Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Και εμείς καλά είμαστε, ο Νικόλας είναι στο σταθμό και ο μικρός εδώ τριγυρνάει μέσα στα πόδια μου!!!! Θέλω να αλλάξω σεντόνια στα κρεβάτια και δεν με αφήνει!!!! Σε λίγο θα τον βγάλω και εγώ βόλτα στις κούνιες. Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ευτυχως εγω ειχα πολυ καλη νυχτα και ο μικρουλης ηταν ηρεμος το πρωι ειχε πονακια αλλα του εδωσα μιλουπα και ηρεμησε...

γιωτα μου ευτυχως που σου περασε και δεν ηταν κατι σοβαρο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και παλι!!

Σοφια μου αφου εχεις εξοπλιστει μην φοβασαι τιποτα!!

Μαριανδ σε καταλαβαινω.. Κι εγω πριν απο λιγο εβαλα τη Μαρια στο κρεβατι μου να της αλλαξω πανα και να την κοιμισω και την ωρα που τυλιγα τη λερωμενη πανα για να της βαλω την καινουρια κατουρησε το κρεβατι.. Με επιασε ενας πανικος! Απο τη μια να βγαλω γρηγορα το σεντονι για να μην περασει στο στρωμα, απο την αλλη να ντυσω γρηγορα τη κατρουλου να μην μου κρυωσει αφου δεν εχουμε θερμανση.. Τελικα σηκωσα γρηγορα το σεντονι σε εκεινο το σημειο, αλλαξα και εντυσα τη Μαρια και μετα μεχρι να αλλαξω τα σεντονια μου εβγαλε την Παναγια με τη γκρινια και το κλαμμα επειδη νυσταζε.. Ειχα και τη γκρινια του Βασιλη "επειδη την εχω κανει κακομαθημενη και ανυπομονη".. Ρε γαμωτο ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ! Πως αλλιως να το κανω σαφες? Δηλαδη τι επρεπε να κανω? Να αρχισω τις φωνες και τα βρισιδια? Ενταξει, θα το κανω κι αυτο οπως το εχω κανει κι αλλες φορες αλλα οταν βλεπω πως μπορω να κουμανταρω κι αλλιως την κατασταση γιατι να φωναξω και να σπασω τα νευρα μου?

Γλυκουλα χαιρομαι που το βραδυ σας ηταν ησυχο! Το milupa οντως ανακουφιζει πολυ!

Ναταλια μια χαρα τα μωρακια που περπατανε τωρα.. Και ο Τασουλης της Γιωτας εχει αρχισει το περπατημα! Να αρχισω να ανησυχω που η δικια μου... δεν??

Εμεις τελικα βγηκαμε εξω με το καροτσι, γυρισαμε, φαγαμε τη φρουτοκρεμα και τωρα κοιμαται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μολις μπηκα σπιτι.....ξεποδαριαστηκα!!!!

Πηγαμε με τον Τασο στη δουλεια της μαμας μου κ ελιωσε στο παιχνιδι!!!!Γι οσες δεν ξερουν η μαμα μου δουλευει σε παιδικο σταθμο!!!

Ειδε τα παιδακια εκει και καταχαρηκε....γελουσε συνεχεια,τα αλλα παιδακια τον αγκαλιαζαν,ειχε πολυ γελιο!!!!Μολις φυγαμε κ τον εβαλα στο καροτσι...κοιμηθηκε...

Και τελικα δεν μαγειρεψα κ τωρα που γυρισα βαριεμαι....Θα παραγγειλω μισο κοτοπουλο να μας φερουν.......

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μολις μπηκα σπιτι.....ξεποδαριαστηκα!!!!

Πηγαμε με τον Τασο στη δουλεια της μαμας μου κ ελιωσε στο παιχνιδι!!!!Γι οσες δεν ξερουν η μαμα μου δουλευει σε παιδικο σταθμο!!!

Ειδε τα παιδακια εκει και καταχαρηκε....γελουσε συνεχεια,τα αλλα παιδακια τον αγκαλιαζαν,ειχε πολυ γελιο!!!!Μολις φυγαμε κ τον εβαλα στο καροτσι...κοιμηθηκε...

Και τελικα δεν μαγειρεψα κ τωρα που γυρισα βαριεμαι....Θα παραγγειλω μισο κοτοπουλο να μας φερουν.......

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!!

Αντε μια χαρα περασατε!! Μην μαγειρεψεις μωρε, καλυτερα κοτοπουλο απ'εξω!

