Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σοφια μου δε σε ξεχασα...για το cd λεω....απλα δεν αξιωθηκα να ψαξω στο παιδικο δωματιο και τωρα που το θυμηθηκα κοιμαται ο Τασος.Αλλα θα το βρω και θα σου στειλω πμ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω μολις τελειωσα απο κατι μικροδουλιτσες (δεν μου αρεσει να ξυπναω μεσα στο χαος) και λεω να ξαπλωσω.. Ο Βασιλης κατι κανει στο facebook, αναβαθμιζει τη φαρμα του ή κατι τετοιο τελος παντων.. Ηρεμια προς το παρον, τιποτα νεοτερο.. Δεν σταματω να ελπιζω αλλα εχω αρχιζει και κουραζομαι λιγακι! Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα ισως να μην "γυρισει" ποτε η κατασταση... Ο καιρος θα δειξει, ελπιζω κι ευχομαι το καλυτερο γιατι δεν θελω να σκεφτομαι αλλες "λυσεις", νομιζω κατι τετοιο θα με αποτελειωνε! Οχι γιατι δεν μπορω να ζησω μονη, ουτε γιατι με τρομαζει η ιδεα να μεγαλωσω ενα παιδι με εναν "μπαμπα Σαββατοκυριακων" αλλα γιατι αισθανομαι ακομα πραγματα και θελω να το παλεψω.. Το θεμα ειναι πως δεν βρισκω ανταποκριση!

Τελος παντων, μην σας κουραζω αλλο, ας μεινουμε στο οτι επικρατει ησυχια και τιποτα παραπανω!

Ονειρα γλυκα σε ολες! Θα τα πουμε το πρωι!!

Φιλια!

σε καταλαβαινω φαιη μου πολυ καλα...ειναι κατι που κ εγω εχω σκεφτει κ ακριβως επειδη νιωθω κ εγω ακομα πολλα περιμενω...οχι ν αλλαξει ο αντωνης-αυτο δε γινεται-ισως να ειναι πιο ψυχραιμος κ αυτος κ εγω...κ μετα εχει ο θεος βλεποντας κ κανοντας.

σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μεινουν μακρια απ το μυαλο σου τετοιες σκεψεις;)

Εύχομαι και στις δυο σας να έχετε ψυχραιμία για να αντιμετωπίζετε ό,τι σας τυχαίνει και να παίρνετε πάντα τις σωστές αποφάσεις. Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσια μολις κοιμηθηκε ο μικρος και ειπα να πω ενα γεια....

οχι ειρηνη μου δεν κραταω το 40 ημερο δεχομαι επισκεψεις και εχω βγει και εγω εξω για καποιες δουλειες, με πηγαινουν με αμαξι και για λιγη ωρα αντεχω η τομη καλυτερευει...

ο μικρος ειχε χθες κολοικους και πεθανε στο κλαμα και δεν ηξερα πως να τον ηρεμησω!!!αχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κι απο εμας! Κι εμεις προσπαθησαμε να ξεστολισουμε αλλα ειναι πολλα και η Μαρια λυσσαει, οποτε ειπαμε να τα βγαλουμε το βραδυ που θα κοιμηθει και αυριο το πρωι να τα βαλουμε παταρι!

Μαρια ελπιζω να αλλαξει η μερα σου! Συνηθως οταν ξεκιναει στραβα κατι γινεται στην πορεια και αλλαζει η τυχη! Ευχομαι να αλλαξει και σε εσας! (Παντως εγω πανω στον πανικο δεν θα το σκεφτομουν αυτο για τον γενικο!)

Γιωτα καλα να περασετε στο Αιγιο! Ευκαιρια να ξεσκασει και ο Τασουλης! Γιατι δεν μου μιλας σημερα?? :lol::lol: (Πλακα κανω!)

Σοφια κι εγω σε καταλαβαινω κι ευχομαι και σε εσας να φτιαξουν τα πραγματα!

Μαρια.νδ καλο ξεστολισμα και σε εσας!

Ειρηνη διαβασα αυτο που μας ελεγες εχθες και τι να πω... Εχω την εντυπωση πως δεν θα γινει ετσι με εμας.. Ελπιζω τουλαχιστον γιατι ειναι κριμα..

Γλυκουλα καλη υπομονη με τους κολικους.. Λιγο μασαζακι στην κοιλια κανει πολυ καλο.. Αν ομως βλεπεις πως δεν σταματανε με τιποτα συμβουλευσου τον παιδιατρο σας! Εγω στη Μαρια εδινα infacolic μεσα στο γαλα και χαμομηλακι κιντερτε.. Μονο ετσι ηρεμουσε!

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα!

Παω να ταϊσω το Μαρακι! Τα λεμε σε λιγακι παλι!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι κορίτσια. Τι κάνετε; Τα παιδάκια σας καλά; Οι εγκυούλες; Άντε Παρασκευή σήμερα θα ξεκουραστούμε όλοι το ΣΚ. Αν και η μάνα δεν ξεκουράζεται ποτέ!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ο Ευριπίδης με το μπαμπά του έχουν πάει για ψώνια. Δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει, ο Ευριπίδης κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας φέτος και πάνε τώρα να πάρουν το δώρο που του αντιστοιχεί. Οπότε είμαι home alone για λίγη ώρα :D:D και βρήκα ευκαιρία να μπω να δω τα νέα σας.

Όλες καλά είστε έτσι;

Γλυκούλα και εγώ το infacolic θα σου πρότεινα (ρώτα βέβαια πρώτα τον παιδίατρό σου). Στον Ευριπίδη πάντως έκανε θαύματα.

Μαρία νδ αν έχουν οι γιοι σου την ίδια ενέργεια με τον Ευριπίδη, απορώ πως αντέχεις. Παίρνεις τίποτα βιταμίνες; :lol::lol:

Ειρήνη πως και δεν είσαι έξω ή βγαίνεις κυρίως το πρωί;

Φαίη δεν χάνω ποτέ την ψυχραιμία μου την ώρα της κρίσης. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΗΜΟΥΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΟΑΕΔ ΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΟΝΟ.ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΝΕΡΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ!!

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΗΜΟΥΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΟΑΕΔ ΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΟΝΟ.ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΝΕΡΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ!!

Ειρήνη έτσι είναι. Μια από τα ίδια πέρασε και η νονά του Ευριπίδη.

etCDp3.png hk8kp3.png

γεια σας και παλι...σας ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσια η παιδιατρος μου ειπε να περιμενουμε να δουμε πως θα παει και αν θα εχει και σημερα εντονο κολοικο και μετα να παρουμε καποιο φαρμακο και ευτυχως σημερα ηταν ησυχος δεν εκανε μαλλον...

μακαρι να ειναι ηρεμος...

ειρηνακι μου τα ιδια τραβηξα και εγω δεν καταλαβαινουν τιποτα αυτες οι χαζες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Πάντως γλυκούλα και εμένα infacolic μου είχε πει ο παιδίατρος.

Dems ναι παίρνω όχι απλές βιταμίνες αλλά πολυβιταμίνες!!!

Ειρήνη δεν μπορεί να πηγαίνει κάποιος άλλος στον οαεδ με εξουσιοδότηση ή κάτι τέτοιο; Αδικία θα είναι να σε διαγράψουνε.

Σας αφήνω προς το παρών γιατι ο μικρός μου πειράζει το laptop!!!!

Φιλιααα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...