Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Οχι ο Δημητράκης δεν παέι σταθμό ακόμα. Θα εξαρτηθεί. Αν είναι μακριά από το σπίτι μου δεν θα μπορέσω να τον φέρω με το καρότσι. Θα δω αν μπορέσει να το κρατήσει η μαμά μου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και παλι! Μολις εβαλα για υπνο τη μικρη και εκατσα.. Παλι δεν την εκανα μπανιο ολοκληρη, λεω αυριο το μεσημερακι να βαλω τη σομπα αλογονου στο μπανιο και να την κανω μερα γιατι αλλιως δε γινεται χωρις θερμανση.. Φοβαμαι μην κρυωσει!

Με εχει πιασει μια οξεια τεμπελιτιδα τωρα και βαριεμαι να κανω το παραμικρο. Ακομα και το φαϊ βαριεμαι να σβησω! Σε λιγακι θα παω ομως γιατι γινεται ο χαμος απο πεταμενα παιχνιδια, μωρομαντηλα, κρεμα για αλλαγη πανας, φυσιολογικους ορους για τη μυτη, ρουχα και γαζες (αυτα ειναι στο οπτικο μου πεδιο τωρα, πιο μεσα γινεται χειροτερος χαμος!)..

Γιωτα καλα θυμοσουν.. Θα την παρω μαζι μου τη Μαρια! Βεβαια θα φερω μαζι μου μωρομαντηλα, πανες, τη sudocrem, και τη φρουτοκρεμα σε ταπερ γιατι δε λεει να κουβαλαω μηλο, αχλαδι, μπανανα, πορτοκαλι, μπισκοτα, τον στιφτη για να στυψω το πορτοκαλι και το μπλεντερ για να τα αλεσω ολα μαζι! Θα τη φτιαξω απο εδω και θα της τη δωσω οταν φτασουμε! Θυμισε μου να σου φερω και το ταπερακι που μας ειχες βαλει τη ψαροσουπα μεσα!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι βρε το ταπερακι...μην το ξεχασεις γιατι θα μαλωσουμε πολυ ασχημα!!!!!!

Ελα βρε σιγα....θα ξαναβρεθουμε ετσι κ αλλιως!!!!!

Αν εχει η Σοφια μουλτι δε χρειαζεται να τα φερεις ετοιμα,θα την φτιαξεις εκεινη την ωρα....να μη χαθουν και οι βιταμινες!!!!Και αν δε φαει πορτοκαλι μια μερα δεν παθαινει τιποτα!!!!!

Περιμενω να κοιμηθει ο Τασουλης να φαω κ εγω λιγακι με την υσηχια μου.....αλλα δεν το βλεπω...ακομη παιζει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σωστο κι αυτο που λες για το πορτοκαλι! (Τα εγκεφαλικα μου κυτταρα εχουν αρχισει και με προδιδουν ασχημα.. Μαλλον η μανα μου με ελουζε τακτικα με σαμπουαν που περιειχε πολλα parabens!!! :lol::lol::lol: ) Οποτε ρωταω:

Σοφια εχεις multi?

Μια χαρα ο Τασουλης Γιωτα!! Ξενυχτης!! Τωρα δηλαδη αν κοιμηθει στις 23:00 τι ωρα θα ξυπνησει το πρωι? Αργοτερα ή κανονικα στις 08:00?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

faih μου κ θερμανση εχω κ multi μην αγχωνεσαι!!μαρια νδ κοντα στο καρεα μενω.εστειλα τη διευθυνση στη γιωτα θα σας πει γ να μη τη γραψω εδω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Γιώτα για την διεύθυνση. Δεν ξέρω Σοφία αν θα μπορέσω γιατί είναι μακριά από το σπίτι μου οπότε αποκλείεται να έρθω με τα πόδια τόσο μακριά!!! Θα δούμε!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια?Τα παιδάκια σας?

Εμεις ξυπνησαμε στις 8 30 τελικα....

Τωρα καθεται κ παιζει ο Τασουλης.Πρεπει να παω και στο ΙΚΑ να μαζεψω τις εξετασεις μου αλλα δεν το βλεπω γιατι εχει πολυ κρυο!!!!!Και πρεπει να παρω και στο ΙΑΣΩ να κλεισω ραντεβου για αυχενικη!!!!!

Σήμερα το μενού έχει ρεβύθια,αν και έχουν μείνει κάτι κοψιδάκια απο χτες αλλά αυτά είναι για μεζεδάκι.Ελπίζω να μείνουν λίγα ρεβυθάκια για την Τετάρτη που έχουμε τη συνάντηση έτσι ώστε να μη μαγειρεύω!!!!!

Αυτά τα νέα μας προς το παρόν....πολλά φιλάκια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και από εμένα κορίτσια. Ελπίζω να είσαστε όλες καλά. Πριν από λίγο έφυγε ο Νικόλας για το σταθμό ευτυχώς πολύ χαρούμενος, ο μικρός κοιμάται ακόμα οπότε πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά. Φιλιά σε όλες!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα ευχαριστώ για το πμ. Όταν συναντηθούμε να θυμηθώ να σε ρωτήσω πως φτιάχνεις τα ρεβύθια. Μια φορά που προσπάθησα μου γίναν λιώμα, σαν φάβα ένα πράγμα. :lol:

Φαίη μην αγχώνεσαι εμείς κεντρική θέρμανση αποκτήσαμε το 1992. Επίσης, επειδή η μαμά μου έχει υπέρταση και δεν κρυώνει ποτέ, το βράδυ πάντα έσβηνε οποιοδήποτε είδος θέρμανσης (σόμπες, ηλεκτρικά καλοριφέρ) και κάθε πρωί ξυπνάγαμε στη Σιβηρία. Στα παιδικά μου χρόνια το χειμώνα δεν είχαμε ποτέ στο σπίτι θερμοκρασία πάνω από 15 βαθμούς. :)

Μαρία φαίνεται ότι είχε βαρεθεί ο Νικόλας στο σπίτι μια εβδομάδα.

