Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ετσι θελω να πιστευω και εγω.εκτος αν πεσουμε στην φακα να εκφερουμε τις αποψεις μας.φανταζομαι για αυτο θα λες.ε?

Ναι, γι' αυτό λέω.

ασχετο ο μικρο σου δεν εκανε φασαρια μα χαρα ηταν.μια χαρα ειναι να τον χαιρεστε!!

Thanks!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω μολις τελειωσα απο κατι μικροδουλιτσες (δεν μου αρεσει να ξυπναω μεσα στο χαος) και λεω να ξαπλωσω.. Ο Βασιλης κατι κανει στο facebook, αναβαθμιζει τη φαρμα του ή κατι τετοιο τελος παντων.. Ηρεμια προς το παρον, τιποτα νεοτερο.. Δεν σταματω να ελπιζω αλλα εχω αρχιζει και κουραζομαι λιγακι! Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα ισως να μην "γυρισει" ποτε η κατασταση... Ο καιρος θα δειξει, ελπιζω κι ευχομαι το καλυτερο γιατι δεν θελω να σκεφτομαι αλλες "λυσεις", νομιζω κατι τετοιο θα με αποτελειωνε! Οχι γιατι δεν μπορω να ζησω μονη, ουτε γιατι με τρομαζει η ιδεα να μεγαλωσω ενα παιδι με εναν "μπαμπα Σαββατοκυριακων" αλλα γιατι αισθανομαι ακομα πραγματα και θελω να το παλεψω.. Το θεμα ειναι πως δεν βρισκω ανταποκριση!

Τελος παντων, μην σας κουραζω αλλο, ας μεινουμε στο οτι επικρατει ησυχια και τιποτα παραπανω!

Ονειρα γλυκα σε ολες! Θα τα πουμε το πρωι!!

Φιλια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 8 30 και τώρα παίζουμε.....

DEMS σε ευχαριστω που με πηγες για καφε χτες!!!!!

Σοφια σε ευχαριστουμε για τα δωρακια σου!!!!!

Τελικα η Ειρηνη δεν εφαγε αλλα εγω το καταχαρηκα...ειχα πολυ καιρο να φαω goody's και το ευχαριστηθηκα!!!!!

Μολις γυρισα σπιτι δεν ειχε ερθει ο Βασιλης με τον Τασο κι ετσι εφαγα με την ησυχια μου τα υπολοιπα αφου ενα cheese το εφαγα μεχρι να μπω στο ταξι!!!!!!

Σημερα ειναι πολυ πιθανο να παμε Αιγιο για σαββατοκυριακο οποτε μπορει και να χαθω....θα εχουμε το λαπτοπ μαζι αλλα η συνδεση η ασυρματη ειναι λιγο αργη και μπορει να μη γραψω!!!!

Μαρια ΝΔ χαρηκα πολυ που καταφερες να ερθεις εστω και λιγο!!!!!Την επομενη φορα ελπιζω να μπορεσεις περισσοτερο!!!!!

Σας καλημεριζω και θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εδώ η μέρα ξεκίνησε λίγο στραβά. Σηκώνομαι το πρωί να ετοιμάσω ένα μπιφτέκι για να πάρει ο Ευριπίδης στο σχολείο. Κλείνω την πόρτα της κουζίνας για να μην ακούει τον απορροφητήρα και ξυπνήσει πριν την ώρα του. Μόλις ξύπνησε ο Ευριπίδης πάω να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε. :shock:

Προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ τίποτα. Τελικά κατέβασα το γενικό της κουζίνας από τον πίνακα (μη καούμε κιόλας) και πήρα τηλέφωνο το Διονύση, να γυρίσει πίσω. Ευτυχώ ήρθε και την άνοιξε. :D

Μετά τσακώθηκα με τη μαμά μου. Για ασήμαντη αφορμή, αλλά με σύγχισε. :evil:

Ελπίζω να μη συνεχίσει έτσι...

