Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες και πιτσιρικακια!!!!!

Τι κανετε?Εγω εδιωξα τον γιο μου πρωι-πρωι κ απολαμβανω στιγμες ηρεμιας!!!!

Σε λιγο θα αρχισω να κανω καμια δουλεια,να συμμαζεψω λιγο γιατι ειναι ψιλομπαχαλο το σπιτι και ειναι ευκαιρια τωρα που δεν εχω τον μικρο!!!!

Η μαμα μου η καλη μου εφερε το κινητο μου πρωι-πρωι οποτε εχω τον κανονικο αριθμο μαζι μου!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!Ντυυθειτε καλα γιατι εχει παγωνια,και να ντυσετε καλα και τα ζουζουνια σας!!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KALHMERA KORITSIA KAI APO MENA EXTES DEN TO ANOIJA KAUOLOY GIATI EIXA ATYXHMA THN DEYTERA EKACA TO XERI MOY KAI ETREXA STO NOSOKOMEIO SAS GRAFV ME PONO EXV EGKAYMATA STO ARISTERO XERI KAI DEN EXV KOIMHUH OYTE GIA 1 VRA ELPIZV NA ANTEJV MEXRI TO MESHMERI POY UA ERUEI O SYZYGOS GIA NA THN KRATHSH SYGNVMH POY SAS KOYRASA :-(:sad: GIOTA MOY EYXOME NA EISAI TVRA KALA KAI NA MHN STENAXVRIESE GIA TIPOTA GIATI TO EIXA PAUEI KAI EGV AYTO FILAKIA

Επεξεργάστηκαν by agelaki-007

Καλημέρα κορίτσια!!

Που είσαστε; Με ποιον θα μιλήσω εγώ τώρα;;;

Στην επόμενη συνάντηση θα έρθω και εγώ. Καλά να περάσετε. ;);)

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας μέσα και έξω από κοιλίτσες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσια!!ακομα σπιτι ειστε?αντε σας περιμενω!!να βαλω καφε??

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κοριτσακια ευχαριστω για τη παρεα περασαμε σουπερ!φαιη μου το μαρακι ειναι ολα τα λεφτα πολυ το χαρηκα!!να το ξανακανονισουμε να εθουν κ οι υπολοιπες!παω να κοιμησω τη δικια μου γιατι με το που φυγατε λυσσαξε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφια μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Συγγνωμη που ηρθα με αδεια χερια, το Σαββατο πληρωνομαι και θα επανορθωσω και δεν ακουω κουβεντα για αυτο! Η προσκληση ολα τα λεφτα, την ειδε ο Βασιλης και ξετρελαθηκε. Στην επομενη κορη (εχει τρελλα με τα κοριτσια) θελει να κανουμε την ιδια! Εγω παλι θελω γιο οποτε θα την κανω σε σιελ!! :lol::lol: Η Ελισσαβετ ειναι πολυ ομορφη, σου μοιαζει πολυ και -τουλαχιστον οσο ειμαστε εκει- πολυ ησυχη! Να σου ζησει και να τη χαιρεσαι!

Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε και στο δικο μου σπιτι.. Για τον Βασιλη μην ανησυχειτε, θα τον στειλω να πιει καφε σε κανεναν φιλο του εκεινη την ημερα!

Φιλια σε ολες σας, παω να κοιμησω τη μικρη γιατι τριβεται και κλαψουριζει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαζεύτηκα κ εγώ σπίτι μου και περιμένω να ερθουν σύζηγος και τεκνο!!!!

Σοφια σε ευχαριστουμε για την φιλοξενια και για τον καφε και για τα αμυγδαλωτα!!!Αντε τυχερουλα εμειναν και για σενα!!!!

Καλο μεσημερι στις υπολοιπες που τις αφησαμε μονες σημερα!!!!

