Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ.

ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΗΕRCARE ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κι απο εμας! Πως ειστε? Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Η δικια μας η μερα δεν εχει ξεκινησει καλα.. Η Μαρια εχει απιστευτη γκρινια για αλλη ια φορα, ολα της φταινε και κυριολεκτικα ειμαι ενα βημα πριν απο την παρακρουση... Συν ολα αυτα, τσακωθηκα και με τη μανα μου και πρεπει να το παρω αποφαση πια πως περα απο το οικονομικο που μας βοηθαει και με το παραπανω, στα αλλα δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα. Πριν μεινω εγκυος ελεγε συνεχεια να της κανω ενα εγγονακι να το μεγαλωσει και τωρα αφαντη.. Οχι πως ειχα την απαιτηση να μου μεγαλωσει το παιδι κι εγω να κανω τη ζωη μου (προς θεου δηλαδη!), το μονο που ηθελα ειναι να την κραταει μια στο τοσο να μπορω κι εγω να παιρνω μια ανασα και να εχω τον χρονο μου και με τον εαυτο μου αλλα και με τον Βασιλη.. Που τετοια τυχη ομως? Για να ερθει να κρατησει τη Μαρια, θα πρεπει να την εχω ετοιμασει (δηλαδη να την εχω ταϊσει, κανει μπανιο, ντυσει και να ειναι ηδη στο κρεβατι της και να κοιμαται καλα) και δεν φτανει αυτο αλλα πρεπει να την εχω ειδοποιησει και 2 εβδομαδες πριν -τουλαχιστον- για να δει πως θα το κανει με τη δουλεια της.. Τιποτα κοριτσια! Απουσα και με το αλφα κεφαλαιο και δεν το περιμενα! Οπως ειπα παραπανω μονο στα οικονομικα μας βοηθαει (και την ευχαριστω πολυ γι' αυτο, δεν θελω να γινομαι αχαριστη) και εχει την απαιτηση να κανω δευτερο παιδι και συντομα (το τονιζει κιολας αυτο το συντομα). Γιατι? Για να τρελλαθω μια ωρα αρχιτερα? Αφου βοηθεια και παλι δεν θα εχω.. Κι οχι τιποτα αλλο αλλα αν πας να κανεις και κανενα παραπονο (οπως σε εσας που λεω "σημερα η Μαρια με εχει πεθανει απο τη γκρινια") ξεκιναει το λογυδριο πως δεν εχω υπομονη και διαφορα τετοια "ομορφα".. Κουραστηκα ρε κοριτσια, ειλικρινα σας μιλαω! Σημερα πανω στον τσακωμο μου πεταξε κι ενα "ετοιμαστε τα χαρτια σας για τη μεταθεση αφου ετσι κι αλλιως εγω δεν συνεισφερω καπου αλλου εκτος απο το οικονομικο! Μην αγχωνεστε γι' αυτο, υπαρχουν και τα ΑΤΜ" :shock::shock::shock::shock::shock: Λες και ειμαι κανενα ανηλικο και περιμενα την εγκριση της μανας μου για να φυγω! Περιμενω πως και πως να ξεκινησω αυτη τη δουλεια που σας ειπα να ξελαμπικαρω και απο την κλεισουρα αλλα και για να στρωσουν τα οικονομικα μας και να αισθανθω πως δεν εχω την αναγκη κανενος..

Συγγνωμη που σας επρηξα, αλλα με εχει πειραξει πολυ και η αδιαφορια της σε ολα περαν της δουλειας της και τα λογια που ειπε πανω στον τσακωμο μας..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναταλια τωρα θυμηθηκα να σου απαντησω (συγγνωμη αλλα δεν παω καθολου καλα σημερα).

Η Μαρια καθοταν σε καθισματακι που κοιταει προς τα μπροστα απο 8 μηνων σαν τον Ευριπιδη της Μαριας. Τα ιδια λογια μας ειχε πει κι εμας ο γιατρος (αφου στηριζει τον αυχενα της καλα, ας κατσει σε αυτο που κοιταει μπροστα). Τωρα ειναι 9,500 κιλα και συνεχιζουμε στο ιδιο καθισματακι. Εχουμε κι εμεις αυτο της chicco που εχει και η Γιωτα με τις τρεις κλισεις. Το ειχα αγορασει απο τα jumbo Αλιμου ή 129.99 ή 149.99 ευρω.

Ελπιζω να σε βοηθησα!

