Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!

Πως είσαστε?????Εμεις ειμαστε μια χαρουλα!!!!Αυριο τελικα στις 19 00 εκλεισα ραντεβου στον γυναικολογο!!!!!Παμε να δουμε τα αδερφακια του Τασουλη και την Παρασκευη θα παρω τηλ στη δουλεια να τους ανακοινωσω την εγκυμοσυνη μου!!!!!!

Σε λιγο θα βγουμε για ψωνια με τον Τασουλη!

Αντε σηκωθειτε να πιουμε καφε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Τωρα το ειδα!! Κοντευω να ξυπνησω τη μικρη απο τα γελια!! Δεν παιζεσαι παιδακι μου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαριανδ μπραβο για τον Νικολα! Περιμενουμε πιο αναλυτικα νεα σας οταν θα μπορεσεις!!;)

Σοφια που εισαι εξαφανισμενη σημερα?? Ελπιζω να ειναι ολα καλα και απλα να μην εχεις χρονο..:cool:

Μαρια ηθελα καποια στιγμη αν μπορεσεις να μου δωσεις πληροφοριες για τον παιδικο που παει ο Ευριπιδης.. Αν νιωθεις πως για καποιο λογο δεν μπορουν να ειπωθουν εδω καποια πραγματα (π.χ. ποσο κοστιζει) στειλε μου πμ ή καποια στιγμη να τηλεφωνηθουμε!

Γιωτα εσυ τι κανεις? Πιστευω τετοια ωρα θα κοιμασαι υπναρουλα!! :-P Να μου φιλησεις τον Τασουλη!

Λοιπον.. ο κουνιαδος ηρθε το μεσημερακι και κανω ο,τι περνα απο το χερι μου να μην αντιληφθει την εκταση του προβληματος.. Πριν λιγο εφυγε, πηγε να δει εναν φιλο του που μενει Αθηνα και ειπε πως δεν θα αργησει. Αυριο το απογευμα φευγει οριστικα.

Τωρα το αλλο.. Πηραν τηλεφωνο το Βασιλη απο την υπηρεσια και του ειπανε αν θα κανει αιτηση για μεταθεση. Η αληθεια ειναι πως το σκεφτομασταν οσο ημασταν στα καλα μας... Λεγαμε για Ηλεια μιας που η καταγωγη μου ειναι απο εκει και ειναι και οι νονοι της Μαριας Αμαλιαδα.. Να σας πω την αληθεια φοβαμαι ρε κοριτσια.. Να φυγω απο εδω, να παω σε ενα μερος που δεν ξερω κανεναν περα απο τους κουμπαρους μας (που στις 23/01 η νονα της Μαριας εχει ΠΗΤ και αυτο θα ειναι το 3ο μωρο τους), με τοσα προβληματα και οικονομικα αλλα και μεταξυ μας... Δεν ξερω! Δεν το συζητησαμε και εκτενεστερα γιατι ηρθε και ο Γιωργος (ο κουνιαδος) αλλα λιγο που το ανοιξαμε το θεμα, το μονο που μου ειπε ο Βασιλης ηταν "δεν θες να παμε καπου αλλου να κανουμε μια νεα αρχη και να τα ξεχασουμε ολα?".. Δεν ειναι πως δεν θελω αλλα φοβαμαι.. Ειναι και που εδω εχω τη μανα μου, τους -λιγους εστω- φιλους μου, εσας και δεν θελω τωρα που βρηκα μια υποστηριξη απο καπου να τα αφησω ολα.. Τελος παντων, θα δειξει!

Τελος, υπαρχει μια πιθανοτητα να πιασω δουλεια σε μια εταιρεια ως εποπτης σε αυτους που μοιραζουν διαφημιστικα φυλλαδια (γι' αυτο και ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για τον παιδικο!), πηγα σημερα και μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως μπορω να αρχισω οποτε θελω! Ας αρχισουμε απο αυτο να ζεσταθει λιγακι η τσεπη μας και μετα κοιταμε και για μεταθεσεις ή οτιδηποτε αλλο!

φαιη μου αν δε νιωθεις ανετα με τη μεταθεση πρεπει να του το πεις τωρα...μη κανει καμια αιτηση κ τρεχεις μετα...αν κ μεταξυ μας δεν ειναι κακη ιδεα....εγω θα ζητησω μεταθεση απ τη δουλεια μου σε κανα χρονο...για ναυπλιο λεω θα δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια μου!

