Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας!!

Γιωτα ευχαριστω για το πμ που αφορουσε τη σομπα. Τελος εβδομαδας ειπε ο αλλος θα πληρωθω, οποτε θα της στειλω πμ και αν μπορει να την κρατησει μεχρι τοτε, εχει καλως! Ευχαριστω που με σκεφτηκες! Οσο για το λογο που χαθηκα σημερα ειναι πως πηρα την 1η μου απομαγνητοφωνηση και δεν ακουγεται καθολου αυτη που μιλαει.. Πιο καθαρα μιλαει ο gummy bear παρα αυτη! :lol::lol::lol:

Μαρια ενθαρρυντικο αυτο που λες για τη θερμοκρασια του σπιτιου σας. Κι εμεις, σημερα το πρωι που ξυπνησα κοιταξα το θερμομετρο τοιχου και ελεγε 17.9 Βεβαια τη Μαρια πια τη βαζω για υπνο και της εχω στρωμενη πανω στο κατωσεντονο μια φλις κουβερτουλα, της φοραω υπνοσακο και τη σκεπαζω απο πανω με σεντονακι και παπλωμα, οποτε δεν νομιζω να κρυωσει ακομα και να ξεσεπαστει! Ο Ευριπιδης θα παει κολυμβητηριο με τετοιο κρυο?? Μπρρ.. Μπραβο σας!! Ειστε πολυ θαραλλεα αντρακια!!

Σοφια εξαρταται.. Αν τους καλεις μερα και θεωρεις πως μεχρι το βραδυ θα εχετε τελειωσει με τα γλεντια και τα λοιπα, τοτε δεν νομιζω πως εισαι υποχρεωμενη να τους πληρωσεις και τη διανυκτερευση.. Εκτος κι αν οι ανθρωποι ερχονται απο τοσο μακρια που δεν μπορουν να φυγουν κατευθειαν την ιδια μερα. Εγω παντως στη γαμο-βαπτιση επειδη την καναμε στις 12:30 το μεσημερι και καναμε catering αλλα τελειωσαμε γυρω στις 16:00, δεν τους πληρωσαμε διανυκτερευση αλλα ερχοντουσαν απο Πατρα (3 ωρες αποσταση). Τα πεθερικα μου που αποφασισαν να μεινουν για ενα βραδυ το πληρωσαν μονα τους το ξενοδοχειο. Το μονο που πληρωσα ηταν το ξενοδοχειο της νονας της Μαριας επειδη κανανε πολλα για 'μας και ηταν εγκυος στο 3ο της μωρο! Παρεπιπτοντως εχθες το βραδυ στις 02:00 γεννησε το τριτο της κοριτσακι!!! Εχω σκασει που δεν μπορουμε να παμε τους δουμε..

Μαριανδ σημερα θα ηρεμησεις κι εσυ λιγακι που ο μεγαλος θα λειπει για καποιες ωρες!

Η Ειρηνη ξερουμε πως ειναι στο μαιευτηριο..

Ναταλια και γλυκουλα που βρισκεστε? Πως ειναι τα μωρακια σας?

Αααα!! Και να μην ξεχασω!! Τα ρεβυθια τα φτιαχνω ακριβως οπως η Γιωτα αλλα τα αφηνω λιγακι παραπανω μιας και τα φτιαχνω στην κατσαρολα! Εμεις για σημερα εχουμε γιγαντες στο φουρνο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη μου να ζησει η κορουλα της κουμπαρας σας!!!!!Τριτεκνη κι αυτη!!!Χαχαχαχα...

Παω να ξαπλωσω,ο Τασουλης ειναι στο σαλονι με τον μπαμπα του,κι αυτος νυσταζει αλλα ετσι κ αλλιως κοιμαται στον καναπε...εγω παω στο κρεβατακι μου....αν δεν κανει πολυ φασαρια ο μικρος ισως με παρει κ ο υπνος!!!!

