Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα! Ξερω πως δεν θα πετυχω καμμια σας τετοια ωρα εδω, αλλα ηθελα λιγακι να ξεχαστω!

Αφου εκανα τις βαριες δουλειες του σπιτιου και τελειωσα με τα ξεστολισματα (μου εμεινε μονο το δεντρο που οπως λεει και το Μαρακι ειναι "μπαροκ" και θα το κανω αυριο που η Μαρια θα παει στις κουνιες με τον Βασιλη), εκανα ντους και ξαπλωσα.. Με επιασε ομως ενας πονος πισω στη μεση, προφανως απο τις δουλειες και σε καποια φαση ετσι οπως εσκυψα να πιασω την παντοφλιτσα μου κατω απο το κρεββατι για να παω τουαλεττα, εμεινα εκει! Περασα τα 3 πιο φρικτα λεπτα της ζωης μου.. Νομιζα πως δεν θα ξανασηκωθω ποτε! Εν τω μεταξυ φοβομουν να φωναξω για να μην ξυπνησω τη Μαρια μου και ψιθυριζα φωναχτα τον Βασιλη, ο οποιος ευτυχως με ακουσε και ηρθε και με βοηθησε! Με μασαζ και κυκλικες μαλαξεις καταφεραμε να ελαττωσουμε καπως τον πονο και οταν καταφερα με τα χιλια ζορια να σηκωθω ενιωθα σουβλιες χαμηλα στην πλατη.. Ειχα στο φαρμακειο voltaren χαπακια (τα καλα της νοσηλευτικης) και ηπια ενα, τωρα ειμαι αρκετα καλυτερα! Τρομαξα παρα πολυ!!

Παω να κανω ενα τελευταιο τσιγαρο και να πεσω να κοιμηθω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?τα μωρακια μας καλα?εγω το δικο μου το χω στη μαμα μου μαλλον αυριο θα τη παρω γιατι το σπιτι εχει γινει μπ..λο τωρα καθαρισε ο αντωνης αλλα παλι εχει δουλεια κ για μενα...

χθες περασαμε σουπερ ειδαμε ταινια(το σουλα ελα ξανα...καλο ηταν δε μπορω να πω μας αρεσε εμενα με πηραν και τα ζουμια στο τελος μια κ το εργο το εχω ξαναδει και ζησει οποτε καταλαβαινεται...ο δικος μου στη κοσμαρα του εκανε και καλα οτι δε καταλαβαινε γιατι εκλαιγα αμ θα του τα πω κ αυτουνου να ξερει κ να μη μου το παιζει υπερανω γιατι στο τσακ ειμαι σημερα μαζι του...) ηπιαμε τις μπυρες μας-εγω δηλαδη- μιλησαμε-οσο μπορεις να μιλησεις με εναν αντρα σαν το δικο μου κ ολα καλα...μεχρι σημερα που ξανα μανα τα ιδια εχουμε...μου την ειπε κ για τη μουσικη που εβαλα δυνατα μπας κ ξυπνησει το ζωον αλλα δεν...κ τωρα ειμαι εγω στον υπολογιστη κ αυτος στο μπανιο...ετσι ξεκινησε η μερα μας...να δουμε τι θα γινει μετα.

σας φιλω.παω να συμμαζεψω οτι αφησε πισω ο αντωνης.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς μόλις ξεστολίσαμε το δέντρο. Οικογενειακώς. Τώρα ο Διονύσης με τον Ευριπίδη έχουν πάρει την ηλεκτρική και τσακώνονται ποιος θα πρωτοκαθαρίσει. :lol::lol::lol: Έτσι βρήκα πάλι την ευκαιρία να μπω.:D

Φαίη περαστικά. Έχω πιαστεί και εγώ τρεις φορές από απότομη κίνηση, αλλά στον αυχένα, όχι στη μέση.

Σοφία κουράγιο και ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα.

Ειρήνη είσαι ακόμα εδώ;

Οι υπόλοιπες καλά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσαρες!τι κανετε?

πηγα στον γιατρο και ολα ηταν ιδανικα.......

