερες θελει για να αναρρωσει, αν κανει υψηλο πυρετο).

Ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα! Φιλια πολλα στον αρρωστουλη αλλα και σε εσενα!

Σε ευχαριστώ Φαίη μου. Ο Ευριπίδης μπορεί και να είναι καλύτερα μέχρι την Παρασκευή. Ξεκινάει αντιβίωση και άλλωστε από το μεσημέρι, που του έδωσα το depon, δεν έχει ξανακάνει πυρετό. Ύστερα από ένα εικοσιτετράωρο απύρετος δεν θα είναι πλέον επικίνδυνος. Είμαι στην αναμονή.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μαρια ευχομαι ολα να πανε καλα! Μην ξεχνας πως τα παιδια περνανε πολυ πιο ελαφρα τις αρρωστιες απο τους μεγαλους! Οποτε πιστευω πως και αυριο μπορει να ειναι δυσκολα και μετα τερμα! Θα τελειωσει την αντιβιωσουλα του κι ολα οκ! Απλα να προσεχεις εσυ τωρα με το αγχος και την κουραση!

Ναταλια καληνυχτα! Ονειρα γλυκα να εχετε οικογενειακως!

Γιωτα εσυ κοιμασαι ειμαι 100% σιγουρη! Θα μπεις το πρωι ομως πρωτη να μας καλημερισεις! ;)

Σοφια κοιταξα την τσαντα μου και διαπιστωσα πως σας πηραμε καταλαθος ενα παιχνιδακι της fisher price μικρο! Θυμισε μου να στο δωσω την επομενη φορα που θα συναντηθουμε!

Μαριανδ εσυ δεν κοιμασαι τετοια ωρα? Ολα καλα?

Εμεις τα γνωστα.. Η Μαρια ειναι ορθια κι εγω νιωθω εξαντλημενη απο την κουραση.. Εβλεπε dvd με τον πατερα της, τη Barbie και τους 3 σωματοφυλακες (νομιζω κιολας πως λεγεται ετσι, ορκο δεν παιρνω!) κι ετσι καταφερα να σουλουπωσω το σπιτακι μας λιγο. Τωρα λεω να προσπαθησω να την κοιμισω αν και εχω την εντυπωση πως θα ξανακοιμηθω στο σαλονι μαζι της! :?

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια!πως ειστε?εγω ημουν στο ληξιαρχειο το πρωι για να δηλωσω τον πατερα του παιδιου και απ οταν επεστρεψα ο μικρος δεν εχει κλεισει ματι παλι!!!!!

τον εχω στο ρηλαξ μηπως και κοιμηθει αλλα τιποταααααααα...θα δω πως θα εξελιχθει...

Τωρα το ειδα αυτο..! Μην αγχωνεσαι γλυκουλα μου.. (Αληθεια το κανονικο σου ονομα ποιο ειναι? Αν θες απαντας! ;) ) Θελει κι αυτος το χρονο του να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.. Ελπιζω μετα απο την αυπνια που περιγραφεις παραπανω να εχετε ενα καλο και γεματο υπνο βραδυ!:D

Στο ληξιαρχειο παλι πως γινεται? Θεωρητικα το εχει αναγνωρισει για να τον δηλωσεις ή γινεται αλλιως? (Τελος παντων ειμαι εντελως ασχετη και πεταω κοτσανες οποτε αγνοησε με! :lol::lol: Για να το εκανες εσυ καποιος λογος θα υπηρχε οποτε ολα τα αλλα ειναι περιττα!)

Φιλια στο ζουζουνι σου!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.....ειμαι κομματια!!!!

