Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε; Εγώ φτιάχνω σουπίτσα μπας και φάει λίγο και ο Νικόλας μου.

Μαρία να χαίρεσαι τον αντρούλη σου με υγεία και ότι επιθυμείται για την οικογένεια σας. Να σου πω την αλήθεια εμένα ο άντρας μου ξεχνούσε στις αρχές που είμασταν μαζί τα γενέθλια μου. Έχει τύχει δηλαδή μια χρονιά θυμάμαι -δεν είμασταν ακόμα παντρεμένοι-που τα είχε ξεχάσει εντελώς. Την επόμενη μέρα του το είπα εγώ. Τώρα πια φροντίζω να του το θυμίζω καμιά βδομάδα νωρίτερα. Αν και τώρα πια μετά από 12 χρόνια που είμαστε μαζί δεν τα ξεχνάει.

Γίωτα περάσατε ωραία ε; Μπράβο! Οι λαχανοντολμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό το άντρα μου. Εγώ πάλι ούτε που ξέρω να τους φτιάχνω!!! Τα δύσκολα φαγητά τα αφήνω για τις μαμάδες.

Φαίη, Σοφιά, Ναταλία, γλυκούλα, Ειρήνακι καλά είσαστε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο εδω! Τι κανετε?

Μαρακι να χαιρεσαι τον Διονυση! Στο λεω με μια μερα καθυστερηση βεβαια αλλα εχθες ειχα τοσο σιδερο που εμπαινα ως θεατης και απλα εβλεπα τι γραφετε δεν ειχα καθολου χρονο να κατσω να γραψω! Πολυχρονος λοιπον και παντα γερος! Οσο για τις ευχες και τους γονεις, ποτε δεν μας εχει τυχει.. Παντα παιρνουν να ευχηθουν ή να τους ευχηθουμε εμεις (αναφερομαι και στη μαμα μου αλλα και στους γονεις του Βασιλη).

Γιωτα ενιωσα ενα τσιμπημα ζηλιας γι' αυτα τα τυροπιτακια απο το φουρνο!! :lol::lol: Εμεις σημερα θα φαμε φασολακια και η Μαρια το ιδιο η οποια παιδια τρωει συνεχεια.. Φοβαμαι πως την επομενη φορα που θα παμε στο γιατρο θα μας βαλει κ@λοχερο... Συγκεκριμενα:

09:00 Γαλα (150 ml)

10:30 Μισο τοστ και 120 ml χυμο

12:00 Φρουτοκρεμα (Μηλο, αχλαδι, μπανανα, πορτοκαλι και μπισκοτο)

15:00 Το μεσημεριανο

18:00 Φαριν λακτε ή μπισκοτοκρεμα ή γιαουρτι ή ρυζογαλο

21:30 Γαλα (150 ml)

Ολη μερα ρε κοριτσια δεν λεει τιποτα αλλο παρα μονο ΜΑΜ!!! Λετε να μεγαλωνει και να οφειλεται σε αυτο?

Ειρηνη παρακουλουθησε τωρα γιατι σε λιγο θα παρακολουθουμε εμεις τη δικια σου!! Με το καλο (για αλλη μια φορα!)

Μαριανδ πως ειναι σημερα ο Νικολας? Ελπιζω να ειστε καλυτερα!

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα!

Γλυκουλα ελπιζω να εισαι καλα και ολα να πηγαινουν καλα και με το θηλασμο αλλα και με τους κολικους του μικρου!

