Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ο Βασιλης ξυπνησε 8 15 κι εφυγε αλλα νομιζω οτι ξερει καλυτερα ενας καυστηρατζης.

Εκτος αν υπαρχει καμια βανα κλειστη ή κατι τετοιο.

Ο Τασος ξυπνησε 8 30 ηπιε το γαλατακι του και τωρα παιζει!!!!

Ξεραθηκε στον υπνο αφου κοιμηθηκε στις 22 00 κ δεν ξυπνησε ουτε μια φορα,κ κοιμηθηκε στην κουνια του (απ τις λιγες φορες)......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!φαιη μου ναι κ εγω πρωι ξυπναω 8 ειμαι στο ποδι-φροντιζει η μικρη γ αυτο δεν εχο παραπονο!:Pσημερα θα παμε χατζηγιαννη εχω δωσει τη μικρη στη μαμα μου κ ειμαστε τα 2 μας-επικυνδινο αυτο γιατι δε ξερεις ποτε τι θα μου ρθει να του φερω στο κεφαλι:tongue:εχετε καμια ιδεα για δωρο αυριο?εχει τη γιορτη του...του τα χω παρει ολα κ ρολοι κ χειροπεδα κ τα χει χασει οποτε κοσμημα αποκλειεται-ελεγα ρουχα αλλα παλι εχει πολλα κ βαριεμαι να πλενω κ να σιδερωνω:Pκαι εκτος απο το βαζο που λεω να του φερω κολλαρο δε μου ρχεται κατι αλλο...:tongue:

γιωτα περασατε σουπερ χθες ε?>αντε να δω ποτε θα ρθετε απο μενα:(

ναταλια μου ναι ειναι ολα σχεδον ετοιμ αγια τη βαφτιση...κλεισαμε κ στολισμο κ φωτογραφο μενουν μονο οι μπομπονιερες που θα τις παρω τελος του μηνα κ τα γλυκακια.κ φυσικα το κουστουμι του αντωνη που θα διαλεξω εγω γιατι αν τον αφησω να διαλεξει θα ρθει με τζιν!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφια!!!!

Μπορεις να του παρεις μια γραβατα,απ οτι καταλαβα δεν πολυφοραει (επειδη ειπες για τζιν) αλλα σε χρωματισμους που εχεις φανταστει για να την βαλει στη βαφτιση.

Οσο για τη συναντηση την επομενη φορα θα ερθουμε να τρελλανουμε εσενα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου ωραιο αυτο που προτεινει η Γιωτα! Εγω βεβαια επειδη ο Βασιλης ασχολειται πολυ με τον υπολογιστη του (ειναι κομπιουτερακιας τι να κανουμε!), του εκανα δωρα που αφορουσαν τον υπολογιστη του (καποιον εξωτερικο σκληρο ή usb ας πουμε).

Γιωτα ευχαριστω για τις πληροφοριες! Το μηχανημα εξακολουθει να δειχνει νεκρο, λεφτα για καυστηρατζη δεν υπαρχουν ουτε κατα διαννοια, οποτε μαλλον θα πρεπει να το παρουμε αποφαση πως δεν θα λειτουργησει ο,τι και να κανουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν μπορει βρε συ,κατι θα φταιει,μηπως χρειαζεται να περασει λιγη ωρα ωστε να γεμισει η αποσταση απο τον λεβητα μεχρι τα καλοριφερ?Μηπως ειχε στεγνωσει....

Σοφια και μαζι με τη γραβατα παρ του και ενα πουκαμισο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορει βρε συ,κατι θα φταιει,μηπως χρειαζεται να περασει λιγη ωρα ωστε να γεμισει η αποσταση απο τον λεβητα μεχρι τα καλοριφερ?Μηπως ειχε στεγνωσει....

Μπαα! Ειναι εδω και μια ωρα ακριβως αναμμενο και εξακολουθει να μην κανει τιποτα! Μαλλον θα πορευτω με τα air-condition, θα ψαξω αναλυτικες οδηγιες στο αλλο parents για μαμαδες που τα χρησιμοποιουν και θα παω jumbo να αγορασω υγραντηρα για να μην ξηραθει εντελως η ατμοσφαιρα και εχουμε και τα αναπνευστικα της μικρης!

Κι εχω και τον αλλο πανω απο το κεφαλι μου να με ρωταει συνεχεια "και τωρα? και τωρα?" λες κι ειμαι μενταλιστ! Εκεινος δεν μπορει να κατσει να σκεφτει μια λυση, εγω πρεπει να τα σκεφτω ολα! Τωρα ετσι και του πω για τα air-condition θα γινει χαμος αλλα αν εχει εκεινος καλυτερη λυση ας την προτεινει.. Ελεος πια, μου εχει σπασει τα νευρα!:mad:

gM4vp2.png

eyχαριστω!ναι μαλλον κατι τετοιο θα του παρω...οσο θυμαμαι τη γραβατα που εβαλε στο γαμο τοσο μου αναβουν τα λαμπακια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.Μπήκα να δω τα νέα σας αλλά δεν έχω χρόνο τώρα γιατί ξυπνήσανε τα βλασταράκια μου. Πάω να τους φτιάξω το γάλα τους. Φιλάκια σε όλες!!! Να περάσετε καλά σήμερα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είμαι πιο χαλαρή ευτυχώς. Χθες δούλευα σε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα (το δικό μου και του Διονύση) και είχα στο ένα αυτί το σταθερό και στο άλλο το κινητό. Το βράδυ γέλαγα με το χάλι μου :lol::lol::lol::lol: ήμουν σαν κάτι παλιές ελληνικές ταινίες που χτυπάνε πέντε τηλέφωνα μαζί και ο πρωταγωνιστής προσπαθεί στην αρχή να απαντήσει σε όλους αλλά στο τέλος αγανακτεί και δένει τα καλώδια κόμπο και ησυχάζει.