Χτες το μεσημερι ηρθε απο δω η μαμα μου οταν σχολασε κ πηρε τον μικρο.Εμεις πηγαμε και καναμε test-drive το AUDI Q5.Πολυ ωραια ητανε.Γυρισαμε στις 18 30 κ πηρα την μαμα μου να παω να παρω τον μικρο κ μου λεει μολις κοιμηθηκε.Τελικα μετα ηρθε η φιλη μοη η Χαρα με τον αντρα της κ την κορη της και κατα τις 19 30 αξιωθηκαμε να παμε να παρουμε τον Τασο ο οποιος κοιμοτανε ακομη!!!!!

Με πιασανε τα νευρα μου που τον αφησε η μαμα μου να κοιμηθει τοσο αργα.....το βραδυ φυγανε τα παιδια κατα τις 23 00 αλλα ο μικρος δεν ελεγε να κοιμηθει......

Εγω και ο Βασιλης κομματια κ ο Τασος επαιζε....τελικα κοιμηθηκε στις 24 30.....

Το πρωι στις 8 00 ξυπνησε σαν να κοιμοτανε απο τις 21 00.....κι εγω σερνομαι....

Εχω να πλυνω και πιατα απο χτες....δραμα.....δεν μπορω να κουνηθω,θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω αυριο!!!!!!

Φαιη ολα τα παιδια δηλωνονται στο ληξιαρχειο ειτε ειναι εκτος ειτε εντος γαμου.....

Πρεπει να μπει κ στην οικογενειακη μεριδα,αλλιως δε γινεται!!!!!

Θα τα πουμε παλι μετα....καλημερα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε?τα μωρακια μας?

μαρια περαστικα στον ευρυπιδακο σου!τι θα κανεις με την εξετεση τελικα?

φαιη μου δε πειραζει καλε σιγα δεν εγινε τιποτε την επομενη φορα μου το δινεις.το μαρακι τι κανει?

γιωτα πως περασατε χθες με τη φιλη μας?ελπιζω να μη κουραστηκες πολυ.κοιτα σημερα αν σ αφησει ο τασουλης να ξεκουραστεις-και την επομενη φορα να τον φερεις μαζι σου.

μαρια νδ ναταλια γλυκουλα αν θελετε δωστε μου τις διευθυνσεις σας να σας στειλω το προσκλητηριο αλλιως σας τα δινω στην επομενη συναντηση.

μαθαμε κανα νεο για την ειρηνη?βγηκε απ το μαιευτηριο?γμτ ντρεπομαι να τη παρω τηλ μην ενοχλησω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εμείς πήγαμε σινεμά και είδαμε τη Νήσο. Να σας πω την αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου. Τον Κώστα τον πήρε και ο ύπνος στο τέλος!!!

Μαρία πως είναι ο μικρός; Ελπίζω καλύτερα. Με την αντιβίωση θα του περάσει. Και εμένα ο δικός σου έχει πάθει πόσες φορές στρεπτόκοκο. Τι να πω, παιδικός σταθμός και στρεπτόκοκος φαίνεται πάνε πακέτο!!

Σοφία τι κάνεις, η μικρούλα σου; Σε ευχαριστώ που θα με καλέσεις και στην βάφτιση. Δεν έχω πρόβλημα σου στέλνω την διεύθυνση. Ελπίζω όμως να ξανασυναντηθούμε όλες μαζί σύντομα οπότε μου την δίνεις και από κοντά.

Φαίη τι κάνει το Μαράκι σου είχατε ήσυχη νύχτα;

Γιώτα τι κάνουν τα σποράκια, ο Τασούλης; Σε εξαντλούν τα διδυμάκια γι΄αυτό νιώθεις κομμάτια.

Η Ειρήνη λογικά θα έχει βγει από το μαιευτήριο. Θα είναι σπίτι με το νεογέννητο! Πολλά φιλιά στα πατουσάκια του!!!

Ναταλία, γλυκούλα φιλιά και σε εσάς!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟ ΜΕ ΧΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ.

l9Iop2.png

ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ. ΣΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΠΜ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. MARIA.ND ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ? ΓΙΩΤΑ, ΦΑΙΗ, ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...