Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα!βρηκα λιγο χρονο και διαβαζω τα νεα σας...

φαιη μου ηρεμησε και θα βρεις τους ρυθμους σου...και εγω εχω πηξει στο σπιτι και ειναι μονο19 μερες που γεννησα και δεν αντεχωωωωωωωωωω.......ομως εχω ν αντιμετωπισω και τον βλακα τον πατερα του παιδιου μου που με νευριαζει διαρκως και εμφανιζεται απροειδοποιητα σπιτι μου λες και ειναι δικο του...τεσπα...

γιωτακι περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρο σου..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κορίτσια όλα εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε. Εμείς γεννάμε, εμείς μεγαλώνουμε ουσιαστικά τα παιδιά, οι άντρες τίποτα δεν κάνουνε!! Υπομονή κορίτσια και όλα θα φτιάξουνε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΦΑΙΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΝΤΗΜΕΝΕΣ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΟΝΗ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Γυρισα κι εγω!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο καλος μου ιατρουδακος μου ελυσε ολες τις αποριες και μου εδωσε πολυ κουραγιο!!!!!Μεχρι και κοιλιακο υπερηχο καναμε!!!!Τα διδυμακια μας ειναι θηρια!!!! 3,5 εκατοστα το καθε ενα!!!!!Τωρα ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω,το πανω,το Β οπως το ονομασε ο ιατρος ηταν πολυ ανησυχο,συνεχεια κουνιοτανε!!!!Σαν παλαβο!!!!Πολυ γελιο!!!!!

Επομενο ραντεβου αρχες Φεβρουαριου για αυχενικη!!!!!

Μου ειπε οτι μπορω να παω για δουλεια εφ οσον θα ειμαι καλα οποτε και θα παρω αυριο τηλεφωνο να ενημερωσω!!!!!!

Αυτα τα νεα μας προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα κι εγω!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο καλος μου ιατρουδακος μου ελυσε ολες τις αποριες και μου εδωσε πολυ κουραγιο!!!!!Μεχρι και κοιλιακο υπερηχο καναμε!!!!Τα διδυμακια μας ειναι θηρια!!!! 3,5 εκατοστα το καθε ενα!!!!!Τωρα ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω,το πανω,το Β οπως το ονομασε ο ιατρος ηταν πολυ ανησυχο,συνεχεια κουνιοτανε!!!!Σαν παλαβο!!!!Πολυ γελιο!!!!!

Επομενο ραντεβου αρχες Φεβρουαριου για αυχενικη!!!!!

Μου ειπε οτι μπορω να παω για δουλεια εφ οσον θα ειμαι καλα οποτε και θα παρω αυριο τηλεφωνο να ενημερωσω!!!!!!

Αυτα τα νεα μας προς το παρον!!!!!

Μπραβο Γιωτακι!! Αυτα ειναι νεα! Οποτε τερμα το αγχος και ζησε το!;) Οσο για το Β εμβρυακι, θα επρεπε να ξερεις ηδη πως ο,τι αρχιζει απο Β (π.χ. Βασιλης λεω εγω τωρα!) εχει την ανησυχια στο αιμα του!:lol::lol: Συγχαρητηρια!!

Ναταλια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ο Τασουλης εχει γελιο!!!Σηκωνω την μπλουζα μου και τον ρωταω που ειναι τα αδερφακια σου και ερχεται στην κοιλια μου.....πολυ γελιο...αλλα το κανει γιατι του φαινεται περιεργος ο αφαλος μου οχι επειδη καταλαβαινει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο Τασουλης εχει γελιο!!!Σηκωνω την μπλουζα μου και τον ρωταω που ειναι τα αδερφακια σου και ερχεται στην κοιλια μου.....πολυ γελιο...αλλα το κανει γιατι του φαινεται περιεργος ο αφαλος μου οχι επειδη καταλαβαινει!!!!!!

Μην υποτιμάς το παιδί σου

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Δεν τον υποτιμαω αλλα ειναι πολυ μικρος ακομη.Καταλαβαινει τα παντα,αυτο το ξερω αλλα του αρεσει και ο αφαλος μου!!!!!!χαχαχαχα...του φαινεται περιεργος....δεν ξερει οτι εχει κ αυτος!!!!!!!Γιατι δεν μπορει να τον δει!!!!!

Σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει κ αλλο η κοιλια μου θα το καταλαβει καλυτερα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...