Επιστρεφω το απογευματακι!!!!Φιλια σε ολες σας και τα ζουζουνια σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για τον Βασιλη μην ανησυχειτε, θα τον στειλω να πιει καφε σε κανεναν φιλο του εκεινη την ημερα!

Και ειμαι σιγουρη οτι θα του κακοφανει του Βασιλη να παει για καφε για να μαζευτουμε μαμαδες με πιτσιρικια στο σπιτι!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Και ειμαι σιγουρη οτι θα του κακοφανει του Βασιλη να παει για καφε για να μαζευτουμε μαμαδες με πιτσιρικια στο σπιτι!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Εντελως ομως!! Πως το καταλαβες βρε παιδακι μου? Χαχαχα!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η Μαρια μολις ξυπνησε.. Λεω να την ταϊσω, να φτιαξω εναν καφε και να την παω με το καροτσι στις κουνιες λιγο πιο πανω απο το σπιτι μας. Μαρια εσυ ξερεις ποιες κουνιες λεω.. Αυτες που ειχες παει τον Ευριπιδη και εγινε κατασπρος απο το χαλικι!

Ελπιζω οι υπολοιπες να εχετε ενα πιο ξεκουραστο μεσημερι!

Τα λεμε αργοτερα! Φιλια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Η μέρα μου δεν εξελίσσεται καλά. Ο Ευριπιδάκος γύρισε άρρωστος από το σχολείο σήμερα. Είχε πυρετό 38. Ήπιε depon και γάλα και τώρα κοιμάται. Θα τον πάω το απόγευμα στον καλό κύριο παιδίατρο να μας πει τι θα κάνουμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΞΩ!

ΓΙΩΤΑ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ?

l9Iop2.png

Μαρακι γιατι ετσι ρε γαμωτο? Μια χαρα δεν εφυγε για το σχολειο? Μην ανησυχεις, μια απλη ιωσουλα θα ειναι και θα του περασει. Περαστικα γρηγορα - γρηγορα! Οταν μπορεσεις να ξαναμπεις πες μας τι εγινε!

Ναταλια μεγεια τα παπουτσακια του Ηλια.. Πολυ σας ζηλευω μιλαμε! Η Μαρια βαριεται κι ενω στο μπουσουλημα παει μια χαρα, οταν τη βαζουμε να περπατησει κανει λιγα βηματακια και αρχιζει τη γκρινια για να την αφησουμε να μπουσουλησει.. :( Τι να κανουμε.. Υπομονη και καποια στιγμη θα περπατησουμε, δεν μπορει!

Εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε.. Το μεσημερι πηγα να ταϊσω τη Μαρια αλλα δεν της αρεσε το φαγητο (ρεβυθια) και ετσι της εφτιαξα ενα μπιμπερο γαλα και ηπιε γιατι δεν ειχα κατι αλλο να της δωσω που να γινεται γρηγορα και δεν θελω να τη μαθω στον τραχανα συνεχεια! Μετα πηγαμε στις κουνιες οικογενειακως, βγαλαμε και φωτογραφιες (αμα μου τη βαρεσει μπορει να τις ανεβασω στο facebook να τις δειτε) και μετα καναμε μια μικρη βολτα με το καροτσι και γυρισαμε σπιτι. Φαγαμε τη μπισκοτοκρεμουλα μας και τωρα καθεται και παιζει. Μπορει σε λιγο να τη βαλω να κοιμηθει για καμμια ωριτσα για να μην εχει γκρινια αργοτερα που δεν θα μπορω να τη βαλω λογω ωρας! Σας αφηνω να αλλαξω μια πανα στη χεστρουλα!! :lol::lol::lol: Τα λεμε παλι σε λιγακι!

gM4vp2.png

Περαστικα στον Ευριπιδακο και ενα μεγαλο φιλι απο μενα!!!!!

Ναταλια κρατησε τα μου,εννοειται θελω και τα δυο......οποτε θες στειλε μου πμ το τηλ σου για να κανονισουμε!!!!!

Μεγειες τα παπουτσακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...