Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ξεχασα να σας πω.Εχω κουπονια λιμπερο και δεν τα χρειαζομαι,μηπως τα θελει καμια απο σας?Ληγουν στις 30/5.....Ειναι 3 κουπονια των 2,5 ευρω το καθε ενα για την μικρη συσκευασια.

γιωτα αν δε τα θελει καμια αλλη κοπελα μπορεις να μου τα δωσεις.αλλαξαμε μαρκα κ πηραμε λιμπερο αν μας βολεψουν θα τα χρησιμοποιησω.καλημερα κ φιλια στο τασουλη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!εμεις ξυπνησαμε με κεφια τρελλα.ακουμε μουσικη, φαγαμε κ τωρα ειναι η ωρα του παιδιου...;)μουσικη αγκαλια χορος ολα τα ωραια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτα αν δε τα θελει καμια αλλη κοπελα μπορεις να μου τα δωσεις.αλλαξαμε μαρκα κ πηραμε λιμπερο αν μας βολεψουν θα τα χρησιμοποιησω.καλημερα κ φιλια στο τασουλη!

Ναι βρε εννοειται....Γι αυτο το εγραψα,τωρα αν θελει καμια αλλη κοπελα μπορω να δωσω 2 στη Σοφια που τα ζητησε και 1 σε οποια αλλη θελει!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μπήκα να σας πω μια καλημέρα και να δω τα νέα σας. Ξεκινάω δουλειά τώρα. Ελπίζω να βρω χρόνο να τα πούμε αργότερα.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ, ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ? ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ, ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ? ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Εμενα ειναι γυρω στα 11 κιλα κ στο δικο μου αυτοκινητο εχω το καθισμα που κοιταει προς τα πισω!!!!!!Βεβαια ο Βασιλης στο αμαξι του εχει αυτο που κοιταει μπροστα κ ειναι πιο ανετα.Αλλα μεχρι το χρονο κανονικα πρεπει να κοιτανε πισω.

Δεν πολυβολευονται αλλα για μικες αποστασεις μεσα στην πολη νομιζω ειναι καλυτερο.Εμενα με βολευει παντως!!!!!

Το μεγαλο καθισμα το εχουμε για ταξιδια,ειναι πιο ψηλο και καθεται πιο ανετα.Σιγα-σιγα νομιζω πως πρεπει να τα βαλεις σε καθισμα που να κοιταει μπροστα!!!!!Ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε; Κάνει λίγο κρύο σήμερα, προς το παρών δεν είναι για βόλτα. Εμένα είναι και τα 2 μου ζουζούνια στο σπίτι γιατί τον μεγάλο δεν τον έστειλα ακομα στο σταθμό, να συνέλθει πρώτα, και γίνεται χαμός!!!! Ντούραζελ αυτά τα παιδάκια!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

GIOTA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 7,8 ΚΙΛΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Τ' ΑΛΛΑΞΩ!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 10 ΚΙΛΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ (300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ) Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΤΣΙ...

l9Iop2.png

...

Καλημέρα Ναταλία,

μπορώ να απαντήσω και εγώ στην ερώτηση :) ;

Εμείς τον Ευριπίδη τον βάλαμε στο κάθισμα που κοιτάζει μπροστά από έξι μηνών (περίπου 8 κιλά). Ήταν χειμώνας και με τα χοντρά ρούχα σφήνωνε σε αυτό που κοιτούσε προς τα πίσω (είχαμε της Chicco, αυτό που υποτίθεται είναι μέχρι 13 κιλά) και δυσαναχετούσε. Ρωτήσαμε τότε τον παιδιάτρο και μας είπε ότι αν το παιδί στηρίζει τον αυχένα του και το κάθισμα έχει μια κλίση προς τα πίσω, τότε μπορεί να κάτσει και να κοιτάει μπροστά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Παντως Ναταλια εμεις εχουμε ενα της κικκο που κοιταει μπροστα και μπορεις να βαλεις το παιδι με κλισεις.Εχει 3 κλισεις διαφορετικες.Οποτε σε ταξιδια που κοιμαται τον βαζουμε λιγο ξαπλωτο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...