Παω να χτενισω τα μαλλια της κορης μου.. Πηραμε κατι καινουρια κοκκαλακια απο τα jumbo και λεω να τα εγκαινιασουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσια εχω λιωσει στο γελιο!! Ακουστε (ή μαλλον καλυτερα διαβαστε):

Με παιρνει τηλεφωνο η μανα μου κατα τις 13:15 και μου λεει οτι την πηρανε απο τη vodafone να παει να κανει την αναβαθμιση γιατι εχει περιθωριο αλλη μια εβδομαδα κι αν δεν παει θα την χασει.. (Αυτο ητανε μουφα βασικα, απλα η μανα μου ηθελε να δει τη Μαρια κι επειδη η δουλεια της μας πεφτει κομματακι μακρια, σου λεει ας της πω να παμε να παρει κινητο μεχρι τη Δαφνη να δω και το παιδι!). Επειδη λοιπον το δικο μου τα εχει ψιλοπαιξει, το κλεινουμε να παρει εγκριση απο τον προϊσταμενο της για να λειψει για λιγο απο το μαγαζι και δινουμε ραντεβου στη vodafone της Δαφνης για να παρω εγω την αναβαθμιση.

Φτανω στη vodafone στις 13:50 οπως ειχαμε συννενοηθει, ερχεται κι εκεινη και αρχιζει να ασχολειται με τη Μαρια (τι πρωτοτυπο!).. Μπαινουμε μεσα, μας λεει ο υπαλληλος ποσα λεφτα δικαιουμαστε κι εγω εχω κολλησει απο την αρχη με το Nokia 5800.. Να προσπαθει η μανα μου να με πεισει να παρω καποιο μεσα στα λεφτα της αναβαθμισης κι εγω τιποτα! Απο τα πολλα, εβαλε κι ενα ποσο παραπανω και το παιρνω το κινητο! Η αληθεια ειναι πως της ηρθε λιγακι αποτομα γιατι δεν ειχε σκεφτει πως θα βαλει και εξτρα "χαρτι" αλλα τελος παντων.. Εκει χωριζουν οι δρομοι μας, εγω παιρνω τη Μαρια κι ερχομαι σπιτι κι εκεινη ξαναπηγε στη δουλεια!

Γυρναω λοιπον εδω, βαζω τη Μαρια για νανι γιατι τριβοτανε κι ερχομαι να συναρμολογησω το καινουριο μου κινητο για να το βαλω να φορτισει.. Κι εκει αρχιζει το γελιο!!! Παιδια ειναι εντελως περιπλοκο αυτο το μαραφετι!!! Αλλιως μπαινει η sim, αλλιως η μπαταρια, ειναι touchscreen και εγω δεν ξερω να το χειριζομαι! Μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα!! Να προσπαθει κι ο Βασιλης να το χειριστει και λιγο κοντεψε να του "βγαλει τα ματια"! Κι ολα αυτα για να μπει μονο η sim! Σκεφτειτε οταν το ανοιξω να επιχειρησω να γραψω μηνυμα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πηρα τη μανα μου και της το ειπα και η απαντηση ητανε "περαστικα σου!!" :lol::lol::lol:

Σε 8 ωρες θα το ανοιξω και ο Θεος βοηθος!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Πριν από λίγο κοιμηθήκανε τα ζουζούνια μου και βρήκα και εγώ λίγο χρόνο. Αύριο το πρωί θα πάμε στο γιατρό, γιατί ο πυρετός δεν λέει να πέσει. Έκανε ενα 39.5 το απόγευμα και τα μαγουλάκια του ήταν κόκκινα σαν το πατζάρι.Το έκανα μπάνιο και κάπως συνήλθε. Να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός.

Φαίη και ο άντρας μου πήρε τα χριστούγεννα ένα κινητό με touchscreen και το κράτησε μια μέρα μόνο. Δεν του άρεσε καθόλου!!! Μου το έδωσε εμένα, άλλο που δεν ήθελα!! Εγώ μια χαρά το βολεύτηκα να σου πω την αλήθεια. Στην αρχή με είχε προβληματήσει λίγο αλλά τώρα το συνήθησα και μου αρέσει πολύ. Ελπίζω να το συνηθήσεις και εσύ γρήγορα.

Ειρήνη πως τα πας;;; Από ότι βλέπω εδώ είσαι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσακια!!θελω και εγω καινουργιο κινητο!!!!να το παρω οταν παω για υπνο και να ψαξω οτι μα οτι κανει.παντα ετσι εκανα.ζηλευωωωωωω!!!!την φετινη του αναβαθμιση ο δημητρος μου την πατσισε με παγια γιατι λεει εχουμε 15 κινητα!!φημεςςςςς.

