Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Τελικα γεννησε χτες η Ειρηνη.

Σοφια τι ωρα σε βολευει να ερθουμε την Τεταρτη?Να σου φερω και το cd και τα κουπονια.Απλα εμενα θα με βολευε κατα τις 11 00 ετσι ωστε να μαζευτουμε κατα τις 13 00 γιατι θα πρεπει να παρω το παιδι (αν καταφερω να το αφησω) και να ειμαι σπιτι οταν ερθει ο Βασιλης.Να προλαβω να μαγειρεψω και το πρωι.

Τι ωρα λετε κ εσεις?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια τι ωρα σε βολευει να ερθουμε την Τεταρτη?Να σου φερω και το cd και τα κουπονια.Απλα εμενα θα με βολευε κατα τις 11 00 ετσι ωστε να μαζευτουμε κατα τις 13 00 γιατι θα πρεπει να παρω το παιδι (αν καταφερω να το αφησω) και να ειμαι σπιτι οταν ερθει ο Βασιλης.Να προλαβω να μαγειρεψω και το πρωι.

Τι ωρα λετε κ εσεις?

Εγώ συμφωνώ για την ώρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τι ωρα λετε κ εσεις?

mia χαρα ειναι η ωρα.συμφωνω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα (ή μαλλον καλησπερα δεν λενε μετα τις 12:00?)! Πως ειστε?

Μαρια δεν πειραζει βρε.. Ετσι κι αλλιως και να ερχοταν καποιος μια τρυπα στο νερο θα εκανε! Τωρα χθες και σημερα τη βγαζουμε με τις σομπες αλογονου.. Τουλαχιστον εβγαλε και λιγακι ηλιο σημερα, πιστευω ειναι πολυ καλυτερα απο εχθες.. Απο την αλλη Δευτερα ειπαν πως θα καλυτερεψει ο καιρος.. Οποτε υπομονη, μια εβδομαδα ειναι, θα περασει!! Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια και το τηλεφωνο!

Γιωτα κοψιδια στο τζακι ακουω (ή μαλλον βλεπω..).. Μια χαρα σας βρισκω! Κι εγω συμφωνω για την ωρα!

Σοφια τι παθατε καλε στον Χατζηγιαννη? Εμεις εχουμε τοσο καιρο να βγουμε (απο τις 12/12) που ετσι και τα καταφερουμε δεν υπαρχει περιπτωση να μαλωσουμε μονο και μονο για να ξεσκασουμε λιγακι (πραγματικα το πιστευω αυτο!). Η μπουμπου σου τι κανει?

Ειρηνακι τα διαβασα τα ευχαριστα, εγραψα και στις ευχες αλλα θα σου ευχηθω και απο εδω να ειναι παντα γερος και καλοτυχος! Καλο σαραντισμο να εχεις! ;)

Ναταλια, Μαριανδ, Γλυκουλα εσεις τι κανετε? Τα μωρακια σας?

Εγω μπηκα λιγακι αργα σημερα γιατι ειχα να τελειωσω τη δακτυλογραφηση. Ευτυχως ολα καλα, την εστειλα κιολας και απο αυριο περιμενω την επομενη!

Για σημερα εμεις εχουμε μακαρονια με κιμα, βαριομουν να φτιαξω κατι αλλο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια στειλε μου πμ τη διευθυνση σου.

Λογικα θα ερθω με το αμαξι και θα το βαλω στο GPS.

Φαιη μπορουμε να κανονισουμε να παμε μαζι στης Σοφιας αν θες.

πμ με τη διεύθυνση θέλω και εγώ.

Τη Φαίη άστη κάτω, είναι δική μου :tongue:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Οποτε αφου εκλεισε για Τεταρτη ειμαι σιγουρη πως για δυο ωρες θα ζεσταθει το κοκκαλακι μου!! Σοφια πες μου οτι εχετε θερμανση!! :lol::lol::lol:

Γιωτα μου γιατι να ταλαιπωρεισαι απο το Νεο Κοσμο να ερχεσαι απο 'δω? Η Μαρια με εχει στο δρομο της ετσι κι αλλιως! ;)

Η Μαρια βλεπει mazoo and the zoo και συγκεκριμενα την κατσικα και εχει ξεκαρδιστει στα γελια!! Τωρα τι ακριβως βρισκει αστειο σε αυτο, ο Θεος κι η ψυχη της!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Εμενα παντως μου αρεσει ο παπαγαλος!!!!!χαχαχαχα

Φαιη δεν εχω κανενα προβλημα,δεν ηξερα οτι εισαι στο δρομο της Μαριας,νομιζα οτι επρεπε να γυρισει πισω.Καλυτερα γιατι μπορει να αργουσα μεχρι να το βρω!!!!!

Περιμενω τους γονεις μου τωρα με τον Τασουλη!!!!

Σας χαιρετω,παμε για ψησιμο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να υποθεσω πως παιρνετε τον μεσημεριανο σας υπνακο? Εγω παλι δεν..

Πηγα το μεσημερι να ταϊσω τη Μαρια μακαρονια με κιμα αλλα σφραγιζε το στομα κι ετσι για να μην αρχισουμε τα κλαμματα και ερθει και ο Βασιλης στην κουζινα και τη μπουκωσει με το ζορι, την εβαλα στο παιδικο με κατι παιχνιδια να παιξει και εβρασα λιγακι κοτοπουλο με τραχανα που γινεται γρηγορα και την ταϊσα. Μετα ηρθε και ο Βασιλης στην κουζινα να φαμε, ειδε τα κατσαρολικα και τον τραχανα που ειχε περισσεψει (μου επεσε λιγακι παραπανω :lol: ) και αρχισε τα γνωστα "την κακομαθαινεις, δεν θα υπακουει με τιποτα" κτλπ. Δεν απαντησα, ετσι κι αλλιως κραταγα τη Μαρια αγκαλια και μολις αρχισε ο Βασιλης να λεει τα παραπανω με κοιταξε και μου εσκασε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!! Οποτε μετα απο αυτο δεν ειχα ορεξη να κατσω να μαλωσω! Πηγα στο δωματιο, της αλλαξα πανα και την εβαλα για υπνο! Ευτυχως κοιμηθηκε κατευθειαν και ηρθα κι εγω γρηγορα να φαμε!