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα Μαρία. Τι δεν άνοιγε η πόρτα της κουζίνας (του δωματίου κουζίνας) ή η πόρτα του φούρνου;Τι έπαθες πρωί πρωί. Στον παιδικό δεν τους δίνουνε φαγητό;

Η πόρτα του δωματίου της κουζίνας. Στο σταθμό που πηγαίνει ο Ευριπίδης ο καθένας φέρνει φαγητό από το σπίτι του.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το έχω πάθει και εγώ αυτό γιατί έχω μοκέτα στην κουζίνα και μια φορά είχε φρακάρει η μοκέτα κάτω από την πόρτα και δεν άνοιγε με τίποτα. Ο άντρας μου από τα νεύρα του κόντεψε να κόψει την μοκέτα!!!

Εμένα τρώει στο σταθμό. Περίεργο μου φαίνεται που δεν τα ταίζουν, συνηθως έτσι γίνεται. Anyway

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Εμάς είχε κολλήσει η γλώσσα. Ενώ το πόμολο κατέβαινε, η γλώσσα δεν υποχωρούσε μέσα στην πόρτα για να ανοίξει. Άστα πέρασα μια λαχτάρα. Αρχικά μην καούμε (σκέφτηκα ευτυχώς το διακόπτη στον πίνακα), μετά τι θα ταΐσω τον Ευριπίδη (ουτέ γάλα δεν μπορούσα να του φτιάξω).

etCDp3.png hk8kp3.png

Κι εγω μολις τελειωσα απο κατι μικροδουλιτσες (δεν μου αρεσει να ξυπναω μεσα στο χαος) και λεω να ξαπλωσω.. Ο Βασιλης κατι κανει στο facebook, αναβαθμιζει τη φαρμα του ή κατι τετοιο τελος παντων.. Ηρεμια προς το παρον, τιποτα νεοτερο.. Δεν σταματω να ελπιζω αλλα εχω αρχιζει και κουραζομαι λιγακι! Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα ισως να μην "γυρισει" ποτε η κατασταση... Ο καιρος θα δειξει, ελπιζω κι ευχομαι το καλυτερο γιατι δεν θελω να σκεφτομαι αλλες "λυσεις", νομιζω κατι τετοιο θα με αποτελειωνε! Οχι γιατι δεν μπορω να ζησω μονη, ουτε γιατι με τρομαζει η ιδεα να μεγαλωσω ενα παιδι με εναν "μπαμπα Σαββατοκυριακων" αλλα γιατι αισθανομαι ακομα πραγματα και θελω να το παλεψω.. Το θεμα ειναι πως δεν βρισκω ανταποκριση!

Τελος παντων, μην σας κουραζω αλλο, ας μεινουμε στο οτι επικρατει ησυχια και τιποτα παραπανω!

Ονειρα γλυκα σε ολες! Θα τα πουμε το πρωι!!

Φιλια!

σε καταλαβαινω φαιη μου πολυ καλα...ειναι κατι που κ εγω εχω σκεφτει κ ακριβως επειδη νιωθω κ εγω ακομα πολλα περιμενω...οχι ν αλλαξει ο αντωνης-αυτο δε γινεται-ισως να ειναι πιο ψυχραιμος κ αυτος κ εγω...κ μετα εχει ο θεος βλεποντας κ κανοντας.

σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μεινουν μακρια απ το μυαλο σου τετοιες σκεψεις;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια!

δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο-πηρε ο μπαμπας μου τη μικρη για μια βολτα κ εχω μολις ενα δεκαλεπτο ακομα-κ υποτιθεται ηθελα να μαγειρεψω αλλα δε το βλεπω..τεσπα.

τα μωρακια μας καλα?

γλυκουλα26 πως τα πας?μηπως χρειαζεσαι αλλαξιερα η εχεις παρει?ριλαξ?οτι χρειαστεις εχω πολλα που δε νομιζω να ξαναχρησιμοποιησω-οχι συντομα τουλαχιστον-μη ντραπεις να μου το πεις.με το θηλασμο ολα καλα?ελπιζω να πανε ολα καλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...