Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κι απο εμας! Τι κανετε?

Ειρηνακι οντως.. το τικερακι ειναι αρκετα αγχωτικο αλλα να σκεφτεσαι πως εσενα θα σου πανε ολα τοσο καλα που το μονο αγχωτικο θα ειναι αυτο το τικερακι!!

Μαριανδ πως ειναι ο Νικολας?

Γιωτα εισαι σιγουρη πως δεν την εχει ψιλιαστει ο Τασουλης πως κατι του σκαρωνεις? :lol::lol:

Εδω παιδια εχει πολυ κρυο (στο σπιτι εννοω).. Ανυπομονω να ερθει το Σαββατο να βαλουμε πετρελαιακι.. Στη Μαρια εβαλα μακρυμανικο φανελακι μεσα απο την πυτζαμα σημερα! Τη σκεπασα καλα - καλα αλλα ειμαι σιγουρη πως το πρωι θα τη βρω γυμνη παλι! Σας εχω πει πως οποτε ανοιγω την πορτα της το πρωι τη βρισκω ανευ της κατω πυτζαμας? Ναι, ναι!! Τα κανει αυτα το καμαρι μου και επιπροσθετα στην προσπαθεια της να βγαλει και την πανω το μονο που καταφερνει ειναι να βγαλει τα μανικια και να φαινεται πως ειναι στραπλες! Το παιδι μου θελει να βαλει υποψηφιοτητα για το next top model!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο εμας! Τι κανετε?

Ειρηνακι οντως.. το τικερακι ειναι αρκετα αγχωτικο αλλα να σκεφτεσαι πως εσενα θα σου πανε ολα τοσο καλα που το μονο αγχωτικο θα ειναι αυτο το τικερακι!!

Μαριανδ πως ειναι ο Νικολας?

Μια χαρά είναι ο Νικόλας. Ευχαριστώ που ρωτάς! Ανυπομονεί να πάει παιδικό την Δευτέρα γιατί βαρέθηκε τώρα μια βδομάδα στο σπίτι

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Δεν τον θελει Μαρια μου! Κανει λες και τη σφαζουνε.. Μπραβο για τον Νικολα! Αντε τη Δευτερα θα ξεδωσει!!

Αν την πετυχω αυριο το πρωι ετσι, θα τη βγαλω φωτογραφια να σας τη δειξω οταν συναντηθουμε παλι! ;)

Μαρια, Γιωτα, Σοφια σας εγραψα κατι στον τοιχο που μου εστειλαν κι εμενα αλλα πραγματικα το πιστευω για εσας και για αυτο το εκανα! Εσεις αν δεν θελετε, μην το γραψετε αλλου! ;)

Μαριανδ εσυ εχεις facebook?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!Ξυπνησαμε πριν 20 λεπτα αλλα εγω νυσταζω κ αλλο.....

Χτες ο Τασουλης ξεσηκωθηκε και κοιμηθηκε στις 23 30 αλλα δεν πειραζει αφου ειναι ησυχος.Θα βγουμε μετα μια βολτιτσα στη γειτονια μιας και εχει καλο καιρο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα σας!!εδω και σημερα!!!σημερα εχουμε τα προγνωστικα της πεθερας που εχει φαγωθει να γεννησω σημερα.ετσι γιατι τις ηρθε.παλι κοντρα θα τις παω!!χαχα

εβαλα αυτο το τικερ ετσι για να ξερουμε που βρισκομαστε.αντε να βγει το κουβαρακι μου να το ισιωσω στα φιλακια

οποιος νυσταζει πεφτει και κοιμαται γιωτουλα.παρε και τον τασουλη αγκαλιτσα σαν μαξιλαρακι.εγω ετσι θα το κανω το μικρακι μου.θα το παιρνω αγκαλιτσα οταν φευγει ο δημητρος μου.θα το κανω μαξιλαρακι.μακαρι να ειναι και λιγο ζουμερουλη να το δαγκωνω ολημερις.σαν να εχω αγριες διαθεσεις.λετε να το εχει καταλαβει και γι αυτο να μην ερχεται?

