Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κι εμεις γυριασαμε πριν λιγο!!!!

Λοιπον ενα θα σας πω....καταπληκτικη ταινια με υπεροχους ηθοποιους,φοβερες ερμηνειες!!!!Βεβαια το μειονεκτημα ειναι οτι εχει πολυ βρισιδι,και λιγο αισχρες σκηνες...Οχι πολλες αλλα γενικα ηταν πολυ ωραιο!Απλα μην παρετε παιδια μαζι σας,ειναι ακαταλληλο σιγουρα!!!!!

Θα απολαυσουμε την νυχτα τα δυο μας πιτσουνακια και ελπιζω αυριο να ξυπνησω μετα τις 10 00!!!!!!

Σας καληνυχτιζω και σας φιλω ολες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι γεια σου και σενα!!!!!

Η Ειρηνη οντως εχει να μπει απο χτες,και μπηκα κ στις μανουλες Ιανουαριου κ εκει την ψαχνουν.Ουτε εκει εδωσε σημεια!!!!Ευελπιστω αυριο να μαθουμε!!!!

ERIANTON που εισαι?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μολις εκατσα, απλωσα κατι πλυντηρια, εκανα το μπανιο με χλωρινη, εβαλα πλυντηριο πιατων και μαζεψα τα ασυμμαζευτα! Ολα αυτα αφου επλυνα τη Μαρια απο κατω (την επλυνα τοπικα στα γεννητικα οργανα γιατι φοβαμαι για τυχον ουρολοιμωξη μιας κι ειμαστε κοριτσακια) στον νιπτηρα γιατι δεν εχουμε θερμανση και φοβαμαι μην κρυωσει, οποτε δεν την εκανα μπανιο ολοκληρη.. Μετα την αλλαξα, την ταϊσα και την εβαλα για υπνο. Επειτα καταπιαστηκα με τις δουλειες και τωρα θελω να κανω μπανιο αλλα ρε παιδια κρυωνω χωρις καλοριφερ.. Μαλλον θα κανω ενα γρηγορο ντους σε λιγακι και θα παω να την πεσω στο ζεστο μου κρεβατακι. Ολα αυτα βεβαια σε λιγακι, τωρα ειναι ωρα για τσιγαρο!! ;)

Σημερα με ολα αυτα με τον καυστηρα, ξεχασα να σας πω! Με πηρε τηλ. η μανα μου! Ηταν στη δουλεια και εκανε διαλειμμα και ειπε να παρει να δει τι κανουμε! Με ακουσε λιγακι απελπισμενη (Μαρια κι εσυ με ακουσες σημερα, ακουγομουν οντως τοσο χαλια?) και μου ειπε να περασω απο τη δουλεια της να μου δωσει αλλη μια σομπα αλογονου. Πηγαμε με το αυτοκινητο οικογενειακως και μου εδωσε τη σομπα μαζι με λιγα λεφτα να ψωνισω στη Μαρια καινουρια ρουχαλακια (μεγαλωσαμε και μας κανουν ολα με δυσκολια!) και εναν υπνοσακο που ειχε παραγγειλει απο το κεντρικο. (Εν τω μεταξυ ειναι ο μοναδικος υπνοσακος που φορεσε η Μαρια και δεν διαμαρτυρηθηκε! Της τον εβαλα σημερα το βραδυ και δεν εχει γκρινιαξει μεχρι στιγμης. Βεβαια της ειναι αρκετα μεγαλος αλλα δεν πειραζει, καλυτερα απο το να κρυωνει!). Την ρωτησα τι θα κανει αυριο κι αν θελει να ερθει να φαμε ολοι μαζι σπιτι μου και μου ειπε πως αυριο θα κανουν απογραφη και μετα θα πανε ολοι οι συναδελφοι για φαγητο και ως προϊσταμενη δεν μπορει να λειψει. Δεν πειραζει..

Αυριο τελειωνω την πρωτη μου δακτυλογραφηση και το απογευμα θα τη στειλω με e-mail. Επισης μου εκανε προταση αν θελω να δουλεψω συστηματικα απο το σπιτι μου μαζι του ομως εχω αγχωθει λιγακι γιατι περα απο τη δακτυλογραφηση πρεπει να ακουω καποιον μεσω κασετοφωνου και να το γραφω (απομαγνητοφωνηση δηλαδη). Αλλα τα λεφτα που δινει ειναι πολυ καλα!

