Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα! Τι κανετε?

Μολις τελειωσα με τη Μαρια μου.. Παιδια δεν ξερω τι να πω! Σημερα την ωρα που παιζαμε μου εσκασε μια δαγκωνια στον ωμο ετσι οπως την ειχα αγκαλια που ειδα αστρακια απο τον πονο.. Πηγα να της φωναξω αλλα με κοιταξε με ενα βλεμμα ολο ναζι και μετα μου εσκασε κι ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και τελικα δεν εκανα τιποτα.. Αχ, αχ, αχ.. Τρελλη καψουρα σας λεω!! :lol::lol:

Ειρηνη οπως σου ειπε και η Γιωτα, εχουμε τον ιδιο παιδιατρο με τη Σοφια και τη Μαρια και ειμαστε και οι τρεις πολυ ικανοποιημενες! Ειναι πολυ επεξηγηματικος, δεν σε "ξεπεταει" και ειναι πολυ τρυφερος με τα παιδακια! Τα στοιχεια του ειναι:

Ιωαννης Φιτσιαλος

Ιατρειο: Στ. Σαραφη 24 & Χρ. Σμυρνης

163 45 - Ηλιουπολη

Τηλ.κινητο:6977-916.610

Ιατρειου: 210 97.50.477

Οικιας: 210 89.57.766

Γιωτα και Μαριανδ περιμενω πως και πως να παει 23:00 να το βγαλω απο την πριζα και να αρχισω να το μαθαινω!

Φιλια σε ολες, παω να καθαρισω το μπανιο μου οπως καθε μερα και μετα να κανω ντους! Ασχετο: Αυριο θα μας επισκεφτει ο κουνιαδος μου που ειναι στρατιωτικος γιατι δινει κατι εξετασεις και θα κοιμηθει σε εμας το βραδυ! Την Τεταρτη θα φυγει!

Τα λεμε σε λιγακι παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΤΕΣ. ΜΑRIA.ND ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ. ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΕΙΡΗΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ KINDERTE ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΓΙΩΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ, Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

l9Iop2.png

θελω και τον ποιο ομορφο!!!

καλα πλακα κανω ...........

Σ' αυτο ατυχησες λιγακι.. Ειναι μεγαλος καταρχην.. Δεν τον λες κι αποκρουστικο αλλα δεν το βλεπεις και πεφτεις ξερη κατω! Ειναι απλα ενας συμπαθης κυριος.. Αν θες μορφονιο, πηγαινε στο Παιδων Αγλαϊα Κυριακου (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ, απλα αστειευομαι και θελω να σας αναφερω την εμπειρια μου!!) στον 3ο οροφο στον Ω.Ρ.Λ. Ειναι ενας..... "Κολαστηκα"!! Τον ειχα πετυχει οταν νοσηλευτηκε η Μαρια τον Μαϊο και τον ξαναπετυχα τον Οκτωβριο που εκανε ακοογραμμα η Μαρια.. Τσεκαρισμενα πραγματα!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βλέπω έχουμε μαζευτεί πολλές απόψε :D Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας.

Ειρήνη τι κάνει ο γιος σου, περιμένει να ζεστάνει ο καιρός για να βγει; :lol: Όσο για τον παιδίατρο και εγώ ψηφίζω Φιτσιάλο (δαγκωτό)

Φαίη περιμένουμε εντυπώσεις από το καινούργιο κινητό (όταν το ενεργοποιήσεις).

Μαρία κουράγιο και περαστικά.

Φιλάκια και στις απούσες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σου μαρακι!!τι καμετε?εμεις καλα καθομαστε αναπαυτικα μεσα στα σκοταδια γιατι ειμαστε και πολυ ρομαντικοι τυποι (γιατο σκατιαρικο μου λεω).ευελπιστω οτι σε λιγες ημερουλες ολα τα φωτα (απο το δωματιο τοκετου) θα ειναι στραμμενα στο νιατο!!

4ywWp2.png

γεια σου μαρακι!!τι καμετε?εμεις καλα καθομαστε αναπαυτικα μεσα στα σκοταδια γιατι ειμαστε και πολυ ρομαντικοι τυποι (γιατο σκατιαρικο μου λεω).ευελπιστω οτι σε λιγες ημερουλες ολα τα φωτα (απο το δωματιο τοκετου) θα ειναι στραμμενα στο νιατο!!

:lol::lol: Τι θυμήθηκα τώρα... Ο Ευριπίδης ως έμβρυο δεν κλότσαγε, αλλά κουνιόταν πολύ. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, που με είχε πιάσει η ανυπομονησία να συναντηθούμε face to face, όποτε κουνιόταν του έλεγα "αν δεν βολεύεσαι, μπορείς και να βγεις ξέρεις" ή "αυτό το σώμα είναι δικό μου, αν δεν χωράς βγες". Έσπρωχνα την κοιλιά μου προς τα κάτω και του έλεγα "από κει βγαίνουν, άντε προχώρα". Τώρα που το ξανασκέφτομαι...δεν ήμουν και εντελώς καλά ε;:?:oops:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ασε ρε!!αμα ησουν απο μια πλευρα να δεις τι διαπραγματευσεις εχουμε κανει το σκατιαρικο και εγω θα γελας για μερες!!

τουλαχιστον σε ακουσε η στον αερα τα ελεγες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΤΕΣ. ΜΑRIA.ND ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ. ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΕΙΡΗΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ KINDERTE ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΓΙΩΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ, Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

Γεια σου Ναταλία. Εμείς έχουμε παιδίατρο τον Σιαφάκα που είναι μαζί με τον Γρηγοράκο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρια ησουν εδω και δεν σε πετυχα? Φτουουου!! Μια χαρα ησουνα εσυ! Εγω που εβηχα ολη την ωρα για να την ξυπναω και να κουνιεται τι να πω??

Καληνυχτα σε ολες! Παω να χαλασω το καινουριο μου κινητο!!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...