-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:
Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο).
Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα.
Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις.Είναι δύσκολο όταν το σκέφτεσαι ψυχολογικά...Πρακτικά όμως δεν αλλάζει κάτι...ζω 12 χρονιά με την ελπίδα αραααα.....Είναι καθαρά ψυχολογικό ,που υπάρχει η ελπίδα στο μυαλό σου....Για να καταλάβω αυτό που μου είπες καλύτερα να κάνω το χειρουργείο κ μετά δεν ζητάνε καμία εξέταση για επιτροπή;;;
Επισης να απαντήσω σε μια ερώτηση που έκανες σε κάποια άλλη κοπέλα διιατεταμένη σάλπιγγα ακόμη και υδροσαλπιγγα να μην είναι δεν είναι λειτουργικη .Αυτό μου είπε σήμερα ο γιατρός..Επίσης σε ποια περιφέρεια υπάγεσαι;;;Γιατί εγώ στη Θέσ/νίκη και φοβάμαι την πολύμηνη αναμονή
-
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
-
Θέματα
-
- 7.798 απαντήσεις
- 941.256 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.439 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.075 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.249 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.162 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.798 απαντήσεις
- 941.256 εμφανίσεις
-
- 1.115 απαντήσεις
- 44.471 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις