Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΗΡΘΑ!!!!ΠΗΡΑ ΤΗΣ FISSAN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΗΡΑ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΕΝΤΑ ΔΥΟΣΜΟΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΤΑ ΠΙΝΩ.ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΠΙΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ!! ΟΚ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΗΡΘΑ!!!!ΠΗΡΑ ΤΗΣ FISSAN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΗΡΑ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΕΝΤΑ ΔΥΟΣΜΟΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΤΑ ΠΙΝΩ.ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΠΙΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ!! ΟΚ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια. Τα διάβασα τα νέα σας. Ο Νικόλας είναι καλύτερα, πήγαμε και στον παιδίατρο το πρωί.Δεν έχει κάνει πυρετό από το πρωί.Θα ξαναμπώ το βράδυ που θα κοιμηθούνε γιατί τα ακούω τα βλαστάρια μου είναι στην κουζίνα και μάλλον θα την γκρεμίσουνε!!!!! Φιλιά σε όλες

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ενταξει λοιπον αυτο ηταν το ακρων αωτον της αμνησιας!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Τωρα το ειδα!! Κοντευω να ξυπνησω τη μικρη απο τα γελια!! Δεν παιζεσαι παιδακι μου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαριανδ μπραβο για τον Νικολα! Περιμενουμε πιο αναλυτικα νεα σας οταν θα μπορεσεις!!;)

Σοφια που εισαι εξαφανισμενη σημερα?? Ελπιζω να ειναι ολα καλα και απλα να μην εχεις χρονο..:cool:

Μαρια ηθελα καποια στιγμη αν μπορεσεις να μου δωσεις πληροφοριες για τον παιδικο που παει ο Ευριπιδης.. Αν νιωθεις πως για καποιο λογο δεν μπορουν να ειπωθουν εδω καποια πραγματα (π.χ. ποσο κοστιζει) στειλε μου πμ ή καποια στιγμη να τηλεφωνηθουμε!

Γιωτα εσυ τι κανεις? Πιστευω τετοια ωρα θα κοιμασαι υπναρουλα!! :-P Να μου φιλησεις τον Τασουλη!

Λοιπον.. ο κουνιαδος ηρθε το μεσημερακι και κανω ο,τι περνα απο το χερι μου να μην αντιληφθει την εκταση του προβληματος.. Πριν λιγο εφυγε, πηγε να δει εναν φιλο του που μενει Αθηνα και ειπε πως δεν θα αργησει. Αυριο το απογευμα φευγει οριστικα.

Τωρα το αλλο.. Πηραν τηλεφωνο το Βασιλη απο την υπηρεσια και του ειπανε αν θα κανει αιτηση για μεταθεση. Η αληθεια ειναι πως το σκεφτομασταν οσο ημασταν στα καλα μας... Λεγαμε για Ηλεια μιας που η καταγωγη μου ειναι απο εκει και ειναι και οι νονοι της Μαριας Αμαλιαδα.. Να σας πω την αληθεια φοβαμαι ρε κοριτσια.. Να φυγω απο εδω, να παω σε ενα μερος που δεν ξερω κανεναν περα απο τους κουμπαρους μας (που στις 23/01 η νονα της Μαριας εχει ΠΗΤ και αυτο θα ειναι το 3ο μωρο τους), με τοσα προβληματα και οικονομικα αλλα και μεταξυ μας... Δεν ξερω! Δεν το συζητησαμε και εκτενεστερα γιατι ηρθε και ο Γιωργος (ο κουνιαδος) αλλα λιγο που το ανοιξαμε το θεμα, το μονο που μου ειπε ο Βασιλης ηταν "δεν θες να παμε καπου αλλου να κανουμε μια νεα αρχη και να τα ξεχασουμε ολα?".. Δεν ειναι πως δεν θελω αλλα φοβαμαι.. Ειναι και που εδω εχω τη μανα μου, τους -λιγους εστω- φιλους μου, εσας και δεν θελω τωρα που βρηκα μια υποστηριξη απο καπου να τα αφησω ολα.. Τελος παντων, θα δειξει!

Τελος, υπαρχει μια πιθανοτητα να πιασω δουλεια σε μια εταιρεια ως εποπτης σε αυτους που μοιραζουν διαφημιστικα φυλλαδια (γι' αυτο και ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για τον παιδικο!), πηγα σημερα και μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως μπορω να αρχισω οποτε θελω! Ας αρχισουμε απο αυτο να ζεσταθει λιγακι η τσεπη μας και μετα κοιταμε και για μεταθεσεις ή οτιδηποτε αλλο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ειρήνη!