Σοφία εσείς καλά;

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα ευχαριστώ για το πμ. Όταν συναντηθούμε να θυμηθώ να σε ρωτήσω πως φτιάχνεις τα ρεβύθια. Μια φορά που προσπάθησα μου γίναν λιώμα, σαν φάβα ένα πράγμα. :lol:

Μήπως τα παραβρασες????Εγω τα βαζω απο την πρηγουμενη στο νερο να φουσκωσουν.Την επομενη το πρωι τα βαζω σε σουρωτηρι να φυγουν τα νερα,προσθετω καθαρο νερο,βαζω κρεμμυδι τριμμενο (ξερο),αλατι,πιπερι,λιγο ελαιολαδο και τα βραζω στη χυτρα περιπου για μια ωρα.Στο τελος προσθετω και λεμονι και ειναι ετοιμα!!!!!

Μόλις εκλεισα ραντεβου στο ΙΑΣΩ για 2 Φεβρουαριου για την αυχενικη!!!!!

Ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα αφου εκεινη την ημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως τα παραβρασες????Εγω τα βαζω απο την πρηγουμενη στο νερο να φουσκωσουν.Την επομενη το πρωι τα βαζω σε σουρωτηρι να φυγουν τα νερα,προσθετω καθαρο νερο,βαζω κρεμμυδι τριμμενο (ξερο),αλατι,πιπερι,λιγο ελαιολαδο και τα βραζω στη χυτρα περιπου για μια ωρα.Στο τελος προσθετω και λεμονι και ειναι ετοιμα!!!!!

Τη μια και μοναδική φορά που προσπάθησα, ακολούθησα τις οδηγίες που έγραφε πάνω το πακέτο (κατά γράμμα όμως) και τα έβρασα σε κατσαρόλα. Θα δοκιμάσω τη δική σου συνταγή.

Μόλις εκλεισα ραντεβου στο ΙΑΣΩ για 2 Φεβρουαριου για την αυχενικη!!!!!

Ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα αφου εκεινη την ημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου!!!!!

Τα καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα!!!!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Σε ευχαριστω Μαρια μου!Κι εγω ειμαι θετικη!!!!

Οσο για τα ρεβυθια,οι συνταγες λενε για σοδες και τετοια,εγω δεν εχω βαλει ποτε....

Συνταγη της μαμας!!!!Και μιας κ το συζηταμε,ας παω να τα βαλω τωρα που γυριζει.Εχω και ρουχα να μαζεψω απο τα σκοινια στη βεραντα.......και βαριεμαι!!!!

Σοφια τι περιοχη πιανει εκει που εισαι?Καρεας ή Ηλιούπολη????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!!

γιωτα μου καλα αποτελεσματα να εχεις!εμεις εχουμε επετειο στις 5 φεβρουαριου 1 χρονο παντρεμενοι-χλωμο το κοβο να υπαρξει δευτερος!!:tongue:

ηλιουπολη πιανεται-συνορα με καρεα.

μαρια νδ δε πειραζει κουκλα θα το κανονισουμε κ σ αλλο σπιτι να σε βολευει.

μαρακι τι κανει ο ευρυπιδακος?

η φαιη δε μπηκε σημερα?

εμεις καλα πληρωθηκα σημερα κ εχω τοσους λογαριασμους που με περιμενουν συν τα υπολοιπα για τη βαφτιση!

ερωτηση...οταν καλεις καπιον απο μακρια το σωστο δεν ειναι να πληρωσεις εσυ το ξενοδοχειο?-οχι οτι θα το δεχτει αλλα λεμε τωρα-ετσι δε παει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

...

μαρακι τι κανει ο ευρυπιδακος?

Ο Ευριπιδάκος είναι μια χαρά. Τον πήγα το πρωί στο σχολείο και το μεσημέρι έχουμε κολυμβητήριο.

...

ερωτηση...οταν καλεις καπιον απο μακρια το σωστο δεν ειναι να πληρωσεις εσυ το ξενοδοχειο?-οχι οτι θα το δεχτει αλλα λεμε τωρα-ετσι δε παει?

Έτσι είναι όπως τα λες. Βέβαια εμένα μια φορά που με είχαν καλέσει για βαφτήσια στη Σύρο Αύγουστο, επειδή ήξερα ότι τα παιδιά δεν ήταν και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, το πλήρωσα μόνη μου το ξενοδοχείο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Που εξαφανιστηκατε κοπελες????

Φαιη που εισαι????Βασανιζεσαι με την Μαρια????

Γλυκουλα πως περασατε το βραδυ σας????Ελπιζω να ξυπναει παλι ανα 4ωρο!!!!!

Ο Τασούλης κοιμήθηκε πριν κανενα μισαωρο και ευελπιστω να κοιμηθει αρκετα....να ξυπνησει το μεσημερι για φαγητο.....αλλα αυτο σημαινει οτι ολο το μεσημερι θα ειναι ξυπνιος και δε θα αφησει την μανουλα να κοιμηθει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...