γλυκουλα χαιρομαι που πανε ολα καλα μπραβο!οτι χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθαμε η μια την αλλη.

αντε ειρηνη τωρα η σειρα σου!!!ποτε με το καλο ειπε ο γιατρος?

φαιη κ εγω ψαχνω παιδικο αλλα μετα το καλοκαιρι...αν βρεις ενημερωσε με να ριξω μια ματια.

εγω χαθηκα γιατι ετρεχα με τα της βαφτισης.πηρα τα προσκλητηρια χθες-να κανονισουμε να βρεθουμε να σας τα δωσω τι θα λεγατε να ερθετε σπιτι μου??

γιωτα πως πανε τα διδυμακια?λοιπον σκεφτηκα το ακραιο...να κανο θεραπεια γονιμοτητας να κανω κ εγω διδυμα-το ηθελα απ τη πρωτη εγκυμοσυνη-μιλησα μ ενα φιλο μου που μεγαλωνει μονος του τη κορη του κ μου λεει ειμαι τρελη κ οτι ειναι να ερθει θα ερθει απο μονο του....να δουμε.ετσι κ το πω στο γιατρο μου με βλεπω να με πεταει απ το παραθυρο-κ ειναι κ ψηλα!!:P

επισης κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη γ αυτο κ δε πολυμαπινω-οταν φτιαξω το λαπτοπ οπως θελω εγω θα τα λεμε πιο πολυ.

φιλακια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε; Πάω και εγώ να μαγειρέψω τις φακές μου και μετά εαν δεν έχει πυρετό ο Νικόλας μου ίσως πάμε μέχρι τις κούνιες να ξεσκάσει και αυτό λίγο γιατί είναι πολλές μέρες μέσα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Τι κανετε?

Μαριανδ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Η σελιδα τους ειναι αρκετα κατατοπιστικη θα ελεγα το μονο που θα ηθελα να μου πεις παραπανω ειναι ποσο δινεις το μηνα και αν υπαρχει η δυνατοτητα να την πηγαινοφερνει σχολικο.

Σοφια το σκεφτομαι για τη μεταθεση.. Οταν αποφασισω κι εγω θα τον ενημερωσω, ετσι κι αλλιως οι αιτησεις γινονται στις αρχες Φεβρουαριου οποτε εχω δυο εβδομαδες ακομα καιρο να το σκεφτω! Το προσκλητηριο το ειδα στο facebook, ειναι πολυ ομορφο! Τωρα για τα διδυμα κι εγω θα το ηθελα παρα πολυ αλλα μονο αν ερχοταν με φυσικο τροπο, δεν θα εκανα δηλαδη καποια ενεργεια για να κανω διδυμα.. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα, οποτε αφου το θελεις τοσο πολυ συζητησε το με το γιατρο σου να δουμε τι θα πει κι εκεινος! Τελος, εγω ειμαι μεσα για τη συναντηση στο σπιτι σου! Για ποτε λες να μας καλεσεις?

Γιωτα ανυπομονεις για τη συναντηση με το γιατρο ε? Εδω που τα λεμε δεν εχεις κι αδικο.. Κι εγω μετραγα αντιστροφα τις μερες για την επισκεψη στο γιατρο οταν ημουνα εγκυος στη Μαρια μου! Ολα να πανε καλα!!

Μαρια εχω την εντυπωση πως κι εσυ τετοια ωρα εισαι λιγακι πιο χαλαρη αφου ο Ευριπιδακος ειναι στο σταθμο!

Ειρηνη νομιζω πως τετοια ωρα κοιμασαι αφου εισαι γνωστο νυχτοπουλι αλλωστε!

Γλυκουλα ουτε εγω το τηρησα το 40ημερο.. Στις 20 μερες εφερε η μανα μου τον παπα στο σπιτι, μου διαβασε τη μιση ευχουλα και βγηκα κατευθειαν εξω.. (Οχι πως αν δεν παρεις την ευχη τρεχει κατι, απλα λεω τι εκανα εγω!).. Τη Μαρια την εβγαλα εξω στις 40 μερες!

Ναταλια ολα καλα?