Τα λεμε το απογευμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Μαρια ενθαρρυντικο αυτο που λες για τη θερμοκρασια του σπιτιου σας. Κι εμεις, σημερα το πρωι που ξυπνησα κοιταξα το θερμομετρο τοιχου και ελεγε 17.9 Βεβαια τη Μαρια πια τη βαζω για υπνο και της εχω στρωμενη πανω στο κατωσεντονο μια φλις κουβερτουλα, της φοραω υπνοσακο και τη σκεπαζω απο πανω με σεντονακι και παπλωμα, οποτε δεν νομιζω να κρυωσει ακομα και να ξεσεπαστει!

Περισσότερες πιθανότητες έχει να σκάσει παρά να κρυώσει :lol::lol::lol::lol:

Ο Ευριπιδης θα παει κολυμβητηριο με τετοιο κρυο?? Μπρρ.. Μπραβο σας!! Ειστε πολυ θαραλλεα αντρακια!!

Άσε φέτος έχει φορέσει μόνο δύο φορές πουλόβερ. Με μακρυμάνικα μακό έχει βγάλει όλο το χειμώνα. Προσπαθώ να του φορέσω καμιά ζακέτα, αλλά μόλις μπει σε κλειστό χώρο τη βγάζει και αυτή.

Εμεις για σημερα εχουμε γιγαντες στο φουρνο!

Αύριο θα φτιάξω εγώ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ξυπνησα κι εγω.....οχι τωρα...στις 17 30...αλλα ξυπνησε στις 18 00 ο Τασος κ επρεπε να του φτιαξω κρεμα κ να τον ταισω.Μετα παιξαμε γιατι κοιμηθηκε ο μπαμπας μας κ δε θελαμε να τον ξυπνησουμε!Τωρα μαζεψα τον νεροχυτη μου,εχω να πλυνω κ τη χυτρα αλλα πρωτα θα κανω ενα απολαυστικο καυτο μπανακι....περιμενω να ζεσταθει το νερο!!!

Εσεις τι κανετε κοριτσια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα!!

φαιη μου ερχεται απο κρητη οποτε δε το κοβω να φυγει αυθημερων συν του οτι θελω να εθει απ το σαβατο να χουμε χρονο να τα πουμε.ασε που ξερω οτι δυσκολευεται οικονομικα οποτε θα βαλω εγω τα εξοδα-ισως τον φιλοξενησω σπιτι θα δουμε.

τι κανετε εσεις?εμεις φαγαμε κ σε καμια ωριτσα θα κανουμε μπανακι.αυριο το απογευμα θα παμε σε κατι φιλους μαζι με το μωρο ελπιζω να κατσει κ να μην εχουμε προβλημα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Φιλεναδες μου που εξαφανιστηκατε?

Εγω εκανα το καυτο μου μπανακι,παραγγειλαμε και φαγαμεκαι τωρα ο Τασος ειναι με τον μπαμπα του στην κρεβατοκαμαρα για να δουμε ποιος θα κοιμησει ποιον!!!!!!

Βλεπω next top model τωρα....εσεις που χαθηκατε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

να μαι και εγω!!!!τωρα καταφερα επιτελους να ηρεμησω...η νυχτα μας ηταν καλη ξυπνουσε καθε 3ωρο ομως την ημερα ηταν πολυ ανησυχος δεν κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 9 που εφαγε και επεσε ξερος!!!!δεν ξερω τι ειχε παθει δεν εκλαιγε για να πω οτι ειχε πονακια ηταν ησυχος ομως το ματι ηταν γαριδα....ελπιζω το βραδυ μας να ειναι καλυτερο γιατι δεν θ αντεξωωωω.....

γιωτα μου να ικα εχω αλλα ακομα το παιδι δεν το εχω ασφαλισει γιατι τσακωνομαστε με τον πατερα του ποιος θα το κανει οποτε μαλλον ιδιωτικα προς το παρον θα παει μεχρι να βρω καποια λυση....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα! Μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο!