το τιγρακι μου(βλ. μπαμπας τιγρης) ειναι αισιως 2922 γρ.απο την εξεταση μου ειπε οτι ολα δειχνουν για φυσιολογικη και ευκολη γεννα!!μου ειπε οτι συσπασεις εχω κανει αλλα μαλλον δεν το εχω καταλαβει.διαστολη βεβαια δεν εχω ακομα.ο τραχηλος πολυ μαλακος και καποια στιγμη μες στην βδομαδα μαλλον δεν ειμαι εδω dems μου. χαχα

μαλλον ο χριστος μου δινει φοβερη βοηθεια επειδη ξερει οτι ειμαι μπαμπακοσκατουλα!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ειρήνη!!!!!

Χαίρομαι πραγματικά για σένα :D:D:D:D:D Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, όπως σου είπε και ο γιατρός, κι ας μου λείψεις εμένα. Δεν πειράζει θα το αντέξω χαχα

etCDp3.png hk8kp3.png

Γειας σας κορίτσια. Εμείς είχαμε άσχημη νύχτα γιατί ο Νικόλας ξύπνησε στις 3 με 39 πυρετό και κλάματα, μετά από λίγο ξύπνησε και ο μικρός ήταν κατουρημένος από πάνω μέχρι κάτω, κλαίγανε και τα 2 χαμός!! Άλλαξα τον μικρό ευτυχώς κοιμήθηκε μετά από λίγο αλλά ο Νικόλας από τον πυρετό δεν έκανε ήσυχο ύπνο. Ξυπνούσε κάθε λίγο. Γενικά δεν πολυκοιμήθηκα και εγώ το βράδυ. Φιλιά σε όλες σας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια κι απο εδω! Μολις εκατσα αν και σας παρακολουθω απο το πρωι οταν κανω διαλειμμα απο τις δουλειες!

Το ξεστολισμα τελειωσε αισιως αλλα μας αφησε πισω του εναν τονο χρυσοσκονες κι αλλον εναν -ψευτικο- χιονι.. Οποτε ανοιξαν κι αλλες δουλειες (βλεπε ξεσκονισμα, ηλεκτρικη κτλπ.). Η Μαρια σεργιανισε με τον μπαμπα της στις κουνιες στο Καβουρι (ιδεα δεν εχω που εχει κουνιες στο Καβουρι, απλα εκει με ενημερωσαν πως πηγαν κι εκει σας λεω!) και στο γυρισμο για το σπιτι κοιμηθηκε στο αυτοκινητο. Ετσι, οταν εφτασαν εδω, την αφησε ο Βασιλης στο αμαξι να κοιμαται (με λιγο κατεβασμενο το τζαμακι για να μην σκασει κιολας) πανω στο καρεκλακι αυτοκινητου δεμενη και μπηκε μεσα και με βοηθησε πολυ! Ευτυχως γιατι μετα τα χθεσινα νιωθω συχνα - πυκνα κατι εντονους πονους χαμηλα στην πλατη και εχω τρομαξει λιγο μη με ξαναπιασει! Τωρα ταϊζει μεσα την Μαρια σουπιτσα με λαχανικα και λιγο ρυζακι! Εμεις εχουμε πανσετες στο φουρνο με πατατες και θα φαμε μετα τη μπουμπου!

Μαρια ποιος στη χαρη σου!! Δυο αντρες να σκοτωνονται ποιος θα βαλει σκουπα σπιτι!! Αυτα ειναι, μπορω να πω πως οταν το διαβασα αυτο κοντεψα να σκασω απο τη ζηλια μου! :lol:

Σοφια υπομονη.. Να μου πεις ποση πια? Ισως ομως με τον καιρο να φτιαξουν τα πραγματα! Στο ευχομαι ολοψυχα!

Γιωτα ελπιζω να εχετε ενα πολυ ομορφο Σαββατοκυριακο στο Αιγιο! Φιλια στον Τασουλη σου!

Ειρηνη τελεια τα νεα σου! Μια χαρα βαρος εχει ο μπομπιρας! Αντε με το καλο ευχομαι και την πιο ευκολη γεννα που μπορει να εχεις!!

Ναταλια που χαθηκες? Ελπιζω να ειστε καλα!

Γλυκουλα πως ειναι σημερα ο μπεμπακος σου?