Καλο μεσημερι!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μολις ξυπνησε το Μαρακι! Εχθες βαριομουν να μαγειρεψω και λεω τωρα να κανω μια σουπιτσα να φαμε ολοι μιας που εχει κρυο καιρο και που γινεται γρηγορα!

Γλυκουλα ελα να φαμε!! Οι σουπες κανουν καλο και στο θηλασμο!! :lol::lol:

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Από το πρωί τρέχω πάλι για δουλειές. Έπρεπε να πάω και στο γραφείο ... και για να μην πολυλογώ Φαίη πριν πέντε λεπτά έβαλα τους γίγαντες στο φούρνο :) . Σε μισή ώρα πρέπει να φύγω για να πάρω τον Ευριπίδη και έχω ακόμα supermarket και χασάπη. Α, μέχρι τις 4:30 πρέπει να έχω βάλει και τις διαστάσεις σε ένα σχέδιο.

Τέλος πάντων, να μη σας ζαλίζω άλλο με τις περιπέτειες της Μαίρης Παναγιωταρά. Γιώτα εγώ θα έλεγα να το πεις στο γιατρό σου για τον πόνο, μάλλον δεν θα είναι τίποτα, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου...

Γλυκούλα σε καταλαβαίνω. Είχα περάσει μεγάλες πείνες όταν ήταν ο Ευριπίδης νεογέννητο (ήταν καλοκαίρι και είχαν πάει γονείς και πεθερικά διακοπές). Όποτε προλάβαινα έκοβα φέτες ψωμί και σαλάμι αέρος, τις τύλιγα σαν μικρά σαντουιτσάκια με μεμβράνη και τις είχα στο ψυγείο. Τις περισσότερες φορές την έβγαζα με αυτά και nutella.

Ναταλία αρχίσατε τις βόλτες με το γιο σου βλέπω, μπράβο!

Μαρία πως τα πάτε εσείς;

Σοφία καλά και εσείς;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κορίτσια. Καλά είμαστε και εμείς κοιμηθήκανε για μεσημέρι και τα 2 τα βλαστάρια μου. Από την μια είναι καλό γιατί θα ηρεμήσω λίγο και εγώ από την άλλη ποιος ξέρει τι ώρα θα κοιμηθούνε το βράδυ.

Πάω να στρώσω αυτό το κρεβάτι γιατί τελικά ο μικρός δεν με άφησε το πρωί και έχει μείνει στη μέση. Θα τα πουμε και αργότερα. Καλό μεσημέρι φιλιά σε όλες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρια πολυ τρεξιμο σημερα! Σκεψου πως σε λιγες ωρες θα κοιμησεις τον Ευριπιδη και θα ξεκουραστεις! Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια για παρηγορια κι ελπιζω μετα το χασαπη :lol: να ηρεμησετε λιγακι! :D

Μαριανδ κι εγω που το εστρωσα τι καταλαβα? Παλι ξεστρωτο ειναι γιατι κοιμηθηκε η Μαρια εκει! :?

Η Μαρια εφαγε δυο πιατα σουπα και τωρα εχει αρχισει να σφιγγεται που σημαινει πως σε λιγακι θα αρχισει ο μαραθωνιος της πανας! :lol::lol::lol: Εγω παλι κοντευω να τελειωσω την απομαγνητοφωνηση, μου εχει μεινει αλλο ενα 15λεπτο ομιλιας αλλα ενταξει! Θα το κανω το βραδυ που θα κοιμηθει η Μαρια γιατι τωρα φωναζει, πεταει με δυναμη κατω τα παιχνιδια της, ακουει mazoo and the zoo και μονο απομαγνητοφωνηση δεν μπορεις να κανεις!

Λεω να καλοπιασω το Βασιλη να την κρατησει για να παω να κοιμηθω μια ωριτσα! Ευχηθειτε μου να δεχτει να την παει καμμια βολτα με το αυτοκινητο γιατι αν κατσουν εδω θα σκοτωθουν στο τελος!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μολις ξυπνησε το Μαρακι! Εχθες βαριομουν να μαγειρεψω και λεω τωρα να κανω μια σουπιτσα να φαμε ολοι μιας που εχει κρυο καιρο και που γινεται γρηγορα!