Μαρια λες να σκασει? Ε, ρε γλεντια!! :lol::lol::lol: Ο Ευριπιδης ειναι θερμος αντρας φαινεται και γι' αυτο δεν θελει να φοραει πολλα ρουχα! ;) Οσο για τους γιγαντες εμεις τουμπανιασαμε σημερα.. Νιωθω πως θα σκασω τωρα!!

Σοφια μου αφου ερχεται απο τοσο μακρυα τοτε το πιο σωστο ειναι εσυ να βαλεις εξοδα! Οσο για τη μικρη και την επισκεψη μην αγχωνεσαι! Το πολυ - πολυ να φυγετε νωριτερα απο οσο προβλεπατε! Μην ανησυχεις!

Γιωτα εγω θα μπω σε λιγο για μπανιο.. Κι εγω μολις το διαβασα το εβαλα κατευθειαν στον ΑΝΤ1 αν και να σου πω την αληθεια νομιζα πως ηταν Τριτη και λεω δεν θα το 'χει (εχω χασει τις μερες)!

gM4vp2.png

να μαι και εγω!!!!τωρα καταφερα επιτελους να ηρεμησω...η νυχτα μας ηταν καλη ξυπνουσε καθε 3ωρο ομως την ημερα ηταν πολυ ανησυχος δεν κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 9 που εφαγε και επεσε ξερος!!!!δεν ξερω τι ειχε παθει δεν εκλαιγε για να πω οτι ειχε πονακια ηταν ησυχος ομως το ματι ηταν γαριδα....

Γλυκουλα μια απο τα ιδια εκανε η Μαρια.. Δεν κοιμοταν καθολου ολη τη μερα και αναγκαστικα την ειχα στο ριλαξ κι οπου πηγαινα την εσερνα μαζι μου. Μαγειρευα? Την ειχα πανω στο τραπεζι.. Εστρωνα τα κρεβατια? Την ειχα στο πατωμα να με βλεπει.. Εβαζα πλυντηριο? Απο διπλα να μπορει να με δει.. Ακομα κι οταν πηγαινα τουαλεττα την επαιρνα μαζι μου.. :oops::oops: Αστα!

Παντως μην ανησυχεις, το οτι δεν κοιμαται δεν σημαινει απαραιτητα πως ποναει.. Ισως επεξεργαζεται (οσο μπορει) το καινουριο του περιβαλλον!:D

gM4vp2.png

και εγω το ιδιο εκανα φαιη μου σημερα!!!στο ρηλαξ ηταν και τον επαιρνα παντου σαν τσαντα ομως δεν κοιμοταν με τιποτα...τουλαχιστον ηταν ηρεμος και αυτο μου αρκει θα δουμε πως θα το συνεχισει και θα ρωτησω και την παιδιατρο ωστε να μου πει και αυτη τι να κανω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Με ξεθώσανε σήμερα τα βλασταράκια μου γιατί δεν κοιμηθήκανε το μεσημέρι και με είχανε στο πόδι μέχρι το βράδυ που πέσανε ξερά!!!!! Είμουνα και μονη μου ο άντρας μου ήρθε πολύ αργά οπότε ούτε τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω. Μέχρι να συμαζέψω και το σπίτι πέρασε η ώρα! Σας καληνυχτίζω καλό ύπνο να έχετε όλες και σερί μέχρι το πρωί εύχομαι!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κι απο μας!

Ξυπνησαμε πριν ενα τεταρτο....Ειχαμε δυσκολη νυχτα....

Ο Τασος ξυπνησε στις 24 00 κ τον πηραμε στο κρεβατι μας.....ειχε γκρινιτσα,εχανε την πιπιλα του και γκρινιαζε.Στις 02 30 με ξυπνησε αφου εκλαιγε καθε 3 λεπτα.Με επιασε κ ενας πονος στην κοιλια μου σαν περιοδου,ξυπνησα τον Βασιλη,εβριζα τον Τασο και στο τελος εβαλα τα κλαματα.Νομιζα πως θα παω στην τουαλετα και θα εχω αιμοραγια.