Σημερα η Μαρια ξυπνησε πουρνο - πουρνο, εφαγε αρκετο γαλατακι και τωρα τσακιζει λιγη σπανακοπιτα που εφτιαξα εχθες! Το μεσημερι εχουμε σπανακορυζο (μην ξερασετε ακομα, αφηστε το για αργοτερα :lol: ).. Παω να φτιαξω κι εγω καφεδακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!! Τι κανετε?

Μαριανδ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Η σελιδα τους ειναι αρκετα κατατοπιστικη θα ελεγα το μονο που θα ηθελα να μου πεις παραπανω ειναι ποσο δινεις το μηνα και αν υπαρχει η δυνατοτητα να την πηγαινοφερνει σχολικο.

Σοφια το σκεφτομαι για τη μεταθεση.. Οταν αποφασισω κι εγω θα τον ενημερωσω, ετσι κι αλλιως οι αιτησεις γινονται στις αρχες Φεβρουαριου οποτε εχω δυο εβδομαδες ακομα καιρο να το σκεφτω! Το προσκλητηριο το ειδα στο facebook, ειναι πολυ ομορφο! Τωρα για τα διδυμα κι εγω θα το ηθελα παρα πολυ αλλα μονο αν ερχοταν με φυσικο τροπο, δεν θα εκανα δηλαδη καποια ενεργεια για να κανω διδυμα.. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα, οποτε αφου το θελεις τοσο πολυ συζητησε το με το γιατρο σου να δουμε τι θα πει κι εκεινος! Τελος, εγω ειμαι μεσα για τη συναντηση στο σπιτι σου! Για ποτε λες να μας καλεσεις?

Γιωτα ανυπομονεις για τη συναντηση με το γιατρο ε? Εδω που τα λεμε δεν εχεις κι αδικο.. Κι εγω μετραγα αντιστροφα τις μερες για την επισκεψη στο γιατρο οταν ημουνα εγκυος στη Μαρια μου! Ολα να πανε καλα!!

Μαρια εχω την εντυπωση πως κι εσυ τετοια ωρα εισαι λιγακι πιο χαλαρη αφου ο Ευριπιδακος ειναι στο σταθμο!

Ειρηνη νομιζω πως τετοια ωρα κοιμασαι αφου εισαι γνωστο νυχτοπουλι αλλωστε!

Γλυκουλα ουτε εγω το τηρησα το 40ημερο.. Στις 20 μερες εφερε η μανα μου τον παπα στο σπιτι, μου διαβασε τη μιση ευχουλα και βγηκα κατευθειαν εξω.. (Οχι πως αν δεν παρεις την ευχη τρεχει κατι, απλα λεω τι εκανα εγω!).. Τη Μαρια την εβγαλα εξω στις 40 μερες!

Ναταλια ολα καλα?

Σημερα η Μαρια ξυπνησε πουρνο - πουρνο, εφαγε αρκετο γαλατακι και τωρα τσακιζει λιγη σπανακοπιτα που εφτιαξα εχθες! Το μεσημερι εχουμε σπανακορυζο (μην ξερασετε ακομα, αφηστε το για αργοτερα :lol: ).. Παω να φτιαξω κι εγω καφεδακι!

opote θελετε κανονιστε μια μερα να μπορειτε ολες κ σας περιμενω...εγω εκτος απροοπτου ολη μερα σπιτι ειμαι...παρε τηλ φαιη οποτε θες να μου πεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εγω σημερα εχω το φαγητο της τεμπελας!!!!!Μακαρονια με σαλτσα!!!!

Επειδη ειναι Τεταρτη δεν μπορω να κανω κρεας,και οσπρια δεν μπορω γιατι θελω τη χυτρα καθαρη να βρασω φαγητο του Τασουλη!!!!!Αρα....χτες κανελλονια,σημερα μακαρονια!!!!Μες στο ζυμαρικο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω σημερα εχω το φαγητο της τεμπελας!!!!!Μακαρονια με σαλτσα!!!!

Επειδη ειναι Τεταρτη δεν μπορω να κανω κρεας,και οσπρια δεν μπορω γιατι θελω τη χυτρα καθαρη να βρασω φαγητο του Τασουλη!!!!!Αρα....χτες κανελλονια,σημερα μακαρονια!!!!Μες στο ζυμαρικο!!!!!

Χαχαχα:lol::lol::lol::lol: καλό!!! Το φαγητό της τεμπέλας. Δεν το είχα σκεφτεί αυτο. Εγω εχθές είχα το φαγητό της τεμπέλας.