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια σας σημερα, αλλα δεν ειμαι καθολου καλα και θα γραψω αρλουμπες! Σας στελνω ομως απο ενα μεγαλο φιλι κι ελπιζω να με καταλαβαινετε και να με συγχωρεσετε! :oops::oops:

gM4vp2.png

Γεια σου Φαίη. Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα με τη μαμά σου και να ξεκινήσεις σύντομα τη δουλειά. Υπομονή να κάνεις και όλα θα φτιαξουνε. Είναι δύσκολα να είσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με το παιδί. Ρώτα και εμένα που είναι και 2!! Μην το βάζεις κάτω και μην απελπίζεσαι. Σκέψου θετικά και ολα καλά θα πάνε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Το ξερω Μαρια μου.. Εγω με ενα και τα εχω παιξει (κυριολεκτικα ομως!).. Ποσο μαλλον αλλοι γονεις με δυο και τρια και τεσσερα παιδια! Δεν ξερω ρε κοριτσια ισως να μην "το 'χω" που λενε.. Ισως να μην το κατεχω, πως να το κανουμε.. Δεν γεννηθηκαμε ολες τελειες μανουλες και σιγουρα δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια. Αυτο που κανω ειναι να δινω τον καλυτερο μου εαυτο.. Δεν μπορω να ακουω και σαχλαμαρες ομως! Π.χ. σημερα την ωρα που μαλωναμε γυρισε και μου ειπε πως κι αυτη μεγαλωσε δυο παιδια και δουλευε κιολας! Δεν αντιλεγω, αλλα εκεινη ειχε τη γιαγια μου και ανα πασα ωρα και στιγμη μας αφηνε εκει και πηγαινε να κανει τις δουλειες της, τα ψωνια της κι ο,τι αλλο ηθελε! Εγω για να βγαλω ΑΜΚΑ με τη Μαρια μου βγηκε η πιστη!

Δεν ξερω, νομιζω πως εχουμε χασει την επικοινωνια πια..

gM4vp2.png

Φαιη μου....κανε υπομονη.Αν ξεκινησεις δουλεια ολα θα πανε καλυτερα.

Κι εγω ετσι νιωθω με τον Βασιλη που δε με βοηθαει σε τιποτα και η μαμα μου οποτε μπορει κραταει τον μικρο.Ομως να σου πω και κατι αλλο????Χωρις παρεξηγηση απλα τα παιδια ειναι δικα μας,και οχι των γονιων μας.Σκεψου και σενα η μητερα σου ποσα στερηθηκε για να σε μεγαλωσει και ποσο κουραστηκε.Κι εσυ αργοτερα ισως να το πεις αυτο στην Μαρια σου.Απλα εχεις κουραστει γιατι εχει αυτην την γκρινια και ειναι λογικο......

Ολες μας κουραζομαστε αλλα μην ανυσηχεις,ολα θα φτιαξουν,θελει ομως χρονο.

Να ξεκινησεις δουλεια,να βγεις λιγο παραεξω,να ανοιξει το ματι σου που λενε!!!!

Υπομονη θελει,αλλωστε τα πρωτα χρονια ειναι δυσκολα,μεχρι να μεγαλωσουν λιγο.Και εισαι και μικρη...κουραγιο και ολα θα πανε καλα!!!!!!

Να λεμε ευχαριστω που εχουμε εστω και αυτην τη βοηθεια!!!!!

Η μαμα σου για ποιον δουλευει?Για τον εαυτο της?Για να πηγαινει τις βολτες της και τις εκδρομες της?Για σας τα κανει ολα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ομως να σου πω και κατι αλλο????Χωρις παρεξηγηση απλα τα παιδια ειναι δικα μας,και οχι των γονιων μας.

Η μαμα σου για ποιον δουλευει?Για τον εαυτο της?Για να πηγαινει τις βολτες της και τις εκδρομες της?Για σας τα κανει ολα......

Γιωτα μου που μου εμαθες να κανω και multi-quote ;) το ξερω πως τα παιδια ειναι δικα μας.. Γι' αυτο και διευκρινιζω παραπανω πως το μονο που ζηταω ειναι μια φορα στο τοσο λιγο χρονο με τον εαυτο μου και με τον Βασιλη. Δεν μπορει να με βοηθησει και κανενας αλλος και γι΄αυτο απευθυνθηκα σε εκεινη.