Στο θέμα μας τώρα. Φαίη δυστηχώς λείπει και ο Διονύσης αλλά θα σου έλεγα να τσεκάρεις όλους τους διακόπτες παροχής ρεύματος και τις βάνες τροφοδοσίας. Αν θέλεις σου δίνω και το τηλέφωνο του καυστηριατζή που έρχεται σε μας. Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος και πες του ρε παιδί μου ότι μια ερώτηση θες να κάνεις, δεν χρειάζεται να τον καλέσεις.

Όσο γι το Βασίλη που στα πρήζει, μη το παίρνεις προσωπικά όλοι ίδιοι είναι. Μόνο στο σινεμά είναι οι άντρες σούπερ ήρωες και βρίσκουν λύσεις σε όλα, στην πραγματική ζωή οι σούπερ ήρωες είμαστε εμείς. :D

Για τη συνάντηση στο σπίτι της Σοφίας θα πρότεινα Τετάρτη πρωί, αν συμφωνεί φυσικά η οικοδέσποινα και μπορείτε και οι υπόλοιπες. :)

Γιώτα τι έγινε ξύπνησε ο Τασούλης;

Ειρήνη είσαι εδώ;

Μαρία, Ναταλία και Γλυκούλα πως είστε εσείς;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι αν θες στειλε μου μηνυμα με το τηλεφωνο του καυστηρατζη.

Οσο για τη συναντηση εγω ειμαι μεσα αν συμφωνει η Σοφια και οι υπολοιπες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είμαι πιο χαλαρή ευτυχώς. Χθες δούλευα σε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα (το δικό μου και του Διονύση) και είχα στο ένα αυτί το σταθερό και στο άλλο το κινητό. Το βράδυ γέλαγα με το χάλι μου :lol::lol::lol::lol: ήμουν σαν κάτι παλιές ελληνικές ταινίες που χτυπάνε πέντε τηλέφωνα μαζί και ο πρωταγωνιστής προσπαθεί στην αρχή να απαντήσει σε όλους αλλά στο τέλος αγανακτεί και δένει τα καλώδια κόμπο και ησυχάζει.

Στο θέμα μας τώρα. Φαίη δυστηχώς λείπει και ο Διονύσης αλλά θα σου έλεγα να τσεκάρεις όλους τους διακόπτες παροχής ρεύματος και τις βάνες τροφοδοσίας. Αν θέλεις σου δίνω και το τηλέφωνο του καυστηριατζή που έρχεται σε μας. Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος και πες του ρε παιδί μου ότι μια ερώτηση θες να κάνεις, δεν χρειάζεται να τον καλέσεις.

Όσο γι το Βασίλη που στα πρήζει, μη το παίρνεις προσωπικά όλοι ίδιοι είναι. Μόνο στο σινεμά είναι οι άντρες σούπερ ήρωες και βρίσκουν λύσεις σε όλα, στην πραγματική ζωή οι σούπερ ήρωες είμαστε εμείς. :D

Για τη συνάντηση στο σπίτι της Σοφίας θα πρότεινα Τετάρτη πρωί, αν συμφωνεί φυσικά η οικοδέσποινα και μπορείτε και οι υπόλοιπες. :)

Γιώτα τι έγινε ξύπνησε ο Τασούλης;

Ειρήνη είσαι εδώ;

Μαρία, Ναταλία και Γλυκούλα πως είστε εσείς;

kalημερα μαρακι εγω συμφωνω:Pδεν εχω προβλημα οποια μερα κ αν αποφασισετε.εδω θα μαι!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ωραια μερα η Τεταρτη!!!!!

Θα κανονισω κ εγω μηπως μπορεσει να κρατησει η πεθερα μου τον Τασο γιατι δεν προβλεπεται αν τον παρω μαζι....

Μαμα του Ευριπιδη ξυπνησε ο Τασος κ ξανακοιμηθηκε,κουραστηκε γιατι χτες ηταν με το κοριτσι του!!!!(Την Μαρια της Φαιης)

Μαριανδ ακομη να πιουνε γαλα?Που είσαι?Εσυ θα ερθεις στης Σοφιας την Τεταρτη?

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΙΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΩΝΙΑ! ΣΟΦΙΑ, ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΑΝΕΣ LIBERO? ΕΧΩ 6 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 2,50 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ.

l9Iop2.png

ΓΙΩΤΑ, ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ... ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ! ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ! ΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ MOTHERCARE! ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΤΑ "ΦΙΞΑΡΑΜΕ" ΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΙΣΟΥΜΕ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...