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Καλησπερα κι απο εμας! Πως ειστε? Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Η δικια μας η μερα δεν εχει ξεκινησει καλα.. Η Μαρια εχει απιστευτη γκρινια για αλλη ια φορα, ολα της φταινε και κυριολεκτικα ειμαι ενα βημα πριν απο την παρακρουση... Συν ολα αυτα, τσακωθηκα και με τη μανα μου και πρεπει να το παρω αποφαση πια πως περα απο το οικονομικο που μας βοηθαει και με το παραπανω, στα αλλα δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα. Πριν μεινω εγκυος ελεγε συνεχεια να της κανω ενα εγγονακι να το μεγαλωσει και τωρα αφαντη.. Οχι πως ειχα την απαιτηση να μου μεγαλωσει το παιδι κι εγω να κανω τη ζωη μου (προς θεου δηλαδη!), το μονο που ηθελα ειναι να την κραταει μια στο τοσο να μπορω κι εγω να παιρνω μια ανασα και να εχω τον χρονο μου και με τον εαυτο μου αλλα και με τον Βασιλη.. Που τετοια τυχη ομως? Για να ερθει να κρατησει τη Μαρια, θα πρεπει να την εχω ετοιμασει (δηλαδη να την εχω ταϊσει, κανει μπανιο, ντυσει και να ειναι ηδη στο κρεβατι της και να κοιμαται καλα) και δεν φτανει αυτο αλλα πρεπει να την εχω ειδοποιησει και 2 εβδομαδες πριν -τουλαχιστον- για να δει πως θα το κανει με τη δουλεια της.. Τιποτα κοριτσια! Απουσα και με το αλφα κεφαλαιο και δεν το περιμενα! Οπως ειπα παραπανω μονο στα οικονομικα μας βοηθαει (και την ευχαριστω πολυ γι' αυτο, δεν θελω να γινομαι αχαριστη) και εχει την απαιτηση να κανω δευτερο παιδι και συντομα (το τονιζει κιολας αυτο το συντομα). Γιατι? Για να τρελλαθω μια ωρα αρχιτερα? Αφου βοηθεια και παλι δεν θα εχω.. Κι οχι τιποτα αλλο αλλα αν πας να κανεις και κανενα παραπονο (οπως σε εσας που λεω "σημερα η Μαρια με εχει πεθανει απο τη γκρινια") ξεκιναει το λογυδριο πως δεν εχω υπομονη και διαφορα τετοια "ομορφα".. Κουραστηκα ρε κοριτσια, ειλικρινα σας μιλαω! Σημερα πανω στον τσακωμο μου πεταξε κι ενα "ετοιμαστε τα χαρτια σας για τη μεταθεση αφου ετσι κι αλλιως εγω δεν συνεισφερω καπου αλλου εκτος απο το οικονομικο! Μην αγχωνεστε γι' αυτο, υπαρχουν και τα ΑΤΜ" :shock::shock::shock::shock::shock: Λες και ειμαι κανενα ανηλικο και περιμενα την εγκριση της μανας μου για να φυγω! Περιμενω πως και πως να ξεκινησω αυτη τη δουλεια που σας ειπα να ξελαμπικαρω και απο την κλεισουρα αλλα και για να στρωσουν τα οικονομικα μας και να αισθανθω πως δεν εχω την αναγκη κανενος..

Συγγνωμη που σας επρηξα, αλλα με εχει πειραξει πολυ και η αδιαφορια της σε ολα περαν της δουλειας της και τα λογια που ειπε πανω στον τσακωμο μας..

καλημερα φαιη μου...!δικιο εχεις γ αλλη μια φορα.πρεπει να κατσεις να της μιλησεις δε γινεται αλλιως!εγω αυτο κανω-οχι οτι παιρνει απο λογια δηλαδη λεμε τωρα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Το ξερω Μαρια μου.. Εγω με ενα και τα εχω παιξει (κυριολεκτικα ομως!).. Ποσο μαλλον αλλοι γονεις με δυο και τρια και τεσσερα παιδια! Δεν ξερω ρε κοριτσια ισως να μην "το 'χω" που λενε.. Ισως να μην το κατεχω, πως να το κανουμε.. Δεν γεννηθηκαμε ολες τελειες μανουλες και σιγουρα δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Αυτο που κανω ειναι να δινω τον καλυτερο μου εαυτο.. Δεν μπορω να ακουω και σαχλαμαρες ομως! Π.χ. σημερα την ωρα που μαλωναμε γυρισε και μου ειπε πως κι αυτη μεγαλωσε δυο παιδια και δουλευε κιολας! Δεν αντιλεγω, αλλα εκεινη ειχε τη γιαγια μου και ανα πασα ωρα και στιγμη μας αφηνε εκει και πηγαινε να κανει τις δουλειες της, τα ψωνια της κι ο,τι αλλο ηθελε! Εγω για να βγαλω ΑΜΚΑ με τη Μαρια μου βγηκε η πιστη!

Δεν ξερω, νομιζω πως εχουμε χασει την επικοινωνια πια..

