Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια περαστικα και παλι στον Νικολα! Το ιδιο ειχε παθει κι εμενα η Μαρια μου πριν λιγο καιρο.. Εκανε στην αρχη δεκατακια και επειδη ειμαι πολυ φοβιτσιαρα εφερα το γιατρο σπιτι να τη δει. Δεν της βρηκε τιποτα και μας ειπε πως το πιθανοτερο ειναι να εχει καποια ιωσουλα που θα κανει τον κυκλο της και θα περασει, αλλα για καλο και για κακο επειδη ειμαστε μωρακια και πολυ περισσοτερο επειδη ειμαστε κοριτσακια μας εστειλε για εξετασεις ουρων οι οποιες βεβαια βγηκαν καθαρες. Μη στα πολυλογω, οταν γυρισαμε απο τη Βιοιατρικη, προσπαθησα να της βγαλω με καθαρο οινοπνευμα τις κολλες απο το λευκοπλαστ που χρησιμοποιησανε εκει για να στερεωσουν το σακουλακι για τα ουρα. Το μονο που καταφερα ηταν να ερεθισω το δερμα της αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.. Θελω να καταληξω στο οτι οταν ειδα πως δεν καταφερνω τιποτα με το οινοπνευμα, την πηγα στον νιπτηρα του μπανιου να την ξεπλυνω και εκει αρχισε κι ετρεμε σαν το ψαρι.. Βεβαια εμεις ειχαμε 38,7 εκεινη την ωρα. Τα γραφω αναλυτικοτερα σε καποια απο τις προηγουμενες σελιδες. Παντως κι εγω ειχα τρομαξει παρα πολυ οταν την ειδα να τρεμει ετσι! Κι εμεις τελικα το αντιμετωπισαμε με depon - ponstan εναλλαξ. Μετα απο 3 (ή 4 δεν θυμαμαι ακριβως) μερες γυρισαμε στα κανονικα μας!

Ναταλια δυστυχως δεν ξερω γυναικολογο στην Ανω Ηλιουπολη.. Ο δικος μου ειναι στην πλατεια Μαβιλη αν σε ενδιαφερει αλλα και παλι ειναι κομματακι μακρια για να πας με τα διδυμακια σου.. Παντως αν θελεις, πες μου να σου πω τα στοιχεια του!

Ειρηνουλα τι κανεις? Σιδερωσες τελικα? Κι εγω εχω ενα σωρο ασιδερωτα και βαριεμαι αφανταστα να τα κανω... Αστα, πονεμενη ιστορια! Λεω αυριο να νοικιασω κανενα dvd και να κατσω να τα κανω γιατι στο τελος δεν θα εχουμε βρ@κι να φορεσουμε!

Σας καληνυχτιζω ολες.. Παω να τεντωθω!!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη sorry που δεν σου απάντησα χθες το απόγευμα, ήρθε ένα ζευγάρι φίλοι και έκλεισα τον υπολογιστή. Ο Ευριπίδης δεν κοιμάται μεσημέρι. Το έχει κόψει από μηνών.

Μαρία πως ξύπνησε ο Νικόλας σήμερα; Ελπίζω να είναι καλύτερα.

Ναταλία και ο δικός μου γιατρός είναι μακριά. Μπορώ όμως να σου συστήσω το γυναικολόγο του ΤΕΒΕ, που χρησιμοποιώ για να μου γράφει εξετάσεις και φάρμακα όταν χρειάζεται και είναι στην Άνω Ηλιούπολη. Αν θες τον δοκιμάζεις.

Φαίη, Σοφία, Γλυκούλα πως είστε εσείς; (για τη Γιώτα δεν ρωτάω, υποθέτω ότι είναι ακόμα στην εξοχή)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!

ναταλια δε μπορω να σε βοηθησω δυστυχως.ο γυναικολογος που με ξεγεννησε ειναι πλατεια μαβιλης κ αυτος που εχω τωρα πεδιον του αρεως.ηλιουπολη δε ξερω κατι εχω ακουσει για τον μπαταλια απο το αττικο(καλος λενε) αλλα δε ξερω που εχει ιατρειο.

ειρηνη αντε εφτασαν οι μερες...7 και σημερα?μια χαρα.κ εγω εχω 2 πληντυρια να σιδερωσω-αυριο μαλλον γιατι τωρα ετοιμαζομαστε για βολτα στα πεθερικα μου.

μαρια νδ περαστικα στο νικολα σου!ευτυχως εμενα δε μου εχει κανει υψηλο πυρετο μια φορα μονο εκανε 38,2 αλλα ηταν απ το εμβολιο.τωρα εχει βραχνιασει λιγο θα ερθει ο γιατρος τη δευτερα να μας δει κ να κανουμε εμβολιο παλι.

φαιη μου ολα καλα?εμεις ηρεμησαμε λιγο χθες....σημερα καλα τον βλεπω ολο αγκαλιες κ φιλια μου ειναι ...να δουμε πως θα παει μεχρι το βραδυ(ελπιζω να μην εχουμε τα προχθεσινα γιατι θα του τα πω χυμα μπας κ συνελθει-που δε το βλεπω αλλα λεμε τωρα...!)

γιωτα πως πας?ο τασοουλης καλα!