Αχ βρε κορίτσια έβλεπα και ένα όνειρο το βράδυ πως ξαναγύρισα λέει στην γ΄ λυκείου και έψαχνα να βρω την τάξη μου και δεν μπορούσα να την βρω με τίποτα και ανεβοκατέβαινα τους ορόφους ουφ πολύ αγχωτικό όνειρο!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία και εγώ είδα το προσκλητήριο στο facebook, όντως είναι πολύ ωραίο. Όσο για συνάντηση στο σπίτι σου, τις περισσότερες ημέρες είμαι διαθέσιμη και αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες, με βολεύει καλύτερα το πρωί που λείπει ο Ευριπίδης. :D

Εμείς σήμερα θα φάμε αρακά, που αρέσει πολύ και στον Ευριπιδάκο, αλλά ετοιμάζω και χοιρινές μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο για αύριο, γιατί αύριο το πρωί θα λείπω.

Σας αφήνω προς το παρόν για να μαγειρέψω.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

maria πρωι οποτε θελετε κ μπορειτε.να μαστε κ μονες μας μην εχω κ τον αλλο μεσα στα ποδια μου!εντωμεταξυ του λεω χθες πηγαινε κ παρε τα προσκλητηρια η κρατα το μωρο να παω μονη μου.οχι λεει θα παω μονος μου.παει με παιρνει τηλεφωνο του λεω κοιτα μην εχει κανενα λαθος...κοιταει δε βλεπει τιποτε...τα φερνει σπιτι βρισκω το λαθος κ τωρα δε ξερω αν μπορει ο ανθρωπος που τα εφτιαξε να τα ξανατυπωσει...δεν ειναι μεγαλο λαθος απλα εκει που θα πρεπε να λεει ο μαπμπας και η μαμα γραφει ο μπαμπα και η μαμα λειπει ενα ς.τωρα δε ξερω θα τον παρω τηλ τ απογευμα να δω αν γινεται να το διορθωσουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ!!ΤΡΕΞΙΜΟ Ε?ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

γεια σου ειρηνη μου...τα χαρτια πανε υπηρεσιακα αλλα εντος 10 ημερων, εργασιμες, απο την γεννηση του πρεπει να πας να το δηλωσεις στο ληξιαρχειο αθηνων οποτε ετρεξα εκει....μετα ν ανοιξω οικογενειακη μεριδα για να μπορεσω να βγαλω βιβλιαριο του μικρου που μου ζητησαν πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης....οποτε εχει αρκετο τρεξιμο τις πρωτες ημερες..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία και εγώ είδα το προσκλητήριο στο facebook, όντως είναι πολύ ωραίο. Όσο για συνάντηση στο σπίτι σου, τις περισσότερες ημέρες είμαι διαθέσιμη και αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες, με βολεύει καλύτερα το πρωί που λείπει ο Ευριπίδης. :D

Εμείς σήμερα θα φάμε αρακά, που αρέσει πολύ και στον Ευριπιδάκο, αλλά ετοιμάζω και χοιρινές μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο για αύριο, γιατί αύριο το πρωί θα λείπω.

Σας αφήνω προς το παρόν για να μαγειρέψω.

Φιλάκια σε όλες

Ας με μαθει καποιος να κανω multi-quote πια.. Δεν ξερω πως να απομονωσω φρασεις απο καποιο μηνυμα.. Τωρα ας πουμε ηθελα να απομονωσω αυτο για τη συναντηση το πρωι.. Εκανα multi-quote, "μαυρισα" το σημειο που ηθελα, πηγα απαντηση (και οχι γρηγορη απαντηση) και παρολαυτα μου βγαζει ολο το μηνυμα.. Τι κανω λαθος η αφερεμενη???:lol::lol:

Τελος παντων! Κι εγω συμφωνω για πρωι.. Απλα το πολυ-πολυ να εχω και τη Μαρια μαζι μου σε περιπτωση που ο Βασιλης δεν μπορει να την κρατησει.. Δεν πιστευω να πειραζει?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη μου κανεις quote κανονικα και σβηνεις τις φρασεις που δεν θες!!!!!

Σοφια κι εγω μπορω πρωινα αλλα κι εγω πιθανοτατα να εχω τον Τασο μαζι μου.

Και μην ξεχασετε να κανονισουμε σινεμα να παμε να δουμε την νησο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...