Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Πως αντεχετε μεχρι τοσο αργα ξυπνιες?????Δε σας προλαβαινω!!!!!

Εμείς ξυπνησαμε παλι στις 7 30 ηπιαμε γαλατακι και τωρα αλωνιζουμε!!!!!

Εχω να φτιαξω και τα κανελλονια.....ουφ.....και βαριεμαι αλλα δε γινεται διαφορετικα!!!!

Μάλλον δε θα βγουμε εξω σημερα αφου ο καιρος δειχνει να ειναι χαλια.....

Προς το παρον δεν εχω νεα,ουτε το εργο δεν ειδα χτες....νυσταξα πολυ!!!!

Βρε συ Ειρηνη πως αντεχεις ξυπνια μεχρι αργα?Εγω δεν μπορω,ουτε οταν ημουν εγκυος στον Τασο μπορουσα......επεφτα για υπνο απο τις 21 00.....τωρα αναγκαστικα πεφτω 22 30 περιπου.....που να ερθουν και τα διδυμακια.....θα χασω για τα καλα τον υπνο μου!!!!!

Μαριανδ πως ειναι ο Δημητρακης σημερα?Περιμενουμε νεα απ τον ιατρο!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα και εγώ κοιμάμαι νωρίς συνήθως, αλλά τώρα τελευταία κρατιέμαι με το ζόρι μέχρι τα μεσάνυχτα για να ξυπνήσω τον Ευριπίδη να πάει τουαλέτα.

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευτυχως κομηθηκε ο Τασουλης και τα κανελλονια πηγαν στη θεση τους!!!!Μεσα στο φουρνο!!!!Βεβαια μεχρι να ερθει ο Βασιλης θα εχουν κρυωσει αλλα δε γινεται διαφορετικα!!!!

Αληθεια οι υπολοιπες που εισαστε??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ειμαι καλα.ξυπνησα εφαγα και ξαναξαπλωσα.χουχουλιαζω.
γιωτα θελω κανελλονια.τι αλλα φαγητα παιζουν σημερα?για δωστε καμια ιδεα παρακαλω.πρεπει να βγω και για λαικη γιατι δεν υπαρχει τιποτα.θελω να παω και σουπερ μαρκετ να παρω σαμπουαν και αφρολουτρο για το μωρουδακι για να τσεκαρω και μυρωδιες.πειτε μου σας παρακαλω τι αλλο θα πρεπει να εχω που θα μου χρειαστει οπωσδηποτε?περιμενω τη βοηθεια του κοινου.

4ywWp2.png

Καλημέρα Ειρήνη!

Εμείς θα φάμε γιουβαρλάκια σήμερα. Για το μωρό θα χρειαστείς πάνες, αλοιφή για συγκάματα, μωρομάντηλα για ώρα ανάγκης, αμπούλες φυσιολογικού ορού για να του καθαρίζεις τη μύτη, καθαρό οινόπνευμα και γάζες για να του καθαρίζεις τον αφαλό, baby oil αν θες να του κάνεις μασάζ και για τη νινίδα.

Επίσης για σένα πρέπει να έχει επιθέματα στήθους, μια αλοιφή για τις θηλές, πανάκια για κομπρέσες πριν και μετά το θηλασμό.

(δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα) :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΕΤΕ!!ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ "ΓΕΙΑ" ΣΕ ΟΛΕΣ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ BABY OIL,ΠΗΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ?ΠΑΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΞΙ ΠΑΚΕΤΑ.ΕΙΧΕ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΠΕΙΜΠΛΙΝΟ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ NEW BORN ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ.ΑΠΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟ JONSHON ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟ JOHNSON BEDTIME BATH ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ.ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΙΖΑ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΒΑΝΤΑ.ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια!πως πατε?ολα καλα?εγω πριν λιγο θηλασα τον μικρο ευτυχως οι κολοικοι μειωθηκαν, η παιδιατρος ειπε να παρω της μιλουπα το κιντερτε και καπως βοηθησε τον μικρουλη μου...

Ειρηνη εμενα δεν μου χρειαστηκαν τα αφρολουτρα για το μωρο γιατι το κανουν αυτες μπανιο καθε πρωι οποτε ηταν οκ και εγω λογω καισαρικης δεν επιτρεποταν να κανω...νομιζω οτι εισαι οκ αυτα μου χρειαστηκαν και εμενα τωρα αν δεις κατι αλλο στο φερνουν τοτε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ.ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ?

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

θα κρατησεις το σαρανταημερο?εγω δεν το κρατησα παντως...

καλυτερευουν τα πραγματα ειρηνη μου καθε μερα ειναι πιο ηρεμος θηλαζει καλυτερα,οι κολοικοι σχεδον δεν υπαρχουν δεν με ταλαιπωρει ιδιαιτερα ευτυχως ο μικρουλης...

εσυ?ολα καλα?δεν θελει να βγει ο δικος σου ε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ειρήνη εμένα μου είχα κάνει δώρο από το μαιευτήριο της Penaten και αυτό χρησιμοποιούσα τον πρώτο καιρό. Μετά πήρα και johnson και προδέρμ και fissan. Όσο αφορά το άρωμα, μου είχαν πει ότι τα αρώματα ενοχλούν τα νεογέννητα και έτσι απέφευγα ότι μύριζε έντονα. Ακόμα και για μένα είχα πάρει αφρόλουτρο και κρέμα σώματος από το body shop χωρίς καθόλου άρωμα και αποσμητικό άοσμο (η υπερβολική μάνα :lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

θα κρατησεις το σαρανταημερο?εγω δεν το κρατησα παντως...

καλυτερευουν τα πραγματα ειρηνη μου καθε μερα ειναι πιο ηρεμος θηλαζει καλυτερα,οι κολοικοι σχεδον δεν υπαρχουν δεν με ταλαιπωρει ιδιαιτερα ευτυχως ο μικρουλης...

εσυ?ολα καλα?δεν θελει να βγει ο δικος σου ε?

Μπράβο Γλυκούλα, πολύ καλό παιδάκι ο γιος σου!

etCDp3.png hk8kp3.png

α ναι στο μαιευτηριο και εμενα μου εδωσαν ολες οι εταιρειες και η παμπερς, και η μπειμπιλινο και η νιβεα...ειδα ομως οτι η πενατεν του αρεσει αν και συνηθως εγω τον πλενω και δεν εχει κοκκινισει καθολου εκει...αρωματα και εμενα μου ειπαν να τα αποφυγω μετα τον 4ο μηνα καλυτερα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κι απο εδω! Απο στιγμη σε στιγμη φτανει ο κουνιαδος κι ετσι ειπα να μπω να σας μιλησω!

Ειρηνη για το μωρο θα χρειαστεις αυτα που σου γραφει η Μαρια. Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα στο μυαλο.. Οσο για τα αφρολουτρα εμεις απο το μαιευτηριο χρησιμοποιουσαμε της chicco σαμπουαν και αφρολουτρο και μετα το καθιερωσαμε. Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιουμε της johnson.. Και τα δυο ειναι πολυ καλα! Στο Αλεξανδρα που εκανα την πρακτικη με το ΤΕΕ χρησιμοποιουν το fissan.

Μαρια και Γιωτα ωραια φαγητα! Εμεις εχουμε κοτοπουλακι στο φουρνο!

Γλυκουλα μπραβο που το μωρακι σου ειναι βολικο!

Σας φιλω ολες θα τα πουμε αργοτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...