Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

αντε πηγαινε και εσυ να χουχουλιασετε ολοι μαζι.εγω οταν πηγαινει ο καλος μου για ξα΄λα τα παραταω οοοολααααααα και πα και γωνιαζω.δεν μπορω να αντισταθω.

ελπιζω να μην πεσει μεσα.γιατι μου το λεει για σπασιμο επειδη θα προτιμουσα να ερθει την κυριακη.ας ειναι και αυριο ....αλλα οχι σημερα.χαχα

περαστικα με τον πονοκεφαλο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα που να κοιμηθω?Ελεγα να παω Ν Σμυρνη με τον Τασο μιας και πληρωθηκα σημερα αλλα βλεπω παλι συννεφια εχει...παλιοκαιρος.....

Σε λιγο θα του φτιαξω φρουτοκρεμα κ ελπιζω να κοιμηθει,εβαλα κ λιγη σκουπα νωριτερα γιατι αυτα τα χαλια βγαζουν πολυ χνουδι.....

Φαιη δεν παιρνεις το Μαρακι να ερθετε απο δω????Να τα αφησουμε αν παιξουνε?

Εχω και ψαροσουπα για το μεσημερι να φανε.Φτανει και για τους δυο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαιη δεν παιρνεις το Μαρακι να ερθετε απο δω????Να τα αφησουμε αν παιξουνε?

Εχω και ψαροσουπα για το μεσημερι να φανε.Φτανει και για τους δυο.

Καλη ιδεα! Μολις ξυπνησει θα την αλλαξω και θα σου ερθουμε!! Θα σε παρω τηλ. να μου θυμισεις την οδο για να την πατησουμε στο gps!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΗΣΥΧΑ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ...ΦΑΙΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΓΙΩΤΑΚΑΛΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ....

ΣΟΦΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

ΔΕΜΣ Ο ΕΥΡΙΠΗΔΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΜΑΡΙΑΝΔ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?

l9Iop2.png

Γιωτα φουντουκι!! Αλλα μην τον βαλεις ακομα και κρυωσει!! :lol::lol:

Μαρακι καλη συνεχεια! ;)

gM4vp2.png

Ναταλια για εμενα ισχυει η παλια καλη παροιμια που λεει "Ή στραβα παει ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε"! Ας ελπισουμε απο αυριο παλι! Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως! :D;)

gM4vp2.png

Ας ελπισουμε οτι ο γυαλος ειναι στραβος!!!!!

χαχαχαχαχα....

Ή απλα ο στραβος ειναι γυαλος!!!!!!!

Με επιασε η λ@λ@κια μου!!!!!

Ναταλια αυτο που εγραψες για την Ειρηνη οτι πλησιαζει ο καιρος......λαθος....ο καιρος εφτασε....ο μικρος δεν θελει να βγει....καλοπερναει εκει μεσα φαινεται!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλη ιδεα! Μολις ξυπνησει θα την αλλαξω και θα σου ερθουμε!! Θα σε παρω τηλ. να μου θυμισεις την οδο για να την πατησουμε στο gps!

bre elate k oi 2 apo dv...mpas και τη κουρασετε τη δικια μου κ ξεραθει:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφια μου εγω εχω φαγητο στο φουρνο και δεν μπορω να βγω εξω δυστυχως.Αλλωστε σε σενα θα ερθουμε ολες μαζι!!!!Αν θελεις να ερθεις κι εσυ απο δω,αν μπορεις δεν εχω κανενα προβλημα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου εγω εχω φαγητο στο φουρνο και δεν μπορω να βγω εξω δυστυχως.Αλλωστε σε σενα θα ερθουμε ολες μαζι!!!!Αν θελεις να ερθεις κι εσυ απο δω,αν μπορεις δεν εχω κανενα προβλημα.

giota mou εφχαριστο για την προσκληση αλλα δεν εχω αμαξι...δυστυχως το εχει ο αντωνης στη δουλεια.θα το κανονισουμε παντως.αν φτασει κ η φαιη παρτε με κανα τηλεφωνο να τα πουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Ελπίζω να είσαστε όλες καλά. Εμείς καλά είμαστε, είχαμε πάει στις κούνιες το πρωί και μετά στο σουπερμαρκετ. Αλλά μου κάνανε μια γκρίνια, ρεζίλι γίναμε!!!:(:( Ότι βλέπανε και το έβαζα στο καλάθι το θέλανε! Αρχίσανε, ψωμί θέλω, δημητριακά θέλω,το ένα θέλω το άλλο θέλω. Απαπα!!! Λες και ήταν νηστικά ένα μήνα. Τι τραβάω η μάνα!!

Γιώτα, Φαίη, συναντηθήκατε τελικά;

Φαίη δεν έχω ιδέα τι είναι το facebook :(:(:(

Σοφία είναι όλα έτοιμα για τη βάπτιση;

Μαρία που είσαι χάθηκες!!

Γλυκούλα πως είσαι, το μωράκι σου;

Ναταλία το καρότσι αν το κλείσεις δεν χωράει στο ασανσέρ;

Ειρήνη τι έγινε θα βγουν τα προγνωστικά της πεθεράς σου;;)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΣ ΠΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...