Γλυκουλα ελα να φαμε!! Οι σουπες κανουν καλο και στο θηλασμο!! :lol::lol:

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

σουπιτσα?το καλυτερο μου!!!και εγω σουπα εκανα τελικα με ψαρια που βρηκα στο ψυγειο...πολυ το χαρηκα...

Γλυκούλα σε καταλαβαίνω. Είχα περάσει μεγάλες πείνες όταν ήταν ο Ευριπίδης νεογέννητο (ήταν καλοκαίρι και είχαν πάει γονείς και πεθερικά διακοπές). Όποτε προλάβαινα έκοβα φέτες ψωμί και σαλάμι αέρος, τις τύλιγα σαν μικρά σαντουιτσάκια με μεμβράνη και τις είχα στο ψυγείο. Τις περισσότερες φορές την έβγαζα με αυτά και nutella.

σε λιγο θα το κανω και εγω αυτο μου φαινεται....διαρκως κατι πρεπει να μασουλαω για να εχω γαλα γιατι δεν εχω και παρα πολυ και θ αρχισω να βαζω κιλα μαλλον αντι ν αδυνατιζω...αχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!!!!

Εμας μας εφερε ο Βασιλης στους γονεις μου πριν παει οδοντιατρο....θα ηταν 15 30 περιπου.Ευτυχως κοιμηθηκα και το μεσημερι,και τωρα ειμαι σουπερ!!!!Τωρα καθομαστε ολοι μαζι,και σε λιγο θα μαζευτουμε να παμε σπιτι μας...εχω να πλυνω και κατι πιατα!!!!

Μην ξεχαστειτε ε?Αυριο στις 11 00 στης Σοφιας!!!!!Τελικα ο Τασος θα ειναι στην πεθερα μου και θα ειμαι ελευθερη κι ωραια!!!!Φιλακια προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

....διαρκως κατι πρεπει να μασουλαω για να εχω γαλα γιατι δεν εχω και παρα πολυ και θ αρχισω να βαζω κιλα μαλλον αντι ν αδυνατιζω...αχαχ

Μην ανησυχείς. Οι περισσότερες γυναίκες όταν θηλάζουν χάνουν βάρος.

...

Μην ξεχαστειτε ε?Αυριο στις 11 00 στης Σοφιας!!!!!...

Να το ξεχάσουμε, είσαι καλά; εγώ με αυτή την ελπίδα έβγαλα τη σημερινή μέρα :P:p

Φαίη 11 παρά τέταρτο είναι καλά να έρθω να σε πάρω το πρωί;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σοφια.....βοηθεια.....

Εισαι κοντα σε οδους ........ και ..........????

Το βρηκα σωστα ή οχι?

Ξεχασα να σας πω....ξεχασα το κινητο μου στην μανα μου.Οποτε Φαιη θα σου στειλω εναν αλλο αριθμο που εχω...ξερεις εσυ...να το εχετε με την Μαρια μηπως χρειαστει να επικοινωνησουμε.Παρεπιπτοντως δεν εχω τα κινητα σας.Σοφια αν θες στειλε μου πμ το κινητο σου μηπως χαθω αυριο να σε παρω τηλ!

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λοιπον.. Δεν ξεκινησε καλα η βραδια μας..

Πρωτον πηρανε το Βασιλη απο τη ΓΑΔΑ να παει να υπογραψει για την καινουρια ταυτοτητα και εφυγε κατα τις 21:00 επειδη η αλλαγη σημερα δουλευει βραδυ. Οποτε οπως καταλαβαινετε ειμαι μονη στο σπιτι!

Δευτερον αφου εκανα μπανιο τη Μαρια -επιτελους σημερα το εκανα ολοκληρο το παιδι και ξεβρωμισε!-, την εντυσα, την ταϊσα, την εβαλα να ρευτει και την πηγα στην κουνια της. Ε, αυτο ητανε! Εχει ξεκινησει απο τωρα τα κλαμματα. Θα περιμενω λιγο ακομα και θα παω αν δεν σταματησει. Δεν με κοβω να κοιμαμαι ουτε σημερα στο κρεβατι μου.. Ε, ρε τι τραβαμε!

Μαρια 11 παρα τεταρτο ειναι μια χαρα. Κανε αναπαντητη να βγουμε με την κοντεσσα! :lol:

Γιωτα τωρα ειδα τον λογο που μας εστειλες το κινητο σου. Παω να σου στειλω πμ με το νουμερο μου να εχεις κι εσυ το δικο μου μηπως μας χρειαστεις τιποτα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...