Οσο για τη δουλεια της, ειτε δουλεψει το 8ωρο της κανονικα, ειτε δουλεψει 12ωρο, τα ιδια λεφτα θα παρει (δηλαδη δεν της τα δινουν ουτε "μαυρα"), οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι επιλογη της να καθεται 12 ωρες στο μαγαζι. Τα λεφτα οπως και να το κανουμε δεν αυξανονται απο τις υπερωριες και αυτο της το ειχαν ξεκαθαρισει απο την αρχη οι διευθυντες της επιχειρησης. Τελος παντων, δικαιωμα της ειναι να καθεται οσο θελει στη δουλεια της απλα πιστευω πως θα μπορουσε να με βοηθησει κι εμενα μια φορα το μηνα με το να κρατησει για 3 ωρες τη μικρη. Τιποτα παραπανω δεν της ζητησα..

gM4vp2.png

Θα σου πω και το αλλο.

Χτες λεω στον Βασιλη...να αρχισεις να παιρνεις το παιδι στη μανα σου.....(αφου ετσι κ αλλιως σε 1 μηνα αυτη θα το κραταει)....μου λεει γιατι????

Του λεω πρεπει να εχω και λογο?Κατ αρχας να συνηθιζει και κατα 2ον με ποναει η μεση μου και στην τελικη θελω να κοιμαμαι παραπανω....αφου για δουλεια που θα παω σε 1 μηνα θα ξυπναω στις 05 15.....αλλα δεν καταλαβα πρεπει να εχω και λογο???

Και μου λεει....αν μου ελεγες απλα γιατι ετσι μου αρεσει,θα σου ελεγα παρ το και φατο....

Ετσι που λες....το αποτελεσμα????Τα νευρα μου κροσια,εκλαιγα συνεχεια και τελικα ο Βασιλης δεν το πηρε το παιδι....

Φαιη μου ολα η μανα τα τραβαει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καταλαβαινω πως το λες απλα ειναι επειδη εχει την γκρινιτσα τωρα και εισαι ετσι παρμενη....

Σιγα σιγα και ολα θα στρωσουν!!!!!!

Απο οατν γεννησα με εχει πιασει πολυ το συναισθηματικο μου με τους γονεις και καμια φορα που μιλαω αποτομα στην μαμα μου,στο δευτερολεπτο νιωθω τυψεις....γιατι σκεφτομαι οτι κ αυτοι μεγαλωσανε και καποια στιγμη θα φυγουνε απο κοντα μας....τουλαχιστον να μην ειμαστε μαλωμενες......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Το ξερω Γιωτα μου.. Απλα θα πρεπει να χωνεψω καποια πραγματα και να μαθω να στηριζομαι σε εμενα και μονο..

Κοιτα κι εσυ να μην στεναχωριεσαι τωρα με τα διδυμακια σου!

gM4vp2.png

Δε στενοχωριεμαι εγω...περασα χειροτερα....

Θα ξεχασω που με κερατωσε ο Βασ 4 μηνων εγκυος?????

Γι αυτο σου λεω...δεν εχω αναγκη,αν ειναι να παθω κατι θα το παθω!!!!

Αντε και σε μια ωρα φευγουμε για τον ιατρο!!!!Απ το αγχος μου δεν κοιμηθηκα...παω να φτιαξω καφε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Φαίη σου στέλνω μια αγκαλιά. Κουράγιο κοριτσάκι μου. Σου πέσανε πολλά μαζεμένα.

Γιώτα περιμένουμε νέα το βράδυ (αν δεν σε πάρει ο ύπνος :lol: )

Σοφία σήμερα το πρωί μου λέει ο Ευριπίδης "θέλω να φορέσω τη μπλούζα του κακού" (εννοούσε τη μπλούζα που του έκανες δώρο). Του είπαν στο σχολείο ότι δείχνει κακός με αυτή τη μπλούζα και ενθουσιάστηκε (να σε πει κακό η παρέα του Ευριπίδη είναι κοπλιμέντο).

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πρέπει να οργανωθούμε πότε θα πάμε στη Σοφία.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Φαίη σου στέλνω μια αγκαλιά.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πρέπει να οργανωθούμε πότε θα πάμε στη Σοφία.

Κι εγω για αυτη την αγκαλια και για αυτες τις συναντησεις δεν θελω να φυγω απο την Αθηνα!:D

Γιωτα μου καλη επιτυχια στο γιατρο! Ολα να ειναι τελεια, πιο τελεια να μη γινεται να ειναι! Ευχαριστω και για το "παραπεμπτικο", απαντησα κι εκει και σε ανεφερα κιολας!!

Τωρα για τη συναντηση εγω μπορω και αυριο! Θελετε? Αλλιως οποτε μπορειτε!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...