να περασετε τελεια οτι κ αν κανετε!φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια. Και εχθές το βράδυ έκανε ανύσηχο ύπνο από τον πυρετό. Έκανε και εμετό πόσες φορές, χάλια είναι ακόμα το κακόμοιρο. Πήρα και τον παιδίατρο τηλέφωνο και μου είπε πως έχει ίωση γαστρεντερίτιδα. Και σήμερα από το πρωί δεν του έχει πέσει ο πυρετός. Είμαι και εγώ 2 μέρες μέσα δεν μπορώ άλλο!!! Από το πρωί βάζω πλυντήρια, τα σεντόνια, τις πυτζάμες που λέρωσε, χαμός.

Ναταλία ούτε εγώ έχω γυναικολόγο εδώ στην Ηλιούπολη.

Τα υπολοιπα κορίτσια καλά είσαστε; Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πως είστε;

Σήμερα ήταν τα γεννέθλια του Διονύση. Του κάναμε λοιπόν με τον Ευριπίδη ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα με τούρτα, κεράκια και "να ζήσεις Διονύση...κλπ". :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας και απο μενα!!!!

Επιστρεψαμε!!!!!

DEMS να τον χαιρεστε τον μπαμπα σας...πολυχρονος να ειναι και με το καλο!!!!!

Εμείς γυρίσαμε καιτα τις 20 00,φυγαμε Παρασκευη απογευμα και ηταν γεματο το σαββατοκυριακο!!!!Το σαββατο το πρωι ηρθαν και οι γονεις μου και κρατησαν τον Τασουλη κι εμεις λιωσαμε στα επιτραπεζια με ενα φιλικο μας ζευγαρι που μενουν διπλα!!!Μας τα χαλασε λιγο ο καιρος σημερα γιατι εβρεχε αλλα δεν βγηκαμε περα απο το σπιτι και την αυλη!!!!Σημερα ψησαμε το μεσημερι και φαγαμε ολοι μαζι και καλοπερασαμε!!!!!Ο Τασουλης ειναι μια χαρα...καλοπερασε κ αυτος!!!!!Αλωνιζε συνεχεια.....τον χτυπησε και ο καθαρος αερας,καναμε κ βολτες στην παραλια και ηταν ολα τελεια!!!!!

Μαλλον την Πεμπτη θα παμε και στον ιατρο να δουμε τα διδυμακια μας!!!!!!Ανυπομονω!!!!Αρχισε να φαινεται και η κοιλιτσα μου και θυμηθηκα ποσο ωραια ενιωθα οταν ημουν εγκυος!Λατρευω την περιοδο της εγκυμοσυνης.

Σας καληνυχτιζω τωρα,παω να ξαπλωσω με τον γιοκα μου μηπως κοιμηθει κ αυτος λιγακι γιατι ξεσηκωθηκε αρκετα!!!!!

Θα τα πουμε το πρωι!!!!!

ERIANTON ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!Κι εμενα τοσο τον εβγαζε ο ιατρος τελευταιες μερες και τελικα γεννηθηκε 3250!Θα βγαλεις εναν αντρακλα,ολοκληρο παληκαρι....και μετα παει...θα το χασεις κι αλλο το μυαλο σου!!!!!

Οι υπολοιπες ειστε καλα?Μαρια νδ ελπιζω να ειστε καλυτερα απο τον πυρετουλι!

Σοφια και Φαιη οι ζουζουνες σας καλα ε?Να μου τις φιλησετε!!!

Ναταλια μου προβλεπεται κυνηγητο τωρα με τα διδυμα που περπατανε!!!!!Ωραια ομως!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!

Ακόμη να ξυπνήσετε ή έχετε πολλές δουλειές????

Εμείς ξυπνησαμε,πηγαμε για τα ψωνια μας τα καθημερινα,και τωρα κοιμομαστε παλι!!!!

Πηρα και κιμα να τον φτιαξω το βραδυ για να κανω αυριο κανελλονια....τι να κανω?πρεπεικι εγω να φτιαξω το αγαπημενο φαγητουλι του αντρουλη μου!!!!

Σημερα εκανα λαχανοντολμαδες αλλα προς το παρον τσακιζω κατι τυροπιτακια που πηρα απο τον φουρνο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη και Γιώτα ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ξεκίνησα να γράφω το προηγούμενο ποστ (για τα γενέθλια του Διονύση) για άλλο λόγο:

(μίνι γκάλοπ) σας έχει τύχει να ξεχάσουν οι γονείς σας και τα αδέρφια σας τα γενέθλιά σας :?:

etCDp3.png hk8kp3.png

(μίνι γκάλοπ) σας έχει τύχει να ξεχάσουν οι γονείς σας και τα αδέρφια σας τα γενέθλιά σας :?:

Ποτέ...ούτε οι γονείς τα δικά μας,ούτε εμείς τα παιδιά τα γενεθλια των γονιών μας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ποτέ...ούτε οι γονείς τα δικά μας,ούτε εμείς τα παιδιά τα γενεθλια των γονιών μας!!!!

Ούτε οι δικοί μου ξεχνάνε ποτέ, ενώ τον Διονύση οι δικοί του τον ξεχνάνε μόνιμα.

Χθες το πρωί πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του, να μας πει κάτι άσχετο. Περίμενα και εγώ να πει και "χρόνια πολλά"...δεν είπε.

Μετά παίρνει ο Διονύσης τον Ευριπίδη να πάνε βόλτα, περνάνε και από τους γονείς του. Τον ρωτάω, όταν γύρισε "σου είπαν χρόνια πολλά;" "όχι" μου λέει "το ξεχάσανε". Και δεν είναι η πρώτη φορά. Άλλες χρονιές, αν δεν άνοιγα εγώ κουβέντα δυο - τρεις μέρες νωρίτερα, πάλι το ξεχνάγαν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...