Παω να φαω κι εγω και τα λεμε αργοτερα!!

gM4vp2.png

Γειας σας κορίτσια. Εμείς είχαμε άσχημη νύχτα γιατί ο Νικόλας ξύπνησε στις 3 με 39 πυρετό και κλάματα, μετά από λίγο ξύπνησε και ο μικρός ήταν κατουρημένος από πάνω μέχρι κάτω, κλαίγανε και τα 2 χαμός!! Άλλαξα τον μικρό ευτυχώς κοιμήθηκε μετά από λίγο αλλά ο Νικόλας από τον πυρετό δεν έκανε ήσυχο ύπνο. Ξυπνούσε κάθε λίγο. Γενικά δεν πολυκοιμήθηκα και εγώ το βράδυ. Φιλιά σε όλες σας

Περαστικα στο Νικολα Μαρια μου! Πηρες το γιατρο? Αν θελεις ενημερωσε μας!

Και παλι περαστικα και καλο κουραγιο..

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!! ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ? ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑ, ΑΠΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ, ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ) ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΙΚΟΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

mariand περαστικα στο νικολακι σου.φαιη και dems ευχαριστω για τις ευχες.εχω μαζεψει απο εδω μεσα απο πολλες μανουλες παρα πολλες και λεω να τις χρησιμοποιησω την μεγαλη μερα!!;);)

4ywWp2.png

Γεια σας και πάλι!

Μαρία περαστικά στο Νικόλα σου ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα.

Φαίη εσύ συνήλθες;

Ναταλία πολύ χαίρομαι για τον άντρα σου!

Ειρήνη να ξέρεις ότι όταν θα έρθει η μεγάλη ώρα, εμείς θα σε σκεφτόμαστε και θα σου στέλνουμε θετική ενέργεια. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

ενταξει λοιπον θα ανοιξω το σοναρ μου και θα τις εντοπισω ολες!!

πρεπει να σιδερωσω και βαριεμαι.τα μωρουδοπανα που πηρα να βαλω και μες την βαλιτσα κανενα γιατι ο δμητητρος μου λεει οτι τελευταια στιγμη θα τρεχο.οχι οτι εχει βγει ποτε ψευτης.....

τι κανετε εσεις?ο γιοκας κοιμαται?

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. Τώρα βρήκα χρόνο να κάτσω στο κομπιούτερ. Λοιπόν ο Νικόλας ενώ το πρωί δεν είχε υψηλό πυρετό περίπου 37.7, ανεβάζει το μεσημέρι 39.5 το κακόμοιρο και τον είχε πιάσει ένα τρέμουλο, σαν το ψάρι έτρεμε. Πρώτη φορά έπαθε τέτοιο πράγμα. Τρόμαξα πάρα πολύ.Τον βουτάμε με τον Κώστα τον βάλαμε στην μπανιέρα τον κάναμε μπάνιο και κάπως συνήλθε. Τον γιατρό δεν τον πήρα να σας πω την αλήθεια αλλά ξέρω σε περιπτώσεις υψηλού πυρετού δίνουμε depon εναλλάξ με ponstan ανα 4ωρο. Κοιμάται τώρα αν ξυπνήσει το βράδυ θα του δώσω πάλι depon. Κολλάει από τον παιδικο συνέχεια ιώσεις. Την Δευτέρα πάντως λέω να τον πάω στον γιατρό να του ρίξει μια ματιά.

Φαίη μου περαστικά με την μέση σου.Αν ξεκουραστείς πιστεύω να είσαι καλύτερα.

Ναταλία γεια σου. Το καταλαβαίνω πολύ καλά πως είναι δύσκολα με τα 2 παιδάκια ειδικά εαν δεν έχεις βοήθεια. Και εμένα με τόσο μικρή διαφορά ηλικιας σαν δίδυμα είναι. Υπομονή!!

Ειρήνη σε λίγες μέρες θα το πάρεις επιτέλους αγκαλιά το ζουζουνάκι σου. Με τόσες ευχές από όλες μας θα πάνε όλα καλά!

Dems φιλιά στο ζουζουνάκι σου.

Σοφία μου ελπίζω να σου πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Θέλει ο Κώστας το pc οπότε πρέπει να φύγω. Ίσως ξαναμπώ αργότερα.Φιλιά σε όλες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MARIA.ND! ΜΕ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΩ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ INTERNET. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΥΡΕΤΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΙΩΣΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...