Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μεγειες...μεγειες!!!!!

Εμεις σιγουρα θα παμε σουπερ-μαρκετ αφου το εχουμε αναβαλει μερικες μερες τωρα και πρεπει να παρω πανες και αλλα αγαθα!!!!Αλλιως δε βγαινει το σαββατοκυριακο....

Ευτυχως θα αφησουμε τον Τασο στην μαμα μου κ θα παμε με το αυτοκινητο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ (ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ!

l9Iop2.png

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ (ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ!

Ήρθε επιτέλους ο χειμώνας; :) θα παίξουμε και χιονοπόλεμο δηλαδή;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι αν θες στειλε μου μηνυμα με το τηλεφωνο του καυστηρατζη.

Οσο για τη συναντηση εγω ειμαι μεσα αν συμφωνει η Σοφια και οι υπολοιπες!

Φαίη σου έστειλα μήνυμα στο κινητό. Το έλαβες;

Κορίτσια σας αφήνω για να μαγειρέψω. Τα λέμε πάλι αργότερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!ειμαι κομματια σημερα ο μικρος δεν κοιμηθηκε καθολου ολο το βραδυ ξυπνουσε καθε μιση ωρα και εκλαιγε χωρις αιτια γιατι και ειχε φαει και τον ειχα αλλαξει και δεν κοιμοταν με τιποτααααα....τωρα κοιμαται ησυχος ησυχος και εγω κουτουλαω απο την νυστα...αχαχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Οι ιατροι λενε οτι οταν κοιμαται το μωρο να κοιμαται κ η μαμα....

Εγω ποτε δεν το ακολουθησα αφου τις ωρες που κοιμοτανε ο Τασος ή δε νυσταζα ή ειχα δουλειες αλλες να κανω!!!!

Αν μπορεσεις να το εφαρμοσεις εσυ....μακαρι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο το ξερω απο πρωτο χερι (λογω δουλειας) και εχεις απολυτο δικιο!!!!

Αλλωστε κι εσυ δεν εχεις αναρρωσει ακομη και ειναι λογικο!!!!Αλλα θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μακαρι...θα δω μηπως μπορεσω να τον βαλω σ ενα πιο λογικο προγραμμα...

Γεια σου Γλυκούλα,

είναι πολύ μικρούλης ακόμα ο γιος σου, αν κρατήσεις όμως μια σταθερή ρουτίνα στο πως τον βάζεις για ύπνο το βράδυ, θα στρώσει γρήγορα. Στον Ευριπίδη τουλάχιστον έπιασε και κοιμόταν ολόκληρο το βράδυ (10:00 μμ με 6:00 πμ) από σαράντα ημερών. Υπομονή.

Κορίτσια, μήπως έχει καμία νέα από την Ειρήνη; Λέτε να το απόφασισε ο γιος της;

Φαίη, τι έγινε τελικά με τον καυστήρα, λειτούργησε;

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας κορίτσια! Εγώ πριν από λίγο ήρθα σπίτι. Πήγαμε το μεσημέρι και φάγαμε έξω με τους νονούς του Νικόλα, μετά πήγαμε στους γονείς μου επίσκεψη και γυρίσαμε πριν από λίγο. Ξεθεωθήκανε αυτά και τώρα πέσανε ξερά!!

Φαίη τι έγινε με τον καυστήρα. Μια φορά το είχαμε πάθει και εμείς αυτό, μόλις είχαμε βάλει πετρέλαιο και δεν άναβε το καλοριφέρ και απλά έπρεπε να γυρίσεις ένα διακόπτη και αυτό ήταν όλο. Εύχομαι να είναι κάτι απλό και σε εσένα.

Ειρήνη τι γίνεται θα έχουμε νέα σήμερα ή ακόμα; Πολύ σε παιδεύει ο γιος σου!!

Γλυκούλα υπομονή, είναι μικρός ακόμα θα στρώσει. Δίκιο έχει η Γιώτα που λέει να τον πάρεις αγκαλίτσα. Θέλει να νιώθει ζεστασιά και την στοργή της μαμάς. Επίσης μπορείς να του βάλεις κάτι δικό σου να κοιμάται για να νιώθει την μυρωδιά σου.Επίσης και η Μαρία έχει δίκιο πρέπει να κρατήσεις μια σταθερή ρουτίνα στις ώρες που κοιμάται καθώς επίσης και να μάθει να ξεχωρίζει την ημέρα από τη νύχτα. Δηλάδη την ημέρα κοιμόμαστε με φως και με τους ήχους του σπιτιού και το βράδυ με υσηχία και χωρίς πολλά φώτα. Στα δικά μου τουλάχιστον έπιασαν και κοιμόντουσαν σερί όλο το βράδυ από 40 ημερών.

Γιώτα, Ναταλία, Σοφία, Μαρία καλά είσαστε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα! Συγγνωμη που χαθηκα αλλα σημερα ολα πανε σκ@τα..

Τιποτα Μαρακι, πηραμε και τον κυριο Γιωργο αλλα μας ειπε να παρουμε τηλεφωνο στην εταιρεια που δουλευει να μας στειλει καποιον να το κοιταξει. Δυστυχως λεφτα δεν υπαρχουν για αυτο. Απλα ειμαι σιγουρη πως δεν προκειται να ξαναδουλεψει ποτε πια μιας και τον Νοεμβριο που φωναξαμε 3 ειδικους οι δυο μας ειπαν πως δεν αναλαμβανουν γιατι θελει αλλαγη και ο τριτος μετα απο παρακαλια ειπε πως θα προσπαθησει να τον κανει να δουλεψει αλλα αν σταματησει δεν θα ξαναδουλεψει. Δυστυχως σταματησε.. Τι να κανεις, 50 χρονων καυστηρας ποσα μερεμετια να αντεξει?

Παντως ρε παιδια κανει πολυ κρυο.. Και εξω αλλα και μεσα..

Γ@μω τη γκαντεμια μου! Ελπιζω μονο να μην μου κρυωσει και η Μαρια γιατι δεν θα το αντεξω! Ασε που θα πρεπει να μεινει και μεσα και πως θα τη βλεπει το αγορι της? (Ο Τασος της Γιωτας!! ) :lol::lol::lol:

Εσεις ολα καλα? Η Γιωτα τωρα λογικα θα βλεπει τη νησο.. Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...