Τελικα κατα τις 05 00 κοιμηθηκα παλι κ μου περασε.Αν συνεχιζε θα επαιρνα τον ιατρο μου να παω να με δει.Αλλα ευτυχως ξυπνησα σαν να μη συμβαινει τιποτα....

Σε λιγο θα παμε μια βολτιτσα να βγει κ ο μικρος λιγο εξω γιατι ειναι πολλες μερες μεσα......Θα τα ξαναπουμε!!!!Φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα σε ολες! Τι κανετε?

Γιωτα μπορω να σε καταλαβω απολυτα σε αυτο που λες.. Κι εγω εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος εδω και πολυ καιρο.. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες δανειστηκα απο μια φιλη της μανας μου αυτο το στρωμα που φουσκωνει και γινεται σα διπλο κρεβατι και οποτε ξυπναει την παιρνω και κοιμομαστε εκει γιατι στο κρεβατι μου δεν κοιμαται αν ειναι και ο Βασιλης εκει. Ξερω πως δεν ειναι λυση κι αυτο αλλα τι να κανω, απο το να κλαιει ολη τη νυχτα το προτιμω. Μηπως η κοιλια σου σε ποναγε επειδη μεγαλωνουν τα σπορακια? Και κατι τελευταιο: Θα βγαλεις τον Τασο εξω? Ελεγα κι εγω να βγαλω τη Μαρια με το καροτσι μεχρι το φουρνο αλλα φοβαμαι λογω καιρου! Λες να το κανω?

Μαρια εχω την εντυπωση πως τετοια ωρα θα πηγαινεις τον Ευριπιδη στο σχολειο! Ολα καλα? Αντε γρηγορα να μπαινουν οι γιγαντες στο φουρνο!!

Σοφια αρχισε να ετοιμαζεσαι για αυριο γιατι η Μαρια ειναι καπεταν φασαριας! Οταν θα φυγουμε θα χρειαστεις αναλγητικα για τον πονοκεφαλο οποτε προμηθευσου σημερα 1 κουτακι depon!

Μαριανδ ευχαριστουμε για τις ευχες για εναν υπνο χωρις διακοπες αλλα σε ο,τι αφορα εμενα δεν επιασαν!! Δεν πειραζει ομως, οι ευχες ειναι παντα καλοδεχουμενες!

Γλυκουλα ελπιζω τουλαχιστον εσυ να ειχες ενα πιο ηρεμο βραδυ (εσυ δεν τις γλιτωνεις τις διακοπες υπνου σε αυτη τη φαση οποτε ευχομαι απλα να ηταν ηρεμος!)

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα και εσυ και τα παιδακια σου!

Η Ειρηνη εξακολουθει να ειναι στο μαιευτηριο και εγω ανυπομονω να μαθω λεπτομερειες.. :lol::lol::lol:

Σημερα η Μαρια μου εχει σπασει λιγακι τα νευρα (τι πρωτοτυπο!) γιατι βγαζει συνεχεια τα καλτσακια της και ερχεται και μου τα δινει! Τι προσπαθει να μου πει? Ντεν καταλαβαινει!! Τωρα βλεπουμε τη Μπο στο channel9!

Λεω να φτιαξω εναν ελληνικο να πιω που εχω καιρο.. Τη λατρευω αυτη τη μυρωδια!

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μενα!!φαιη μην ανησυχεις εχω συνηθισει ντεπον υπαρχει παντα στο σπιτι:P

γιωτα μου χαιρομαι που δεν ηταν τιποτε ολα καλα λοιπον.

εμεις μια χαρα χθες κοιμηθηκε για πρωτη φορα στη κουνι αμονη της για μεσημερι κ τωρα την εχω στο γυμναστηριο κ παιζει.

να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΨΗΛΟ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΗΜΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ.

ΕΧΩ 6 ΚΟΥΠΟΝΙΑ LΙΒΕRΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥ LIDL.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...