αχ μια απο τα ιδια κ εδω...καλα η μανα μου εχει πει τ απιστευτα...οτι ειμαι αχρηστη οτι δε μπορω να μεγαλωσω το παιδι μου οτι αυτη ξερει καλυτερα αφου μεγαλωσε δυο-με τη βοηθεια της μανας της φυσικα!!-κ αλλα τετοια ωραια.της το ξεκοψα ομως κ την εβαλα μια χαρα στη θεση της-οχι οτι μπαινει η μανα μου στη θεση της αστειο ηταν αυτο:P αλλα εχω κ τον αντωνη που με βοηθαει να την αντιμετωπιζω μαζι κατι καταφερνουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Φαίη σου στέλνω μια αγκαλιά. Κουράγιο κοριτσάκι μου. Σου πέσανε πολλά μαζεμένα.

Γιώτα περιμένουμε νέα το βράδυ (αν δεν σε πάρει ο ύπνος :lol: )

Σοφία σήμερα το πρωί μου λέει ο Ευριπίδης "θέλω να φορέσω τη μπλούζα του κακού" (εννοούσε τη μπλούζα που του έκανες δώρο). Του είπαν στο σχολείο ότι δείχνει κακός με αυτή τη μπλούζα και ενθουσιάστηκε (να σε πει κακό η παρέα του Ευριπίδη είναι κοπλιμέντο).

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πρέπει να οργανωθούμε πότε θα πάμε στη Σοφία.

καλα φοβεροσ ο γιος σου μαρακι!εγραψε!να ναι παντα καλα κ σας περιμενω σπιτι μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!αν θελετε σας περιμενω κ σημερα η αλλιως οποτε μπορειτε!παω στη μικρη ειναι ωρα για παιχνιδι μπας κ κουραστει κ κοιμηθει που δε το βλεπω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα ειρηνη!τι να παθεισ καλε?μια χαζομαρα ηταν σιγα!:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εδω! Πως ξημερωθηκατε? (Που λενε και στο χωριο μου!!)

Εμας η Μαρια μας εκανε τα γνωστα χθες βραδυ και στις 07:30 αποφασισε να ξυπνησει για τα καλα. Σηκωθηκα, την εντυσα, την ταϊσα και την αφησα στο χαλι να παιξει.. Κλεινανε τα ματια μου απο τη νυστα και ζητησα απο τον Βασιλη να κατσει μαζι της και να με ξυπνησουν γυρω στις 10:00.. Τι το 'θελα? Με εχει πιασει πονοκεφαλος απο τις φωνες του "σουτ Μαρια, οχι εκει Μαρια, γ@μω τον πατερα σου Μαρια".. Στις 09:00 σηκωθηκα και μεχρι να φτιαξω εναν καφε την ειχανε πεσει οι δυο τους στο διπλο και ροχαλιζανε... Τι να πεις! Ξεκινησα με depon τη μερα μου..

Σοφια μου δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο.. Αυτο που ζητησα ηταν λιγη βοηθεια αλλα δεν τη βρισκω! Δεν εχω σκοπο ουτε να ξανασυζητησω ουτε και να ξαναζητησω τιποτα! Βρηκα μια δουλεια απο το σπιτι (κατι δακτυλογραφησεις συγκεκριμενα απο εναν δικηγορο φιλο μας) και τα λεφτα ειναι καλα για δουλεια απο το σπιτι.. Αφου καθομαι που καθομαι ολη μερα μπροστα απο αυτο το μαραφετι ας το αξιοποιησω κιολας! Σε συνδυασμο και με την αλλη δουλεια που σας ελεγα θα βρουμε τους ρυθμους μας και θα μπορεσω να τη βαλω σε βρεφονηπιακο. Θα μαθω να στηριζομαι σε εμενα και μονο γιατι καθε φορα που στηριζομαι αλλου απογοητευομαι!

Γιωτα πεσε και κοιμησου! Οταν κοιμηθει και ο Τασουλης ριξε κι εσυ ενα διωρακι! Θα σε βοηθησει πιστευω!

Ειρηνη πως το εβγαλε αυτο το συμπερασμα η πεθερα? Λες να εχει πεσει οντως μεσα?

Μαρια εσυ που βρισκεσαι? Ελπιζω να μην σκαλωσε καμμια πορτα ξανα και τρεχεις με τους γενικους και δεν συμμαζευεται! :lol::lol:

Μαριανδ πως ειναι σημερα ο Νικολας? Πιστευω θα ειναι καλα αφου κι εχθες ειχε μια καλη μερα!

Ναταλια και γλυκουλα ελπιζω να ειστε καλα και να εχετε μια ομορφη μερα!

Παω να κατεβασω αλλο ενα depon γιατι τα μηνιγγια μου νομιζω πως θα εκραγουν (νιωθω τους παλμους της καρδιας μου να χτυπανε εντονα σε εκεινο το σημειο.. Το εχετε παθει ποτε ή μου ερχεται το εγκεφαλικο κι εγω κανω τον Κινεζο με τα depon?? :lol::lol::lol: )

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...