Για το μωρό θα χρειαστείς πάνες, αλοιφή για συγκάματα, μωρομάντηλα για ώρα ανάγκης, αμπούλες φυσιολογικού ορού για να του καθαρίζεις τη μύτη, καθαρό οινόπνευμα και γάζες για να του καθαρίζεις τον αφαλό, baby oil αν θες να του κάνεις μασάζ και για τη νινίδα.

Επίσης για σένα πρέπει να έχει επιθέματα στήθους, μια αλοιφή για τις θηλές, πανάκια για κομπρέσες πριν και μετά το θηλασμό.

(δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα) :)

Επίσης ψαλιδάκι για τα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες και αναροφητήρα για τη μύτη

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πόσες είμαστε ξύπνιες ακόμα; :lol::lol:

Μαρια ηθελα καποια στιγμη αν μπορεσεις να μου δωσεις πληροφοριες για τον παιδικο που παει ο Ευριπιδης.. Αν νιωθεις πως για καποιο λογο δεν μπορουν να ειπωθουν εδω καποια πραγματα (π.χ. ποσο κοστιζει) στειλε μου πμ ή καποια στιγμη να τηλεφωνηθουμε!

...

Τελος, υπαρχει μια πιθανοτητα να πιασω δουλεια σε μια εταιρεια ως εποπτης σε αυτους που μοιραζουν διαφημιστικα φυλλαδια (γι' αυτο και ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για τον παιδικο!), πηγα σημερα και μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως μπορω να αρχισω οποτε θελω! Ας αρχισουμε απο αυτο να ζεσταθει λιγακι η τσεπη μας και μετα κοιταμε και για μεταθεσεις ή οτιδηποτε αλλο!

Φαίη ο σταθμός που πηγαίνει ο Ευριπίδης είναι πάρα πολύ καλός αλλά δεν είναι βρεφονηπιακός. Δέχεται παιδιά που έχουν κλείσει τα 2 χρόνια. Λυπάμαι που δεν σε βοήθησα :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Επίσης ψαλιδάκι για τα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες και αναροφητήρα για τη μύτη

Μπράβο Μαρία, άκρως απαραίτητα και αυτά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σου Φαίη! Ο σταθμός που πηγαίνω τον Νικόλα μου είναι βρεφονηπιακός. Αν θέλεις πληροφορίες μου λες.

Ειρήνη τι έγινε πέρασες από καστινγκ τους παιδιάτρους; :lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πόσες είμαστε ξύπνιες ακόμα; :lol::lol:

Φαίη ο σταθμός που πηγαίνει ο Ευριπίδης είναι πάρα πολύ καλός αλλά δεν είναι βρεφονηπιακός. Δέχεται παιδιά που έχουν κλείσει τα 2 χρόνια. Λυπάμαι που δεν σε βοήθησα :(

Δεν πειραζει Μαρακι! Θα βρουμε σταθμο, δεν μπορει!;)

Μαριανδ αν θελεις στειλε μου πληροφοριες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να μαι και εγω...μολις κοιμηθηκε ο μπεμπης και εχω λιγο χρονο και εγω...

ειρηνη μου καλα κανεις βλακειες ειναι να μην βγεις απο το σπιτι...σιγα δεν παθαινουμε τιποτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σου γλυκούλα τι κάνει το μωράκι σου; Είναι ανάλογα την γυναίκα αν θα κάτσει 40 μέρες μέσα στο σπίτι. Απλά το λένε για να μην βγει η λεχώνα έξω και κολλήσει τίποτα και το μεταδώσει και στο μωρό. Εγώ ξέρω και περιπτώσεις που το 40ήμερο το τηρήσανε. Εγώ πάλι στο πρώτο βγήκα έξω στις 15 μέρες και στο δεύτερο σε 1 εβδομάδα. Είναι πως αισθάνεται η κάθε γυναίκα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σου μαρακι...ο μπεμπης ηταν σχετικα ησυχος και σημερα με το μιλουπα ηρεμησε λιγακι και δεν με κουραζει πολυ ευτυχως...

εγω παντως βγηκα στις 6 ημερες για να τρεξω για τις διαφορες διαδικασιες αφου δεν ειμαι παντρεμενη...αλλα δεν με πειραξε καθολου και τωρα θελω να βγω για καμμια βολτα γιατι εχω σκασει μεσα αλλα δεν εχω τοσες αντοχες ακομα με την τομη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...