θα σας παρακαλουσα να μου κανετε μια μικρη ενημερωση για τους παιδιατρους σας.που βρισκονται ,τι ατομα ειναι ποσα παιρνουν αν τους βρισκεται ανα πασα ωρα και στιγμη και οτι αλλο θελετε!!!!pleaseeeeee!

και αλλη ερωτηση ....

αυτα τα τσαγακια που πινουν τα μωρουλια για τους κολικους τυπου kindertee,απο ποσο μηνων ξεκινανε να το πινουν?ασχετο!!!

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

οχι δεν εχω γιατι δεν χρειαστηκε πιο πριν.ενταξει παιδακι ειμαι ακομα αλλα οι παιδιατροι δεν με δεχονται μου λενε να παω σε ψυχολογο,χαχα:lol::lol:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνουλα βλεπω αρχισες να αγχωνεσαι ε?????

Ειχε αναφερθει και σε αλλο ποστ νομιζω απο την Μαριανδ για τους κολικους επαιρνε το infacolic το οποιο ειναι λαδακι και δεν ειναι φαρμακευτικο.Εμεις αυτο διναμε στον Τασουλη και δε μας ενοχλησε καθολου με τους κολικους.Βεβαια θα σου δωσει οδηγιες ο παιδιατρος!!!!!Για το κιντερτε λεει οτι ειναι απο νεογεννητο,κι αυτο το διναμε στον Τασο αλλα η Σοφια που το εδινε της εκανε της μικρης δυσκοιλιοτητα.Μαλλον παιζει ρολο το παιδι αφου εμεις δεν ειχαμε τετοιο προβλημα!!!!Αλλα κλο ειναι να μην το δωσεις αμεσως....ας γινει 2 μηνων τουλαχιστον,εγω τοτε το εδωσα πρωτη φορα!!!!!

Οσο για παιδιατρο θα σε ενημερωσουν η ΜαριαΦαιη και η Σοφια που εχουν τον ιδιο και ειναι ευχαριστημενες!!!!!Ο δικος μου ειναι στον Νεο Κοσμο οποτε δεν νομιζω να σε εξυπηρετει!!!!!!

Βλέπω συμμορια των δωδεκα τωρα,ευτυχως καναμε μπανιο τον Τασουλη,του εκοψα τα νυχια και τωρα καθεται με τον μπαμπα του!!!!!!

Φαιη μου θα το συνηθισεις το κινητο απλα θελει χρονο!Ο Βασιλης πηρε ενα τετοιο κινητο πριν ενα μηνα και ολο καινουριες ανκαλυψεις κανει!!!!!!Υπομονη και μετα δε θα ξεκολλας!!!!!

Σας φιλω προς το παρον,θα τελειωσει το εργακι και θα ξαναμπω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Έκανε ενα 39.5 το απόγευμα και τα μαγουλάκια του ήταν κόκκινα σαν το πατζάρι.Το έκανα μπάνιο και κάπως συνήλθε.

Περαστικουλια του!!!!!

Τη σουπιτσα την εφαγε?Ή εχασε και την ορεξη του?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικουλια του!!!!!

Τη σουπιτσα την εφαγε?Ή εχασε και την ορεξη του?

Ευχαριστώ πολύ.Ευτυχώς έφαγε ένα πιάτο σούπα. Τον τάισε η μαμά μου, του έλεγε διάφορα και τον ξεγέλασε και τελικά την έφαγε . Γενικά δεν είναι και πολύ φαγανό παιδάκι. Τώρα με τον πυρετό είχε 2 μέρες να φάει. Μόνο γάλα έπινε

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

οχι δεν εχω γιατι δεν χρειαστηκε πιο πριν.ενταξει παιδακι ειμαι ακομα αλλα οι παιδιατροι δεν με δεχονται μου λενε να παω σε ψυχολογο,χαχα:lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...