Ειρηνη που βρισκεσαι? Ελπιζω να εισαι καλα και ευχομαι να τα χιλιασεις! Σημερα δεν εχεις γενεθλια?

Φιλια πολλα σε ολες, παω να πλυθω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειρηνη που βρισκεσαι? Ελπιζω να εισαι καλα και ευχομαι να τα χιλιασεις! Σημερα δεν εχεις γενεθλια?

Νομιζω πως εχει γενεθλια την Κυριακη...ετσι λεει το φεισμπουκ!!!!

Αλλα μιας και ειμαι ξυπνια τετοια ωρα και αλλαξε η μερα θεωρητικα να πω Χρονια Πολλα στονΑντωνη,τον αντρα της Σοφιας μας!!!

Σοφια να τον χαιρεστε τον μπαμπα σας και με το καλο να χαρισετε και ενα αδερφακι στην Ελισσαβετ!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Νομιζω πως εχει γενεθλια την Κυριακη...ετσι λεει το φεισμπουκ!!!!

Αλλα μιας και ειμαι ξυπνια τετοια ωρα και αλλαξε η μερα θεωρητικα να πω Χρονια Πολλα στονΑντωνη,τον αντρα της Σοφιας μας!!!

Σοφια να τον χαιρεστε τον μπαμπα σας και με το καλο να χαρισετε και ενα αδερφακι στην Ελισσαβετ!!!!!!

Σωστα!! Τον ξεχασα τελειως τον Αντωνη!

Σοφια να τον χαιρεστε και να ειστε παντα δεμενοι, δυνατοι και αγαπημενοι!

Επισης οποια αλλη εχει καποιον συγγενη ή φιλο να τον χαιρεται! Εμεις δεν εχουμε κανεναν!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Σοφία χρόνια πολλά για τον άντρα σου να τον χαίρεσαι και αν τελικά δεν βρήκες το κατάλληλο δώρο...χάρισέ του τη ζωή για σήμερα :lol::lol::lol::lol::lol:

Ειρήνη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου, απ' ό,τι καταλαβαίνω του χρόνου θα τα γιορτάσεις μαζί με του γιου σου. :)

Φαίη λυπάμαι που δεν σε εξυπηρέτησε ο κύριος Γιώργος :( Όντως χθες και εγώ αγχωμένη σε άκουσα.

Γιώτα υποθέτω ότι θα κοιμάσαι ακόμα εσύ. Τυχερούλα :!:

Γλυκούλα κοιμηθήκατε εσείς σήμερα ;

Μαρία και Ναταλία τι κάνετε εσείς και τα ζουζούνια σας;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα!!!!!Ξύπνησα πριν 20 λεπτα!!!!!

Ειχα πολυ καιρο να κοιμηθω τοσο πολυ και μαλλον θα αργησω να το ξανακανω!!!!!

Ο Βασιλης μολις αναψε το τζακι και θα ψησουμε διαφορα κοψιδακια να φαμε!!!!!Ευκαιρια που δεν ειναι κ ο μικρος!!!!!

Ειρηνη Να τα εκατοστησεις!!!!!!

Σοφια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και παλι!!!!!

Οι υπόλοιπες?Κοιμαστε ακομη????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις κι ότι επιθυμείς.

Σοφία και εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου πολλές ευχές.

Γιώτα κοψίδια ε; Να περάσετε τέλεια σήμερα με τον άντρα σου!!

Φαίη, Μαρία, Γλυκούλα, Ναταλία φιλιά και σε εσάς και στα μωράκια σας.

Τι θα κάνετε σήμερα; Μάλλον θα έχει καλό καιρό. Κάνει κρύο δηλαδή αλλά τουλαχιστον δεν νομίζω να βρέξει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα!ευχαριστω πολυ για τις ευχες να ειστε ολες καλα!μαρακι δε το βλεπω να τη βγαζει καθαρη σημερα:tongue:μου κανε νουμερα χθες στο χατζηγιαννη θα σας τα πω απο κοντα γιατι αν αρχισω τωρα δε θα σταματησω!!τον αχαιρευτο που πηγα κ παντρευτηκα τη τυχη μου μεσα!!

ειρηνη συγχαρητηρια!!κουκλα μου να ναι γερος κ δυνατος!ποτε γεννησε τελικα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ειρηνη συγχαρητηρια!!κουκλα μου να ναι γερος κ δυνατος!ποτε γεννησε τελικα?

Χθες το απόγευμα 7:25 απ' ό,τι διάβασα στο θέμα με τις ευχές.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...