Τωρα κοιμουνται οι δυο τους (μετα το φαγητο πηγε και ο Βασιλης και ξαπλωσε διπλα της) και περιμενω ποτε θα ξυπνησει να κατσουμε να παιξουμε, να φαμε το γιαουρτι μας και αμα εχει ορεξη ο Βασιλης να μας βγαλει καμμια βολτα με το τουτου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε?Τα ζουζουνάκια σας????

Εμείς φάγαμε,ήπιαμε και κοιμηθήκαμε!!!!!Ξυπνήσαμε πριν καμια ωρίτσα περίπου.

Ο Τασούλης έφαγε και τα γιαουρτάκια του,ναι πληθυντικός γιατι δεν του φτανει το 1 οποτε τρωμε δυο.Ετσι κ αλλιως κσρεμα του φτιαχνω 200γρ το απογευμα οποτε ειναι το ιδιο με δυο γιαουρτακια.Ο Βασιλακης μου εφτιαξε χαλβα σιμιγδαλενιο και εβαλε κ αμυγδαλα μεσα και ξετρελλαθηκε.Προσφερθηκε βεβαια να πλυνει και ολα αυτα που λερωσε αλλα δεν τον αφησα.Ετσι κ αλλιως τωρα εχει Ολυμπιακο οποτε δεν μπορω να περιμενω 1,5 ωρα να τελειωσει ο αγωνας για να μαζευτει ο νεροχυτης μου!!!!!!

Ο Τασουλης τωρα παιζει με κατι αυτοκινητακια,εχει πορωθει,παει και τα κρυβει κ μετα παει κ τα βρισκει!!!!!Εχει πολυ γελιο!!!!!

Οι υπολοιπες που εισαστε σημερα????Τελικα ποιες θα ειμαστε Τεταρτη στη Σοφια????

Μαριανδ εσυ θα μπορεσεις να ερθεις????

GRJdp2.png

xefUp3.png

ηρθα και εγω!καλυτερη ηταν η νυχτα μου κοιμηθηκε μια χαρα και ξυπνουσε καθε 4ωρο ευτυχως και ετσι ξεκουραστηκα και εγω λιγακι γιατι δεν αντεχα κι αλλο ξενυχτι....μακαρι να μου το συνεχισει ετσι μ αρεσει....

ειρηνακι μου να σου ζησει ο γιοκας σου και εσυ να τα εκατοστησεις.....

σοφια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα χαιρομαι που δε σε ταλαιπωρησε!!!!!

Οσο για το προγραμμα που ειπες την αλλη φορα.Η κουνιαδα μου με ειχε ζαλισει να τον βαλω σε προγραμμα απο 40 ημερων!!!!Μου ελεγε να τον ξυπναω για να τον ταιζω οποτε θελω εγω και να τον κοιμηζω οποτε θελω εγω.Φυσικα και δεν το εκανα ποτε.Αν πεινουσε θα ξυπναγε κιολας,και αν νυσταζε θα κοιμοτανε.Δε σου λεω να τον αφησεις πολλες ωρες νηστικο,αλλα δε γινεται να τον ξυπνας καθε 3ωρο για να τρωει.

Βεβαια ακομη και τωρα δεν εχουμε προγραμμα,οποτε θελει ξυπναει και οποτε θελει κοιμαται.Αν θες φυσικα μπορεις να παρεις και τη γνωμη του παιδιατρου σου για το "προγραμμα".Σε τι ταμειο ειναι το παιδι ασφαλισμενο?Αν εισαι ΙΚΑ να εχεις υπ οψιν σου οτι πρεπει να κλεινεις ραντεβου στο ΙΚΑ για εμβολια ενα μηνα πριν.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ειρήνη να σου ζήσει ο γιόκας, να τον δεις όπως επιθυμείς με υγεία!

Ευτυχώς θα πάει και ο Νικόλας αύριο στο σταθμό μετά από μια εβδομάδα.

Τώρα όσο αναφορά την Τετάρτη δεν ξέρω ακόμα γιατί πρέπει να κανονίσω να μου κρατήσει η μαμά μου τον μικρό. Τι ώρα θα πάτε τελικά πρωί; Στείλτε μου πμ την διεύθυνση. Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν θα έχω αυτοκίνητο την Τετάρτη. Αν είναι κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να έρθω με τα πόδια εντάξει. Θα πρέπει να είμαι πίσω στις 1:30 για να πάρω και τον Νικόλα από το σχολικό. Θα ήθελα πολύ πάντως να έρθω.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Η συναντηση ειναι στις 11 00 ετσι ωστε κατα τις 13 00 να μαζευομαστε σπιτια μας!!!!

Ο Δημητρακης δεν παει σταθμο?Φυσικα μπορεις και να τον φερεις,και η Φαιη θα φερει την μικρη Μαρια αν δεν κανω λαθος.Απλα η Σοφια ειχε δηλωσει οτι οσες δεν μπορουμε να αφησουμε τα παιδια,να τα παρουμε μαζι μας.

Κι εγω δεν ειναι σιγουρο οτι δε θα εχω τον Τασο...ευελπιστω να τον κρατησει η πεθερα μου.....αλλιως θα ερθω με πολλα νευρα!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...